Hari Jazz

God eftermiddag kära ni!
Idag händer det inte så mycket för min del. Jobb mellan kl.7.30-19 och direkt efter blir de å hämta ut ett paket som innehåller mitt shampoo, hårinpackning å någon spay av något slag (lotion aktigt)- Hair Jazz heter produkterna. 
Jag har använt det nu i 1 år ca och mitt hår har blivit både tjockare å längre. Det har inte blivit extremt tjockt å hur långt som helst men jag känner å ser skillnaden tanke på att jag har haft så extremt tunnt hår samt att mitt hår slutade automatiskt att växa i en viss längd innan jag började med dessa produkter.
Är suuuuper nöjd👍😁
När jag väl kommer hem ikväll blir de nog att jag får lägga mig bredvid skrutten å läsa en godnattsaga innan han somnar. Älskar dessa mysstunder efter en lång arbetsdag. Känns lite som om att det då uppskattas mer när man inte har setts på hela dagen än om man är hemma tillsammans en hel dag. Självklart uppskattar å älskar jag ALL tid med Theo men ah ni förstår nog hur jag menar 😍
Sen ska jag försöka hinna med att lägga in blöjtårtorna från babyshowern i badrummet så dom försvinner från lillebrors rum. Har inte rört dom sen babyshowern men känner att de e dags nu haha. Blir en lugn kväll även hemma innan sängen kallar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0