Tvåsiffrigt

Idag nådde vi tvåsiffrigt!!
99 dagar kvarstår av denna underbara graviditet.
Tycker att tiden kan stanna av litegrann nu så jag kan mysa med denna mamma mage å känna prinsens rörelser inifrån & fortfarande må så underbart bra. Men samtidigt vill jag att tiden ska springa fram så vi får mysa med prinsen på utsidan❤
Än så e jag inte redo att släppa ut lillebror så det är skönt att det fortfarande e så pass "många" dagar kvar tills det är beräknat!
 
Jag har alltid velat haft minst 3 barn, enda sen jag va liten. Jag älskar barn å nu när jag har fått vara med om två helt fantastiska å underbara graviditeter samt haft turen att må som jag gjort, så önskar jag att min dröm blir sann. Man ska självklart vara två om denna önskan och tyvärr är älsklingen nog mer inne på att de räcker med två underbara prinsar för tillfället.
Är jag besviken? Nej självklart inte!! Jag har idag snart två helt underbara söner tillsammans med mitt livs kärlek. Vi kommer leva det liv vi alltid drömt om & få uppleva massa saker, garanterat både positiva å negativa upplevelser.
Alla har inte den turen eller den möjligheten att ens få barn. Jag e så lycklig att vi har haft den möjligheten oavsett om det här nu skulle vara den sista gången jag får uppleva en graviditet. Men samtidigt kan jag inte sluta hoppas å drömma om att min dröm en dag i framtiden ska bli verklighet. Att få ett mirakel till tillsammans med min stora kärlek❤
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0