!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår va man återigen på ett barnmorske besök. Det sista innan förlossningen. Bm (barnmorskan) tog inga prover tanke på att allt såg bra ut sist. Däremot så vägde hon mig och tog nytt blodtryck, mätte livmodern, lyssna på hjärtslagen och kände igenom magen för att känna hur lillen låg.
* + 11 kg totalt fortfarande
* Bra blodtryck
* Fina hjärtslag, fast mindre i minuten bara för att han troligtvis låg å sov just när bm lyssnade
* Oförändrad livmoderns mått (35cm)
* Bm tyckte att lillen hade sjunkit ner mer i mitt bäcken vilket kan vara en bidragande orsak till att livmodern ej har vuxit något på 2v.

Fick även information om att ifall jag fortfarande är gravid nästa ons (den 2672) så ska jag ringa och få en ultraljudstid på tors den 27:e. Det är en koll för att kolla hur mitt fostervatten ser ut och om jag har tillräckligt med vatten, för att bebisen får tillräckligt med näring. Skulle det vara så att jag ska göra ett ultraljud å allt är som det ska så får jag gå runt och fortsätta vänta på förlossningen. Men skulle det vara något med fostervattnet och att de ser att bebisen inte får tillräckligt med näring så kommer de sätta igång mig (oavsett om jag har värkar eller ej) för att få ut bebisen även om jag ej har gått över 2v (42+0).

Mina tankar kring det känns både som en lättnad med samtidigt lite läskigt. Klart att det vore kul med ultraljud för att se bebisen nu när han e färdigutvecklad i magen och skönt att ta reda på att allt är som det ska med allting. Samtidigt är det läskigt för att man kanske kan få sån information som man ej vill höra + att jag e lite rädd för att bli igång satt efter va man har hört å läst..
Förhoppningsvis så slipper jag gå över 1 v överhuvudtaget! :)

Igår hände det egentligen inte så jätte mycket mer. Städade klart hela lägenheten m.h.a mamma, innan vi åkte till mormor å morfar för att käka, innan det va dags att gå på basket match. Vinst för våra Kungar! Blev en lugn kväll hemma med älsklingen därefter. Låg i sängen å snackade om allt möjligt innan de va dags att sova <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0