Huddinge sjukhusđŸ„

Sitter pĂ„ Huddinge sjukhus đŸ„ med en av mina pensionĂ€rer frĂ„n jobbet. Jag Ă€r pĂ„ en s.k. ledsagning, dvs att vi Ă„ker ivĂ€g med brukaren pĂ„ olika Ă€renden (t.ex. lĂ€kartider) och Ă€ndĂ„ fĂ„r betalt sĂ„klart.
Vi Ă„kte hemifrĂ„n honom vid 9.20 tiden och Ă€r fortfarande inte tillbaka pĂ„ hemmaplan (södertĂ€lje) Ă€n. Han hade tid angĂ„ende hans ❀:a (skulle göra lite tester). 
 
Va otĂ€ckt egentligen! Är inte sĂ„ jĂ€tte förtjust i sjukhus över huvudtaget men att vara hĂ€r pĂ„ hjĂ€rtkoller Ă€ven om det inte Ă€r mig det handlar om sĂ„ blir man (ialla fall jag) lite smĂ„rĂ€dd. Man sjĂ€lv kommer bli gammal en dag Ă„ man vet aldrig vad man kommer vara i för tillstĂ„nd dĂ„ eller va man kan ha för sjukdomar. Jag kan nog inte sĂ€ga att jag sitter Ă„ funderar pĂ„ hur mitt liv kommer se ut om 40 Ă„r sĂ„ ofta men i sĂ„na hĂ€r lĂ€gen sĂ„ har jag svĂ„rt att lĂ„ta bli. En vacker dag Ă€r det jag som kanske ligger hĂ€r men negativa/positiva resultat pĂ„ dessa tester.
Jag som Àr en kÀnslig person överlag, undrar hur jag sjÀlv skulle reagera pÄ ett negativt svar?
 
Men ialla fall tillbaka till inlÀgget.
HÀr har jag nu suttit i snart 4 timmar av mina dryga 6 timmar. Kan ju inte sÀga att de e jobbigt men klart att tiden gÄr mycket lÄngsammare Àn om man har ett fullspeckat schema och bilÄkande till varje person.
Har hört frÄn kollegor att de tycker att de e trÄkigt att Äka ivÀg sÄ hÀr. Jag sjÀlv skulle mer sÀga att det Àr en avkoppling frÄn vardagssysslorna lite. Sen hade de sjÀlvklart inte varit lika roligt kanske om det Àr en person som man inte kan prata med, dÀr det bara uppstÄr en lÄÄÄÄÄng tystnad. Mannen jag Àr med idag har jag haft lite konflikter med i början men nu gÄr det helt okej vilket jag tycker Àr jÀtte skönt.
Jag vill ju kunna jobba med alla sorters personer â˜ș
 
Hoppas ni har en bra mĂ„ndg sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt sĂ„ hörs vi lite senare 😙
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0