Sovmorgon och AIK premiär

Efter gårdagens överraskning så åkte vi faktiskt upp till Ikea och inhandlade det där köksskåpet som vi ska ha som skötbord (kommer visa slutresultatet någon gång under nästa vecka när älsklingen har satt ihop det och det står på sin plats). Älsklingen trodde att han skulle slippa den trippen (värsta butiken han vet haha) då baby showern va igår men icke då. Blev även att vi hämtade ut paketen på vägen hem, precis som tänkt.
Paketen innehöll precis som jag hade anat. Taklampan, fönsterlampan, en bok till lillebror, en skrivbok till Theo och en gemensam ljudbok till dom med 13 st Bamse sagor (tror Theo har lite mer användning för den just nu), en uggle snuttefilt samt bokhyllan. Bokhyllan orkade jag inte skruva ihop igår utan de får bli senare ikväll så vi kanbocka av den ordentligt, fönsterlampan är ordninggjord och till taklampan behöver vi ha självaste lampan då detta endast va en lampskärm tydligen, så det får vi införskaffa i veckan som kommer innan den åker upp.
Annars såg kvällen väldigt lugn ut. Vi käkade pizza och hade de allmänt mysigt bara jag å älsklingen (Theo sov kvar hos sin mormor å morfar). Jag slängde även in gårdagens alla inlägg då jag har svårt å hinna med det under dagen. Somnade väldigt ovaggat sen runt halv 2.
 
Vardagsrumslamporna fick även lampor när vi va på Ikea. Dock så tog jag en bild när de fortfarande va ljust ute så man ser inte riktigt hur fint de lyser.

 
Godmorgon förresten!
Då Theo inte sov hemma i natt så kunde man sova ut lite i alla fall (halv 10). Blev inte ritkigt så många timmar som vi hade velat då vi inte somnade förrän efter halv 2 (skylla oss själva haha).
Blev en snabb frukost, gjorde oss i ordning och begav oss sedan för att hämta upp Theo vid Wasahallen där Emil skulle ha innebandy matcher (eller vara engagerad i att stå i kiosken medan deras andra lag hade tunering, minns inte riktigt). Som vanligt så ville inte Theo slita sig ifrån sin mormor å morbror så lite gnäll å skrik uppstod en kortare stund.
Nu sitter vi i bilen upp till Solna för att kolla på AIK´s premiär match i fotboll. Det är inte bara AIK´s premiär match utan det är även Theos premiär. Han har varit på någon hockey match (SSK-AIK) tdigare när han va lite mindre (satt i bärselen å när han va drygt 1.5 år) men aldrig på en fotbolls match. Ska bli spännande å se hur han reagerar. Kommer han sitta still eller springa runt i korridorerna. Kommer han bli rädd för alla människor å allt runt omkring eller kommer han vara helt inne i allt som händer?
Vi får se helt enkelt. Kommer en liten uppdatering om det senare ikväll tillsammans med en bild på hur bokhyllan blev :) Ska även bli kul för mig att följa med på en fotbolls match, då de va jätte länge sedan, men självklart så får jag räkna med att de kanske inte blir så värst många minuter tittande för min del. Allt beror på hur Theo reagerar på stämningen och om han är insatt i matchen eller inte.
Älsklingen har även sagt att Theo ska få något ifrån AIK shopen men vi får se hur det blir med den saken. Det har säkert glömts bort eller så kommer Theo inte vilja ha något haha.
 
Hoppas ni får en trevlig avslutning på denna helg :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0