Sammanfattning sen den 26:e! Not so good, i know...

Ansiktet - X

Kapten Röd - Ju mer dom spottar



Som vanligt dåligt med uppdatering!




Tors 26/1: MALIN 20 år!!!!!!!!!!! :D GRATTIS SWEETIE!!! Löve you <3


Fre 27/1: TENTA - Övre extremitet!!!! Kändes lite bättre än väntat, men man vet aldrig i slutändan ändå.. Hoppas på de bästa, för de kändes som om att de va "rätt" frågor på tentan, som jag kände mig ganska säker på, men man ska väl inte hoppas alltför mkt eftersom jag aldrig har tur när de gäller mig själv.. hehe -.-'
När jag kom hem va det bara å fixa i ordning sig lite, för att sedan hänga med familjen till Hölö, till fam. Hägglund. Vi va tydligen bjudna på middag, å de va ett tag sen vi träffades. Det var mycket trevligt med mycket skratt och god mat + efterrätt! Åkte väl hem vid halv 12 någonting, och det blev att lägga sig nästan direkt för att orka.

Lör 28/1: Tog det lugnt hemma på förmiddagen innan det var dags att åka in till Södertälje, pga. flera olika anledningar.
      1. Mamma och Emil skulle klippa sig
      2. Vi skulle storhanda
      3. Skulle kolla på nya bh´ar till mig
      4. Gå på basket, Södertälje Kings - 08 Stockholm


Mamma å Emil blev snygga i håret, storhandlingen gick bra å jag fick 2st nya bh´ar vilket jag behöver :) Tack mamma för dom! Basketmatchen blev itne direkt en spännande match, utan det blev vinst med 30 p någonting till Kings, som nu ligger 1:a i serien :D grymt braaaaa!!!
Sedan blev de att vi begav oss hemåt för att ha en lugn och mysig hemmakväll framför tv´n. Mina planer för att gå ut blev inställda pga. min förkylning, men ärligt så va de rätt skönt. Behövde en helg fri!
Pappa laga en grym middag (köttgryta med pasta), å vi hade köpt snacks (godis å chips samt dip) som vi skulle ha till Gladiatorerna och lite andra program tittande som pappa hade spelat in. Det var mycket mysigt som jag tkr att vi borde ha betydligt oftare!!! Somnade gott den kvällen!

Sön 29/1: Tog det lugnt exakt hela dagen. Gjorde typ ingenting rent ut sagt, vilket va rätt skönt men samtidigt så vill man ju alltid ha ngt att göra :P Familjen tog en lång promenad runt Järna - riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Jag å mamma åkte sedan in till Täljehallen för att se på volleyboll match, Täljes herrarlag (därbland min polare David) som spelar i elitserien! Det var riktigt kul å se David spela igen. Har inte gjort det på 2 år :o inte okej! Måste göras oftare! Tyvärr forlorade dom med 3-0 i set, men dom siffrorna va inte rättvista. Tälje hade 2 av setten, men tappade i slutet. Bättre lycka nästa gång!!!! :D
Togdet sedan lugnt hemma med familjen å smsande med Bill & Michaela :)

Mån 30/1: Hel dag i skolan. Va rätt segt, iaf första 3 lektionerna då vi skulle sitta och lyssna på en lärare som pratade om forskning. Inte alls intressant enligt ngn i klassen, men de e tydligen en viktig kurs i utbildningen... Suck! Eftermiddagen gick väldigt fort tycker jag, vilket va riktigt skönt! :)
Tog det lugnt när man kom hem med familjen. Jag å Emil gjorde maten, vegetarisk lasagne - gott!!^Sedan vart de tv-tittande, innan de va dags för sängen!
Riktigt skönt å få veta att världens bästa hockeylag (SSK) tog 3 nya poäng mot serieledarna Örebro efter vinst med 3-0 på bortais!!! :D Grymt bra!
Pappa opererade äntligen sin axel idag oxå! Skönt att han nu ska slippa lida så fort ngn rör kroppsdelen!

Tisdag 31/1 (idag): Kan börja med att säga: FAAAAAAAAAAAN VA JAG HATAR SL!!!!!!!!!!!!! Jag tog bilen till Södertälje Hamn precis som vanligt, men när man väl hade parkerat så stod det säkert 50 pers utanför i trappen ner till bussarna. Varför då? ställde jag frågan till mig själv, men fick sedan svaret när jag väl kom till tågen - 06.54, 07.24 & 07.54 -tåget va inställda å ersättnignsbussar till Rönninge skulle anlända!!! Asså seriöst, de e fan inge snö eller någonting på spåren, varför ska det vara så himla svårt!?!?!?!? Självklart kom inte ersättnignsbussen förrän 07.10, å den kom man ju inte på eftersom ALLA trängdes... Nästa kom inte förrän 20 min senare (kl.07.30)... När man väl kom till Rönninge så skulle man då inte heller ha ngn tur: tåget som skulle passa in med bussen va inställt !! Så vi fick vänta på 08.02, som även det var 5 min försenat! Asså seriöst, där stod jag i Rönninge 08.07 när jag egentligen skulle ha varit i skolan kl.8. Kul att man kom 09.20 till skolan när man börjar 08.30 å hade en obligatorisk lektion... -.-' Blir så himla irriterad!! Det e samma visa varje år, "vi lovar mindre förseningar och att tågen är bättre utrustade" men de kan aldrig hålla det dom säger! SURT!!!!
Dagen i skolan gick rätt snabbt eftersom jag slutade 11.15. Självklart strulade sl på vägen hem oxå, men då hade man lite mer tålamod. Jag skulle bara till gymmet ändå, inget direkt att passa, men självklart irriterande ändå... -.-'  Sprang ute i kylan i ca.6-6,5km som uppvärmning (lugnt tempo) å sedan styrka till kl.16.10. Träffade även Bill där, precis innan jag skulle dra. Alltid lika trevligt att prata lite ! :)
Drog hem å skrev klart mitt CV som ska skickas in för sommarjobb. Hoppas på det bästa, eftersom det itne kommer bli så mkt jobbande på Stadium!
Kollar nu på "Mot alla odds". Väldigt bra program faktiskt. Sen blir de å slagga för att orka med en skoldag från 8.30-19.00 imorgon. Vi ska vara på skolans klinik imorgon vilket gör att vi slutar sent.

Puss å kram på er alla läsare!
Tack för att ni orkar läsa allt skrivande, även om det inte alltid e ngt intressant, hehe!!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0