🏀

IgÄr kvÀll hÀngde jag Ä Theo med mina förÀldrar + lillebror pÄ basketmatch. Vet inte nÀr jag va pÄ en sist dÄ jag oftast stod i kiosken Ä jobbade.
Blev Ă€ven glatt överraskad av alla som kom fram Ă„ gratulerade till en kommande utökning av familjen. SĂ„ fina mĂ€nnsikor😍 De jag kĂ€nde sen tidigare tyckte de va sĂ„ orĂ€ttvist att jag fortfarande va sĂ„ pass liten trots att jag e sĂ„ lĂ„ngt gĂ„ngen dĂ„ de sjĂ€lva tydligen vart som en flodhĂ€st med andra barnet haha.
Är glad pĂ„ ett sĂ€tt att jag e "liten" dĂ„ jag förhoppningsvis kommer kunna jobba in i de sista, men samtidigt sĂ„ trivs jag sĂ„ pass myclet med bĂ„de magen Ă„ hela graviditeten att jag lĂ€ngtar lite tills jag blir större 😇 dock sĂ„ vill jag inte öka extremt mycket i vikt sĂ„ de blir svĂ„rt att bli av med sen efterĂ„t. Kroppen fĂ„r kompremissa lite tycker jag haha.
 
Tillbaka till sjÀlvaste inlÀgget kanske. SödertÀlje Kings (herrarna) mötte UmeÄ, som tyvÀrr bara anlÀnde med 7st spelare. Blev tufft för dom Ä vinsten till Kings blev tillslut med 22p trots att UmeÄ hÀngde med ett bra tag.
Theo sprang runt Ä busade med alla han kÀnde igen i bÄdr pauserna Ä efter matchen, sÄ man fick verkligen hÄlla ett extra öga pÄ vart han tog vÀgen haha.
Duktig som han Ă€r sĂ„ sa han Ă€ven till 2ggr att han behövde gĂ„ pĂ„ toa utan att man behövde pĂ„minna honom👍 Stora killen!!!
Somnade pÄ stört nÀr vi kom hem vid 21 tiden. Blev en lugn kvÀll för mig Ä Àlsklingen innan vi kröp ner vid 22 tiden.
Överlycklig skatt😍
Ännu fler magbilder❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0