Underbart minne dök upp

Igår kväll fick jag upp en bild på min fb som en man la upp. Det va en bild från Kreta resan sommaren 2013 på mig och älsklingen när jag va gravid med Theo i v.9-10.
Kvinnan som hade tagit kortet träffade vi tillsammans med hennes man som va på både bröllopsresa (30år) och 60-års firande. De bodde på samma hotell som oss och var(är) mycket trevliga. Minns att, varje dag så pratade vi med dom flera gånger om dagen och hade rätt så trevligt faktiskt.
Kvinnan hade lagt märke till att jag va gravid på något sätt (det syndes nämnligen ingenting kroppsmässigt på mig då de va så pass tidigt) men frågade väldigt försiktigt eftersom vi va på semester tillsammans med älsklingens polare å hans dåvarande tjej & de hade ingen aning om polarna visste om de eller inte.
Minns att jag frågade henne om råd å tips om en graviditet även om jag visste att det inte är detsamma för varje kvinna. Minns även att jag tyckte att de kändes skönt att ha någon att prata med som hade varit med om samma sak även om de va evigheter sen😊
När vi skulle åka hem så blev de att hon (även hennes man) sökte upp mig på fb å la till mig då hon ville följa hela graviditeten + Theos uppväxt för skojs skull.
 
När de nu la upp denna bild på mig å älsklingen (som de tog sista kvällen) så kom alla underbara minnen tillbaka från den resan. Det kändes som evigheter sen å de har hänt otroligt mycket på dessa 4 år!!!
Hade helt glömt bort denna bild å att den ens togs, men de va riktigt kul att de hade sparat den😁
Under bilden hade de skrivit "Det va här kärleken började ❤".
Tycker de va så gulligt av dom, å redan då syntes vår kärlek för varann utåt så pass mycket. Sen den resan så har vår kärlek bara vuxit ännu mer❤❤❤
Lika nykära nu som för 4 år sedan❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0