Fullspäckad helg med bara trevliga personer !


Lördag 19/11: Väcktes av pappa 10.45 någonting, som tyckte att vi hade sovit bort hela dagen ^^
Vi låg å drog oss till halv 12 någonting innan vi gick ner å gjorde i ordning oss. Jag hoppade in i duschen medan Madde sminkade sig å fixade håret. Jag gjorde sedan detsamma å vi båda var klara runt 13 tiden någonting (mamma fixade även mina naglar). Åt lite brunch innan vi blev tvungna att åka in till Täljehallen för att gå på basket (jag, mamma å Madde). Det kändes som om man va lite väl finklädd för att gå å kolla på en basketmatch, men saken var den att familjen skulle iväg till Stockholm för att äta middag ute med kusinerna och farmor & farfar, och skulle därför åka direkt dit efter matchen. Det blev vinst med nästan 25p eller något sånt mot Kvarnby.
När vi väl kom till Sthlm å hade parkerat bilarna begav vi oss till restaurangen. Vi hade bokat bord på en thailänskrestaurang som heter Koh Phangan - Same Same But Different. Det var ritkigt mysigt å hur fint som helst!!!! Kändes som om man gick lite i en djungel innan man kom fram till bordet. Vi fick sitta lite i utkanten, vilket vi tyckte var väldigt bra eftersom vi trots allt var 10 pers. Det kändes lite som om vi satt i en grotta, för det var byggt som om att det var berg runt oss, med ett litet vattenfall längst in, med ödlor på väggarna och några grodor och näckrosblad i vattnet/på berget vid vattenfallet osv. (bild kommer längre ner sen eller i ett senare inlägg) :)
Det var hur mysigt som helst!!!! Skulle lätt gå dit fler gånger!!! :D
Maten var riktigt god den oxå, INGENTING att klaga på seriöst! Riktigt gott!! + att sällskapet var mycket trevligt det oxå :)
En lyckad kväll tillsammans med halva släkten typ, med god mat å trevligt sällskap! Åkte sedan hem för att bara ta det lugnt.... trodde jag.
Jag smsade lite med Niclas å de skulle tydligen dra ut till The Strip, å jag hakade på där istället för att ta det lugnt med familjen innan det var dags för att sova. Jag åkte in med Calle, Niclas, Filip och Linda. Jag hade hoppats på att jag skulle träffa upp mina tjejpolare där men tydligen så hade de bestämt sig för att dra till något annat ställe eller ngt sånt. Lite synd faktiskt, hade varit roligt/trevligt att få träffa dom! <3 Får bli en annan kväll!!! :D
Hade väldigt roligt när vi var ute, med bra musik å mycket trevligt folk hela kvällen. Tog det väldigt lugnt dock eftersom jag hade börjat känna av min hals, rösten höll på att försvinna under kvällen å framför allt för att jag hade lovat mamma att inte dricka speciellt mycket. Drog sedan å åt "fyllekäk" innan vi begav oss hemåt. Somnade på en gång när jag lade huvudet på kudden och hade dragit täcket över mig.
TACK FÖR EN LYCKAD KVÄLL!!! <3

Söndag 20/11: Väcktes ganska tidigt tycker jag (kl.10) av att pappa kom å ruskade om mig. Inte kul -.-'
Min hals hade blivit mycket sämre å hade nästan ingen röst alls kvar när jag väl stigit ur sängen å gjort mig i ordning. Familjen begav sig sedan till Skärholmen för att kolla i affärer, dvs. shoppa enligt mig å mamma, haha (A)
Gick ut å in genom affärer utan att hitta något speciellt. TIll slut hittade jag detta (inte mycket men iaf något lyckat å fint):

* Ett par tajta svarta snygga jeans/finbyxor
* En svart snygg tröja, lite mer fin tröja
* Svarta tajta, hållbara leggins
* En tunn tunn blus/tunika aktig tröja


Haha bara svart svart svart, men de va faktiskt riktigt snygga å man kan ju faktiskt använda ngt färgglatt upptill, till byxorna å ngt annat fint nertill :P
Åkte sedan till IKEA för att käpa några få grejer + äta. De hade tydligen börjat med julbord där som MatTina hade fixat i ordning, som vi passade på å ta :) man fick äta hur mycket man ville av det priset man fick betala. Väldigt gott!
Begav oss sedan till Heron City för att möta upp Madde å hennes familj. Vi skulle gå på bio tillsammans; Svensson Svensson - I nöd och lust.
När filmen väl hade börjat å pågått en liten stund upptäckte jag att vi redan hade sett denna film men på en teater i Kalmar. Vi hade gått på filmen men som i teaterstuk istället. Så man visste exakt vad som skulle hända hela filmen igenom, lite tråkigt faktiskt, men Gustav Svensson gör ju hela filmen, han e fan bäst!
Tackade för oss å för en trevlig kväll tillsammans innan vi begav oss hemåt. Tog det väldigt lugnt och satte oss framför tv:n en stund innan det var dags för att lägga sig :)
TACK FÖR EN HELT UNDERBAR HELG, dock fullspäckad, MEN HELT FANTASTISK!!<3
De enda som saknades var Anton vid min sida :( <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0