Morgonrockshäng för familjen

Dessa två dagar har de knappt hänt någonting. Skulle ha tränat igår med mamma men Theo vägra gå till dagis å va bara allmänt grinig samt trött så han fick vara hemma från dagis. Istället blev det lite tvätt, bädda rent, en liten promenad, lite lättare städning (dammsuga å pkocka undan) & massa bus med skrutten. Framåt eftermiddagen va han inte alls rolig. Ingenting hjälpte å han bara skrek. Kände mig helt slut när älsklingen kom hem så han fick ta över medan jag gjorde ordning maten.
Svärfar kom även på besök en stund för att kolla hur vi skulle kunna dra alla rör för att få ut vatten till torkrummet (rören nåste gå ifrån torkrummet till vårt lilla badrum men exakt hur skulle de försöka lista ut på bästa sätt). Det är nämligen så att vi har beslutat oss för att det ska bli en fullständig tvättstuga å inte bara ett torkrum nu när det inte skulle bli en extrem extra kostnad som vi först trodde. Ska bli otroligt skönt å få bort både tvättmaskinen å torktumlaren från badrummet👍
Kvällen slutade med idol å Arrow tittande med älsklingen innan vi kröp ner till kojs.
Det har (tyvärr) blivit en vana att skrutten somnar i soffan, men då utan bekymmer å av sig själv vilket e skönt❤
 
Idag va de att kliva upp halv 7 trots sin lediga dag. Vi har blivit bortskämda med att Theo sover hela nätterna (somnar senast kl.20 en vardag) å fram till halv 8-8 på mornarna. De senaste 2v så har han däremot vaknat mellan kl.6-6.30 & de känns väldigt tufft för oss då vi som sagt blivit oerhört bortskämda. Räknar man timmarna så är det inte så konstigt att han vaknar den tiden då han har sovit minst 10 tim (somnar oftast mellan kl.19-19.30, kan även totaldäcka vid 17.30 om vi har otur). Jag känner mig mycket tröttare om kvällarna just nu men det har då blivit att man kryper ner lite tidigare istället så bör inte vara så trött när man vaknar haha.
Idag fick Theo iaf vara på dagis. Han älskar att vara där å idag fick jag t.o.m. ingen hejdå kram eller puss. Han vinkade hejdå samtidigt som han sprang bort till en av killarna han kommit jätte bra överens med. Som jag sagt tidigare så är det grymt skönt att kommit in i gruppen så pass fort å att han hittat nya kompisar redan  de första dagarna.
Själv så vart de en VÄLDIGT lugn dag hemma. Typ tv tittande, gjorde rent toaletterma, la på ett paket å handla lite smått. Hämtade Theo vid 14 tiden innan vi begav oss till jobbet då vi skulle ha personalmöte. Som vanligt har han myror i byxorna så de gick väl sådär med koncentrationen från min sida men tiden gock relativt fort ändå. Hemma så käkade vi middag innan mina grabbar hoppa in i duschen å bäddade in sig i sina morgonrockar. Blev lite avis så klädde av mig å satte på mig min morgonrock också haha.
Idol tittanade å därefter Arrow innan en myskväll med älsklingen ❤
Älskade unge ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0