Vintern är kommen!


Ledsen för dålig uppdatering, men har haft så sjukt mycket att göra i skolan den senaste veckan (efter att Fredrik hade åkt hem)... Har t.o.m. inte ens hunnit iväg å tränat eller boxat med pappa sen i lördags :o
KATASTROF!!!!!!
Till igår skulle vi (jag, Karianne, Johann och Kajsa) gjort klart ett grupparbete i forskningsmetodik, och redovisning på de på eftermiddagen. Riktigt skönt att checka av den på listan!
Däremot va de bara å sätta sig ner efter redovisningen (och vänta på Derek som skullek omma från kliniken) å börja skriva på nästa grupparbete som ska in imorgon senast kl.17 (fredag)... Som tur va/e vi i stortsätt klara. Bara skriva in alla referenser, en innehållsförteckning och sedan läsa igenom allting och finslipa. Åkte från skolan strax efter 18 tiden igår... Kom hem vid 20.15 å då va de bara å sätta sig ner framför tv:n med en kopp te och en filt. Så himla frusen!!!!
Blev å slänga sig i sängen direkt efter Bonde Söker Fru och Berg flyttar in. Somnade dock inte förrän halv 1 ändå... Kul när man skulle upp 5 tim senare...

 
Imorse när jag vaknade å gick upp ur min varma säng rös jag till direkt när jag kollade ut.
Det var nämligen så att gräset va vitt, hustaken va vita, träden va vita å alla bilar va vita...
De hade tydligen snöat hela natten och kommit upp till 1,5-2dm snö eller någonting sånt... å de snöade fortfarande när jag å pappa åkte till tåget.
Fy fan asså!!!! Så himla kallt!! Räcker med att jag fryser som en idio om jag sitter framför våran kamin när den är tänd.
 
Sitter å fryser nu även om jag sitter mot ett element....
Slutade skolan 11.00 å har suttit kvar sen dess å jobbat lite på grupparbetet, å inväntat kliniken som börjar 16.
Sen blir de hem å sova direkt...
De har verkligen blivit ritkigt sena dagar i skolan (dragit härifrån som tidigast 17 denna vecka) + att man får räkna med 2tim resväg hem... fy fan asså...
Dags å flytta närmare Stockholm kanske!?!?!

Tack för en underbar söndag! Måste träffas snart igen!


Tung förlust för Kings i lördags. Tur att kvällen blev betydligt bättre i slutändan ändå
Pratade med Fredirk säkert 10ggr under kvällen, och umgicks med familjen framför tv´n hela källen.
Somnade relativt tidigt för att orka upp å plugga på söndagen.

Igår väcktes jag halv 11 av pappa (blev inte så värst tidigt trots allt hehe) .
Gick ner å åt frukost å kollade på skidstaffettern (herrarna och damernaa medan jag satt å pluggade hela dagen. Å då menar jag verkligen hela dagen. Ända fram till att jag skulle åka å hämta Fredrik kl.18.50. Snacka om att jag va väldigt nervös att få träffa honom igen, de hade trots allt gått ett helt år sen sist :o Tur att han va sig lik, lika snäll å trevlig som vanligt :)
Åkte hem, åt lite, umgicks med familjen, drog upp å kollade på Beck å hade de allmänt mysigt.De märktes att jag har saknat att ha ngn vid min sida, den här närheten som bara en kille kan göra. Även om de inte hände ngt speciellt så va de mysigt å bara ligga bredvid varann å kola tv samtidigt som man pratade/skrattade. Mycket trevligt!!!
 
Slutade med att vi kollade både på nyheterna,fotbollskanalen och början på en ny film inann vi stängde av tv´n. Klockan hade nog hunnit blivit halv 2 eller ngt sånt om jag kolla de rätt, man va ju rätt så trött vid den tiden å de kändes inte bättre att man såg att man skulle upp 4 tim senare xD
Men de va de värt :)
Tog sällskap med Fredrik upp till Sthlm i morse (jag började skolan halv 9 som vanligt)  å höll honom sällkap en liten stund innan jag blev tvungen att ta t-banan till Odenplan. Han skulle sedan vidare till Kiruna å checka läget på hans troligtvis nya jobb. Glad för hans skull, men de kmtr samtidigt bli tråkigt för då kommer man inte kunna ses :/ TUr att han i så fall inte börjar förrän i januari ngn gång :) Hinner iaf träffas nga gånger till innan dess (om han tar jobbet) :) Inte okej om det går ytterligare ett helt år innan vi ses... Not okay!!!
 
Har suttit på föreläsning hela förmiddagen å eftersom em lektionen blev inställd så satte jag, Karianne å Johanna oss ner för att göra klart forskningsmetodiken till redovisningen på onsdag. Känner en väldigt panik just nu för vi har även ett grupparbete i tillämpad fysiologi som ska vara klart på fredag å de e knappt påbörjat... PANIIIIIIK!!!!! 
 
Så nu sitter jag i datasalen på skolan å väntar på att klockan ska bli 16.30 någonting, då jag ska åka till TÄlje för att åka med mamma hem. Sen blir de å titta förbi Edith å hennes mamma för att ge dem en blombukett å en liten choklad ask, ett tecken på att vi tänker på dem (Edith´s morfar gick bort för 2v sedan ungefär) <3
Sen blir de å sätta sig framför datan å fortsätta plugga!!! Fy fan.... Men tyvärr är det ett måste...
Nä men nu måste jag fortsätta, annars kommer jag inte klara den här pressen... SERIÖST!!!
Puss å kram på er <3

Duktig tjej för att vara en lördag!


Idag har man hunnit med ganska mycket för att vara kl.13 en lördag.
Ställde klockan på 9 och drog ut å boxade med pappa i 45min ca. Hoppade in i en varm dusch å käkade frukost.
Har pluggat forsknings metodik (helt klar), och tillämpad fysiologi (båda är grupparbeten som ska vara klara nästa vecka) samtidigt som man har hunnit med att kolla på damernas 10km lopp på tv'n (skidor för de som inte är så inne i de ;P). Har även hunnit prata med Fredrik säkert 3-4 ggr oxå, inte så långa samtal men ändå.
Snart är det dags för lunch och därefter dags att åka mot Täljehallen för att se när Södertälje Kings segrar över Solna! :)
 
Sedan blir de å köra ett boxningspass igen innan de e dags för tv tittande med familjen en lördagskväll!
Ska bli mys, samtidigt som man längtar tills imorgon kväll då jag ska åka å hämta Fredrik i Söderätlje Syd, då han ska slagga hos mig :) Tänk att vi inte har setts sen jag va i Falköping den 4 nov förra året å besökte Anton... Snacka om att tiden går så himla fort... Saknar dem alla å de blev inte bättre igår när jag snackade med Fredrik å man hörde Anton å Victors (A's brorsa) i bakgrunden.... Bara att höra Antons röst igen gjorde mig svag och fick tillbaka all vackra minnen som vi en gång hade... Önskar bara att de kunde bli dsm igen...
Vi får väl se när man får träffa dem igen...
saknar hela gänget: Anden, Fredrik, Emmy, Anton, Tim å Victor (i bakgrunden) <3
 
 

 

Sömnbrist - ja !


Då sitter man återigen i skolans datasal å letar efter information om kreatin och vilka biverkningar tillskottet ger.
Känns lite som om att de bara e jag å Derek som jobbar, i våran grupp. De andra e lixom aldrig här. Tur att vi hann dela upp arbetsuppgifterna innan den här slarven började. Man vill ju självkart göra ett bra grupparbete och få det klart så fort som möjligt tanke på att vi sedan bara har en vecka på oss att plugga in allting som alla grupper har att komma med, inför den stoa tentan den 7/12.... Ser som sagt inte fram emot den, precis som alla andra tentor vi har haft å kommer att ha...
Som tur at man fick lite gjort igår trots att man va så himla trött å hade en bra föreläsning nu på förmiddagen. Man lärde sig betydligt mer på den än va man har gjort på de andra föreläsningarna (iaf enligt min åsikt)!
RIktigt bra lärare, love her!
 
Däremot så kan jag känna av att jag är väldigt skoltrött å har varit det ett par veckor nu, men de e nog bara för att de har hänt så pass mkt runt omkring och att det har påverkat skolan en hel del.
Tycker därmed att de e så skönt att det bara är mindre än en månad kvar innan de e dags för JULLOV!!!!!!!!!!!!!
Ni anar inte hur efterlängtad de lovet är för oss alla i DN45 klassen!
Ska bli så himla skönt! Bara känna av en ledighet som vi aldrig känner annars!
Dock har vi tenta direkt efter lovet så de blir inte så jätte mycket ledigt trots allt, men man kan iaf unna sig själv med några dagar iaf!! :)

Min nya kompis!


Igår va nog långaste dagen jag haft sen efter sommarlovet (i skolan asså)... Det kändes som om att den aldrig tog slut.. Först så gick man upp kl.5.20 (som vanligt) å hade föreläsningar hela förmidagen. Drog till kliniken för att ha dryga 6 tim klinikpass, dvs. kl.12.45-19.00. Kom inte hem förrän kl.21.30 eftersom mamma skulle iväg å handla lite efter att hon hade hämtat mig från Östertälje... Då vart de att man satte sig direktframför datorn för att få lite skrivet innan de va dags att lägga sig. Klockan hann då bli 23.30 innan jag stängde av datorn och gick up å la mig!
Som man hade längtat efter sin säng ! <3
 
Btw. fick öven en ny kompis igår!


I'm tired! time to sleep

Idag har man i stort sätt gått runt å mått dåligt hela dagen pga bråket med mamma i morse.. som vanligt!
Började inte förrän 12.30 så jag körde lite cross-trainer innan jag skulle ta bussen till Södertälje.
Tog mig till KI det vi skulle ha laborations lektion hela eftermiddagen. Va lite intressant faktiskt!
Drog hem å pluggade, å då menar jag faktiskt plugga. Hann klart med de jag skulle göra å ha inskickat senast imorgon kväll - riktigt skönt för en gångs skull!
Bokade sedan med pappa i 45min- helt dyngsur efteråt å ont i benen ! Men skönt efteråt.

Hämtade även mina efterlängtade one tree hill dvd'er (alla 9 säsonger)! :D de e s jävla bra!!!!!!♥♥

Nu blir de å slagga för att orka upp imorgon å ha klinik från kl.12.45-19.00... de e kul men ser inte fram emot så pass många timmar... suck!
Puss å kram på er♥

är det så pass mkt begärt....

Vill bara att allt ska bli som förr...
Att vi ska vara en enda stor å lycklig familj.
Att vi visar varann kärlek dagligen oavsett om man behöver de eller inte... för en dag står vi där å önskar att vi hade gjort ngt när vi ändå hade chansen...
Vill kunna känna mig älskad å betydelsefull för den jag är...
Men tyvärr så här jag inte känt så i denna familj så väldigt länge.. kanske för stunden vissa dagar men inte alls på de sättet som jag vill...

Vill kunna backa tillbaka till den tiden då det bara va vi. Då vi va glada å älskade varann för dom vi va.. nu känns det mer som att vi håller på å glider isär... i hate it...

dags å leta efter handskarna kanske^^

Idag har de inte hänt ngt speciellt som har varit spännande.
Skola som vanligt. Kom hem vid 13.20, plugga framför tv'n (vilket inte alltid e så jätte bra..), drog ut å boxades med pappa vid 18 tiden (bild på resultatet när man inte har nga handskar itan slår direkt på boxningssäcken, kmr) å avslutade kvällen med att massera min farbror i en timme.
Sen har dagen varit i princip likadan som alla andra vardagar då inget händer. ^^

Nu blir de iaf dags för sängen!
Godnatt sov så gott♥

heldag hos Johanna!

Vart en heldag hos Johanna igår.
Från klockan 10 till 20.10!
Haha snacka om att vi va "trötta" på varann efter dagen! ;p
Men vi vart i stort sätt klara å de känns jätte skönt! :)
Men vi blev tvungen att tillskaffa oss en hel del sötsaker för att vi skulle förbli vänner! Haha
Kom hem vid 22 tiden - hoppa direkt i sängs♥

känns som om jag har tappat hela håret

Godmorgon!
Sitter just nu på tåget upp till Stockholm för att plugga me de underbara Johanna, Kajsa å Karianne :)
Trodde att jag skulle vara betydligt tröttare tanke på att jag kom i säng mkt senare än va jag hade tänkt. Bra de iaf, att jag e pigg, nu när de e dags för en pluggningsdag!!!
Hoppas som sagt att den avslutas med att träffa Fredrik en stund :)

Tog ju som sagt ur förlängningen igår... å de känns verkligen som om att jag har tappat hela håret jämfört med innan även om de e axellångt... :( i dont like it....
(bilden e tagen idag)

<3

Ikväll blev de att jag, mamma å brorsan kollade på Twilight filmerna, 2:an och 3:an å hade det lite mysigt tsm :)
Älskar verkligen dessa filmer, så MÅSTE se den sista snart!!
Blev även att vi kollade på Så mycket bättre efteråt, som pappa hade spelat i - Magnus Ugglas dag.

Mamma tog även ut hårförlängningen... Tänkt att jag hade haft det i 8mån... Känns verkligen naket att ha tagit ur de nu... De e trots allt 2-2,5 dm skillnad på hörförlängningen å mitt eget, om inte mer... Fy fan asså... VILLE EGENTLIGEN INTE!!! Men kände att de va nog bäst, tanke på att jag hade tappat så pass många å håret hade blivit så pass ojämt fördelat - inge snyggt om jag hade haft det ännu längre..

Nu blir de å lägga sig så att jag orkar upp halv 8 imorgon, för att åka till Sthlm å plugga hela dagen med Johanna, Kajsa å Karianne :) Kul å träffa dem, men inte att plugga hela dagen ;p
Hoppas att dagen kan avslutas med att få träffa Fredrik innan de åker tillbaka till Uppsala, men de e tveksamt... Beror på hur länge de andra vill stanna å hur länge vi kommer vara hos Johanna...
Hoppas iaf att jag får träffa honom en stund, nu när han ändå är i Sthlm :)

Godnatt sov så gott <3
Puss å kram <3

Artikelskrivande!


Tyvärr så blev de inte att träffa Fredrik idag som de va bestämt :(
Han skulle direkt börja jobba när han anlände till Stockholm...
Lite tråkigt men jag förstår honom att han inte kan hoppa över jobbet för att träffa mig :)
Har vi lite tur så skulle de övernatta tills imorgon å åka senare under söndagen, så vi kanske hinner träffas en stund imorgon beroende på när de åker :)
Imorgon ska jag nämligen till Johanna å plugga hela dagen så de beror lite på om jag å Fredrik hittar en tid som passar oss båda! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!
 
Idag har det istället blivit att man pluggat hela förmiddagen. Sammanfattat en artikel som jag ska ha med mig till Johanna imorgon för att skriva ihop allting inför onsdag.
Skulle ha träffat Madde, men fick veta att de kanske skulle till Skärholmen så då passade jag på att bli klar med artikeln istället, även om jag hade velat träffa henne oxå!!! Miss her <3
Sedan blir de kanske att hänga med mamma å Emil på Telges match i Täljehallen kl.15.
Pappa ska iväg på gulklubbsfest med jobbet, å fira de som har jobbat på Scania i 25 år i år. Det är tydligen där Fredrik ska jobba, så vem vet, pappa kanske träffar honom utan att veta att de e han ;) haha!
 
Nu blir de å fortsätta med artikelskrivandet!
Puss å kram så hörs vi senare <3
 

Gamla bilder! En gång i tiden kunde man vara ett litet charmtroll (A)


Fredagsmys ♥

Boxat med pappa idag å de va riktigt jobbigt men skönt efteråt, precis som vanligt efter ett träningspass!
Nu e de dags för x factor mys med familjen!

Puss å kram♥

Love my family <3


Efter regn kommer solsken!

 

Sitter nu i skolan och har haft föreläsning hela förmiddagen om musklernas aktivering vid träning, hur de aktiveras osv. Det är ärligt talat ganske intressant och man får reda på varför och hur de aktiveras, samt vad som händer i musklerna vid en kontraktion, muskelfibrer, muskeltrötthet och träningsvärk bl.a.
Bara så ni vet: TRÄNINGSVÄRK ÄR INTE = MUSKELTRÖTTHET!!!
Det är 2 helt olika saker. Det trodde jag ärligt inte. Trodde de hade en tråd gemensamt men de har de faktiskt inte. Väldigt intressant och lärorikt!
 
Nu sitter man och ska egentligen söka information i data salen om vårat grupparbete, men självklart är det bara jag och en till, Derek, kvar i skolan i våran grup å vi känner oss inte direkt taggade för att söka info. Vi sitter hellre å snacka massa goja om ingenting speciellt egentligen + bara LÄNGTAR efter mat, hahah xD
Sms:ar även lite med Fredrik emellan åt :)
Ser fram emot å träffa honom imorgon, om de inte e så att han börjar jobba tidigare än han tänkt sig..
Hoppas inte att han gör de, för har inte sätt honom sen jag va hos Anton den 4/11-11 :o
Hoppas hoppas hoppas att han kan!!! :D
 
 

godnatt♥

Somnar med ett litet leende på läpparna trots allt efter att man blivit hackad på både fb å Hotmail.
Leendet har med att SSK vann sin 6:e raka match å ligger nu på fjärde plats, 2p från kvalet upp till elitserien!
De e typ 30matcher kvar men jag kan ändå inte sluta hoppas på vårat älskade kringellag ♥ de e eran tur i år♥

Nu blir de sängen! E sjukt trött efter att ha varit vaken sen kl.5.20.. godnatt på er å sov så gott♥♥♥♥

Ha det så bra så hörs vi !


Då sitter man fortfarande kvar i skolans data sal å "pluggar"...
I självaste verket sitter jag å fixar så att jag får tillbaka de flesta av mina gamla FB vänner men de kommer ta en evighet tanke på att jag hade över 800 st... Just nu har jag endast 140st...
Så om ngn av er läser detta å inte fått ngn vänförfrågan än så får ni gärna lägga till mig föratt underlätta mitt arbete lite! :) (A)
 
Idag har det väl inte hänt så jätte mycket egentligen bortsett från FB å hotmail.
Började skolan vid 8.30 som vanligt å har abra haft i stort sett eget arbete sen dess.
Blir väl å ta bussen till kliniken nu för att ha patientfalls redovisning och ta emot 3 patienter.
Kommer vara hur död som helst när jag kommer hem vid 21.15 någonting.
Längtar efter sängen!!!! <3
 
Puss å kram <3

 
 

Hackat FB & hotmail konto!!!!

Asså orkar inte!!!
Sitter i skolan å skulle kolla mailen.Tror ni inte att kontot har blivit hackat så man måste skapa ett nytt och ALLTING som man har sparat på de gamla kontot är borta!!!
Samma sak med mitt FB konto!!!  Asså orka!
Alla fb vänner, inlägg, bilder osv är borta! HAr verkligen ingenting kvar överhuvudtaget!!!
Man lackar ju sönder!!

Drar till kliniken om 2 tim. Dags för min patientredovisning. Hoppas bara att den går bra idag, annars känns ju denna dag som min nya otursdag!!
Orkar inte...

 
 

YOU'RE THE KING!!!

EN MEGASTOR VÄRLDSSPELARE!!!
Den som säger att han inte förtjänar guldbollen kan bara slänga sig i väggen!!!!♥♥

Vem fan är Messi å Ronaldo?????

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAN = KUUUUUUUUUUUNG!!!!!!!!!!
Vad mer kan man säga!?
4 av 4 mål på England å avslutade på de snyggaste sättet - cykelspark på 25m håll!!!!!

Alla som hatar eller ogillar Zlatan å säger att han är egoistisk kan ju fan bara slänga sig i väggen för han är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna å är en stor världsspelare!!
Citerar kommentatorerna - "HAN ÄR SVERIGES LANDSLAG!!!!"
Kan även hålla med Hamrén att laget jobbar som ett lag, å utan de 10 andra på planen så hade Zlatan inte klarat sig så pass bra som han gör! Fotboll är en lagsport å man kämpar/förlorar/vinner som ett lag, MEN Zlatan är kuuuuung!!!!!
Vem behöver Messi å Ronaldo för att vara ett lag? Inte vi iaf, vi har våran egna kung!!!♥♥♥♥♥

hej träningsvärk å mjölksyra!

Då har man varit duktig idag.
Först så va man väldigt flitig med att anteckna på föreläsningen, därefter så hade man klinik.
Sedan va de bara att åka hem till mormor å morfar för att byta om å sedan dra till Astra för att ha spinning i 45min med fotbollslaget. De va sjukt jobbigt!! :o men skönt efteråt!
Blev hämtad av mamma å körde ett litet boxnings pass med pappa direkt när jag kom hem - hej mjölksyra och träningsvärk! :)

Nu sitter man å kollar Sverige-England med familjen :)
Sverige tog ledningen med 1-0 genom ingen mindre än Zlatan men ligger tyvärr under med 2-1... KOM IGEN NU SVERIGE!!!
Blir nog å lägga sig i sängen å kolla resten av matchen, sjukt trött samtidigt att man kanske kommer somna...
Imorgon blir de en tuff dag i skolan börjar kl.8.30-19.00... och har patientredovisning på klinikpasset! :/ usch... men de ska nog gå bra :)

Vi hörs♥

Sometimes I dream about our time together...






Sometimes you have to run away
so you can see who will run after you.
Sometimes you have to talk quieter,
just to see who´s actually listening.
Sometimes you have to take a step back,
just to see who´s still by your side.
Sometimes you make a wrong decision,
just to see who´s there when all falls down.
Sometimes you have to let you go the one you love,
just to see if they love you enough to comeback...
 
 
 
 


Va är det som pågår med mig...?




Dagens FÅ (å tråkiga...) händelser:

* Alarmet ringde 5.40
* Åkte hemifrån kl. 6.30
* Kom till skolan kl. 8.15
* Föreläsning kl.8.30-11.15
* Lunch
* Planerade söndagen m. Johanna - Träffas i Sthlm för en hel pluggdag (jiiiiiippppiii...)
* Klinik -> :D
* Tog tåget hem kl. 15.57
* Kom hem vid 17 tiden
* Pluggat forskningsmetodik fram till kl. 18.50 tiden ungefär
* Middag - soppa...

Sitter nu här framför datorn å väntar på att fotbollsskalan ska börja :) Finns ärligt ingenting annat å göra (förutom att plugga...)...
Förstår inte... Förut kunde man vara ute oavsett väder, med vänner å bara umgås. Men nu är det nästan som om att man har blivit värst ensamvargen... Vad har hänt lixom? Saknar mina vänner som fan, men de har lixom inte blivit av att man har haft tid eller ork... Å då menar jag inte att jag inte orkar träffa dem så, utan att kroppen inte har orkat med sig själv...
Undrar vad de e som håller på å hända med min kropp... Jag är lixom aldrig hungrig/törstig längre, å blir jag de så är det minimal... Träningen är det som om att man har lagt på hyllan istället för att köra 6gg/v å att man verkligen va taggad på de... Nu känns de lite mer som ett måste, även om jag älskar de å vill träna... Varför???!??!?!?! Jag lever ju lixom på träningen, oavsett om de e fotboll, basket, löpning eller ngt annat! Träning är mitt liv!!!! Men varför känner jag inte av den känslan just för tillfället? :(

Nä men va fan, nu blir de å rycka upp sig: Träffa polarna, börja träna å stoppa i sig rätt föda!!!
Måste fan komma igång, komma i den form som jag en gång hade!!!
TAGGA TAGGA TAGGA!!!!!!!


Min outfit för dagen + svarta jeans :)

Dagens lunch - sallad utan pasta :)

På tåget hem från kliniken! :)



 
 
 

Farsdag♥

Idag har jag i stort sätt bara käkat, tränat, firat pappa å morfar på farsdag å kollat på basketmatch. Träningen gick bra men mjölksyran kom nästan direkt haha. Blev tyvärr förlust i matchen...
Nu sitter man å kollar på deckare på 1:an å messar med Fredrik :) alltid lika trevligt som sagt! :)

Sen blir de direkt att lägga sig så att man orkar upp imorgon å ha klinik på eftermiddagen :)

tomorrow is a new day

Dags för sängen!
Så jag tackar för idag/ikväll så hörs vi mer imorgon!
Godnatt sov så gott alla fina♥

Familjekväll

Igår efter skolan va jag på kliniken å fick behandling. Kan säga att de behövdes verkligen!!! Min rygg e helt paj å de märktes när hon gick in å tröck!
Kan säga att jag har jätte ont fortfarande...
Sen blev de bara å åka hem å ta de lugnt. Fixade i ordning rummet å gick igenom varje låda å hittade massa skräp haha.
På kvällen blev de x-factor tittande som vanligt.

Idag väcktes man av pappa halv 11. Gud va skönt att få sova ut för en gångs skull. Blev att man käkade frukost å att man sedan fortsatte med fixningen i rummet - hela dagen!!!
Sitter nu å kollar på the kids are alright med familjen. Får se om vi byter kanal efter ett tag.
Messar även med Fredrik :) alltid lika trevligt!

Puss å kram♥

Fullpott!!!

Idag hade jag endast en praktisk tenta på schemat.
Som vanligt så va jag riktigt nervös men när jag väl klev in i klassrummet så släppte all nervositet.
När jag gick ut därifrån hade jag ett riktigt stort leende på läpparna! Jag hade nämligen fått fullpott på tentan!!!! :D
Så jävla glaaaad!!!! ♥

Messade med Fredrik under hela dagen å även nu till å från :)
Alltid lika trevligt å jag e väldigt glad att jag har fått lära känna å träffat honom :) har Anton att tacka! ♥ saknar dem båda riktigt mkt.. de e sjukt.. ♥

Drog på basket träning i 2tim å snacka om att mjölksyran kom både i armar å benen... haha. Men grymt skönt efteråt! :)
Riktigt kul att man har kommit igång med de man älskar!!!!!!♥
Sitter nu å kollar på "Hela Sverige Bakar", å de blir alldeles strax att sova... sjuuukt trött!

Dags å komma igång igen.... inte sen utan NUUUUUU


Idag har det väl inte hänt så jätte mycket om jag ska bara ärligt.
Gick upp kl.10.30, satte på mig löpkläder, drog ut å sprang 7,25km,
gjorde lite magövningar, åt lite å sitter nu här framför datorn när jag egentligen borde sätte mig framför läxböckerna eller städa lite i rummet... Usch va tråkigt men tyvärr e de väl ngt man måste göra...
Så dags å fixa de, så man man sätta sig här igen å unna sig själv med lite skojigheter.
 
Puss å kram <3
 
 

som jag har saknat detta!



Igår (måndag) hände det inte så jätte mycket egentligen.
Jätte trött efter hemresan från Gbg så man höll i stort sett på å somna på lektionen.
Det blev itne direkt bättre av att läraren pratade i samma tonläge å väldigt lågt...
Man hörde inte någonting..
Tur att man fick ett kompendium som han i stort sett läste rakt av.
Hade därefter klinik - gick väldigt snabbt.
På kvällen hade jag å mamma en mor å dotter kväll framför tv:n.
Va ett bra tag sen sist det hände - mysigt <3
Somnade inte förrän efter 24 någon gång...
 
Kliniken!

Mys pys med mamma <3

Tack för en underbar helg i Gbg <3



Tack för en helt fantastisk å underbar helg!
Blev mycket skratt, skojigheter, stöttande, hejande, ett brons till våra killar, men framför allt
att man lärde känna alla betydligt mer och man kom verkligen varann mycket närmare
än vad jag hade trott!
Jag är grymt glad att jag hängde med denna helg! <3
Även ett STORT GRATTIS till killarna som lyckades vinna ett brons :)
Vi tjejer förlora tredje-fjärde platsmatchen på straffar så vi slutade tyvärr fyra.
Men är grymt stolt över allas insats ändå! :)
Love to be a NPH - student! <3
 
Öldrickande på frdags kvällen! :)
 
Hela NPH - gänget!!! :D love them all! <3
 
Janni :)

Jörn, Jonas, Janni, Marlin, Trine, Anders, Venke & Ole-Martin :)

Trine, Marlin & Ole-Martin :)
Våran  målvakt Ida på akuten efter en rejäl smäll under en match!
Kul att hon ändå kan vara lite positiv trots att hon inte kunde fortsätta spela...

1. Brons till våra underabra killar! :D
2. killarnas match!
3. Hela gänget! <3

Utgång på lördagen! :)

Anders å Jörn

Atle, Jonas & Anders :)

Marlin och Janni :)

Janni, Marlin, Ole-Martin, Anders, Trine och Venke :)

Utgång!!  Trine och Janni :)
Morten å halva mig å Ida :)
Morten lyckades göra tuneringens snyggaste mål i deras första match!!!!
En bizzacleta (eller hur de nu stavas - en s.k. cykelspark!!!!!) rakt upp i krysset :D
Så jävla snyggt!!!!
 



Student SM

Då sitter man äntligen på tåget till Gbg för att spela student SM med skolan!! Kommer bli grymt kul å har lika höga förväntningar denna gång som i våras!
Nu taggar vi NPH!!!!!♥♥♥♥

mina önskningar går aldrig i uppfyllelse...

Kvällen vart väl inte som man hade tänkt sig...
Träningen vart inställd (väldigt tråkigt), glömde helt bort å äta så käkade middag vid halv 11 någonting, packade resten till Göteborgs resan imorgon å bråka som vanligt med mamma...
Blåser som fan ute å regnar...
Snacka med Anton via fb å de va väl inte de roligaste kanske av ngav anledningar... svårt å tro att man verkligen kan sakna å älska en person så pass mkt... ofattbart... </3 
 
Nu blir de sängen för att orka upp å träna lite innan farfar kommer å hämtar mig, för att skjutsa mig till Östertälje station.
Tåget till Gbg går 15.10!
Kmr bli riktigt kul♥

Kliniiiiiiik!!


Today is a new day

Sovmorgon! snacka om skönt! :)
Skulle egentligen ha varit ledig idag tanke på att de vara va igentagning i skolan, men eftersom jag har klinikens å ta igen (fortfarande) från när jag gick gipsad så kände jag att jag lika gärna kunde åka in å ta igen ett pass iaf :)
Börjar därmed 12.45-15.45 å sedan direkt till träning :)

Gick upp vid 9 å ställer mig på cross-trainen i ca 20min för att kunna igång :) tog 10.14 bussen till östertälje, där jag sitter nu å väntar på att tåget ska börja rulla.
Träffade även Nanny, Petra å Pontus på bussen vilket gjorde resan kortare :)
Nu blir de å plugga lite å sen ta hand om patienter!
Puss hej♥

RSS 2.0