Möhippa för världens bästa Madde <3

För 2 helger sedan (2/5-3/5) va det ÄNTLIGEN dags för den dagen som jag och mina tjejkompisar länge längtat efter - nämligen MADDES MÖHIPPA!!!!!!!
Sen vi fick inbjudan förra året så har vi varit helt inne i att planera denna dag. Vi ville att det skulle vara en rätt så snäll men ändå händelserik dag för vår vän.
Vi tog halv 9 tåget från Södertälje och redan då öppnade vi ett rosé vin som vi delade på. Jag, Malin, Emma, Emma, Sara och Tove mötte upp Malin A vid centralen och gick till hotellet Radisson (tror jag att de heter) precis vid stationen för att lämna våra väskor för att sedan bege oss till T-banan för att åka till Solna för att överraska Madde hemma hos henne och Mattias.
Vi hade köpt en rosa öl hjälm som hon skulle ha på sig hela dagen och den ställde vi utanför hennes dörr medan vi gömde oss i hissen å skulle filma hennes reaktion när hon öppnade dörren. Gick inte riktigt som planerat då hon bara öppnade dörren 1 dm max så vi fick tyvärr inte med hennes reaktion på film haha.
Vi skickade ut Mattias ur lägenheten för att vi skulle ha champange frukost, packa hennes grejer i smyg innan vi skulle vidare. Vi fick även se hennes brudklänning i 20 sek - HUR JÄVLA FIN SOM HELST!!!!!!!!!
Blev en hel del prat om gamla minnen och skratt. Denna helg började på bästa tänkbara sätt!
 
När klockan närmade sig 11-11.30 tiden så begav vi oss vidare till hotellet med Madde som hade en ögonbindel för ögonen för att hon inte skulle se vart vi tog vägen, tyvärr så kan hon i stort sett Stockholm så hon kände igen sig vart vi än gick haha. Vi hämtade ut våra väskor å fick oss en liten till på Skybaren för oss själva då de egentligen inte skulle öppna förrän kl.14 (klockan va runt 12 nu). Madde vart jätte glad då hon å Tove brukar gå dit, och hon skulle nu få en hel dag/kväll där med oss alla som står henne nära. När vi hade checkat läget så begav vi oss till våra rum för att göra i ordning oss å sitta på rummet och dricka samt snacka massa skit å skratta :)
Vi hade jätte trevligt å väldigt roligt. Madde fick köra lite "Sanning och konka" utifrån en kortlek som Tove hade med sig. Det vart ett par cider och vinglas innan vi begav oss vidare till skybaren och därefter till Oleary´s 12 (stora Olaery´s vid Globen) där vi hade bokat bord eftersom Madde älskar deras mat.
Pratet, skrattandet och drickandet fortsatte hela kvällen! Märktes att Madde hade grymt kul vilket kändes underbart! :)
Eftersom Madde har spelat golf i stort sett hela sitt liv så tänkte vi att minigolf vore något. Med ett antal cider/drinkar/bärs/vin glas i kroppen så kan man väl inte säga att det gick så jätte bra för någon av oss haha. Tillslut så kom vi i mål och första platsen fick jag å Madde dela på :)
Vi slutade trippen på Oleary´s med ett stort glassfat med säkert 20 glasskulor (överdriver inte), som vi tyvärr inte orkade så mycket av haha. Vi drog sedan vidare till Colluseum (eller hur de nu stavas) för att dricka ännu mer å dansa av oss innan vi drog tillbaka till hotellet.
Jag, Madde, Tove och Malin A kröp till kojs ganska direkt medan de andra satt uppe en stund till å pratade. Måste säga att hela dagen/kvällen/natten vart jätte lyckad och vi alla hade grymt kul! :)
Nu ser vi alla fram emot den STORA BRÖLLOPSDAGEN som sker i juni! :)
 
Älskar er alla!<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0