Välbehövt

Idag har det varit mulet å regnigt HELA dagen, från morgon till nu. Det va välbehövligt efter dessa soliga dagar. Skönt med en friskare luft + att alla blommor å växter behövde ha regnet.
 
Dagen har gott väldigt fort trots att vi bara har varit inne. Käkade inte frukost förrän halv 10. Jag hoppa in i en varm dusch medan grabbarna myste i soffan under en filt och en film.
Framåt 12 tiden så åkte älsklingen å hämtade våran nya soffa från Mio till vardagsrummet. Vi flytta in den gamla till hans spelrum så han fick en soffa dit in också (bäddsoffan vi hade där innan sålde vi igår). Blev hur snyggt som helst!!!
Kanske inte den mest praktiska färgen (beige) nu när man har 2 småbarn men nu blir de extra viktigt att INTE äta å dricka i den!!
 
Vi passade även på att stor städa hela huset nu när de ändå inte va något vidare väder. Jag & Theo åkte å handlade på em. Han blir alltid så glad å stolt när han får dra sin egen lilla vagn☺
Vid halv 5 tiden kom skruttarnas farmor å farfar på besök. De hade varit på Kreta i 1v så de va sådär lagom chokladbruna å fräscha när de kom. Massa mys med barnbarnen å allmänt prat oss vuxna emellan. Vi bjöd på middag innan de åkte hem framåt kvällen.
Lillebror fick en stor nalle av sin farfar (Theo fick en när han föddes också) medan Theo fick en leksaks motorcykel & en vattenpistol😊
 
Även denna kväll har inte varit så fartfylld. Lite tv tittande, sällskapsspel, pusslande för min & Theos del medan lillebror sovit i sin vagga bredvid, jag körde igång en tvätt å torktumlare. Nattade Theo vid 22 tiden samtidigt som jag matade lillebror.
Just nu sitter jag å försöker lägga någon pusselbit innan sängen kallar. Lillebror ligger här bredvid i sin vagga å sover så sött 😍
 
Imorgon (eller på torsdag) ska jag försöka få in ett inlägg om min förlossningshistoria och hur första tiden här hemma har varit. Håll utkik 😊
 

Måndag

Igår , såg dagen precis ut som helgen= HEEEEL DAG UTE I DEN VARMA 🌞-EN!!!!!! Älsklingen byggde klart soptunneplatsen med lite hjälp av Theo. Jag tog hand om lillkillen (som i stort sätt sov i sin vagn hela dagen) & Theo i mellanåt.
Blev lite rensande i rabatten, Theo hoppa studsmatta, jag klippte gräset på baksidan, vattna alla blommor å de jag tidigare sått (morötterna + salladen). Tog en tripp till lekparken igen + byggde en koja på gräsmattan mha stolar å filtar.
En fullspäckad dag helt enkelt. Mot em så blev de lite sällskapsspel för hela familjen å en allmänt lugn em/kväll. Förberedde  middagen som bestod av pasta å kassler sallad. Så gott en varm dag som denna!
Försökte oss på ett bad med lillebror men de va inte så jätte populärt. Gallskrek + att han va hungrig. Nytt försök en annan dag😜
Mys stund för Theo som mer än gärna vill ha sin lillebror i knät. Theo sjöng "Bockarna Bruse" & "Bä bä vita lamm" för honom å de såg så gosigt ut😍
En del tv tittande innan de va dags att krypa till kojs med sönerna❤
 

Helgen som va

Lördags
Vi vakna, käkade frukost å gjorde oss i ordning innan vi begav oss till Gnesta för att hälsa på älsklingens farmor Laila. Vi gick runt på loppmarknaden som va i Gnesta denna dagen, å kollade lite. Finns alltid så himla mycket grejer på så liten yta en sån här dag. Blev inge fynd för våran del.  Laila bjöd Theo på en glass i den skinande 🌞-en innan vi gick upp till henne på en kopp kaffe/glas saft å lite småkakor. Mycket trevligt.
Vi blev även bjudna på lunch på ett pasta ställe där de hade allt möjligt. Jag tog en kall räksallad då de va så varmt ute medan de andra tog en pizza, pasta carbonara å en annan pasta rätt. Super gott! Lillebror (som inte fått något namn än🙈) sov så snällt i sin vagn i skuggan.
 
När vi kom hem så började älsklingen med att gräva bort gräs där han skulle fixa en plats för våra soptunnor så vi slipper ha dom på uppfarten. Min mormor å morfar kom även på besök på em för att träffa sina barnbarnsbarn dvs Theo å lillebror. De hade åkt från Öland endast för att träffa lillskrutten samt Theo förstås. Mormor hjälpte mig att plantera några blomskott i rabatten på baksidan som hon hade med sig. Theo hoppade på studsmattan som han fått av mina föräldrar. Älsklingen fortsatte på framsidan med soptunneplatsen och min morfar myste lite med lillebror i skuggan. Alla hade fullt upp på varsitt håll men innan de åkte hem så satt vi på framsidan å småprata lite.
 
Resten av kvällen vart väldigt lugn. Mys framför tv'n med mina underbara söner😍 Älsklingen fick lite egen tid. Framåt 22 tiden så nattade jag Theo medan jag låg å ammade lillkillen. Båda somnade på en sekund kändes de som. Så otroligt mysigt. Innan de va dags för mig att krypa till kojs så satt jag å pusslade lite smått.
Söndags:
MORSDAG!! Denna morsdag vakna jag av att Theo låg å småpratade med sin älskade lillebror. Så otroligt mysigt å mitt mamma hjärta smälte när jag fick se dom två tillsammans😍 Theo tar verkligen hand om sin bror på bästa sätt å han e så gullig mot honom. Bästa storebrorn ever❤
Denna dag bestod även av en heeeeeel dag ute i den varma 🌞-en. Hela denna helg så va de närmare 30grader ute å de kändes verkligen. Älsklingen fortsatte med att inhandla virke å bygga på soptunneplatsen medan jag myste med Theo å lillebror. Vi småpysslade ute i trädgården (vattnade de få blommor vi har + de jag sått, rensade lite i rabatten, kupade våra potatisplantor) & tog en promenad till lekparken så Theo fick leka av sig lite. Vi tog även en promenad till affären för att handla lite samt hämta ut paket. Trodde aldrig att Theo skulle orka gå hela vägen fram å tillbaka (de e rätt långt) men de gjorde han utan att klaga. Som belöning fick han en 🍦.
 
Vid 16 tiden så va de dags att bege sig till min mormor å morfar på morsdags middag. Mina föräldrar + bror samt min morbror å hans fru va även bjudna. Bjöds på 3 rätters middag å myclet trevligt sällskap😊
Då älsklingen ville hem å se UFC- matcherna som visades live från Globen, åkte vi hem så vi va hemma till kl.19 (de började kl.16).
Resten av kvällen va lika lugn som lördagen. Nattade båda skruttarna samtidigt vid 22 tiden. Lillkillen vakna för mat precis när jag skulle lägga mig så de blev att han fick ligga mellan oss direkt (efteraom jag liggammar å somnar under tiden lillkillen käkar).
 
Jag fick i morsdags present två stycken blomkrukor som jag hängde upp på framsidan. Jätte fina🌸
Hade tänkt å köpa såna själv så de va en jätte bra present från grabbarna👍 Är så lyckligt lottad att få vara just deras mamma å ha älsklingen i mitt liv samt att han gjort allt detta möjligt❤
 

Grillkväll

Igår hade vi en helt underbar dag hos våra fina vänner Anna å Linus tillsammans med deras söner Olle & Nils, i Nyköping. Det va en stoooor 🌞 hela dagen och grabbarna lekte för fullt.
 
Morgonen började med att Theo kom in till oss halv 7 å vägra somna om. Han låg å kollade på youtube medan resten av familjen låg å vilade fram till halv 9. Vi klev upp å gav Theo frukost. Jag matade lilkillen innan jag blev tvungen att göra mig i ordning. Medan jag förberedde sönerna så hoppa älsklingen in i duschen. Kl.11 satte vi oss i bilen på väg till Nyköping. Första långa resan med lillkillen å de gick väldigt smidigt. Han somna efter 5min å Theo gjorde detsamma efter 15min. Blev en mycket lugn biltur👍
 
Det va även första gången Anna å Linus träffade lillskrutten så det blev väldigt mycket bebismys hela dagen. Theo å Olle lekte för fullt. De hoppade studsmatta, lekte i lekparken, lekte å sprang i vattenspridaren (nakna), underhöll sig med massa bilar å andra fordon osv. Man kunde nästan tro att de va bröder. Så pass bra underhöll de varann. Theo gjorde allt Olle gjorde, som följa John. Märks att han tar efter Olle å ser upp till honom, då han e 1 år äldre men samtidigt e de svårt å förstå att de faktiskt skiljer 1 år om man bara tittar på dom (Theo är större än Olle kroppsmässigt). Riktigt kul å se faktiskt😊
Vi vuxna satt å prata om himmel å jord, skratta å hade de allmänt trevligt på deras baksida medan 🌞-en lyste på oss. Lillkillen va hur snäll som helst å sa inte ett knyst, bortsätt när han va hungrig å behövde få blöjan bytt förstås.
Det bjöds på hembakad pizza till lunch och glass till efterrätt. Super gott. Blev även bjudna på middag (hamburgare å klyftpotatis) då vi hade så trevligt + glömde helt bort tiden.
Vi tackade inte för oss förrän närmare 20.30 tiden. När vi kom hem så blev de en lugn kväll framför tv'n. Nattade Theo direkt å myste massor med lillebror. Blev inte att jag kröp till kojs med lillskrutten förrän efter midnatt å älsklingen kröp inte till kojs förrän halv 2.
Det har verkligen blivit att vi har vänt lite på dygnet sen lillebror kom haha😊
 

18 maj kl.10.27❤

Som jag skrev igår så har vår familj varit med om både glädje besked å tragiska besked. Igår nämnde jag det tragiska beskedet som tog VÄLDIGT hårt på oss alla å de gör de fortfarande. Väldigt svårt att förstå att en mycket fin å betydelsefull person har drabbats av cancer. Vi förstår innebörden som sagt men vi har ändå svårt å ta in allt som vi fick reda på förra onsdagen, den 17/5..
 
Nu till glädje beskedet- LILLEBROR BESTÄMDE SIG FÖR ATT BEMÖTA VÄRLDEN DEN 18/5 kl.10.27 efter endast 3tim värkarbete (7.30 kom första värken)❤❤❤❤ 
Det tragiska beskedet som bidrog till alla starka sammandragningar dagen innan (som försvann mot kvällen) kanske satte igång värkarbetet trots allt. Vi försökte skoja till de att "bara inte värkarna sätts igång nu ikväll eller i natt också!".
Självklart så skulle allt hända samtidigt. Känner på ett sätt att de kanske va lika bra men va rädd (när första värken sattes igång) att jag inte skulle ha samma ork å styrka i kroppen. Men allt gick jätte fort å jag hade hur mycket energi å styrka som helst samtidigt som älsklingen va hur stöttande som helst😊
 
Jag tänker slänga in ett inlägg om min förlossninghistoria i ett senare inlägg, så håll utkik😍
 

Ingen ska behöva drabbas

Vill börja med att tacka alla som är inne å läser bloggen både när den uppdateras å har legat på hyllan ett tag, oavsett om det är ett intressant i lägg eller ej.
Ni är guld värda allihopa❤
 
Som ni har märkt så har bloggandet nu legat nere i över 1v å jag kan tycka att de e lite länge. Det har varit så mycket annat som har hänt den senaste veckan, både otroliga saker å fruktansvärda händelser. Ska försöka sammanfatta lite kort i olika inlägg här framöver. Börjar med...
 
... förra onsdagen (inte igår). Dagen började på bästa sätt. Gick upp å kände mig pigg för en gångs skull. Käkade frukost med Theo, myste lite innan vi tog en promenad till dagis. Väl hemma fick jag besök av mamma. Satt å prata om allt mellan himmel å jord, skratta å hade de väldigt trevligt. Därefter så förändrades hela stämningen av ett enda snabbt telefonsamtal. Från glädjegråt till hyperventilationsgråt...
Jag känner faktiskt inte att jag vill gå in på exakt va som sades eller vem det handlar om (mer än att den här personen har en stor plats i våra liv och betyder massor för oss båda), men de enda jag kan säga e FUCK CANCER!!!!!! Oavsett ålder så bör ingen behöva drabbas! Det är en fruktansvärd sjukdom å den borde inte ens existera! Jag har alltid kopplat sjukdomen till döden konstigt nog även om det inte alltid behöver sluta så tragiskt (i det här fallet så har vi inte samma lycka...). Jag önskar inte ens att min värsta fiende ska drabbas av de...
 
Va helt förstörd hela dagen å fick bokstavligt ingenting gjort.. De va inge bra för mig å min graviditet... Jag fick jätte kraftiga sammandragningar å jag kände mig helt slut från att beskedet kom tills att jag grät mig till sömns. Fick ont i bröstet å i magen varje gång jag hyperventilerade. Ni som känner mig privat vet att jag e överdrivet känslig i vanliga fall å att vara gravid gjorde de inte bättre.. Jag har jätte lätt att visa känslor oavsett va de handlar om, medan älsklingen stänger allt inom sig å blir helt tom. Han blev likadan nu å de gör allting mycket jobbigare för mig, då jag inte vet hur jag ska kunna stötta honom i de här likväl som jag behöver hans stöd..
 
Mår bara så himla dåligt av att ens tänka tanken på att en sån fin person har drabbat å att det inte finns något att göra åt det, så jag tänker avsluta detta inlägg här.. Livet är inte rättvist någonstans...
 

Trädgårds sysslor

Har varit en mysig dag med min mamma i det underbara vädret medan Theo har varit på dagis å lekt av sig i 4 tim (som vanligt inte ville därifrån). Det har blivit väldigt mycket dagar med min kära mamma sen hon blivit sjukskriven å de e väl både på gott å ont. Jag älskar henne massvis å tycker om att umgås med henne trots att vi har väldigt starka å olika åsikter om saker å ting, men samtidigt så vet å ser jag att Theo älskar sin mormor å gärna vill leka med henne. Därför så har de blivit väldigt mycket tid med henne nu sista tiden. Det som är lite mindre bra e att älsklingen e "trött" på att hon oftast e här när han kommer hem från jobbet. Efter en arbets dag så vill han inget hellre än att komma hem till de två personer som han älskar mest å vill bara koppla av allting annat. Han vill inte stöta på sin svärmor 5 dagar/veckan när han kommer hem, vilket jag förstår. Vi har haft väldigt djupa diskussioner om de å jag har faktiskt pratat med mamma om de också å hon har accepterat de samtidigt som hon förstår att han vill ha lugn å ro när han kommer hem. Därför så har hon nu sätt till att jämt åka härifrån innan älsklingen har kommit hem eller så har hon precis sagt hejdå till oss och satt sig i bilen när älsklingen rullar in, då hon måste hämta min pappa från jobbet.
 
Oj nu kände jag att jag svamlade iväg lite men skönt å skriva av sig lite om sånt som inte har med inlägget att göra.
Men ialla fall. Fick sovmorgon till 8.45 då Theo va väldigt trött å inte vaknade förrän då. Blev väldigt förvånad då jag först vaknade till vid halv 8 och han fortfarande låg å sussade så sött.
Gjorde i ordning frukost som vi åt tillsammans innan vi gjorde oss iordning för att ta en promenad till dagis. Theo gick å sjöng hela vägen på olika barnsånger. De vi mötte (mesta dels äldre damer) log glatt och tyckte de va gulligt. Så fort vi kom fram till dagiset så sprang Theo direkt fram till sina kompisar som höll på att cykla. De va bara att vinka ett snabbt hejdå innan jag gick hem igen. Plockade undan lite här hemma innan mamma kom förbi. Jag har pratat lite om att plantera lite färska kryddor och smultron i den pallkragen som jag hade grävt ur, så fick lite råd från mamma innan vi begav oss till pantagen för att köpa en liten pallkrage till. Hon hade nämnligen köpt 3 månadssmultron plantor och persilja häromdagen till mig som vi skulle sätta ner, men jag ville också ha lite andra kryddor som t.ex. basilika, timjan, oregano och gräslök.
När vi kom till plantagen så fastnade vi självklart vid sommarblommorna å började prata om de haha. Typiskt oss att komma in på annat. Plockade på oss 3 st stjärnöga plantor som skulle bli fint att ha ihop i en kruka på framsidan. Slutade med att vi kom hem med stjärnöga pantorna, en pallkrage på 60x80 cm, 6-pack smultronplantor (mindre än månadssmultrona som mamma hade köpt tidigare), en kruka oregano, citrontimjan och basilika. Tyvärr så va inte gräslök krukorna så värst fina så hoppade faktiskt de för denna gång. Allt detta gick på 329 kr. Inte så farligt ändå👍
 
Väl hemma blev de att vi ställde allting på baksidan innan vi fick bege oss till dagiset då klockan hade hunnit blivit 14. Som jag nämnde i början så ville Theo inte hem denna dag heller men de går alltid att locka med antingen vindruvor eller melon. Promenad hem i solen och en små sjungande son. Stekte på lite korvar då jag å mamma inte hade hunnit få i oss någon lunch. Käkade korv med bröd på baksidan medan Theo fick lite vindruvor och chokladpudding som fanns kvar från igår. Jag satte sedan igång med att sätta ihop den lilla pallkragen och gräva ur så den fick plats mellan de stora. Theo hjälpte sin mormor med att plantera kryddorna i den stora pallkragen som jag först hade tänkt å ha blommor i. I den lilla pallkragen panterade vi sedan de 9 smultronplantorna. Vart väldigt bra! Hoppas bara att allt detta tar sig också så man kan känna sig väldigt nöjd då de e första gången som jag gör något sånt här själv (har aldrig haft intresset förut men också ingen direkt anledning till att börja pantera å så saker själv)☺
 
Stjärnöga plantorna tänkte vi sätta ner imorgon då mamma även kommer på besök en stund så hon får leka massor med sitt barnbarn istället för att komma hit å bara "jobba" haha. Min pappa blir "tokig" då mamma får massa gjort hos oss men INGENTING hemma hos dom nu när hon e sjukskriven. Har blivit en hel del suckar de senaste dagarna/veckorna från hans sida även om han själv tycker att de e roligare å hjälpa andra än att ta tag i allting som egentligen behövs göras hemma.
Precis när mamma skulle bege sig hemåt kom älsklingen hem. Stod å små prata lite med Jeppe som körde hem honom innan vi alla sa hejdå. Jag å skutten hoppa in i ett välförtjänt bad å påbörjade sedan middagen. Kallrökt lax i citronsås och pasta stod på menyn. Alltid lika spännande om Theo äter de då lax inte e en stor favorit men idag va de gott å han ville t.o.m. ha 2 portioner & åt upp båda portionerna för en gångs skull☺
 
Nu ikväll så har det blivit en del pusslande, spelande, mys framför disney junior och godnatt sage läsning innan skrutten somnade vid 21.30 tiden. Han har nu den senaste veckan vägrat somna innan 21 tiden då "det är ljust ute". Han är så smart att han har kommit på att man ska sova när de e mörkt ute, inte ljust. De han inte riktigt förstår e att när sommaren kommer så kommer de bli ljusare ute å man måste gå å sova oavsett. Skönt för honom att han slipper vara på dagis kl.7 om mornarna nu när jag e ledig å under min mammaledighet. Även skönt för mig å slippa ställa klockan😉
Blir snart å krypa till kojs för oss också så man får sin sömn. Man vet aldrig om lillebror bestämmer sig för att komma ut i natt eller inte. Fick älsklingen bestämma så skulle lillebror ha kommit redan i helgen haha.
Så bäst att få sova några timmar iallafall. Vi väntar med spänning😍
Hörs mer imorgon.
 
Puss å kram på er ❤
Pallkrage 1 (vänster): morötter + plocksallad
Pallkrage 2 (mitten): smultron
Pallkrage 3 (höger): basilika, persilja, oregano & citrontimjan
 
Gräslök ska även planteras i den högra pallkragen + något mer där i mitten👍

Zombie

 
Godkväll kära läsare!
 
Har varit så otroligt trött idag så har knappt orkat göra någonting. Har känt mig som en zombie hela dagen😪Klev inte upp förrän halv 9 men de kändes som om att man inte hade sovit något alls då jag vakna 1 gång i timmen (hitta ingen bra sovställning).
Gjorde frukost till skrutten å gjorde mig i ordning för att ta en promenad till dagis. Vädret va inte de roligaste då de hängde regn i luften men va rätt skönt ute ändå.
Väl hemma så blev de lättare frukost framför gamla Prison Break avsnitt.
Blandade ihop 2 portioner chokladpudding med grädde å ställde in de kylen som jag käkade som efterrätt. Väldigt gott å länge sen jag käkade de.
Blandade även ihop degen till brödet som jag bakade på fm. Resten av dagen tillbringade jag i soffan framför Prison Break. Hämtade Theo vid 14 tiden å blev lite frukt till mellanmål samt massa mys.
 
Hela eftermiddagen gick väldigt fort å snart va de dags att förbereda middagen. Tanke på vädret så blev de inge grillning utan stekning av köttet istället + potatis å morötter i ugnen samt sallad. Väldigt gott!
 
Nu ikväll har det inte hänt så mycket heller utan den har varit väldigt lugn. Lite pusslande och bad med skrutten, mys i soffan framför en film å snart blir de nog sängen för Theo så han orkar upp till dagis imorgon.
"Lillebror komma nu! Saknar lillebror!"- Theo
"Jag sitta på lillebror å mammas tjockis mage" -Theo
Längtan är enorm här hemma hos oss alla❤

Sista veckan

Välkomnar (kanske) sista graviditets veckan, dvs v.40(39+0). Med endast 6 dagar kvar till BF så börjar nervositeten komma lite smygande för oss alla samtidigt som längtan bara växer mer å mer för varje timme som går. Älsklingen har sagt sen i fredags att de e dags för prinsem att komma nu (mest för att han inte vill till jobbet men också för att hans längtan e så stor samt att han har en klump i magen för varje dag som går då jag kan ringa när som helst). Medan jag är så att han e lika välkommen att komma nu i natt som om 1 v även om längtan e som den e. Vet inte om jag e 100% redo att släppa mammamagen än men när allt väl e igång så lär jag vara mer än redo😍
 
Info om lilllebror enligt appen (självklart väldigt individuellt):
 
* Ca 51 cm lång
* Ca 3.39 kg i veckans början å ca 3.59kg mot vrckans slut
* Fullt utvecklad
* Bestämmer nu helt själv när han e redo att lämna sin tryggvaro i magen
* Nästan allt fosterfett är borta
* Rörelserna är mindre men betydligt mer utdragna. Känns mest på kvällarna då jag e i viloposition
 
Hur mår jag:
* Fortfarande helt super å älskar magen
* Tröttare om dagarna men piggnar till lite mot kvällen
* Fortsatt bra hy å fint hår
* Klumpigare men älskar samtidigt den känslan konstigt nog haha
* Sömnen e lite sisådär för tillfället
* Ingen halsbränna
* Mindre hunger, med desto mer törsthet
* Fortfarande ingen direkt craving
* Nervös å spänd, mestadels för att jag inte vill att älsklingen ska ha hunnit åka till jobbet när värkarna sätts igång
* Ser fram emot smärtan å den kommande förlossningen. Höga förväntningar å massa tankar på hur den kommer gå. 
* Enorm längtan efter lillebror å allt bebismys❤
Theo längtar minst lika mycket efter sin lillebror😍 ❤
Lillebror i magen⬆
Theo i magen ⬇
 
 

Helgen

Igår, lördag
Fick jag sovmorgon. Älsklingen hade tydligen vaknat först vid 8 tiden å kände att de va omöjligt att somna om. Theo vaknade strax därefter så de myste i soffan tills jag vaknade vid 9.45 tiden. Kändes otroligt skönt att sova ut för en gångs skull men jag kände mig samtidigt jätte trött trots de. Den här tröttheten efter att ha jobbat så pass mycket kom ikapp, precis som jag anade att den skulle göra.
Käkade lite frukost framför gamla avsnitt av Biggest Loser som jag hade missat att titta på. Som vanligt så känns de lite komiskt att sitta å äta rostade smörgåsar med ost å marmelad samt oboy samtidigt som man tittar på sådana här program haha.
 
Mitt på dagen blev de att älsklingen tog tag i att klippa gräsmattan på både fram- & baksidan. Theo ville självklart hjälpa sin pappa. Jag satte på mig ett par joggingbyxor och ett linne samt älsklingens fleecetröja (då jag inte får på mig mina tjocktröjor längre haha). Gick ut till baksidan för att gräva ur den sista pallkragen så jord kunde fyllas på samt så lite. Grabbarna hällde i jord i båda pallkragarna samt vattnade medan jag hämtade de jag skulle så- plocksallad och morötter. Har aldrig gjort detta så vi får se om jag lyckas. Samma sak med potatisen, som faktiskt har väldigt fin blast för tillfället (hoppas på god potatis till midsommar). Sådde salladen och morötterna i ena pallkragen. I den andra e de tänkt att jag ska någon blomma men vet inte riktigt vad än så länge men måste snart komma på vad jag vill då de inte e säkert att de hinner blomma i år annars.
Tips på fina vår/sommar blommor som jag kan så? ☺
 
Blev att jag sen fortsatte i rabatten längs våran häck som avgränsar mot allmänningen. Rensa bort det lilla ogräs som hade kommit upp samt plocka bort löv å grenar sen älsklingen klippte häcken i höstas. Hällde på ny jord och vattnade.
Fick hjälp av Theo till och från medan älsklingen satt inne å små gibbade. Tyckte de va rätt skönt å bara chilla ute å små pula i trädgården samt att vi hade vädret med oss. En stor sol på himlen.
Har egentigen aldrig haft några trädgårdsfingrar eller det intresset men det blir väldigt fint när det blir gjort och det är jag ju medveten om även om de kanske inte e de roligaste ☺
 
Blev att jag å Theo sedan hoppade in i ett varmt bad. Så otroligt skönt å bara lägga sig (så gott de gick haha) i badkaret å småblunda medan skrutten lekte med sina leksaker och burkar/muggar.
Därefter bev de middags förberedelser. Marinerade köttet som älsklingen skulle grilla, satte på riset, åkte å handlade lite och gjorde i ordning min sallad. Otroligt hungrig och de va väldigt gott!
Resten av kvällen blev de att jag satt å små pusslade med mitt medan Theo pusslade sina pussel och älsklingen satt å gibbade lite. När Eurovision började så plockade vi fram lite smått å gott och kröp ner i soffan hela familjen. Otroligt att Theo inte hade somnat då han hade varit små trött hela kvällen. Han kröp upp i älsklingens famn med sin lilla chipspåse och sin vattenflaska. Precis som vi anade så tappade han intresset efter ca 45 min så han fick låna min mobil för att fortfarande ligga kvar i soffan med oss istället för att börja springa runt som han annars gör. Theo kröp då upp i min famn istället, la sig till rätta på kudden och la filten över sig. De tog inte många minuter innan han hade somant med mobilen i handen. Så otroligt mysigt ❤ Strax därefter så somnade även min kära sambo. Så kul sällskap hade man sista timmen haha. Förstår iofs älsklingen då de inte va någon låt som va sådär "WOW" å programledarna va bara allmänt tråkiga... Han vakna dock till när de va dags för poängutdelningen. Med en besvikelse på eurovisionvinnaren så gick vi direkt å la oss. Älsklingen pratade lite med lillebror att han va mer än välkommen nu i helgen så han slapp att åka till jobbet på måndag haha. Vi båda somnade till lillebrors sparkar😍
Idag, söndag
Vakna jag av att Theo kom in vid halv 6. Kramade om honom å vi båda somnade snabbt om igen. Har ett svagt minne av att älsklingen å skrutten låg å små pratade där på morgonen, men ingen direkt tidsuppfattning. Själv så somnade man om. Väcktes av Theo vid 10.30! Vet inte när jag sov så länge sist. Va otroligt skönt med ytterliggare en lång sovmorgon, speciellt nu när dagarna till BF minskar rusktigt fort (ENDAST 1 V KVAR!!!!). Förhoppningsvis så känner jag mig nog lite mer utvilad då det väl är dags å att jag får extra energi hur trött jag än skulle vara.
(Vet bara när Theo bestämde sig för att bemöta världen så hade jag vaknat runt 9 på söndag morgon, inte somnat på kvällen och första värken satte igång runt 00.30 på natten till måndags. Åkte in till förlossningen vid 03.07 och 05.38 låg Theo på bröstet. Vaken hela dagen å måste å ha gått på den här extra energin. Somnade inte förrän måndag kväll vid 22 tiden efter händelserik natt och dag)
 
Men iallafall. Käkade sen frukost framför Biggest Loser avsnitt medan jag pusslade lite. Theo gjorde mig sällskap med sina pussel efter att han hade kollat klart på filmen som han va helt inne i (Landet för länge sedan). Hela förmiddagen, eller ah de som va kvar av den, tillbringade jag å skrutten med att sysselsätta oss med just olika pussel, spel och pärlplatte läggande. Älsklingen gjorde oss sällskap till å från. Käkade lunch å skulle precis göra oss i ordning för Theos knatteskutts avslutning när vi kollade ut å de regnade för fullt. Varken älsklingen eller Theo va väl sugna på att åka iväg medan jag ändå kände att vi skulle åka då de ändå va avslutning. Men de slutade med att vi hoppade knatteskutten och åkte till Heron City istället. Blev bowling för hela familjen, vilket uppskattades av oss alla.
Första rundan vann jag på 119 p medan älsklingen vann den andra rundan på 105p (hann aldrig spela sista omgången). Theo va JÄTTE duktig. Första rundan kom han upp i 70-80 p någonting och den andra rundan kom han upp i 60-70p. Och de va inte alltid han ville använda sig av "drak" rampen för att få fart på klotet. Väldigt kul å se hur hans utveckling har stigt på de få gångerna som vi har bowlat tillsammans med honom 😁
 
Vi gick runt å kollade lite på Mio och Mediamarket innan vi åkte hem. Hemma blev de fortsatt spel och pussel sysselsättning. Theo är inne i en sån period då han verkligen älskar att sitta å små pilla med sånt. Spelar ingen roll om han har spelat samma spel 5 gånger tidigare under samma dag. Mindre kul för oss men va gör man inte för sin son❤
Innan middagen så tog Theo ett långt bad, medan jag förberedde maten. Blev carbonara på menyn !
Massa bus å mys hela kvällen. Älsklar verkligen dessa stunder om kvällarna då Theo är extra mysgo och klappar på min mage å små pratar med sin lillebror. Underbart å se😍
Vi kollade på första perioden av ishockeymatchen tillsammans, innan Theo ville läsa saga å gå å sova. Denna kväll så testade vi att direkt efter sagostunden så skulle Theo få somna själv (berättade för honom innan sagan att han skulle försöka somna själv å de sa han ja till å att han e en stor kille). Pussade å kramade honom godnatt innan jag gick ut ur rummet. Gjorde lite ont i mitt mamma hjärta att gå ut från hans rum, lämna dörren öppen (då Theo inte vill ha de helt mörkt i rummet) samtidigt som jag hör att han blir lite ledsen. Jag stod utanför hans rum i några minuter å räknade med att han skulle gå efer mig men de blev knäpptyst där inne. Strax därefter så tittade jag in å såg att han hade somnat. Så otroligt duktig!!!
Självklart så kommer vi ligga bredvid honom å få den här myskänslan också, men ville mest testa hur det funkade att han skulle få somna själv för en gångs skull. Gick bättre än förväntat MEN iofs så va han dödstrött redan när jag läste för honom så de kan ha varit en bidragande orsak till att de gick så lätt denna kväll.
 
Jag å älsklingen har precis kollat klart på Sverige- Danmark matchen. Vinst för vårt land å nu blir de å krypa till kojs. Älsklingen hoppas verkligen att mina värkar sätts igång i natt. Tyvärr så känner jag ingenting å lillebror har inte gett mig några signaler på att koma ut än, vilket hans storebror inte heller gjorde där kl.23 på kvällen när vi kröp ner. Vi får se i natt helt enkelt haha. För mig så spelar de ingen roll om han kommer i natt, imorgon eller om 1 v.. Jag mår fortfarande super å trivs så himla bra i min graviditetskropp. Men jag håller samtidigt på å spricker av längtan efter vår andra prins❤
 

Längtan blir större efter lillebror

Igår kom mamma och Theo hem runt 10 tiden. Själv så hade man kunnat sova ut men vaknade typiskt nog runt 8 tiden ändå. Konstigt att de alltid e så haha. Vi käkade frukost innan jag gjorde mig i ordning då vi skulle ta en promenad till mammas jobbarkompis som är föräldraledig. Hon har nämnligen en son på 6 månader. Skulle bli otroligt mysigt att mysa lite med en "liten" nu när de snart är dags för vår andra prins att komma till världen. ENDAST 9 dagar kvar!!!! ❤
 
Theo vart jätte nyfiken på bebisen å skulle vara framme å små pilla hela tiden. Klappa hans kind, hålla handen, krama å små pussa honom. Va så otroligt gulligt att se ❤ Mitt mamma hjärta smälte verkligen å längtan efter lillebror blev så pass mycket större nu när man såg hur snäll Theo va mot bebisen.
 
Vi fikade och pratade om allt. Blev även att Theo lekte lite med deras lego innan vi gick ut till lekparken utanför dom. Där va de verkligen fullt upp. Skrutten åkte både rutschkana, klättrade i spindelnätet, gungade, spelade baset å lekte i sandlådan. Han sprang runt till alla de olika delarna av lekparken i nästan 2tim. Och när vi skulle hem så fick han världens utbrott å verkligen vägrade.
Han skrek å grät hela vägen hem, bl.a. för att han inte fick sitta i vagnen (han måste lära sig att gå då lillebror kommer ligga i vagnen snart). Otroligt jobbigt när desa sekvenser sker bland folk. Man känner sig som den dumma mamman som inte låter sitt barn sitta i vagnen, men samtidigt så måste han lära sig. Vi hade med oss vagnen då han va jätte trött i morse när vi begav oss till Tamador, men att han blev tvungen att gå hem sen vilket Theo visst men självklart hade glömt.
Efter halva vägen så lugnade han ner sig å vart glad igen när han fick hålla i sin snuttefilt. När vi kom hem så ville han ut till lekparken utanför oss. Då vi inte hade käkat någon luch så fick han slänga i sig lite yoghurt innan han å mormor gick till lekparken medan jag fixade här hemma. De kom snabbt tillbaka då Theo frös vilket jag kunde ana då de blåste en del. Blev en del pusslande å bus innan mormor åkte för att hämta upp morfar.
 
När älsklingen kom hem så blev de ishockey tittande, Sverige - Italien. Blev utklassning, 8-1 till Sverige. Vi käkade middag- kyckling BBQ spett med potatisgratäng å lite sallad för min del. Massa bus å mys med skrutten hela kvällen. Blev inte att han somnade förrän 22 tiden. Jag fortsatte med mitt pusslande fram till att älsklingen kom å frågade om vi skulle kolla på det senaste avsnittet av Prison Break, vilket vi självklart kunde.
SJUUUUKT BRA SERIE å de har jag sagt sen start!!!  Blev att vi kröp till kojs direkt efter å vi somnade väldigt snabbt därpå. Älsklingen låg med sin hand på min mage å kände lillebrors knuffar. Tänk att vi snart har honom här hos oss !! Kommer dock sakna dom här kvällarna, när älsklingen ligger å håller om magen medan man känner rörelserna inom mig. Önska som jag sagt tidigare att jag kunde behålla "kakan" samtidigt som jag skulle vilja äta "kakan".
 

Mys dag med mormor

I torsdags så hade vi en hel dag med min mamma. Då Theo va ledig eftersom jag hade tagit ut semester (då jag inte fick graviditetspenningen beviljad), så tog vi en tripp ut till Järna efter frukosten.
Verkade bli väldigt fint väder men det slutade som vanligt med att de blev blåsigt och lite småmuligt. Inge roligt maj väder helt enkelt. Verkar som vi är tillbaka i mars vädret...
 
Vi hade planer  att vara ute hela dagen så Theo fick leka av sig i lekparken och själv bestämma när vi skulle hem. Vi började med att klä på oss men bara efter 15 min så kom Theo å sa att han frös å ville in.
Theo sprang direkt in i sitt rum (han har fått ett eget rum hos sin mormor å morfar där han har ALLA sina leksaker, som jag å min lillebror hade när vi va små haha), och tog fram sin billåda.
Alla bilar skulle staplas i storleksordning, bilmodell och färg. Snacka om att han kan sitta å pilla hur länge som helst med sina bilar. Det är inte alltid som man får hjälpa till men denna gång så fick både jag å mormor hjälpa honom.
När han hade fått nog av bilarna så städade han duktigt undan dom och tog fram sin bondgård och gick in till köksbordet. Han lekte med alla djuren. Gjorde en bro och började sjunga på "Bockarna Bruse" medan bockarna gick över bron. Så himla gullig!! Så höll han på under tiden mormor gjorde pannkakslunch och jag bara njöt av att se Theo leka samtidigt som hans lillebror sparkade för fullt i magen.
Gott med pannkakslunch. Till pannkakorna blev det drottningssylt, grädde och vailjglass, vilket uppskattades väldigt mycket av skrutten. Han åt närmare 4 st pannkakor + massa glass.
De va full fart på honom direkt efter lunchen också. Han sprang direkt och lämnade tillbaka bondgården. Tog fram "sin" dinosaurie bana, sitt lego och skulle leka med sitt kök. Han va verkligen överallt å de syntes att han hade varit där en hel dag haha.
Det slutade med att han fick stanna var å sova där då han bokstavligt vägrade åka därifrån + att jag va för trött för att tjafsa. Tur att min mamma är sjukskriven å att hon inte skulle till jobbet dagen efter.
 
Jag åkte hem så jag va hemma när älsklingen kom hem. Drog ut på middagen då han hade ätit 2 st stora matlådor på jobbet. Gjorde mig ingenting tanke på att vi hade fikat runt 15 tiden hos mamma.
Skönt med en lugn kväll utan en spillivink här hemma med full energi men hade gärna myst med honom innan läggdags. Blev att jag satt å påbörjade rensa pusselbitarna och började läga ramen, medan älsklingen satt å gibbade någon timme. Lagom till ishockey matchen, Sverige- Lettand, så käkade vi varma mackor tillsammans. Älsklingen somnade som vanligt i soffan medan jag låg på hans bröst/mage. Så mysigt !
Blev vinst till Sverige! Kröp ner i sängen direkt efter matchen å vi somnade på en gång. Hann knappt pussa varann godnatt.
 

Bilderna får säga sitt❤

Fick hem alla graviditetsfoton igår! Så himla nöjd😍
Är världens lyckligaste som får ha denna fina familj!
Så mycket kärlek!
Älskar er Micke, Theo och skrutten i magen❤❤
 

Dålig nattsömn

Godmorgon kära vänner!
Idag blev de inte lika lång sovmorgon men ändå en helt okej tid, 7.30. Min natt va inte lika bra som den varit tidigare. Jag vakna flera gånger av att jag tyckte de va något på gång med min kropp utan att veta vad. De va som om jag förvänta mig att värkarna skulle sättas igång fastän de aldrig gjorde de.. Sjukt jobbigt då sömnen vart väldigt störd😦
 
Nu har jag å skrutten precis käkat frukost. Han mysiäer framför tv'n å jag tänkte hoppa in i en snabb dusch. Blir att vi sedan ska ta en tripp till Järna för att hälsa på mamsen. Hon är fortfarande sjukskriven å istället för att hon ska komma in till Tälje hela tiden så kunde vi lika gärna åka till henne istället.
Måste dock vara hemma tills älsklingen kommer så de blir bara några timmar. Kul för Theo ändå å komma hemifrån lite nu när han ändå e hemma med mig både idag å imorgon.
Jag blev tvungen att ta ut semester de sista arbetsdagarna innan BF pga att försäkringskassan inte godkände min ansökan om graviditetspenning... Surt men samtidigt så behövde jag ha dessa dagar ledigt innan de e dags.
 
Nä men nu ska jag hoppa in i duschen så uppdaterar jag hur dagen har varit lite senare.
Det kommer även komma upp ett inlägg från graviditetsfotograferingarna med bara bilder därifrån som Alexsandra tog☺ Håll utskik!
 
 

Barnmorskebesök

Idag blev de en sovmorgon å blev förvånad att Theo inte hade kommit in till oss i natt då han oftast gör de. Jag gick upp strax innan 8 för att göra mig i ordning för dagen då de va tänkt att Theo skulle till dagis ett par timmar. Theo kom insmygande i badrummet å småskrämde mig lite. Hans första ord va "Mamma, Theo vara hemma idag, inte vara på dagis". Självklart fick han de.
Min mamma kom även på besök å umgicks med oss hela dagen, bokstavligen (9-17.15 ca haha). Vi käkade en snabb frukost då det sedan gick över till lek med skrutten.
Vid 10 tiden begav vi oss ner till stan då vi först skulle lämna in min morfars hörapparat på lagning å därefter ett besök hos barnmorskan för kanske sista gången innan BF (11 dagar kvar).
 
Hon tog både jätnvärdet, blodvärdet å blodtrycket.
* Alla värden såg jätte bra ut, t.o.m. järnvärdet som jag hade en känsla av att de skulle vara för lågt pga min trötthet som jag haft sista tiden trots att jag ätit järntabletter. Skönt att magkänslan inte stämde denna gång
 
* Vägde mig även och vågen visade hela 15.5kg upp sen inskrivningen (hade dock jeans å precis ätit frukost men däromkring) .. Förhoppningsvis så lär jag nog inte gå upp så mycket mer då de e så pass få dagar kvar men jag tycker att vågen kan stanna där nu då jag endast gick upp 12 kg med Theo... Dock känner jag mig inte 15kg tyngre men vill ju ändå knte gå upp alltför mycket för de kan bli svårare att gå ner efteråt...
 
* Lillebrors hjärtslag slog lika fint som vanligt men något snabbare då han va mitt uppe i ett träningspass märkte både jag å barnmorskan haha.
Han låg till rätta neråt men hade vänt sig så han hade ryggen på höger sida istället för vänster som han annars haft alla de andra gångerna. 
 
* Magens mått visade + 4cm sen sist, dvs ca 35cm totalt. Jag tyckte de lät mycket på 3v då jag inte alls har tyckt att den har vuxit något men alla dessa cm å kg kommer småsmygande hela tiden så de e kanske inte så konstigt att man inte känner av dom haha.
 
* Barnmorskan uppdaterade även min journal om hur jag tyckte att denna graviditet hade varit, förväntningar å önskemål inför förlossningen samt uppdaterade om hur jag hade upplevt första graviditeten samt den förlossningen.
Önskemål å förväntningar inför kommande förlossning hade jag egentligen inte så mycket att komma med utan de enda jag verkligen punkterade va
🌸 Att jag endast ville ha lustgas men bara om jag verkligen behövde de. Ville annars inte ha någon smärtlindring alls (samma sak när Theo kom, envis som jag e att jag ska klara allt själv... men vi får se).
 
🌸 Halvliggande ställning (som om att man halvligger i sängen)
🌸 Ville stanna kvar en natt helst om allt såg bra ut å inga komplikationer- så länge amningen har kommit igång ordentligt.
 
Vi åkte sen å handlade lite smått innan vi mötte upp Alexsandra hemma hos oss. Hon skulle nämnligen lämna alla graviditets bilder som hon kollat igenom å redigerat några som hon tyckte lite extra om (de får ett eget inlägg imorgon).
De blev lunch å sen färgning av mitt hår. Kände att de va dags att få en helhet av samma färg i mitt hår. Blev lite mer rödtonigt än jag tänkt mig trots att färgen hette "choklad" men inte så att de såg konstigt ut då jag har haft denna färg tidigare.
Vi fikade lite medan vi kolla igenom alla bilderna. JÄTTE FINA Å JÄTTE NÖJD!!!!! Lite synd att Theo va sjuk när de lättklädda bilderna togs men de blev väldigt bra ändå😍
Sköljde ur håret å hela em gick åt till att leka å skoja med skrutten. Hade även tvättat älsklingens dunjacka så fick torktumla den i flera timmar.
De va tänkt att vi skulle fortsätta gräva ur pallkragarna på baksidan men de va för kallt att vara ute tyckte vi + att de kon lite små snö till å från... Hoppas på bättre väder nu i helgen istället då älsklingen även ska köra en sväng med gräsklipparen👍
 
Kvällen blev väldigt lugn. Käkade middag när älsklingen kom hem. Titta igenom alla bilderna igen å även han vart nöjd med hur de blev. Jag redigerade några bilder till å myste med skrutten i soffan medan älsklingen hade lite egen tid. Han gjorde oss sedan sällskap vid 21 tiden. Theo låg å myste i sin pappas famn vilket ledde till att älsklingen somnade. Jag nattade sedan Theo i sin säng närmare halv 10 tiden.
Satte igång torktumlaren ytterliggare en gång då älsklingens jacka fortfarande va lite småfuktig😒 Kollade lite på tv medan den skulle bli klar. Hängde upp hans jacka vid 23.15 tiden å väckte älsklingen så vi kunde krypa till kojs. Somnade båda två på en gång😍
 

Nytt till Theo

Nämnde igår att jag och Theo va och hämtade ut ett paket efter dagis. Precis som jag anade så va det ett paket till honom, inte det roligaste kanske men som verkligen behövdes. Han har nämnligen inte så jätte många (typ 2 par) jeans och det va precis det som paket innehöll.
 
* Ett par svarta jeans
* Ett par beige/grön aktiga jeans
* Ett par ljusgråa bomullschinos
* Ett par blåa jeans
* En jäte snygg marinblå skjorta (påminner om den älsklingen har faktiskt, dock ej från H&M)
 
Theo blev jätte glad å sa direkt när han öppnade "WOW tack mamma!" men sen så va de inge mer med de haha. Så kul är det att få nya kläder.
Jag beställde allt i enkel stl.116 och det är stort på honom. På de han har hemma så är det antingen enkel 110 eller dubbel stl 110-116. Så han ligger däremellan. Sjukt ändå att han redan har så stora kläder när han endast är 3 år gammal!!!! Kommer bli en lång och ståtlig kille.
 
Twillbyxa Regular fit svart
Shaped leg byxa Beige/grön (enligt följesedeln)
Gråa bomullschinos
"Dra på byxor"
Bomullsskjorta

Nu väntar vi bara på lillebror

Det enda som saknas i lillebrors rum nu är en matta då golvet e rätt så kallt, babyshower tavlan ska upp och uggletavlan ska upp som vi fick av min kollega. Sen har jag sen start tänkt att hänga upp 2-3 pompoms å ha i sänghörnet, men de som jag hade köpt så måste jag fixa ihop själv så vi får se hur det blir med dom. Jag har ingen naing hur man sätter ihop pompoms så antingen får jag försöka leta upp en video eller något på hur man gör eller så får jag helt enkelt hoppa de. Får se lite hur framtiden lyder. Inget jag känner att jag måste ha klart innan hans ankomst.
 
Känns så otroligt skönt att rummet är klart å att paniken släppte så fort myspölen va på plats samt när sängen anlände målad. Mamma och pappa som hade fixat sängen, hade även gjort en överraskning som jag inte fick se förrän de kom med den. Då jag hade fastnat för detta uggle tema så har mamma letat efter klistermärken som just är i samma tema. Å självklart hittade hon klistermärken som hon satte fast på ena sänggaveln! Blev hur fint som helst! Mysigaste å finaste rummet i huset om jag får säga de själv😍
 

Snö blandat regn kombinerat med blåst

Denna måndag har jag fördrivit på detta sätt:
 
* Sovmorgon till halv 9. Blev lite förvånad när jag vaknade till vid halv 8 tiden och upptäckte att Theo forfarande sov som en stock. Iofs så somnade han inte förrän halv 10 igår kväll, då hela familjen kröp ner i vår säng samtidigt. När jag upptäckte att han sov så passade jag på å somna om en stund till.

* Käkade frukost med skrutten och gjorde oss i ordning för att bege oss till dagiset. Då det va skit väder ute så kände jag inte för att ta en promenad till dagis, utan det slutade med att jag tog bilen den korta vägen. Det va snö blandat regn å väldigt grått ute samt blåsigt. Tyckte lite synd om barnen på förskolan då de skulle vara ute, men samtidigt vet jag att de älskar att leka på deras gård å leker sig varma så de e väl egentligen bara bra att de får frisk luft. Jag själv tyckte de va jätte kallt haha.

* Plockade undan här hemma inför att städerskan skulle komma mitt på dagen. Bytte sängkläder, tog hand om allt som hängde i tvättstugan, satte igång en maskin, diskade från igår (det som inte fick plats i diskmaskinen), plockade ur diskmaskinen, vattnade blommorna, vattnade potatisarna och fröerna ute.

* Begav mig till mitt gamla jobb för att hälsa på. Sist jag va där va i v.31 ca å då lovade jag att komma en gång till innan lillebror skulle komma till världen. å jag kände att jag fick passa på idag då han fortfarande inte har visat några tecken på att komma ut än + att veckorna börjar ta slut. De blev väldigt glada och släppte allt som hade med jobbet å göra (de flesta hade iofs lunch, men tänkte mer på chefen och samordnaren). Va väldigt trevligt att träffa alla igen men ska jag vara ärlig så längtar jag inte tillbaka till självaste jobbet å den stress som fanns där. Alla larm utryckningar, den tajta planeringen, att man knappt hinner ta sin lunch/rast osv. Det är fortfarande samma upplägg som när jag jobbade där. Inget jag saknar, MEN kollegorna kommer alltid att vara saknade.

* Åkte förbi Donken på vägen hem för att slänga i mig lite lättare lunch och tog ut pengar till Magda. Åkte åkte hem å tog de lite lugnt innan jag skulle hämta skrutten. Skrev ihop förra inlägget, hängde upp tvätten som blivit klar samt satte på en ny maskin.

* Hämtade skrutten vid 15 tiden å de skulle precis gå ut. Gick betydligt snabbare att få honom därifrån än va man brukar få- skönt. Åkte å handlade lite grönsaker å frukt, samt passade på att hämta ut ett paket, innan vi begav oss hemåt.
 
* Öppnade paketet (4 st par jeans och en marin blå skjorta till Theo), myste framför tv´n och spelade spel i soffan medan Magda städade klart. Älsklingen hann även komma hem innan städningen va klar. När alting va klart så började han med maten då köttfärssås stod på schemat å just den maträtten så har han tagit åt sig att göra.
 
* Tog hand om tvätten å satte på ytterliggare en maskin. Spelade å pusslade lite med skrutten och myste framför en film innan han nu ville sova. Så ska krypa ner med honom nu å försöka få honom att somna relativt snabbt då han ska upp tidigt imorgon (ska vara på dagis till frukosten då jag har ett personalmöte att gå på kl.8).
 

v.39(38+0)

Ytterliggare en vecka har vi att välkomna idag. Med endast 13 dagar kvar och 4,6% så börjar jag/vi faktiskt bli lite små spända och pirriga inför den närmaste tiden. Kommer lillebror vilja komma ut tidigare än beräknat eller blir han som sin storebror- vill ligga kvar i min mage och gotta til sig ännu mer? När på dygnet kommer han? Tidigt på morgonen som sin bror eller kanske mitt på ljusa dagen? Natten? Hinner älsklingen bege sig till jobbet eller kommer jag bli tvungen att ringa hem honom? Han kanske t.o.m. hinner jobba klart och hunnit hem innan värkarna kommer? Hur fort kommer det ta denna gång? Lika ivrig som sin storebror (endast 2.5 tim) eller kommer han vara den sega typen? Många tankar och funderingar har vi båda just nu!
Det är bara lillebror själv som kan bestämma när han känner sig redo. Han är välkommen när som då vi är helt redo inför hans ankomst. Hans rum är helt klart, eller ah en matta ska införskaffas, 3 krokar ska hängas upp samt 2 tavlor till ska upp, men annars så e hela hans rum färdigställt. Sängen är på plats och bäddad samt att myspölen har fått sin "sänghimmel" + belysning. Ska försöka komma ihåg å ta en bild under dagen/ kvällen då tiden finns.
 
Lite info om lillebror i denna vecka enligt appen:
* Ca 50 cm lång
* Ca 3,2kg i början av veckan och ca 3,37kg mot slutet av veckan
* Han omges nu av ca 1 liter fostervatten som nbildas kontinuerligt
* Trots att det nu är väldigt trångt inuti min mage så ska hans rörelser kännas varje dag- vilket jag gör. Han e inte lika vild dygnet runt men puffar & rörelser det känner jag precis som jag ska.
 
Info om hur jag mår:
* Mår som vanligt - super bra och har lite ångest att det snart är över samtidigt som längtan är enorm!
* Lite halsbränna till och från men inget som e obehagligt eller jobbigt då de e så pass sällan
* Bra hy (någon enstaka finne har tillkommit) och hår
* Har förvärkar (mens molande känsla) men inte alls lika kraftiga som när jag vänta Theo i denna vecka
* Nattsömnen varierar men tycker att den har blivit bättre den senaste veckan
* Tröttheten är inte riktigt densamma under dagtid men kommer smygande när kvällen anländer
* Inga känningar i kroppen, som t.ex. rygg-& höft smärta
* Inga mer arbetspass !! 
* Mycket tankar om närmaste tiden (bl.a. de jag nämnde i början av inlägget)
* EN ENORM BEBIS LÄNGTAN!!
 

Inte den morgon start jag hoppats på

Precis som rubriken lyder så hade jag hoppats på en mycket bättre morgon tanke på att det är min sista arbetsdag.
Förutom att natten va lite sisådär så började morgonen med att jag försov mig till kl.7 (skulle ha gått upp 6.30) å jag började 7.30... Fick små stressa med morgon rutinerna å lagom när jag skulle ta ut matlådan ur kylskåpet så märkte jag att de låg vispgrädde över en hel hylla. Igår hade jag antagligen inte satt på korken ordentligt så har bara mig själv att skylla...😦
Sen vakna Theo å ville ha välling innan jag åkte hemifrån. När jag väl kom iväg 7.32 så fastnade jag i en poliskontroll där jag fick blåsa. Därefter när jag trodde att allt skulle flyta på så fastnade jag i broöppning😦 Som tur va så hann jag bara stå still i 1 min innan bommarna gick upp. Va på jobbet 7.45 så de va inte så farligt trots den dåliga morgonen även om de kändes surt.
 
Resten av dagen har varit väldigt bra. Fått massa gjort här på jobbet och har ca 1 tim kvar innan jag går på ledighet. Känns väldigt konstigt må jag säga å de lär nog ta ett par dagar innan jag inser att jag faktiskt inte ska jobba mer, eller så tar de enda fram till att lillebror kommer. Vi får se helt enkelt.
Nu ser jag mest fram emot att komma hem.till mina favorit killar å bara ha en mysig söndags kväll❤
 

Sista arbetsdagen

Tänkte dela med mig av några av mina tankar kring att idag jobba sista arbetsdagen innan föräldraledigheten.
 
Jag har väldigt blandade känslor om att det är min sista arbetsdag. Längtan, mysigt, minnesvärt, lite ångest, sorgligt å tråkigt.
Ni som följt mig å min resa genom denna graviditet, vet att jag har jobbat som 1.5 person istället för enbart mina egna tider (arbetsnarkoman jag vet). Detta har pågått i stort sätt från sep/okt månad just för att jag har velat fått upp mitt sparkapital lite innan mammaledigheten.Ska ha legat på 146-155tim/mån men har jobbat mellan 180-210 tim/mån.
Just under dessa månader så har jag inte känt av det så mycket under de dagar jag jobbat utan då har man varit helt inne i de tempot, men däremot när man haft någon dag ledigt så har det verkligen slagit ut å jag varit jätte trött..
 
Det som jag kan känna nu fr.o.m. imorgon är att den här tröttheten kanske kommer ikapp vilket då troligtvis bidrar till att jag inte kommer ha så mycket ork de sista dagarna eller i värsta fall ork till förlossningen å livet efteråt.
Det kan även vara tvärtom att orken finns där å att tröttheten lägger sig istället. Svårt å säga idagens läge.
Känner jag mig rätt så lär jag, oavsett vad, hålla igång någorlunda mycket för att inte bli alltför slö å slapp samt rastlös (då Theo kommer gå 4-5tim/dagen på dagis för att jag verkligen ska kunna vila upp mig samt att han inte ska tappa de sociala med sina kompisar) men samtidigt inte helt hyper på dagarna så att jag däckar totalt på kvällarna. Jag har varit väldigt dålig på att ta vara på den lediga tiden å bara vilat. Det har alltid varit något varje dag. 
 
De tråkiga å sorgliga med att vara ledig e att jag inte kommer träffa mina arbetskollegor lika ofta (som jag verkligen har antytt mig till å trivs väldigt bra med) även om vi kommer se till att ses ändå å att jag ska komma å hälsa på, på jobbet😁 De skulle bli vansinniga annars då de också vill bebismysa haha.
Då jag även tycker att denna graviditet har sprungit iväg lite väl fort (nästan som om att den har hoppat över massa månader haha) så känns de lite sorgligt att de snart e över. Att behöva släppa taget om magen å alla rörelser inombords samt höra hans hjärtslag på varje besök hos barnmorskan. Att inse att de troligtvis e sista gången jag får uppleva denna otroliga å magiska upplevelsen om att få bära ett liv inuti mig... Jag blir ledsen bara av att tänka på de😔
 
Men jag längtar samtidigt väldigt VÄLDIGT mycket efter ledigheten å allt som har med bebismys å göra. Vore konstigt om man inte längta efter att få vara ledig egentligen.
Självklart hör de ju till de här vardagliga också - byta blöjor, man blir nerspydd, skrik å gråt. Men just att bara vara ledig, ta en dag i taget, promenera hela dagarna (hoppas på en bra vår å sommar!!!), bebislukten, allt skratt, alla nya inlevelser å se hur Theo reagerar att ha en bebis hemma samt hur han e med sin lillebror😍
 
Längtan efter att få vara hemma å rå om vår andre son är självklart betydligt större än att vara på jobbet!! Men lite ångest har jag ändå (trots att de e de minsta jag ska behöva ha då de e deras problem att lösa de) då vi har väldigt ont om personal redan som de e i nuläget + att jag nu ska vara bort iaf till hösten nästa år (beror på om lillebror får dagisplats då eller inte). Hoppas ni förstår hur jag menar å mina tankar kring denna ledigheten...
 

Lycka till present

Godmorgon lördag å hej till det fina vårvädret!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här från jobbet, om vad jag fick i torsdags när jag kom till jobbet.
Ni som har följt mig ett tag både här på bloggen och känner mig i verkligheten vet att jag har fastnat för ett uggle tema i lillebrors rum. Det har även min fina kollega snappat upp å då tillverkat denna ursöta tavla helt själv (utifrån ett mönster)! Så otroligt gulligt av henne å jag hade ärligt inte räknat med att få något mer än en lycka till kram på den sista arbetsdagen innan min ledighet.
Å inte med de- mina andra kollegor som jag kommit väldigt bra överrens med- har tydligen också köpt något till lillebror (eller ska införskaffa)!! Det avslöjade ena kollegan under onsdagen när vi prata😍
Hur fina å underbara kollegor har man inte?!?!❤❤
 
Citat från dom själva "vi har varit med från första dagen, så vi kan nästan säga att det är vår bebis också haha"
Hon som gav mig denna tavla såg graviditets testet redan samma morgon då jag testade mig (vi jobbade ihop å testet låg i min väska- skulle överraska älsklingen när jag kom hem) så hon har vetat om det sen dag ett haha.
 

Lediga dagar

Tis:
Då Theo har hostat konstant i flera nätter i rad så fick han vara hemma då jag ändå va ledig. Blev sovmorgon till 8 tiden någonting. Eftersom 🌞-en sken så pass mycket å de va riktigt skönt väder så tillbringade vi hela dagen ute i stort sätt. Detta fick vi gjort:
 
* Vattnade alla blommor både på fram-& baksidan
* Tog ut alla dynor till utegruppen
* Påbörjade rensningen i rabatten på baksidan å hällde på ny jord (tog längre tid än jag trott)
* Plocka bort en del grenar från i höstas som låg utspritt på gräsmattan + i rabatten
* Fikade i 🌞-en. Blev fruktsallad med lite vaniljvisp samt en varsin päron splitt glass
* Lunch i 🌞-en. Korv med bröd
* Förberedde middagen med att marinera köttet, skära upp sallad, duka och blanda saft
* Spelade lite fotboll på baksidan å tog en kort cykeltur till lekparken (Theo cyklade)
* NJÖT MASSOR AV DET FINA VÄDRET!!!!🌞
* MYSTE MASSOR MED SKRUTTEN❤
 
När älsklingen kom hem blev de att han brassade på grillen å jag körde in pommes i ugnen. Super duper gott kan jag lova! Så otroligt gott å härligt att de nu e vår på riktigt. Fågelkvitter konstant, citronfjärilar som flyger förbi så fint, getingar å humlor som surrar kring de blommor som kommit upp ur jorden. Man kan inget annat än älska de!😍
 
Ons:
Theo fick vara hemma denna dag också för att kunna gå på dagis både tors å fredag tanke på att jag å älskling jobbar. Som tur va så hostade han inte alls lika mycket i natt så det borde inte vara några problem för honom att gå.
Som jag nämnde i onsdags morse så fick jag sovmorgon till halv 9. Eller rättare sagt så blev jag förvånad att jag vakna före Theo. Kände att han hade krypit upp tätt tätt intill mig lite som att han skedade med mig. När min mamma hade anlänt å morfar hade hämtat sin bil så åkte vi direkt till Ica Maxi för att handla. Theo sprang runt med sin lilla vagn å va jätte nöjd😊 Vi åkte snabbt till Biltema för att inhandla 2st pallkragar som vi sedan skulle så morötter, sallad å lite blommor i. Hoppas få de lite finare på baksidan nu i sommar även om jag nu inte har några trädgårdsfingrar.
Hämtade även ut 2 st paket på Ica i Weda innan vi begav oss hemåt.
Mickis kom även på besök å tyvärr blev de inte att vi hann prata så mycket eller umgås, då Theo drog iväg sin gudmor å min mamma va fortfarande kvar. Blev att Mickis va lite "barnvakt" medan jag å mamma planterade lite fröer (blommor) i de sju mjölkförpackningarna jag hade sparat. Får se om jag lyxas hålla de i liv när de väl börjar växa haha.
Efter mycket om å men och ett drygt samtal med älsklingen så åkte han å min pappa tillslut för att inhandla massa jord till pallkragarna och en torkvinda till mig. De satte ihop torkvindan medan jag satte ihop pallkragarna samt grävde bort gräset under ena pallkragen så den kom ner lite.
Jag började med maten (stuvade makaroner å falukorv) å hela familjen åt i tystnad. Sades inte många ord denna kvällen till varann å allt visades tydligen bara ha startat med ett missförstånd å dålig kommunikation från bådas sida.
Aldrig kul å lägga sig utan att ha pratat ut ordentligt å tyvärr blev de så denna kväll...

Älskar vädret🌞

God förmiddag från jobbet å strålande 🌞!!! 
Idag står de jobb på schemat mellan kl.7.30-16, därefter blir de att skicka tillbaka en blus/skjorta & en amningsbh från H&M som inte alls passa, innan jag ska hämta skrutten på dagis.
Idag ska de även bli uppåt 20 grader varmt!!! Hur härligt e inte de?!?! 😁 Kan inget annat än älska detta väder, jobba eller ej så kan man njuta å ta vara på solen!
Ikväll blir de grilla entrecôte å lyxa till de med antingen hasselbackspotatis eller potatisklyftor. Spel kväll med grabbarna tills skrutten ska sova å därefter blir de troligtvis Prison Break mys med älsklingen innan jag ska krypa till kojs då jobbet kallar imorgon. Sista helgen innan jag går på ledighet. Känns fortfarande jätte konstigt å lite tråkigt...
 
Men men nu ska vi njuta av vädret ännu mer å under dagen så blir de fortsatt uppdatering från veckan som gott😁
 

1 maj + ny vecka

Vår 1 maj bestod av en ny vecka i graviditeten och massa 🌞!!! Härligt på många sätt å de vore ju synd om man skulle klaga.
 
V.38(37+0) välkomnar med att meddela att det endast va 20 dagar kvar till BF och att jag mår lika underbart som vanligt. Trött ja men passar verkligen på å njuta extra mycket de sista dagarna då jag vet att lillebror kan bestämma sig fär att komma vilken dag/vecka som helst även om jag själv hoppas att han kommer närmare BF trots att längtan e så stor😍
Jag gick även in i min sista arbetsvecka vilket kändes (å känns fortfarande) helt overkligt å jätte konstigt. Längtar till ledigheten men samtidigt inte då jag trovs s å pass bra med mina kollegor. Tur att jag kommer träffa dom rätt så ofta ändå då de kommer vilja bebis mysa massor😊
Har inte så myclet nytt att säga om hur jag mår för det är lika oförändrat nu som de tidigare veckorna. Sammandragningar känner jag så fort jag e rörlig eller promenerar men inte så att de gör ont eller e obehagliga. Ingen direkt halsbränna eller smärta i kroppen generellt. Möjligtvis lite klumpigare men de e egentligen inte så konstigt då de e så pass få dagar kvar. Hyn å håret e fortsatt fint å lättskött. Älskar mamma magen fortfarande lika mycket. Har ingen panik alls inför lillebrors ankomst då allt e klart😁
 
Info om lillebror enligt appen:
* Ca 48 cm lång
* Väger ca 3kg i början av veckan & 3.17kg mot slutet av veckan
* Graviditeten beräknas nu vara fullgången 
* Barnet ökar snabbt i vikt och alla inre organ är färdigbildade
 
Vår 1 Maj fortsattes sedan med graviditetsfotografering ute vid Taxinge Slott i 🌞-en. Otroligt skönt att vädret va på vår sida och att även Theo nu kunde vara med så de vart några familje bilder😍 Han va förstås inte den enklaste att fastna på bild men kul va de ändå å han va jätte duktig tanke på att de fanns både lekparker å bryggor i närheten som tog en hel del av hans koncentration. Måste även säga att även älsklingen va duktig å höll masken då jag vet att han bara tycker dessa bilder e onödiga haha. Dock ett väldigt fint minne tycker jag då bara att få uppleva en (två) graviditet e ett minne för livet (hoppas på en till senare i livet tihi)❤ Blev många bra å fina bilder😍
Alexsandra som tog bilderna i lördags tog även dessa bilder. När vi alla (eller rättare sagt jag) kändes klara så tackade vi för all hjälp å gick till lekparken så skrutten fick leka av sig. Mina föräldrar va även med för att ha lite koll på Theo medan bilderna på mig å älsklingen togs. Blev att vi avslutade eftermiddagen med lite lunch å fika på slottet innan vi fick skynda oss hem då jag skulle jobba kväll. En underbar fotograferingsdag i det fina vädret å trevligt lunch sällskap😊
 
Arbetspasset gick helt okej å rätt så lugn kväll. Tiden gick väldigt fort de sista timmarna å snart va man hemma igen. De va bara å krypa till kojs bredvid mina favoriter😍
 
Här kommer några bilder från mammas mobilkamera:
(Ser fram emot att få alla bilder som är tagna med systemkameran)
 
 

Valborgsmässoafton

Godmorgon, hoppas ni har haft en bra natt! Min va väl sisådär.. Jag hade en väldigt tjurig sambo hela kvällen igår från att han kom hem tills han somna, å de va inte många ord vi sa till varann. Då blir även min sömn lidande tyvärr.. Han hade haft en rätt dålig dag på jobbet generellt + att jag hade skickat iväg honom att handla en torkvinda & en massa jord till pallkragarna som jag å mamma hade köpt under dagen... Hoppas att han e på bättre humör idag iallafall😊
 
Vår valborg i söndags vart väldigt lugn. Älsklingen fick sovmorgon, jag å skrutten myste som vanligt i soffan framför tv'n. Käkade frukost tillsammans. Theos feber hade försvunnit över natten å han va hur pugg som helst😊
Då Theos knatteskutts avslutning va inställd så passa vi på att åka till Mio å beställa nya soffan (ÄNTLIGEN!!) och åktr till elgiganten för att kolla på ny torktumlare. Blev att vi även beställde en ny som skulle komma inom någon dag bara👍 Skönt å få de gjort !
Resten av dagen njöt vi av 🌞-en å jag förberedde inför middagen. Skulle vara lite crazy å göra egna pannbiffar med fetaost i, egen gräddsås samt koka potatis till. Älsklingen blev väldigt förvånad då jag faktiskt aldrig har gjort de själv eller egna köttbullar vilket iofs inte e så avancerat haha. Blev även knäckebröd med ost på.
Blev hur smarrigt som helst å båda mina grabbar åt hur mycket som helst haha. Tur att de uppskattades😁
 
Blev ingen brasa för oss i år heller (Theo har inte fått uppleva sin första majbrasa än pga olika anledningar) då vi faktiskt glömde bort de helt (iaf jag). Vi hade de mysigt här hemma istället.
Hade en spelkväll. Theo valde både spel å pussel hela kvällen. Jätte nöjd å glad kille här hemma. Innan läggdags blev de lite mys framför tv'n. Älsklingen somnade i soffan redan vid 20 tiden då han hade ont i huvudet. Vi båda kröp till kojs vid 21.30 tiden😍
 

Kvalitéts tid med älsklingen, graviditets fotografering, kvalitéts tid med Theo

Kvalitétstid med älsklingen (fre)
När skrutten hade somnat så blev de en hel del tv tittande för mig å älsklingen gjorde mig sällskap efter ett tag. En massa mys i soffan genom att ligga å känna vår efterlängtade sons rörelser i min mage men också när vi kröp ner i sängen. Då vi inte va så trötta som vi trodde så gjorde vi något som vi aldrig gjort tidigare på våra 4 år tillsammans (har iofs inte haft möjligheten heller). Vi drog igång lite musik, fyllde upp badkaret å tände massa ljus. Tyvärr så är badkaret lite för litet för att vi skulle få de sådär extra mysigt då vi knappt får plats i dagens läge (gravid eller ej så e de trångt) men att bara att sitta mitt emot varann å prata om allt möjligt å våra framtida drömmar (bl.a. villa tankarna) samt ha lätt musik i bakgrunden å doftljus.
 
Denna tid tillsammans med den man älskar å vill dela sin framtid e så pass viktig oavsett om man har barn eller inte!! Det händer inte lika ofta som vi båda önskar å lär nog inte bli oftare när lillebror kommer men när stunderna uppkommer så försöker vi verkligen ta vara på dom❤❤
Mannen i mitt liv❤
 
Graviditetsfotografering & kvalitéts tid med skrutten (lör)
Älsklingen fick sovmorgon medan jag å Theo småmyste framför tv'n en stund. Bestämde oss för att överraska älsklingen med pannkaksfrukost vilket va väldigt uppskattat!
Alexsandra kom förbi vid 12 tiden då vi skulle köra första delen av graviditetsfotograferingen (dvs de lättklädda bilderna inomhus). Jag ville ha samma princip av bilder som vi tog när Theo låg i magen- jag står i underkläder å älsklingen i underkläder + jeans.
Tyvärr så vägrade Theo vara med pga att han va jätte trött, febrig å allmänt seg. Vi fick köra utan honom hur mycket jag än önska att han skulle vara med. Visades att han sen hade 38.5 graders feber när vi kommit halvvägs å tog febern på honom. Theo somnade sedan på sekunden framför tv'n.
Tog bilder på oss 2 tillsammans å sen ett par stycken på enbart mig å magen. Utifrån de få bilder som vi fick se så vart de grymt fina😍 Ser fram emot att få hem alla bilder å de som hon skulle redigera.
 
Älsklingen gjorde sig sedan färdig för att dra iväg till Stockholm. Han skulle nämnligen ut å ta ett par bira med ett par jobbarkompisar samt spela biljard, en sista gång innan lillebror kommer. De va han värd även om jag alltid vill ha honom hemma🙈
Att få ett sms där de stod "Älskar dig över hela mitt hjärta, hoppas verkligen att du vet å känner de! <3" en stund efter att älsklingen lämnat huset värmde mitt hjärta väldigt mycket❤
Theo sov i över 3 timmar (somna 13 tiden) å han va helt slut även när han vakna. Blev en mycket lugn eftermiddag å kväll framför tv'n. Tog endast en sväng till ica för att små handla lite smått å gott till vårt mys.
Theo ville ligga i mitt knä hela kvällen å de va så himla mysigt. Blev att vi tittade på både Disney Junior, Landet för länge sedan samt lite talang innan sjuklingen gick med på att lägga sig i sängen. Han hade gärna fått somna i mitt knä om älsklingen varit hemma men nu när man va själv hemma så skulle de bli för tungt för mig då han blir så tung å de e svårare att komma ur soffan när man har honom i sitt knä + lillebror i magen.
Han somna på sekunden men jag låg ändå kvar å myste med honom. Så otroligt fin😍
Resten av kvällen blev de film tittande tills älsklingen kom hem. Han skicka massa gulliga sms på vägen hem å varje sms gjorde mig varm inombords😍
Då Theo låg i vår säng å tog upp halva sängen å älsklingen nästan direkt kröp ner han också så blev de tillslut att jag fick lägga mig i Theos säng haha.
Somna ganska direkt trots att jag hellre hade legat i vår säng bredvid mina favoriter❤
 
 
Mer uppdatering imorgon då sängen kallar😊

Godmorgon...

... säger jag från sängen denna onsdag. Klockan e halv 9 å skrutten sover fortfarande så sött här bredvid mig. Så mysigt när han har krypit så nära att han ligger å skedar med sin mamma 😍 Dock e hans sparkar i ryggen inte lika sköna när han sträcker på sig haha.
 
Dagens planer ser ut så här:
* Theo får vara hemma även idag då han hostade så pass mycket igår + att han fortfarande sover.
* Mamma kommer runt 9 tiden.
* Min morfar kommer mellan 9-10 tiden för att "låna" tillbaka deras bil (jag har fått låna den sen början av dec å de e första gången de behöver ha den sen dess men de e bara över dagen- grymt skönt med två bilar dock har man blivit bortskämd😉)
* Vi ska åka å handla (fylla på kylskåpet)
* Vi ska köpa fröer så jag kan så några blommor
* Vi ska vara ute i både lekpark å på baksidan å fortsätta i rabatten.
* Vi ska hämta ut 2 st paket
* Hämta nya torktumlaren som har kommit (blir när älsklingen kommit hem)
* Njuta MASSOR av 🌞-en
* Uppdatera bloggen från de senaste dagarna
 
Hur ser eran onsdag ut? 😁
 

Dålig uppdatering

Godkväll kära vänner!
Tänkte i stort sätt bara slänga in ett snabbt inlägg där jag tänkt berätta att jag INTE har glömt er, utan det har bara varit så himla mycket annat sen i fredags samtidigt som jag har varit lite extra trött om kvällarna.
Imorgon lovar jag att jag ska sammanfatta helgen och dessa dagar som jag har tagit ledigt från bloggandet.
Några punkter kommer bl.a. att vara:
 
* Kvallitets tid med älsklingen
* Graviditets fotografering
* Kvalitets tid med Theo
* Beställt hem nytt till huset
* En dag vid Taxinge slott + mer graviditets fotografering
* 1 Maj
* Ny vecka
 
 Hoppas att ni har haft en underbar helg med lika fint väder som oss!!
En gammal bild på Theo, älskar sovställningen <3

RSS 2.0