Träffa Evelinas mirakel på 3,5v <3

Idag har man heller ej tränat, men har haft fullt upp ändå.
Men innan jag berättar min dag så måste jag bara slänga in att jag gick in i v.38 (37+0) idag å endast 20 dagar kvar till BF!!!

Som sagt, hade en ganska händelserik dag. Gick upp vid 8 tiden för att mamma skulle komma förbi vid halv 9 ca, för att hjälpa mig å ta fram de viktigaste till förlossningen (ja jag har lite panik för att glömma ngt!!!). Tiden rann i väg och vi fick snabbt bege oss till stan för att kolla på lite grejer innan jag skulle träffa Evelina och hennes underbart söta 3,5v mirakel!!! Även mamma hann se en skymt av Milliam, som sov så sött i vagnen :)
Gick runt lite i affärer innan vi bestämde oss för att käka å bara prata om allt möjligt. Blev iofs mycket om min kommande förlossning och hennes som va. Det va mycket trevligt och tiden rann iväg lika fort som vanligt när man tillbringar tiden med henne :)
Jag måste erkänna att längtan efter knodden blev nu allt större efter att ha träffat Milliam. Jag har alltid längtat mer än allt tills allting ska sätta igång och ha knodden liggandes mot mitt bröst, men efter att ha fått tillbringa en fm och em med en i stort sätt nyfödd liten kille får en bara att längta efter sin egna lilla prins <3
Hela min graviditet har flugit förbi så dessa 20 dagarna kommer nog göra detsamma, men det skulle inte skada om knodden vill titta ut tidigare (A)

Men iaf, när jag å Evelina hade sagt hejdå till varandra va de dags att leta upp mamma som virrade runt på stan för att få skjuts hem xD Blev att jag packade ner det allra sista i förlossnings väskan som nu står helt redo ifall allting skulle sättas igång nu- riktigt skönt å inte behöva tänka mer på den å vad som ska packas!
Jag ska nu slänga ihop lite mat till mig å älsklingen å sen kolla på ett avsnitt av Breaking Bad innan de e dags för sängen och ett nytt träningspass imorgon fm.

Ha en fortsatt trevlig torsdag! :)
Puss å kram så hörs vi <3

Never give up for something!

Hej alla trogna läsare!
Har tyvärr inte haft tankarna på bloggandet den senaste tiden, och har även ingen bra anledning till varför mer än att de inte hänt så värst mycket intressant^^ Men iaf här kommer en snabb sammanfattning sen i lördags:

Lördag:
En lugn dag hemma framför datan/tv´n för oss som e så himla sociala med varandra haha ^^ Fixade runt lite i lägenheten till och från under dagen. Micke drog sen ut på kvällen med Hampus och Richard. Även om han inte va ett dugg sugen egentligen så gick han med på de, för de va trots att sista gången han kunde gå ut å dricka så innan våran ögonsten kommer till världen, å jag förstod honom helt även om vi hade bestämt oss för att ta det lugnt framför tv´n med filmtittande :) Blev att jag kollade på Breaking Bad serien medan han va borta, och tillbringade tiden med brorsan. Gick i stort sätt direkt å la oss sen när älsklingen kom hem efter en trevlig killkväll <3

Söndag:
Hände inte så jätte mycket denna dagen heller. En lugn och avslappnande söndag hemma i stort sätt bara. Blev bjudna till mina päron på middag, vilket blev en trevlig avslutning på veckan :)

Måndag:
Tog en lagom sovmorgon till kl.10 tiden innan det va dags för ett träningspass på gymmet. Direkt efter gymmet så skulle jag å älsklingen på profylax kurs, dvs. en amningskurs inför förlossningen. Kan tycka att de va en hel del information som man redan visste och som man tyckte va självklart, men alla kurser har sina fördelar i slutändan. Micke struntade i sin match idag (pga. trötthet), å höll mig sällskap hemma istället framför Breaking Bad serien i soffan- mycket mysigt <3

Tisdag:
Skulle ha tränat med struntade i de tillslut. Hade dock lite ångest sen resten av dagen ^^ Tog det lugnt hemma och försökte få ihop något gott fikabröd, men det slutade med att jag gav upp tanke på att man antingen hade en katt i smeten eller hans hår i smeten hela tiden ^^ xD
Åkte å hämtade hem barnvagnen och bilbarnstolen + köpte bärselen, direkt när älsklingen kom hem från jobbet, så nu har vi införskaffat allting och har allt hemma i lägenheten - grymt skönt!!! :) Blev lite fixande med vagnen för att få in hur man fällde ihop den på smidigaste sätt osv, innan vi satte oss på våra vanliga platser i vardagsrummet. Skönt å ha allt fixat å klart nu när det inte är många dagar kvar!

Onsdag:
ENDAST 3V KVAR (på dagen) TILLS VÅRAN ÖGONSTEN ÄR BERÄKNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Struntade även i träningen denna dag, pga att jag skulle hinna med ett nytt försök med bakningen. Denna gång för att ha något gott att bjuda min mormor å morfar samt mamma på när de skulle komma vid halv 3 tiden. Lyckades denna gång utan att ha en katt i vägen en enda sekund!! Ibland undrade man faktiskt om han hade rymt ^^ Blev en lugn onsdags kväll med älsklingen sen <3

Myskväll med killarna jag älskar mest i hela världen! <3

Blev som sagt en väldigt lugn och mysig fredagskväll med älsklingen framför tv´n. Kollade först på Fångarna på Fortet samtidigt som vi käkade våfflor, innan det va dags för filmen "The Day After Tomorrow". Grymt bra film må jag säga, å sällskapet gjorde det ju inte sämre kan jag lova!
Låg i älsklingens famn samtidigt som vi båda såg och kände vårat lilla mirakel i magen. Igår kändes det verkligen som om att han ville titta ut, tanke på rörelserna inte för att jag hade värkar :)
Fick sammandragningar betydligt oftare än vanligt men fortfarande inte så att det gjorde ont, bara en underlig känsla tanke på att halva magen blev stenhård i max 10 sek och sen slappnar den av, vilket älsklingen även kände under sin hand.
Må säga att det va en av de mysigaste kvällarna vi haft på länge!<3
Gick å la oss direkt efter filmen å somnade i stort sätt direkt<3

Nu tar vi helg!

Idag ställde jag klocka för att komma iväg till gymmet. Slängde i mig en banan på vägen och mötte upp mamma på plats vid 10.20 ca. Gick 10 min på löpbandet och därefter körde vi enbart arm- & axel övningar. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk efter detta pass! När mamma sedan skulle iväg å jobba fortsatte jag en stund med träningen, därav 30 min gång på löpbandet i relativt hög lutning i lagom takt + lite arm- & axel övningar igen. Tog en lång dusch samt en stund bastutid, innan jag tog en promenad hem i den friska luften. Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket. Tagit det lugnt här framför datan och välkomnat älsklingen med en stor kram + en puss när han kom hem :) Nu sitter han å kollar på Arrows avsnittet som han missa igår å jag ska väl börja kolla på serien "Breaking Bad" som Micke rekommenderade + att då kan vi kolla på den tillsammans istället för att sitta på två olika datorer ^^ Resten av kvällen blir som sagt väldigt lugn tillsammans med älsklingen. Käka något extra gott kanske å bara ha allmänt mysigt framför tv´n i varandras famn :) Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig fredag så får vi se om jag slänger in något mer inlägg denna helg. Har som sagt inga planer för helgen men man vet aldrig vad som ploppar upp i våra huvuden ^^

Märks att det snart är dags för BF!!!!!!! :o

Torsdag:
Gick in i vecka 37 (36+0)!!! Ofattbart att de snart e dags,väldigt läskigt men längtar som f*n! Som jag nämnde i förra inlägget så va det dags för ytterligare ett barnmorske besök. Innan det hann jag å mamma med ett benpass på gymmet- kändes otroligt skönt!
Alla värden visades vara lika bra som vanligt- inget att klaga på eller oroa sig för.

* Järnvärdet - normalt!
* Sockervärdet - normalt för mig även om det ser tut som att jag e fastande..
* Blodtrycket - normalt
* Lillens hjärtslag lät jätte fina, hörde även fostervattnet då det va mer ett kluckande ljud i samband med hjärtslagen.
* Livmodern hade vuxit ytterligare 1cm (33 cm totalt)
* Gått upp 1kg (+10 kg totalt)
* Lillen har nu fixerat sitt huvud helt neråt (!!)
* Mina ensidiga sammandragningar och den här mens liknande känslan jag börjat fått till och från är tydligen små små förvärkar (!!!) - riktigt kul men lite små läskigt

Vi skrev även ner tillsammans en liten sammanfattning om hela min graviditet med några underrubriker, som bl.a: förlossnings tankar (inklusive tankar om smärtlindring), tidigare sjukdomar och medicinering, min graviditet i helhet.
Kändes väldigt skönt å få ner allting på ett papper, både tankar och funderingar, även om jag inte fick en kopia av det. Bokade även in en ny tid om 2 v, så får vi se om jag dyker upp hos barnmorskan eller ej :P :)
Resten av dagen/kvällen va det bara att ta det lugnt hemma, precis som vanligt. Kröp till kojs vid halv 11-11. Blev att jag å älsklingen låg å pratade lite om den kommande förlossningen även om det bara vart lite smått innan vi båda somnade hand i hand å jag lätt över hans bröst <3

90% har gått!

Måndag:
Bestod mest av arm och axel träning på gymmet. Resten av dagen vart det bara att ta det lugnt. En helt vanlig måndag helt enkelt. Extra trött hela dagen dock. Käkade middag med älsklingen innan han skulle iväg på hockey bockey match. Kröp i stort sätt ner i sängen direkt efter att han hade åkt iväg vid 20.40, och väcktes med ett ryck av att knodden gav mig en rejäl kick. Då hade Älsklingen kommit hem och krupit ner i sängen bredvid mig å låg å kollade på tv. Vi båda somnade sedan vid halv 12 <3

Tisdag:
Vakna av att brorsan hoppa upp i sängen och la sig över mitt bröst å somnade- så mysigt när han gör så! Vakna sedan av att mamma ringde å sa att hon va påg hit, då vi skulle käka frukost tillsammans, storhandla och träna.
Dock vart det ingen träning för det tog 5 tim att handla xD Va först på Ica Maxi å handla de mesta. När vi väl skulle betala å gå vart de väldigt mycket strul fram och tillbaka med priserna så vi kom aldrig därifrån ^^ Vi skulle sedan vidare till Netto en snabbis för att köpa lite grejer som va billigare där samt därefter förbi Willys av samma anledning. Får tänka lite ekonomiskt nu när jag inte pluggar å får studiebidrag eller någon inkomst över huvudtaget, utan endast älsklingen lön + att de va mamma å pappa som blev av med bensinen ;) Vi skulle sedan hämta Emil och pappa då de slutade kl.16 respektive 16.15. Åkte hem till lägenheten och fick hjälp med att bära in all mat och fylla frysen & kylen, innan älsklingen kom hem i röran och de andra skulle vidare till basketmatchen. ÄNTLIGEN fick man en lugn stund och bara sätta sig ner i soffan och vänta på att man skulle börja med maten. Resten av kvällen va väldigt lugn :)

Idag, onsdag: 90% avklarad & endast 28 dagar till BF!!!!!!!!
Skickade iväg älsklingen till jobbet som vanligt- somnade om, och väcktes vid 7-7.30 av att brorsan hoppa upp å la sig på magen och över hela bröstet. Blev lite förvånad när han la sig på magen för de har han inte gjort sen lillen börja växa å röra på sig. Han kanske ville känna sin lillebrors sparkar ;) Han låg vid min sida å höll mig sällskap tills mamma ringde vid 11. Käkade frukost innan jag begav mig ner till gymmet för att möta upp mamma.
Va på gymmet från 13-16, därav mycket gång på löpbandet + arm och axel övningar. Snacka om att träningsvärken kommer komma!!!
Fick skjuts hem av pappa för att jag skulle hinna sätta på en tvättmaskin innan älsklingen skulle komma hem. Han skulle bli lite sen därav att han skulle förbi en tatueringsstudio för att prata med en bekant till honom å få förslag om hans kommande tatuering (utfyllnad över bröstet) :) Har en aning om att de kommer bli grymt snyggt!!!
Han snackade mycket om de igår å visade mig va han ville ha, å allt snack fick mig att längta tills jag själv kan tatuera mig igen. Men som alla vet så får jag vänta några månader tills knodden har kommit och tills amningen är över, eller iaf tills den börjar minska. Längtar!!!!!! :)
Nu sitter man här å slänger in detta inlägg. Snart dags att börja med maten å slänga sig i soffan :) Imorgon är det återigen dags för ett nytt träningspass följt av ett barnmorskebesök :)

v.36 (35+3)

Kan ju släng in ett snabbt inlägg om hur allting känns så här långt in i graviditeten nu när jag ändå inte har så mycket att göra här hemma.

Jag är i v. 36 (35 +3) och endast 31 dagar består till beräknad förlossning den 19/2, dvs. att 88.9% av tiden har redan gått.
Koddens totala längd är ca. 46 cm och väger mellan 2,59 och 2,76 kg ca (ett genomsnittsvärde på alla barn).
Så här långt in i graviditeten så har barnet börjat lagra upp fett inför livet utanför livmodern. Fosterrörelserna kan även ha börjat ändra karaktär till mer buffande och sega/utdragna knuffar istället för de här mer intensiva sparkarna. Detta stämmer helt på våran älskade son inne i magen. För några veckor sedan va det riktigt tydliga och snabba sparkar hela tiden, medan nu är det mer som om att lillen sträcker på sig i samband med en gäspnings känsla. Rörelserna känns hela tiden och är väldigt tydliga, men som sagt mer långsamma och utdragna.

Jag har inga smärtor upp mot bysten, eller andningssvårigheter som många har varnat mig att det kan uppkomma. Men tanke på att knodden ligger så pass långt ner i min mage och i stort sätt helt fixerad så har jag inte dessa bekymmer =)
Jag får dock (lindrande) smärtor under 12:e revbenet på höger sida, där han har sina fötter, men det händer väldigt sällan att han sparkar så hårt att det gör ont.
Magen känns och ser fortfarande som en geléklump när fosterrörelserna sker, en underlig känsla må ja säga.
Har även börjat känna en stickande känsla i underlivet, vilket är ett tecken på att kroppen börjar förbereda sig inför förlossningen.
Känner ingen illamående överhuvudtaget.
Har inga sömnproblem.
Tröttheten kommer och går.
Träningen känns riktigt bra, och det underlättar allt arbete sen när det är dags.

För tillfället vet jag inte riktigt va jag ska skriva mer, men funderar ni på något eller har frågor så är det bara att kommentera så svarar jag på dem i inlägget efter :)

Nystädat och allmänt fräsch!

Vakna vid 10 av att brorsan kom och la sig längs min sida och över min arm samtidigt som han kurrade- mysigt! Blev att man klappade honom en stund innan vi båda somnade om.
Vaknade återigen vid 1 av att älsklingen låg å kollade så sött på mig. Låg å myste allmänt i varandras famn innan vi beslöt oss för att stiga upp. Klockan hade trots allt hunnit blivit halv 2 :P
Jag käkade lite frukost framför tv´n medan Micke (ja ni har nog en gissning) satte sig vid datan å kollade serie.
Vi hade bestämt oss för att storstäda hela lägenheten idag vilket vi även gjorde tillslut. Gick mycket fortare än va vi hade räknat med, å då hade vi även rensat garderoben i sovrummet och lite allmänt i klädkammaren. Känns mycket hemtrevligare nu när allting luktar nystädat och fräscht av vaniljljusen som står i hallen och i badrummet. Vi har även hunnit käkat sen lunch och handlat lite frukost till mig imorgon.
Även om vi sov till halv 2 har vi ändå hunnit med det vi skulle + lite till, vilket känns skönt. Resten av kvällen blir de nog att bara ta det allmänt lugnt och tillbringa tiden framför datan/tv´n innan det återigen är dags att krypa ner i sängen och invänta ytterligare en ny vecka.

Hoppas att ni alla har haft och får en fortsatt trevlig söndag så hörs vi så småningom :)
Puss och kram <3

Grattis Laila 75 år!

Lördag:
Vakna vid 12. Käkade lite frukost framför tv´n medan älsklingen sov. Hoppade in i duschen för att fixa i ordning mig tills vi skulle vidare till Gnesta för att fira Lailas 75-års dag. Micke gick upp 5 min innan vi skulle åka trots att jag tjatade på honom, vilket bidrog till att vi kom senare än i hade sagt xD
Det va många äldre par som jag aldrig hade träffat (knappt att älsklingen visste vilka de va), men de e alltid lika trevligt att träffa lite nytt folk! Blev dock att man mest pratade med Joachim och Petra (Mickes kusin m. flickvän), Carro och Micke, älsklingen samt Malin och Ulrik eftersom de va dom jag kände ^^
Det bjöds på riktigt god mat och fika, samt mycket trevligt sällskap hela kvällen. Mycket skratt och skojigheter! Tror att klockan hann bli över midnatt innan vi begav oss hemåt till brorsan =)
När vi väl hade kommit hem blev de lite allmänt mys innan Micke satte sig vid datan och jag la mig i soffan. Slutade med att jag somnade och väcktes halv 4 av att älsklingen gav mig en lätt puss på kinden å frågade om vi skulle lägga oss i sängen istället. Vi somnade båda i stort sätt direkt i varandras famn <3


Mysig hemma kväll med killen jag älskar <3

Fick en liten sov morgon idag- kl. 9.30, innan mamma kom förbi för att hjälpa mig att frosta ur frysen och färga mitt hår inför morgondags 75 års fest i Gnesta (Mickes farmor fyller år). Allting gick väldigt smidigt och det tog bara 1 tim att frosta ur frysen. Färgningen vart lyckad den också som tur va- mörkbrun (se en osminkad, och ofixad bild nedanför ^^) :) Drog sedan ner till gymmet för 4:e dagen i rad. Blev dock endast 1 tim träning för att få skjuts av älsklingen hem, va inte så sugen på att gå :P Sen vi kom hem har det inte hänt så jätte mycket. Kollat på lite serier och käkat lite. Ser ut att bli en fortsatt väldigt lugn fredagskväll hemma framför tv´n med killen jag älskar <3 Hoppas att ni får en minst lika bra kväll som oss. Puss och kram <3

34 dagar kvar till BF - nedräkningen pågår för fullt!

Veckorna bara rusar iväg!!! Helt otroligt underbart, men självklart så har det sina för- & nackdelar precis som med allt annat här i världen! Men i det här fallet är det självklart mest fördelar! Fördelarna med att tiden går så pass fort är att man snart är en hel familj till 100%, få känna knoddens närhet/kärlek dygnet runt, få leka med hans små fötter/händer å uppleva hans första ord, steg, skratt, leende å allt annat som man bara går runt och väntar på nu! <3 Att snart få leva som en hel familj som mamma, pappa, barn, å inte bara pojk- & flickvän. Att äntligen få dela ett underverk/mirakel med killen i mitt liv, som jag älskar mer än allt annat i världen, finns inget finare <3 Att både mitt å älsklingens liv kommer förändras helt ser vi bara som en stor fördel och lycka <3 Nackdelarna att det går så pass fort är att nervositeten och en viss oro inför förlossningen och tankar kring den ökar för varje dag som går, att jag kommer sakna mamma magen rejält, att jag kommer sakna att vara gravid och känna knoddens rörelser inuti mig vilket jag älskar... Men det som jag är mest rädd för är egentligen inte den kommande förlossningen, utan det är hur jag ska lyckas med mamma rollen... Klart att oron och tankarna finns att, "kommer jag bli en bra mamma", "kommer jag att klara av rollen och allt som ställs på mig som en förälder?" osv. Det är självklart inget man ska gå runt och tänka, utan man ska ta dagarna som de kommer. Alla blivande föräldrar har garanterat haft dom tankarna, men se hur bra alla har klarat sig (större delen av världens). Stöd i omgivningen finns, släkt och vänner, sin partner. Alla kommer hjälpas åt på något sätt :) Gäller att bara njuta och leva sitt eget liv tillsammans med de man älskar, så kommer allting att gå galant <3
Tränat med mamma på morgonen! :) En skön promenad till och från gymmet, samt ett axel och ben pass! Känns riktigt skönt å härligt att "köra slut på kroppen" igen, dock så är det inte så lätt att köra till 100% när magen tar emot i många övningar ^^ Men sånt e livet! Får träna betydligt mer sen när knodden har kommit till världen och när min kropp känner att den är redo för att återgå till träningen fullt ut :)
Dagens lunch: Äggröra med paprika, purjolök och skinka, med sallad till! Mums!

Film rekommendation: "Remember Me"

Bättre sent än aldrig.... Nu har man äntligen(!!!!!!!!!!!!!!!!!) kollat på "Remember Me" efter att ha skjutit upp min egna lilla premiär sen den kom ut på bio. Nu i efterhand fattar jag inte varför jag inte kollade på den på en gång, den e så himla grym å jag måste erkänna att är man rätt känslig så är det möjligt att man kanske fäller en tår eller två ^^ Rekommenderar den starkt!!!


En sammanfattning om va filmen handlar om för de som ej har sätt den:
"Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne."

5v kvar till beräknad förlossning, exakt på dagen!! :D

Igår började man dagen med ett träningspass med mamma på gymmet innan hon skulle iväg å jobba kl.12. Fram till kl.15 gjorde jag i stort sätt ingenting, tog det lugnt hemma med brorsan, kolla tv och käkade lunch. Hämtade därefter mamma å åkte hem till dom för att förbereda tills släkten skulle komma för att fira med älskade pappa som fyllde 46. Det bjöds på tacopaj till middag och därefter fika av olika slag. Mycket trevligt hela kvällen :) När jag å älsklingen kom hem så vart de inte så mycket mer händelser så. Micke skulle gibba (hade lovat polarna^^) och jag kollade på Paradise hotel, mer för att se vem/vilka som gör bort sig i tv. Blev tt vi kröp ner i sängen vid halv 12-12 någonting, och fick för en gångs skull sällskap av brorsan direkt istället för mitt i natten :) Det va riktigt mysigt att ligga hela familjen samlad samtidigt som lillen sparkade som aldrig förr inne i magen <3
Idag vart e ingen sovmorgon heller. Blir så när man lovar mamma att träna på morgonen ^^ Men måste erkänna att de e rätt skönt å komma igång ätt tidigt å inte känn ångesten att man har svit bort hela dagen, även om de e bland de bästa som finna - sova alltså!!! Idag blev det en kort uppvärmning på 15 min cykel, innan det va dags för axlar, övre delen av ryggen samt armar. Efteråt kändes det riktigt skönt men helt slut i kroppen. Gick därefter runt på stan med mamma innan vi åkte hem till lägenheten för att käka lunch. Hann bara bli en snabb lunch eftersom hon skulle iväg till Tumba med mormor kl.15. Annars har eftermiddagen inte varit så händelserik, väntar på att älsklingen ska komma hem så man kan få umgås lite med honom innan det återigen är dags att krypa ner i sängen för att orka upp till gymmet imorgon också. Må säga att jag känner mig mycket piggare överlag och kroppen mår bättre av att komma upp tidigt om dagarna, träna, få frisk luft (går ner till gymmet varje gång + hem) samt äta bra kost. Sen så tränar jag ej lika hårt och intensivt på passen nu som innan förstås men jag känner att det ger resultat ändå. Gäller att köra så mycket som möjligt nu medan jag kan och sedan komma igång efter förlossningen för att gå ner graviditetskilona någorlunda snabbt för att känna sig nöjd med kroppen igen och att allting ska återgå till sin normala form :) Tycker dock att det är lite synd att det inte är så många gravid kvinnor som gymmar i dagsläget. På ett år så har jag endast sett en enda blivande mamma på gymmet där jag tränar, sen att det självklart är frivilligt men ändå lite synd. Det e egentligen bara en fördel och för att hålla igång allting inför, under och efter förlossningsskedet av många olika anledningar. Jag va väl inte den bästa i början jag heller med att ta mig tid/ ork att klä på mig träningskläderna och bege mig ner till gymmet eller endast ta en liten promenad för att få frisk luft. Det är något jag ångrar lite nu från höstterminen. Det hade varit en betydligt bättre grund inför den kommande tiden. Men som sagt det är aldrig försent att börja!! :)

Lunch med blivande gudmor :)

Drog ner till stan för att lunch med den blivande gudmodern - Mikaela :) Som vanligt så går tiden mycket fortare än va man har tänkt sig när man ses, även om man hinner prata om allt möjligt. Vi käkade på Nancy´s och pratade som sagt om allt möjligt, men mycket om den kommande tiden (väntan på knodden) :) Vi hann även med att köpa ett presentkort till pappa tills imorgon då han fyller 46 år + att vi kollade på bebis kläder -skulle kunna köpa allt, de e så himla små å gulliga!!! Helt förälskad <3 Får mig bara att längta ännu mer efter mitt å älsklingens lilla mirakel !!! Har inte gjort så jätte mycket mer sen lunchen. Handlat lite till middagen och tagit det lugnt här hemma med en mysig katt. Älsklingen kom hem för 1 tim sedan, å sen dess har vi kollat runt lite på lägenheter efter en 3:a. Det är inget som är brådskande men vi båda känner att det vore skönt med lite större nu när vi får tillökning, även om vi skulle klara oss i våran 2:a i några år till :)

E de jul igen?!

Fredag: Fick besök av mamma på morgonen innan vi skulle dra ner å träna en stund innan hon skulle börja jobba kl.12. Vi hann med att sätta upp nya gardiner i vardags rummet - blev väldigt lyckat å lite mer upp piffande än innan, eller ah en mindre ungkarls lägenhet ^^ Gick helt okej att träna men klart att det är lite segt när magen tar emot hela tiden oavsett vad man gör haha. Men det finns inget bättre än en lycklig blivande mamma som trivs med graviditets magen och känslan av att snart få hålla det lilla miraklet i sin famn !! <3 *längtar* Resten av kvällen bestod av att jag å älsklingen tog det lugnt. Tillbringade eftermiddagen/kvällen på det gamla vanliga viset + att jag skrev en hel del med Jennie även idag. Kollade på filmen Thor tillsammans å hade lite myspys i soffan med smått å gott ! älskar detta <3 Slutade med att jag somnade i soffan å väcktes vid 4 tiden av älsklingen som hade satt sig vid datan efter vårat myspys^^ Somnade som en stock i hans famn sen i sängen! <3
Vaknade av att Hampus ringde å väckte Micke vid 2 tillfällen samt att svärmor ringde honom vid halv 2. För min del så va de bara att stiga upp tanke på att jag skulle hinna tvätta håret å slänga i mig ngt litet käka innan Malin å Ulrik skulle komma vid halv 3. Micke låg fortfarande kvar i sängen när de kom å de drog täcket ifrån honom haha. De hjälpte oss med att sätta upp skötbordet i badrummet och 2 st hyllor (ena i köket å den andra i vardagsrummet över soffan)- mycket snällt :) Jag å Malin hann även kolla på alla bebiskläder innan vi alla skulle åka upp till Heron för att gå på bio - Hundraåringen. Vi käkade först på Amazon eller va den restaurangen heter där på Heron, innan vi köpte lite smått å gott till bion. Mycket trevligt :) Tack för en underbar dag/kväll !!!!! <3 Nu för tillfället så händer det inte så mycket här hemma. Micke snackar med sina polare via skype å jag skriver detta inlägg med brorsan liggandes i mitt knä å sover - väldigt mysigt! Lär bli en väldigt lugn lördag även denna gången. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll/helg om vi ej hörs något mer!! Puss å kram på er <3

Par middag i Nyköping!

Torsdag:
Barnmorskebesök på morgonen. Allting såg lika fint ut som vanligt- vilket känns helt underbart!
* Oförändrad vikt även denna vecka (+9kg fortfarande)
* Normalt blodtryck
* Livmodern hade vuxit 2 cm (32 cm i dagens läge)
* Knoddens hjärtslag slog lika fint som vanligt!
De andra proverna tog de inte denna gång, tanke på att de va tillräckligt bra förra gången.

Åkte därefter upp till skolan för att skriva en tenta som jag ej kom upp till i höstas - kändes bättre än jag trott, men som sagt man vet aldrig ändå ^^
Hann i stort sätt bara komma hem och byta om innan älsklingen kom hem å skulle hoppa in i duschen innan vi sedan skulle vidare till Nyköping för att gå på parmiddag hos en gammal bekant till Micke. Han hade inte träffat dom sen han gick i 9:an så de va kul att de hörde av sig nu när vi snart ska bli föräldrar å att de själva blev föräldrar för 11 månader sedan + att Linus (pappan) fyllde 23 år :)
Det va mycket trevligt hela kvällen, och det bjöds på mycket prat/skratt och god mat! Man fick även leka lite med Olle som kröp runt på golvet å hade sin lilla charm hela kvällen !!! :) Vi kom inte därifrån förrän närmare halv 11-11 tiden någonting. Blir så när man har trevligt! Somnade direkt när vi kom hem <3

Som vi längtar till att bli föräldrar!! <3

Igår va de en väldigt intensiv dag trots att jag endast fick 3 tim sömn. Micke skulle nämligen iväg och jobba sin första dag efter 17 dagars ledighet och jag skulle upp tidigt för att träffa mamma vid tiden. Men ingen av oss kunde somna på måndags kvällen, så vi låg och vände & vred på oss, ändrade sovställningar, öppna fönstret för att de skulle bli svalare, jag masserade Micke för att de skulle göra oss trötta osv, men ingenting funkade... När klockan blev på morgonen gav vi upp. Vi gick upp å åt lite frukost å kollade på en serie tillsammans innan älsklingen åkte till jobbet utan en minuts sömn vid 5.15 tiden. Jag kröp ner i sängen för att ge John Blund en sista chans å somnade tillslut... Va dock helt död när alarmet ringde sen...
Mamma hjälpte mig att ta ner julen och byta gardiner i hela lägenheten. Vi tvättade tillsammans och åkte ner på stan för att kolla lite grejer innan vi blev tvungna att skynda oss hem igen för att slänga tvätten i torktumlaren & vidare till Rusta för att kolla på lite mer grejer till lägenheten som hylla, förvaringslådor osv.
Resten av kvällen bestod av att jag å älsklingen tog de lugnt och kröp till kojs vid 21.15 tiden för att vi båda va dödströtta - inte så konstigt !!!! Vi somnade direkt i varandras famn <3

Idag efter nästan 8 tim sömn för älsklingen så åkte han till jobbet rätt så pigg - skönt. Jag somnade som vanligt om å fick tillslut en sömn på 15,5 tim totalt vilket va grymt skönt!! Har i stort sätt bara tagit det lugnt idag och handlat lite till middagen samt skrivit med Jennie hela dagen + pluggat lite till en omtenta jag ska upp till skolan och skriva imorgon efter barnmorskebesöket :)
Hoppas på att snart få träffa Evelina och hennes lilla son :) självklart så ska de få komma in i sina rutiner innan. Ska bli underbart ! :)

Måste även säga att idag är det endast 42 dagar kvar till beräknad förlossning och att jag har gått hela 85 % av graviditeten :D Så himla underbart å som vi längtar!!!!!!!
Snart kommer våra liv verkligen förändras helt och hållet, och mycket skratt och tårar av olika anledningar - men som vi längtar<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

44 dagar kvar till knodden :* <3

En lugn måndag. Väcktes av pappa vid 14 tiden, käkade brunch och har tagit det allmänt lugnt hela dagen. Fixat i ordning mina skolgrejer i skåpet, så att de inte ligger i en enda röra. Skönt å ha de gjort även om man kommer vara hemma hela jan -> BF & därefter mammaledig resten av våren/sommaren och början av hösten :) Snacka om att jag längtar efter våran guldklimp i magen!!!!!!!!!!!!!!<3 De e sjukt att det endast e 44 dagar kvar tills den beräknade dagen är, sen får man räkna med ca + - 2 veckor :) Måste erkänna att jag knappt har fattat att jag snart ska bli mamma, även älsklingen har svårt att förstå att han ska bli pappa och att vi båda kommer bara ett helt nytt liv därefter! :D Men det kommer inte vara några problem så länge vi har varandra och alltid visar våran kärlek, samt att vi har så pass underbara föräldrar, syskon, släkt och vänner i våran omgivning som kommer ställa upp oavsett när på dygnet!!! :) Tackar er alla redan <3<3

Underbar helg <3

Fredag:
Vart en lugn fredag för mig och älsklingen. Han tillbringade mycket tid framför datan (som vanligt) och jag framför tv´n, men blev även lite myspys till och från då Micke inte hade så mycket att göra vid datan. Fick besök av pappa som skulle lämna lite grejer som mamma hade köpt till oss. Jag hängde med pappa på basketmatch därefter.
Vart tyvärr förlust med 2 ynkliga poäng mot Borås...
Mötte upp älsklingen vid pizzerian, då han hade lovat att vi skulle köpa hem mat och kolla på en film tillsammans samtidigt ha de lite fredagsmysigt!<3 Kunde inte bli mycket bättre än va de vart<3

Lördag:
Vart att man sov bort nästan hela dagen (14.15 tiden). Väcktes av att älsklingen hoppade i sängen som ett litet barn, klädd i morgonrock och ropade att han ville ha frukost - haha snacka om en rolig syn! <3 Gick då inte att hålla sig för skratt! :D
Blev att man käkade brunch framför Sverige- Ryssland matchen. Resten av eftermiddagen/kvällen bestod mest utav att man tog de lugnt. Skulle ha åkt och firat Emma i Västerljung men tanke på förkylningen så fick jag hoppa de :( Hoppas att ni hade tillräckligt kul utan preggo Zandra ;)
Somnade väl runt halv 3 någonting, tätt intill älsklingens varma famn< 3

Söndag:
Väcktes även denna morgon av älsklingen, dock inte av samma roliga väckning som dagen innan. Nu va han mer romantisk i sin väckning - la sig bredvid, placerade en av mina lockar bakom örat, smekte min kind väldigt lätt å gav mig en lätt puss samtidigt som han sa "Godmorgon älskling, frukosten är klar" :) Vi låg kvar en stund i sängen och bara kollade på varandra - väldigt mysigt!
Resten av dagen gjorde vi inte så mycket - det gamla vanliga i stort sätt, innan vi begav oss till Gnesta till svärföräldrarna för att käka middag, kolla på vaggan till knodden samt hockey finalen mot Finland.
Bjöds på plankstek (!!!!!) och vin (för de som kunde dricka ;)) Mycket trevligt :)
Vaggan va jätte söt, så den ska vi ha de första månaderna, innan de e dags för en spjälsäng. Tack snälla söta rara svärföräldrar!!!
Tyvärr gick det inte hela vägen för våra Junior kronor :( Men jag må säga att trots att de va bättre än finnarna i matchen så bör de inte vara besvikna för silvret, tanke på hur hela VM´et har sätt ut!!! De har varit så himla grymma, synd bara att finalen inte va deras bästa match... :(
Kröp till kojs vid 1 tiden, och vaknade till av att älsklingen la sig bredvid (vid 5 ^^) och la armen om mig så han samtidigt kunde hålla om våran älskade son + att brorsan hoppade upp och la sig nere vid våra fötter- älskar känslan av att ha hela familjen samlad <3

I natt tittade en guldklimp fram- Grattis Evelina till din underbara son♥

MÅSTE SLÄNGA IN ETT INLÄGG FÖR ATT GRATTA MIN UNDERBARA VÄN EVELINA SOM I NATT FICK SIN EFTERLÄNGTADE SON (se bilden)!!!! :D♥♡♥ Stort grattis till er å är glad att allting gick som planerat! Längtar efter att få träffa eran lilla ögonsten & få tillbringa januari månad med er då jag är hemma från skolan och inväntar min efterlängtade son samt att vi mammor tillsammans kommer ses rätt ofta med barnvagnarna ! :) Ännu en gång- STORT GRATTIS!!!!!!♥
Själv gick man in i v.34 (33+0) idag, och endast 48 dagar kvar till förlossningen :D som jag längtar♥♥♥♥

11 mån med världens finaste<3

Även när vi välkomnade det nya året, blev det att jag och älsklingen också grattade varandra på 11 månaders dagen! Tänk, att få önska alla gott nytt år samtidigt som man tillbringar kvällen och det nya året med killen man älskar samt att "fira" ytterligare en ny månad tillsammans <3 Så himla underbart! <3
Må dock säga att denna natt kunde jag inte sova speciellt mycket trots att jag va grymt trött. Tror att det har med den här dumma förkylningen, men också för att älsklingen snarka lite extra i natt då han även börjar bli förkyld och väldigt täppt i näsan... Kunde tillslut sova till och från, till kl.14 då jag steg upp och lät älsklingen ligga kvar å sussa så sött. Jag anade att han skulle ha en rejäl baksmälla när han vakna så det va lika bra att låta honom sova. Käkade lite frukost framför tv´n innan jag hörde en väldigt tyst röst "Godmorgon älskling" vid 15.15-15.30 tiden någonting. Snacka om att älsklingen lät helt förstörd å man såg på honom att han inte alls mådde speciellt bra... Vi båda la oss sedan i soffan och självklart så somnade älsklingen (se bilden ovan) efter att han tryckt i sig en macka och en kopp varm choklad. Så länge kollade jag på 102 Dalmatiner ^^ Närmare 18-18.30 tiden vaknade älsklingen till och mådde sig lite bättre, men helt utsvulten (inte så konstigt!!!). Så sen att han vakna har vi i stort sätt bara käkat och tagit det lugnt i soffan med Family Guy på tv´n. Blir nog bara att ta det lugnt resten av kvällen också och försöka lägga sig rätt skapligt för att vi ska komma in i rätt dygnsrytm och bli av med våra förkylningar. Micke ska ju trots allt upp å jobba nästa tisdag så han kan inte lägga sig vid 4 tiden varje natt hela denna vecka om han ska orka upp till jobbet. För min del så kommer jag att hemma hela våren- "mammaledighet" redan nu, så jag kan ju vara vaken längre om jag har orken. Vill dock bli frisk!!!! Hoppas att ni alla hade en underbar nyår och en bra första dag på det nya året! :D Vi hörs ! Puss och kram på er <3

Hejdå 2013 - välkommen 2014

2013 har nu tagit slut, och ett nytt år har påbörjat! Det är sjukt va detta året har flugit förbi, inte minst att jag och älsklingen fann varandra strax innan nyåret 2012 & att vi har gått i andra tankar fr.o.m. juni månad, utan överlag så har tiden gått så himla fort. Jag måste även tillägga att 2013 har varit det bästa året på hur länge som helst!!!!!!!! Har hunnit med så himla mycket, bl.a:

* Hittat mitt livs kärlek
* Gått ut 2:a & halva 3:e året på högskolan
* Blivit sambo med världens finaste
* Varit på Kreta med älsklingen
* Träffat nya vänner hela året
* Tagit upp kontakten med flera personer
* Jobbat en hel del
* Med det bästa är absolut GRAVIDITETEN! :D

Hoppas och tror att 2014 kommer bli minst lika bra, och framför allt en helt ny livsstil för mig och älsklingen då vi även har bildat oss en egen liten familj :D Längtar efter att få se vart detta år slutar och har att komma med <3

Mitt nyår bestod av mycket skratt och prat, samt drickande (för de som kunde förstås^^) i Gnesta hos Mickes polare. Tillbringade hela kvällen där och hade det mycket trevligt! :)
Tror dock att älsklingen fick i sig lite för mycket, för i slutet blev det lite mer åt det jobbiga hållet än det roliga för mig, även om alla andra hade kul... Han va hur underbar och söt som helst, berättade sina känslor för mig till sina polare och gick runt och pratade om hur mycket han längtade efter att bli pappa - det verkligen strålade om honom! Även om han va väldigt kärleksfull och hängig (på ett positivt sätt) så kunde de gå lite över styrd när han vägra lyssna på vad jag sa om oviktiga saker iofs, men ändå. Tanke på att jag e mycket känsligare nu när jag e gravid än innan, så tar det hårdare på mig om saker som jag egentligen skulle ha skrattat åt i vanliga fall. Micke va helt inne i allt stohej med polarna så han märkte först inte att jag bara gick därifrån/backade undan å fällde någon tår, vilket han tillslut uppmärksammade sig om eftersom de va någon som saknades vid hans närhet. Blev att han stod å höll om mig i säkert 30-45 min och berättade hur mycket jag betyder för honom å hur starka hans känslor blir för var dag som går samt att han aldrig har älskat någon så mycket som han älskar mig + våran lilla familj. Hans ord fick mig att fälla någon tår igen men den här gången av lycka och besvarad kärlek!
Jag må säga att trots allt det här i slutet så må jag säga att detta året inte kunde sluta på ett bättre sätt!!!!!!!!!!!! <3
ÄLSKAR DIG MICKE MER ÄN DU NÅGONSIN KOMMER ANA <3

RSS 2.0