Tandläkarbesök, träning, Mickis å babysim

Onsdagens tandläkarbesök gick väl okej. Känns alltid som om att de punkterar samma sak, mitt tandkött. Under båda graviditeterna så blev de tyvärr mer inflammerat än tidigare även om jag skötte borstningen. Men de såg bättre ut än jag hade förväntat mig så de kändes även bättre i plånboken även om de aldrig e en rolig kostnad.
Kvällen bestod av mycket mys, bus å pysslande samt tv tittande. 
Skruttens vilostund innan vi hämta Theo😴
 
Igår vart de träning direkt efter att vi lämnat Theo på förskolan. Jag trodde att jag skulle ha turen med mig då Casper somnade i bilen men när jag hade bytt om å satt på mig träningsskorna så slog han upp sina trötta blå ögon. Så det blev uppvärmning på löpbandet med honom i bärselen. Efter 20min så somnade han men 2min innan jag slutade (gick i brant lutning i 45min) så vakna han igen haha😅 Det gick väldigt bra ändå tanke på att han satt så tyst i sin maxi-cosi samt att han fick ligga på golvet mot slutet då vi ändå skulle stretcha å göra lite övningar på mattan. Casper har nu lärt sig att sitta själv (mer om de i inlägget om hans utveckling)!!! 😍 Vår lilla kille har nu blivit stor! Sjukt va tiden går. Från den ena dagen till den andra.
 
Mickis kom även på besök när vi hade hämtat Theo. Som vanligt kom hon med presenter (mer om de i ett eget i lägg imorgon) 🙈 världens finaste vän å gudmor till våra söner❤️ Blev massa bus å mys precis som vanligt när hon e på besök❤️
 
 Idag blev de att vi tog en lång sovmorgon. Theo vakna till vid 8 men somnade om till 10.15. Casper vaknade vid 9 å låg å prata med sig själv å lekte med sina fötter. Väldigt skönt med dessa fredags mornar. Nästan så att man alltid längtar till dom haha😅
Babysim stod på schemat för mig å Casper. Under tiden så fick Theo sin vilja igenom, nämligen att bada med morfar på äventyrsbadet under tiden! Väldigt uppskattat! Casper plaskade på som vanligt under babysimmet å nästa vecka e de dags för "dykning" för första gången. Undra hur Casper reagerar på de. Än så länge har allting gott väldigt bra när de gäller att hälla vatten över huvudet, rygg och magövningar samt lite annat.
Nu på kvällen blev de mys i soffan framför idol å Ack Värmland med lite snacks. Blir nog en rätt tidig fredag då tröttheten brukar vara rätt hög efter babysimmet.
 
Puss å kram på er❤️
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0