Vår stora kille blir 4 år🎂

STORT GRATTIS ÄLSKADE THEO på din 4-års dag❤️❤️❤️❤️
Helt sjukt att du redan har funnits hos oss i hela 4 år. Tänk va tiden går!! Minns din ankomst till världen som om den vore igår. Måndagen den 24 feb 2014 kl.05.38. Känslan av att bli föräldrar för första gången, gå igenom en graviditet som visades vara de absolut bästa jag varit med om å snabbt skulle sakna, dina rörelser inom mig i 5mån (kände sparkarna runt v20 med honom), genomgå en smärta som är obeskrivlig men en otrolig häftig upplevelse- nämligen en förlossning på endast 2.5tim. Att få träffa den underbara kille som hela tiden legat i min mage å levt rullan. Miraklet som visades vara DU Theo. Som jag å din pappa har skapat tillsammans. Helt magiskt!😍😍
 
Minns att vi tyckte att du va så liten (51cm å vägde 3.8kg så inte så liten egentligen). Vågade knappt hålla i dig då vi va rädda att krossa/tappa dig. De va första gången både jag å din pappa höll i ett nyfött barn. Redan då kändes de som om att vi hade känt dig hela våra liv. De va så menat att just du skulle komma till oss, å utöka våran familj. Det absolut finaste vi hade😍
 
Den 18 maj 2017 blev du storebror. Första mötet med lillebror fick mitt mamma hjärta att brista/smälta. Inte av sorg utan av ren kärlek. Den blicken du gav din lillebror, sättet som du smekte hans kind å viljan att hålla honom direkt. Den känslan kommer alltid att finnas inom mig. Sättet som du har tagot hand om Casper sen han kom. Inte visat någon gnutta svartsjuka eller hat mot honom. En stolt storebror som mer än gärna vill visa upp sin bror till alla i omgivningen, vare sig du känner dom eller inte. Den kärlek som ni har mellan er trots dryga 3 års skillnad, kommer ingen kunna ta ifrån er❤️
Både mamma å pappa älskar er mer än allt å kommer finnas vid eran sida dag som natt genom hela livet❤️👨‍👩‍👦‍👦
 
Lite om Theo:
 
🦕 Älskar verkligen att sitta å pyssla. Pussel, spel, rita, bygga med lego/klossar, leka med lera m.m. En riktig pyssel grabb. Han kan sitta helt själv inne på sitt rum eller vid vardagsrumsbordet, men han tycker de e rolligast att vi sitter bredvid honom å ser hur duktig han e.
 
🦕 Som jag nämnde ovan: älskar verkligen sin lillebror å tar hand om honom på bästa sätt. Ska vara med när det är blöjbyte, matning, läggning och när det ska lekas trots att han är 9 mån. Även putta vagnen när vi är ute och går. Dock så tycker han att Casper bara är i vägen när han vill leka i sitt rum och Casper följer efter som en svans.
 
🦕 Somnar i sin säng men kommer fortfarande in till oss om nätterna till 95%
 
🦕 Äter det mesta men har börjat säga att allt är äckligt trots att han älskar maten😅
 
🦕 Är helt inne Paw Patrol serien. Har både påslakan, massa figurer, bilarna, lastbilstrailern här hemma. Även pyjamashjältarna är en favorit på Disney Junior samt Valpgänget.
 
🦕 Älskar att vara ute. Leka i lekparker, leka i snön nu på vintern, med sina kompisar Milliam, Olle och Charlie, skridskor åkning är svårt men roligt.
 
🦕 Ser fram emot att flytta och få sitt nya rum. Ställa upp alla leksaker på sin plats osv. Pratar om det hela tiden. Pratar även om sin nya förskola (vet ej vart han han å Casper hamnar i höst än) och att han ska träffa nya kompisar.
 
🦕 Sover alltid utan kalsonger i pyjamasen. Dom är i vägen tydligen😂
 
🦕 Pratar jämt om att flyga till Mexico. Leka i stora sandlådan (stranden kallar han för sandlåda haha), bada och äta massa mat. Varje gång vi ska åka någonstans så frågar han om vi ska åka till Mexico nu. Haha gullunge!
 
🦕 Släpper ALDRIG sin snuttefilt som han fick på sin dopdag, en delfin som han vann på Kolmården i somras och en liten nalle osm han fick när han blev storebror. Dom 3 ska med vart han än ska åka elller sova borta över natten.
 
🦕 Har stl. 122/128 i de flesta kläder och stl. 29-30 i skor. En stor kille för sin ålder.
 
🦕 När han blir stor så vill han bygga hus som sin pappa. Dock så säger han olika yrken varje gång man frågar så vi fårvänta å se va han vill hitta på i framtiden haha.
 
🦕 Lekland är alltid ett säkert kort om man inte har något att göra om dagarna/helgerna. Theo skulle kunna vara där å leka dygnet runt om han fick. Även bowling är ett säkert kort.
 
🦕 Älskar djur, men tycker hundar e lite läskiga beroende på hur stora dom är.
 
🦕 Kan räkna till 40 på svenska och 12 på engelska
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0