Bio med min kärlek

Igår blev det sovmorgon till kl.10. Låg kvar i sängen till kl.11 eftersom älsklingen fortfarande låg å sov bredvid mig å de e så mysigt att bara ligga nära honom. Käkade lite lättare brunch å gjorde oss i ordning innan vi skulle hämta skrutten. Blev inte så jätte lång vistelse i Gnesta då vi skulle vidare till Järna där Theo skulle tillbringa natten hos sin mormor å morfar så jag å älsklingen kunde gå på bio som planerat å bara rå om varann + att svärmor behövde jobba vidare.
Älsklingen fick en kopp kaffe å fick chilla lite i soffan innan vi åkte vidare till Heron City. De va meningen att vi skulle käka där men ingen av oss va hungriga så vi tog en tripp på Mio då vi kollar efter ny soffa till vardagsrummet. Tog en fika å ingandla biosnackset innan de va dags att sätta sig i salongen.
Vi såg "War Dogs" & den va faktiskt väldigt bra. Det va en drama komedi å filmen höll sig verkligen till sig genré. Rekommenderas om man vill få sig ett gott skratt!
 
Väl hemma igen så blev de att vi käka ägg smörgås med varm oboy framför Arrow. Fastnade för den serien redan från start å varje avsnitt är lika spännande.
Blev att vi kröp till kojs runt 22.30 tiden å somnade även då i varandras famn på en gång❤
 
Denna helg har betytt väldigt mycket för mig. Inte bara för att vi va barnfria å fick rå om varann, utan också för att vi inte behövde ha koll på tiden stup i kvarten. Vi kunde gå ut å umgås med vänner, inte ha en direkt tid att passa när vi skulle hem, tidiga kvällar trots att vi hade möjlighet att vara uppe hela natten osv.
De bästa har ju självklart varit att jag har fått umgås med killen jag älskar på exakt samma sätt som innan vi blev föräldrar. Jag älskar, å då menar jag verkligen ÄLSKAR livet som mamma, älskar att just Theo är vår son å all tid med honom. Men man får verkligen inte glömma att man samtidigt är ett par, en pojk-& flickväns relation eller man å hustru. Tiden för varann måste man få in i vardagen trots familje livet, oavsett om de bara sker i 10min eller en helg.
Ni som är eller snart blir föräldrar, förstår mig säkert till fullo. Tiden för varann glöms bort lite. Fokuset hamnar på den nya familjemedlemmen å tiden bara rinner förbi om dagarna.
Mitt tips till er nyblivna föräldrar är att ta vara på all ledig tid för varann. När ert mirakel sover- kryp upp intill varann med en film eller vara käka en god middag ihop i lugn å ro. Det behövs å minst lilla stund ihop är guld värt❤
Bio snackset
"War Dogs"
Att få vara just din mamma är en gåva ovanför❤
Du sprider inte värme, glädje å kärlek till mig å din pappa, utan också för alla i vår omgivning ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0