Tatuerings- tagen

​1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem?

Jag har endast en tatuering (eller två, beroende på hur man ser de). Det står "Familiae" som betyder "Familj" på latin & en fyrklöver under (enligt mig hör de samman= en tatuering)

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du?

Den 4 jan 2013 tatuerade jag mig med älsklingen som stöd (vi hade inte bekräftat att vi va tillsammans än). Jag va drygt 20 år (fyllde den 18 okt 2012).

3. Symboliserar tatueringarna något särskilt? 

Texten "Familiae" betyder som jag nämnde "Familj" på latin och jag ville göra en tatuering som symboliserade just min familj. Fyrklövern symboliserar familjens antal medlemmar (ett blad för varje familjemedlem)🍀

4. Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig?

Pappa kunde väl egentligen inte säga något då han själv har tatuerat in mitt å brorsans namn på underarmen, men mamma däremot som aldrig har varit ett fan av de tyckte inte alls om de till en början. Men de har nog alltid vetat att jag velat haft en. När jag väl berätta va de skulle bli så gick de lite över till något positivt. Dock när den var klar så tyckte hon att fyrklövern vart för stor (den e inte stor för fem öre! Haha). Fick den i 20-års present av just mina föräldrar.

5. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad? 
 
 
Jag har alltid velat ha tatueringar då jag tycker att de  e grymt snyggt MEN jag har alltid varit rädd för de. För att jag inte skulle bli nöjd med den, att smärtan skulle ta över allt, att jag inte skulle passa i tatueringar osv.
När jag träffa älsklingen så blev jag mer inspirerad då han hade 2st (en text på revbenen å sen över bröstet) å de va hur snyggt dom helst! Rädslan vann jag över när jag väl hade bokat å fått tid samt att älsklingen hängde med som ett stöd.
 
6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa?
 
Vart vet jag inte riktigt å exakt vad vet jag heller inte. Däremot så VET jag att jag skulle vilja göra något som symboliserar Theo och hans syskon (den dagen han får de). Antinget ett varsin porträtt med namn, datum å tid eller ett syskonporträtt med namn, datum å tid. Eller så ska det vara en symbol (inget porträtt) som symboliserar dom men namn, datum å tid.
Det är väldigt svårt men någonting med mina barn iaf 😁 Lär nog inte göra någon ny tatuering förrän Theo har fått ett syskon så därför lär nästa bli något som symboliserat mitt liv ❤
 
Nu blev jag sugen, har mina läsare någon/några tatueringar? I så fall vad symboliserar dom 😊
Inte den bästa bilden men den får duga^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0