Middags tips

Biffstroganoff med ris - 1 port
 
150g lövbiff
½ gullök
kokosolja
150g krossade tomater
1 vitlöksklyfta
Färsk persilja
Vatten
Salt och peppar
 
Strimla lövbiffen och stek tillsammans med gullöken och vitlöken i lite kokosolja.
Tillsätt sedan de krossade tomaterna, lite vatten och krydda med salt, peppar och färsk persilja.
Servera med ris och sallad.
 
Lätt och smidigt, men framför allt super gott!
 
 

Mall of Scandinavia

Förväntningarna på Mall of Scandinavia va rätt så höga för oss alla, utifrån vad man har sett och hört från folk i vår omgivning. Tanke på att det är Nordens största köpcenter (rätta mig om jag har fel) så tycker man ju att det ska uppfylla allas förväntningar, men va vet jag det kanske bara är som ett helt vanligt köpcenter trots allt.

 
 
Vi hämtade Mickes föräldrar och farmor i Gnesta runt 11 tiden igår för att sedan bege oss till Mall of Scandinavia för en hel dags shopping, god mat, bio och mysigt sällskap.
Runt 12 tiden så köre vi in i det orangea- och limegrön färgade garaget (på sinsidan förstås). Så fort vi kom in i varuhuset så blev vi alla nog lite chockade att de va så stort. Vi visste att det skulle vara stort men samtidigt så hade vi nog inte räknat med att de skulle vara så här maffigt och välbyggt. Trots att det kryllade med människor så kändes de väldigt rynligt och inga långa köer till varken restaurangerna, fiken eller kassorna i affärerna- JÄTTE SKÖNT !!
 
Det första vi gjorde va att sätta oss vid ett fik och ta något lättare innan shoppingrundan skulle börja. Vi kände att de va bäst att dela upp oss så vi inte gick på varann hela tiden. Vi ungdomar gick för sig och de andra för sig.
Vi hade som första uppdrag att leta upp filmstaden och hämta ut biljetterna till kvällens film kl.18.45 samt boka bord för middagen.
Därefter så gick vi in på Bose affären. Micke är väldigt sugen på ett nytt surround system till radhuset trots att vi har ett som är bra. Kollade lite kläder till skrutten, som växer så de knakar fortfarande (har redan stl. 98-104 och har inte ens fyllt 2 år... haha). Känns som att man köper kläder hela tiden till honom å aldrig något till sig själv, så kände att både jag å älsklingen skulle försöka hitta något till oss själva denna dagen också :)
 
2 timmar senasre träffades vi på ett fik igen men denna gång för att ta något att dricka och kolla lite med de andra om de hittat något fint, inann de va dags att shoppa vidare :)
Vi gick bl.a. till apoteket, make up store, H&M, Kapphal, PoP (polarn å pyret), ginatricot, vero moda, gant osv.
Vi hittade en del saker till oss själva och Micke hittade faktiskt en jätte mjuk och mysig kofta till mig som han även betalade för <3 Han försökte även hitta något fint att ha under men lyckades inte hitta något han tyckte va snyggt, så vi fick leta vidare i andra affärer haha.
Dricka paus igen vart ytterligare någon timme senare innan de va dags att gå vidare för sista rundan innan det var dags för middagen kl. 17.
Vi hade bokat bord på filmstaden precis utanför salongerna. Det va jätte mysigt och varje bord stod lite var för sig, så det vart lite extra mysigt =)
Maten va jätte god och det gick fort från att servitören tog beställningen till att maten serverades =)
Tiden går alltid lika fort när man har roligt så de dröjde inte känge förrän vi fick gå in till salongen och sätta oss i de mjuka fåtöljerna (som man kunde halv ligga i), med både dricka och lite snacks.
 
Inne i salongen =)
 
 
 
 
Tittade på : En man som heter Ove. En bra film som jag verkligen kan rekommendera. Man får sig en liten tankeställare om livet och dens betydelse. Man ska inte ha fördomar för de som är arga och sura, de kan visas ha det största och varmaste hjärta trots allt !


 
Vi lyckades tillslut komma hem med allt detta:
 
 
Micke: Klockan (bilden nedan) och 2 huvtröjor (en marin blå och en grå)
Theo : 2 T-shirtar, 2 långärmade tröjor (en med luva å en utan), 3 par strumpor och en tjocktröja
Jag: en conciealer, 3 par spetstrosor, en långärmad tröja (grå) och koftan Micke hittade till mig (grå/vit)
 
(Såg nu när man tittade på bilden, att de vart mest köp i grått haha.)
 
 
Mickes ursnygga klockan!
Ingen idé att jag säger va den gick på, men jag kan säga oavsett va den kosta så va han värd den <3
 

Som betyg för denna kväll kan jag inte säga något annat än en 10:a! :D
Förväntningarna för varuhuset uppfylldes, maten va super god, oavsett vart man gick så fick man bra service och mycket trevligt bemötande av all personal, trots att det va mycket människor så kändes de inte trångt eller rörigt för de minsta lilla, mysiga biosalonger och trevlig restaurang som tillhörde, men det som kändes extra lyxigt och mysigt va att jag tillbringade dagen och kvällen med dessa underbara människor, inte minst min älskade kille <3
 
 
 
 
 
 
 

Solresor kollas

Precis som rubriken lyder så sitter jag å kollar lite på solresor. Vore så skönt å komma iväg till solen och stranden för lite avkoppling och bad, när man har landat i allt med flytten och förhoppningsvis fått förlängt på jobbet ytterligare någon månad.
 
Har ni några bra tips på resor när man har en 2-åring? :)
 
Oavsett resemål så lär det inte bli något bekymmer med Theo, tanke på att han klarade av en resa till Thailand utan problem, dock va han bara 10 månader och sprang inte runt som han gör nu ^^ Det lär bli en hel del fart om det bara är familjen som åker, men det skulle bli en underbar resa med mycket nya upptäckter för oss alla, speciellt för Theo :)
 
Nu blir de att kolla vidare så får vi se om jag hittar något intressant :)
Puss å kram på er så länge :)

Dags för fredags myyyyyys!

Här hemma vandrar vi fortfarande i förkylning och huvudvärk. Det sköna är att huvudvärken inte är lika kraftig som den var igår så jag hoppas att den lägger sighelt snart. Däremot så känns de inte som om att förkylningen vill ge sig riktigt än hos mig. Mina killar mår i alla fall lite bättre :)
 
Idag tog jag även ut vab, precis som de två tidigare dagarna. På ett sätt känns de lite segt att vabba när Theo är pigg och springer runt och leker för fullt, men probemet är att ju att hans näsa rinner och det är aldrig positivt att lämna han på dagis i det tillståndet. Inte bara för att risken ökar för att smitta de andra barnen, utan också för att det ökar att man snart får lov att ta ut vab snart igen... Vi har tyvärr gjort det misstaget förut så denna gång tar vi det säkra före det osäkra.
 
Vaknade i morse av att Theo slog på älsklingens kudde och ropade "pappa sova da". Theo vet att Micke sover på sidan närmast fönstret och jag närmast garderoberna. Älsklingen kom inte hem igår förrän Theo hade somnat och hade redan hunnit begett sig till jobbet innan han vaknat, så han tyckte att de va lite konstigt att sängen va tom. Så sött!
 
Resten av dagen va lugn. Blev en sen frukost och lunch, samt mycket lek å bus tills Micke kom hem runt 13.30 tiden. Hann även få lägenheten lite städad och tvätta en tvätt, samt packa skruttens väska då han ska sova hos sin mormor å morfar denna helgen. Jag å älsklingen ska tillsammans med svärföräldrarna och Mickes farmor Laila till Mall of Scandinavia för en hel dags shopping som avslutas med bio i VIP salongerna (En man som heter Ove tror jag att vi bestämde oss för) och middag. Kommer bli super mysigt <3
 
Sitter för tillfället i soffan med en kopp te och lite blåbärs kvarg glass och Walder Farms choklad sirap- JÄTTE GOTT och NYTTIGT (!!!!) samtidigt som Fångarna på Fortet visas på tv :)
 
 

Kvällsmål framför hockey

 
Igår kväll frågade älsklingen om han fick gå på AIK-Tingseryd´s matchen på Hovet idag för att få lite egen tid och komma hemifrån lite. Eftersom jag tränar 4 kvällar / vecka och han tar hand om Theo under den tiden så fanns det bara ett svar på hans fråga + att han är ett stort AIK fan, och nu när de va serie final så förstår jag att han jätte gärna ville gå på matchen =)
Jag tycker att det är jätte kul att kolla på hockey själv men sen vi blev föräldrar så är det lite svårare att gå vi båda. Theo har hängt med på 3 matcher när han va liten (så pass liten att han satt i en bärsele) men det blev bara jobbigt, då han blev varm och började skrika vid få tillfällen. Man kunde inte riktigt koncentrera sig på matchen som man gärna hade velat.
Om något år så kommer vi kunna ta med honom på någon match (om han är intresserad förstås haha), för då har man koll på ett annat sätt än om han är 2 år som nu (är överallt och ingenstans haha).
 
Skrutten somnade för 1,5 tim sen. Jätte skönt för då får även jag lite egen tid framför tv´n och matchen. Gjorde mig lite varmt vanilj te (som är en stort favorit- allt med smaken vanlij älskar jag kan jag ju erkänna), lite gurka och naturell varg dip.
Sitter nu nerbäddad i en av våra zebra filtar och följer spänningen i matchen. För tillfället står det 2-2 med drygt 14 min kvar av matchen. Heja AIK!

Efter matchen blir det nog att krypa ner i sängen för att förkylningen förhoppningsvis ska försvinna. Imorgon blir det att vabba igen då Theo inte är helt frisk än + att jag själv känner mig helt sänkt fortfarande, så det passar ju bra.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdags kväll så hörs vi =)
Det ska som sagt bli mer uppdateringar, men kommentera gärna om ni har några önskemål eller om ni har lite frågor. Ska försöka svara på allt =)
Puss å kram på er.
 
 
 

Förkylningen har landat hos hela familjen

Som rubriken lyder så har hela familjen drabbats av en rejäl förkylning och huvudvärk...
Det började med att dagis ringde förra måndagen och meddelade att Theo hade feber och var jätte förkyld - det var bara för mig att åka och hämta honom när jag slutade (de ringde 30 min innan jag skulle sluta).
Micke fick vabba tisdagen och fredagen samt i måndags denna vecka då Micke även hade blivit dunder förkyld, medan jag fick ha Theo hemma onsdagen och torsdagen då jag var ledig.
Igår efter träningen så kände jag mig väldigt seg i hela kroppen, ont i huvudet och halsen samt att näsan hade fått sig en rejäl snuva. I morse när alarmet rignde så va jag helt sänkt. Blev tvungen att ringa och ta ut vabb även idag och imorgon (tar hellre ut vab än sjukanmäler mig själv då Theo ändå va sjuk, för att slippa carensen :P ).
 
Det är tydligen väldigt många som är sjuka denna perioden. På dagis va de bara 6 st barn på Theos avdelning, av 16. Vi har en hel del i personalen som är sjuka eller vabbar, lika så på Mickes jobb.
Jag (och älsklingen förstås) hoppas att våran förkylningen försvinner snart så vi kan jobba som vi ska, Theo kan vara på dagis som han ska, jag kommer igång med min träning igen och så att vi känner oss generellt piggare på dagarna.
 
Nu ser jag att klockan har runnit iväg igen. Jag måste börja med maten till Micke så han hinner äta innan han ska åka iväg på AIK match med Mika. Theo skriker även han här hemma för att han är hungrig så de e väl bäst att börja med maten nu direkt.
 
Ha det så bra :)
Vi hörs, puss och kram på er <3
 

Beach 2016 med Fit By A

Precis som rubriken lyder, så håller jag på med att träna til beach 2016. Inte inför någon fitnesstävling eller så, utan för min egen skull, för att få en fastare kropp, minska i mått, få en bättre kondition, käna mig starkare och förhållningsvis något kilo ner på vågen (men det sist nämna är inte prio ett).
 
Med hjälp av Alexsandra (FitByA) och hennes kost- & träningsschema så hoppas jag att resultaten kommer visa sig så småning om. Enligt hennes träningsschema så ska jag träna 4 ggr/v (kommer jag inte iväg till gymmet har jag fått hemövningar som jag ska utföra), där det är uppdelat så här:
 
Pass 1: Bröst & biceps + 20 min Cardio
Pass 2: Ben och rumpa
Pass 3: Rygg och triceps + 20 min cardio
Pass 4: Axlar och mage
 
Före träning: Core BCAA 1 skopa, 2 st naturella riskakor osaltade eller ½ äpple
Efter träning: Core BCAA 1 skopa, 2 st naturella riskakor osaltade eller ½ äpple
 

 
Hennes kost schema har hon lagt upp lite exempel hur jag ska äta.
Tex. så kan en dag se ut så här:
 
MÅL 1
Frukost: 330 g naturell yoghurt (max 5%) eller 1 port havregrynsgröt, färska bär 40g,1 kokt ägg, 2-3 st
omega-3 tabletter + 1 st core vitamin tablett, 150g kvarg/150g keso 1% eller Whey Protein pulver 30g (1 skopa).
 
MÅL 2
Mellenmål: 15g naturella nötter osaltade, 100g kvarg/ 100g keso eller 20 g whey protein pulver
 
MÅL 3
Lunch: 150g kyckling/kalkon/magert köttfärs/vit fisk/skaldjur, 40g ris/bönpasta eller 190 g potatis med 100g blandade grönsaker (t.ex. broccoli, avokade, wok, krossade tomater, spenat, grön sallad, blomkål, svamp mm.)
 
MÅL 4
Mellanmål: 150g kvarg/keso, 15 g naturella nötter osaltade & lite blandade grönsaker
 
MÅL 5
Middag: 150g kyckling/kalkon/magert köttfärs/vit fisk/skaldjur, 30g ris/bönpasta eller 140 g potatis med 130g blandade grönsaker (t.ex. broccoli, avokade, wok, krossade tomater, spenat, grön sallad, blomkål, svamp mm.)
 
MÅL 6
Kvällsmål: 150g kvarg/keso eller Core Casein pulver (1 skopa) och 40g färska bär
 

Jag började med detta den 1/1-16 som ett nyårs löfte, för att jag ska bli piggare och starkare i vardagen.
Nu har det snart gått 1 månad och jag kan erkänna att träningen har gott mycket bättre än jag trott och att jag känner mig starkare och piggare precis som målet var, även om det inte har blivit några synliga resultat än, men de kommer :D
När det gäller maten så har det gott helt okej men det har varit betydligt svårare, och jobbigare framför allt. Jag kan erkänna att någon gång ibland har det blivit lite fusk med en ruta mjölkchoklad, eller några chips eller till och med en skopa glass, men så småning om så ska även allt sånt bort för att resultaten SKA komma! :)
 
De första 2 veckorna gick jag ner 2 kg (mer än jag trott) men sen dess har jag stått still i vikt. För mig så gör det inget att jag står still ett tag för att sedan minska lite till. Däremot när det gäller mått och muskelmassan har jag ingen aning, för det har jag inte mätt sen jag böjade, och det kommer jag inte göra förrän det har gott 2 mån. Ska bli kul å se om träningen och kostschemat har gett några resultat :)
 
 
 
 
 
Det finns som sagt väldigt mycket att jobba med på denna kropp xD
 
 
 

Tankar kring flytten!

Hej på er !
 
Nu tänkte jag skriva lite angånge våra tankar kring flytten i mars.
Till en början så var det inte tänkt att vi skulle köpa radhus förrän om ca 1 år eller något sånt, då vi båda skulle ha tid på oss att spara en hel del + att ha en bra ekonomisk grund.
 
Vi hade varit på minst 5 st olika visningar innan detta, som vi ändå hade fastnat för, och budade på 2 av dom. Efter lite om och men så hade priset antingen blivit för högt för oss eller så hade Micke fått lite kalla kårar och ont i magen just pga att de troligtvis inte riktigt hade känts hundra trots allt. Så man kan väl säga att vi ändå hade tur i dom budgivningarna att vi inte fick husen. Man vill ju inte vinna budgivningen om man inte är helt säker på sitt köp, de e trots mycket pengar.
Det va då vi bestämde oss för att vänta och börja spara på riktigt (även om vi hade lagt undan någon tusenlapp i månaden redan), men samtidigt ha dörrarna öppna med att titta på nätet.
 
Tror inte att det hade gott mer än 2-3 veckor från att vi hade bestämt oss att vänta till att jag hittade detta hus. Visade Micke och vi kom fram till att det va för dyrt för oss i månaden, men vi hade räknat helt fel visades de, så vi bestämde oss ändå för att gå på den första visningen för att verkligen se om det kändes så rätt som det kändes genom att bara titta på bilderna.
Direkt när vi klev innanför dörren så visste vi att detta skulle vi ha. Det va exakt den rätta storleken (110 kvm enplan), rätt antal rum (5 + kök), total renoverat, lagom stor tomt både på framsidan och baksidan (totalt 365 kvm om jag minns rätt) samt att de låg i ett väldigt bra och lugnt område med bra förbindelser med buss och gång avstånd ner till stan (Brunnsäng Haga).
Det va ingenting man behövde göra invändigt, dock bara byta någon planka utvändigt, vilket vi tyckte va otroligt skönt. Vi pratade lite allmänt med mäklaren, och bestämde att vi skulle komma tillbaka på den andra visningen också, men då med svärfar så han fick kolla. Han ser med ett annat öga tanke på att han har jobbat inom byggbranschen i 25 år minst, + att Micke gjort det i 7 år kanske. Skönt att ha med någon som har lite mer koll än va man själv har ^^
Ulrik va lika positiv som vi va efter den andra visningen, och precis som han hade sagt på de andra radhusen vi tittat på, så satte vi oss ner och började räkna ordentligt på hur månads kostnaden skulle bli, hur mycket vi va villiga att lägga, en positiv lista och en negativ lista osv. För de va ingen idé att vi skulle gå med i budgivningen om vi inte ha helt säkra på detta köp denna gång.
 
Samma kväll efter en hel del prat så va vi överens om att det här va helt perfekt. Micke (eller jag för den delen) hade ingen som helst ångest med att gå upp rätt högt i budgivningen, ingen oro att vi inte skulle klara av att betala alla kostnader eller leva ett "normalt" liv trots att vi nu inte kommer bo i en lägenhet utan istället ett radhus som kostar desto mer.
Alla som har varit med i en budgivning (oavsett om man är köpare eller säljare) så vet ni att mäklaren ringer dagen efter för att kolla om man var intresserad och i så fall fråga hur mycket man vile lägga. Micke fick sköta det där med att buda, men när priset började komma upp till våran gräns så ringde han altid mig för att kolla hur jag kände. Vi pratade lite om att vi skulle få räkna med att radhus priserna kommer hamna däromkring, om man ville ha ett totalt renoverat hus i dessa områden. Det va anledningen (+ att det verkligen kändes rätt såklart) till att vi höjde lite till men sen va de stopp oavsett om någon la över. Så vi fick hålla tummarna!
 
5 min senare efter att Micke hade lagt sista budet så ringde han igen. Jag blev nervös å trodde ärligt att han skulle säga att vi inte hade fått de, men de enda han sa va "Grattis älskling! Ikväll är radhuset vårt" (då skulle vi skriva papperna). Hela jag blev alldeles varm och överlycklig :) väldigt overkligt men magiskt!
Nu var det bara att få våran lägenhet såld också, så man kunde släppa allting med den biten och bara invänta inflyttningsdagen som är den 7 Mars.

 
Allmäna tankar kring flytten är att det fortfarande käns overkligt att vi faktiskt står som ägare båda två till vårt gemensamma hus. Känns som ett jätte stort kliv från att först flytta från 2:an som Micke bodde i när vi träffades, till att köpa en 3:a när vi utökade familjen, och nu ett 5 rums radhus med eget garage och en egen liten tomt. Allt detta har skett på BARA 1,5 år snart (flyttade till 3:an 1/9-14) !
När vi skrev på papperna så var det knappt 4 mån kvar tills vi skulle få tillträde till radhuset, just för att säljarna skulle få tillträfde till sitt nya hem i 1:a mars. Men tiden har gott så fort, och nu är det lite drygt 1 mån kvar bara!
Det har varit fullt upp med jobb, jag blev tvungen att bli swedbank kund eftersom vi fick lånelöfte därifrån och de har som krav att båda ska vara kunder hos dom för att lånelöftet ska gå igenon, sälja lägenheten - både med städning och plock inför de två visningarna samt självaste budgivningen och skrivandet av papper (för Micke då). Sen att det har varit jul och nyår där i mellan har gjort att månaderna har gott ruskigt fort. I veckan här var vi även och träffade juristen för att skriva lite papper eftersom vi inte är gifta (ifall någon av oss skulle gå bort, så ska partnen ärva allt osv). Bara det kändes lite overkligt eftersom vi nu äger hälften var.
Nu när allting är klart så kan man börja små packa lite de som man vet att man inte kommer använda, från kläder till leksaker till köksgrejer.
Det enda som är kvar är väl egentigen Theos 2-års firande i slutet av feb. Det blir mer som en avslutning i lägenheten :)
 
Ser verkligen fram emot de sista dagarna nu i januari och sen hela februari. Snart står vi där i dörröppningen till radhuset, med nycklarna i våra händer och kan säga "VÄLKOMMEN HEM TILL FAM. KJELLEDAL BROQUIST" <3
 
Kände för en sommar bild från våran semester i Thailand vintern 2014-2015 tillsammans med svärföräldrarna,Carro och Micke <3
 

Bortglömd blogg x1000....

Heeeej! Mitt namn är Zandra, och är 23 år gammal. Bor tillsammans med världens finaste pojkvän och vår gemensamma son Theo som är helt underbar.
 
Nä men seriöst... Snacka om att bloggen nu har legat på hyllan sen mars förra året. Har helt enkelt glömt bort den och inte haft tid eller något intresse alls att blogga (the truth)...
Har skrivit det förut men denna gången ska jag verkligen försöka att uppdatera den lite då och då, även om det inte är så jätte intressanta inlägg.
Det har gott så pass många månader att jag inte ens vet vart jag ska börja, sinnessjukt..
 
Jag kan ju börja med att berätta att Theo snart fyller 2 år (2016-02-24), sjukt av tiden går!!!! Tycker ärligt att de inte va länge sedan jag kissade ett + på graviditetstestet! Det har hänt så mycket på dessa 2 år som är minnesvärda. Det mest fantastiska är självklart att både jag och killen i mitt liv har fått världens finaste och underbaraste sonen man kan tänka sig, samt att vi under 2 år har fått följa hans utveckling steg för steg, oavsett om det "bara" har varit att han har lärt sig lyfta på huvudet i magliggandes position eller lärt sig små prata.
Han lärde sig gå när han va drygt 1 år och sen dess har man knappt vågat blinka för att utvecklingen har sprungit förbi. Ska jag vara ärlig så är den här tiden den bästa, då vi verkligen förstår honom och kan föra en dialog oss emellan utan att behöva bli frustrerade för minsta lilla ljud han gör.
Nu visar han med hela kroppen va han vill, pratar lite smått (nya ord kommer hela tiden) och leker på ett helt annat sätt- underbart att få vara med om <3
 
Några ord är bl.a : mamma, pappa, moff (morfar), momo (mormor), famo (farmor), fafa (farfar), Memil (Emil- morbror), lampa, klocka, katt, gris, tut, aj, oj, där, älling (välling), afelsin (apelsin), anan (banan), vov vov (hund), sova, toa.
Det finns så många fler ord, men skulle ta ett tag att skriva ner alla.
Han är hur go å underbar som helst <3 Vår stora skatt <3
 
En bild från i julas, då vi var och tittade på Theos första luciatåg på dagis. Så otroligt söta  i sina tomte-, lucia-, pepparkaka dräkter <3
De var ute så de blev tungna att ha ytterkläder under dräkterna- anledningen till att Theo ser så tjock ut haha.
 

 
Ytterligare en STOR och glad nyhet är att Theo har fått sin första kusin! :D Theos faster Carro, tillsammans med sin kille Micke, födde den 16 dec en liten pojk med namnet Loke. Så otroligt söt å liten <3
Vi besökte den nyblivna familjen då Loke bara var 4 dagar gammal.
Jag ljuger om jag säger att jag INTE blev bebissjuk, och skulle vilja ha ett till barn väldigt snart haha.
All lycka och kärlek till er Carro, Micke och lilla Loke <3
 

 
Ännu en stor nyhet som jag skulle kunna dela med mig av i detta inlägg är att jag och älsklingen har gott å blivit radhus/kedjehus ägare! :D Den 7 Mars 2016 flyttar vi in i vårt första gemensamma hus! <3
Vi sa de när jag blev gravid och köpte 3:an (enbart Micke som står på kontraktet pga att jag inte hade någon inkomst), att nästa köp vi gör tillsammans SKA vi båda stå på. Dock trodde vi inte att vi endast skulle bo i 3:an i drygt 1 år haha <3
Vi är tok nöjda med köpet då vi ville ha ett renoverat hus (vilket detta va), och jag ska förklara lite mer i ett senare inlägg då jag såg att klockan har runnit iväg och jag måste sova för att bli av med förkylningen!:)
 
Puss och kram
En bild på mig och älsklingen från vår resa till Barcelona i hösts (1 åriga förlovnings dags resa) <3
 

RSS 2.0