SVERIGE = VÄRDIGA VÄRLDSMÄSTARE !!!!! <3


Min ursäkt för den här gången: inte suttit vid datorn utan bara gått in på mobilen lite då å då för att kolla fejan, schemat i skolan.

Satt å pluggade hela tisdagen, precis som jag skrev i inlägget innan. Gick väl inte så värst bra.
Kollade sedan på JVM matchen mot Finland å man trodde verkligen att de va kört för dom när de låg under med 2-0 inför sista perioden. Vilken upphämtning! Gick å vann på förlägning med 3-2!!!!! SVERIGE I FINAL!!

Hela onsdagen satt jag BARA å pluggade, helt seriöst! Åkte till skolan så att jag va där kl.10 även om jag började halv 1. Slutade vid 15.15 men stannade kvar tills klockan hann bli 18 ungefär. Snacka om att man e skolberoende, eller...? när men seriöst, jag tror aldrig att jag har pluggat så intensivt denna dagen på hela högskoletiden än så länge... de e fan illa, å sista dagen innan tentan... INTE OKEJ NÅGONSTANS!!!
Somna med böckerna vid 01.00.

Tentan på torsdagen gick betydligt bättre än vad jag någonsin skulle kunnat tänkt mig att de skulle göra :o seriöst, mkt bättre! men sen får man väl se hur resultatet e sen när man får tillbaka de... kanske inte ska ropa hej än...  Tog 14.52 bussen hem från Södertälje Centrum tillsammans med Filip :) Mkt trevlig konversation om allt möjligt. Va länge sen man hade den konversationen med honom å vi e ändå grannar...
Hade familjekväll å kollade på The Voice Sverige en stund innan jag skulle skjutsa in Niclas, Joakim å Tim till Strippen. Vi hann med en spelomgång (med andra ord) innan vi drog från jocke.
Gick å la mig direkt när jag kom hem sen vid 23 tiden, för att jag sedan skulle orka upp till SVERIGE-Ryssland FINALEN !!!!!!!! :D
Va jävligt tugnt att gå upp när alarmet ringde 01.50... men lätt värt de!!1!!! :D
Asså seriöst, Sverige måste ärligt sätta minst 2 mål på alla deras 60 skott som de sköt :o de va inte alls okej, men det som va viktigaste även om de blev ont om mål var att SVERIGE (Mika Zibanejad) gjorde sveriges VM GULDs MÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D    så spelar de ingen roll om man vinner med 1-0 eller med 5-0!!!!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D <3 <3 <3 <3
Sverige e helt klart värda det här VM guldet !
Skön känsla efter 31 år!
Snacka om att man e en stol svensk!!! <3
Sverige e världsmästare å de slår inget just nu!<3

Tur att man va ledig på fredagen, annanrs hade jag ärligt varit helt fucking dead!! haha
Men lätt värt de att sitta upp enda in i 10:e minuten av final förlängningen!!! HELT KLART!!!<3
Tog det väldig lugnt hela dagen. Åkte till Fam. Dahlqvist för att fira Andreas som fyllde 14 år. Jätte trevligt med mkt skratt. Drog sedan på basket, Kings-Uppsala. Vinst till Kings med 5p, efter mkt slarv i slutet. Inte okej när man hade en ledning på ca. 11-12p. Kom hem vid 22 tiden bara för att matchen drog ut på tiden bara för att de blev tvungna att byta korg mitt under matchen -.-'
Lagade middag då å gick sedan å la oss typ. Alla var fortfarande trötta från final natten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0