Veckan i bilder

Då jag inte har uppdaterat bloggen sen i tisdags så kommer dagarna i bilder istället.
Det alltifrån lekparksbus med grabbarna och basket till babysim och fredagsmys.
 
Onsdags så vaknade jag upp med huvudvärk, vilket ledde till att jag och Caser hoppade Barnens Hus. Blev en lugn dag hemma istället innan vi hämtade Theo vid 14 tiden. Jag tog med mig Theos cykel till dagis så han fick cykla lite. Vi tog en tripp till lekparken där vi även käkade lite mellanmål.
Efter middagen så packade vi Theos väska, då han hade fått för sig att cykla till basketmachen medan jag tog Casper i vagnen. Han har aldrig cyklat så långt tidigare så jag hade ingen aning om hur de skulle gå. Gick över förväntan och efter ca 40min så va vi framme. SUPER DUKTIG !!! Han klagade inte en enda gång att han fick ont i benen utan han cyklade på utan bekymmer. Blev vinst i matchen!
 
 
Igår, torsdag, så fick Theo vara hemma eftersom hans mormor skulle komma å han har tjatat om att få leka med henne. Blev en dag tillsammans med mormor innan hon skulle vidare till jobbet. Blev ännu mer lek, bus å mys med sönerna. Kröp sedan ner till mina älsklingar på kvällen❤️
 
Idag, vart de sovmorgon för oss alla. Eller ah älsklingen skickade vi ivgä till jobbet kl.5.10, men vi andra klev inte upp förrän halv 10 någonting. Väldigt skönt ! En mycket lugn dag, med förberedelser inför babysimmet kl.15.
Pusslande, ritande, spelande å allmänt mys framför en film. Casper å Theo har lekt för fullt på golvet medan jag packat babysim väskan. Min pappa kom förbi för att passa Theo medan jag tog med mig Casper till babysimmet.
Det gick ännu bättre denna gång. Om skrutten älskade vatten förra gången så älskade han de ännu mer denna gången. Otroligt kul å se hur lycklig han verkligen är i vattnet.
Nu ikväll blir de idol mys med grabbarna å lite snacks❤️
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0