Glad andra advent!

Denna helg har varit väldigt händelse fattig. Igår vaknade jag och älsklingen av att hans syrra ringde vid 13.20 tiden. Gick upp vid halv 2, fortfarande som två små zombie´s. Käkade lite och jag höll därefter på att somna igen i soffan, och Micke vid datan.
När klockan närmade sig 17 tiden va det dags för mig att hoppa in i duschen för att sedan åka hem till mina päron för att käka middag och träffa fam. Dahlqvist, medan älsklingen skulle ner på stan och kolla AIK matchen med Mika å därefter iväg på Täljeshoppers (MC gängs fest) med Hampus och några polare. När man väl hade anlänt till Järna så fick man sms av Micke att de inte vart någon fest utan att han skulle kolla på matchen och sedan ha en lugn lördag. Typiskt att han inte kunde hänga med till päronen.
Satt och pratade med mamma och Gretha hela kvällen. Åkte därifrån vid 23 tiden, och svängde förbi Templet nere på stan för att träffa älsklingen och Mika en stund. Det varade inte länge för Micke mådde inge vidare så han ville hem. Beteendet va inte pga de 5 öl han hade druckigt utan de måste ha varit något han hade ätit, för så pass dåligt mår man inte efter så pass lite dricka, spec inte om man heter Micke Broquist.... Tyckte synd om honom å att se honom så, å inget kunde jag göra :(
i somnade ganska snabbt, med huvudet nere vid fötterna, vi somna helt tvärtom än va man brukar helt enkelt haha. Väldigt mysigt <3

Vakna idag av att Micke pratade i skype vid 11.30 tiden. Sen dess har vi i stort sätt bara käkat frulle och tagit det lugnt, medan knodden sparkar på.
Igår va han väldigt lugn och man blev lite små orolig. Men så fort han gav mig en spark så släpptes oron. Han får inte skoja med mamma och pappa på det sättet ;)
Resten av dagen blir det nog att inte göra så jätte mycket :) En lugn söndag framför datan/tv´n för att sedan orka med en ny vecka på arbetet/i skolan.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig andra advent, så hörs vi :)
Puss å kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0