Helg sammanfattning

Fredag:
Jag och små grabbarna åkte upp till en av Nordens (?) största lekland, Exploria, i Fittja. Där mötte vi upp Evelina,  Milliam, Meline å pappa Viktor. Grabbarna sprang runt helt själva på leklandet med Viktor i hälarna till å från medan vi mammor satt å pratade i en bekväm soffa. Meline tittade fascinerat på när Casper kröp runt på golvet. Någon gång försökte han även krypa upp för vulkanen (där Theo å Milliam sprang upp å åkte kana ner) men han fick se sig besegrad haha. Modig va han iaf😉 Blev att vi käkade lite lunch där uppe samt ytterligare lite lek innan vi blev tvungna att åka hem. Grabbarna skulle nämligen bli hämtade av sin morfar för att sedan hämta mormor å åka iväg på "kalas".
 
Då vi fortfarande väntade på att mäklaren skulle ringa så gick vi lov att skaffa barnvakt ifall han nu skulle ringa under kvällen. Vi försökte få tag på honom men då han inte svarade så drog vi slutsatsen att vi inte skulle skriva denna dag heller. Jag å älsklingen, tillsammans med Jeppe å Evelina, tog något att dricka hemma innan vi tog taxi upp till Exploria igen. Inte för att leka i leklandet utan de fanns tydligen en "vuxen" avdelning med restaurang, bowling, gokart, curling på småbord (minns inte va de heter) å lite annat smått å gott.
Där mötte vi Rilles å hans tjej Josephine för att ha en trevlig å mysig kväll ihop. Maten va SUVERÄN!!!!!! Tapas stod på menyn, och man beställde tydligen mat, dricka å betala allting via mobilen. Väldigt smidigt å häftigt!! 😊 Vi spelade det där curling spelet, tjejerna mot killarna. Det är MYCKET svårare än va de ser ut haha. Massa skratt, prat och retsamma timmar hade vi framför oss. Super trevligt hade vi hela kvällen😀 Tjejerna vann även med 2-1 (killarnas vinst blev då vi inte han spela klart sista omgången innan de stängde😉).
 
Jag, älsklingen, Jeppe å Evelina tog taxi tillbaka till Tälje medan Rille å Josephine åkte hemåt. De sista 2 timmarna tillbringa vi på Caesars, med nachos å dip och dryck förstås. Hemma runt 3 tiden. Då blev de att jag å Evelina ställde oss å gjorde pannkakor till våra män. Klockan hann nog bli 4 någonting innan vi kröp till kojs. Somna som 4 knubbade sälar😅
 
Lördag:
Va meningen att jag skulle iväg på Smurfbasket på morgonen men jag vakna av magsmärtor. Inte så farligt egentligen men tillräckligt för att inte kunna sträcka på mig helt. Så fick avboka basketen. Tur att mina föräldrar åkte in med Theo så han ändå fick leka av sig + att han sedan skulle hem till dom igen på dagen (han skulle med dom på basketmatchen sen på em).
För min del så tog jag en Alvedon å kröp ner i sängen igen. Vaknade inte förrän halv 1🙈😯 vet inte när vi sov så länge sist, om vi ens har gjort de haha. Skönt va de iaf men hela dagen vart förstörd då vi va så sega å trötta Haha. Blev en sväng till Brunnsäng pizzerian för lunch innan vi åkte hem för att slänga oss i soffan å bara titta på serie tills grabbarna kom hem. Hela kvällen blev de lugnt. Kvalitetstid med båda skruttarna. Spelande, pusslande, lek på golvet å bara massa mys😍
 
Söndag:
Va meningen att vi skulle upp å åka skridskor tillsammans med Jeppe å Evelina, men vid 7 tiden så visades de att Theo hade 38. 9graders feber😞 så de blev en lugn dag hemma istället. Grabbarna gick runt i pyjamas/morgonrick å jag i morgonrock. En typisk söndag helt enkelt.
Jag badade med Theo å Casper. Casper bara älskar vatten fortfarande. Så fort jag satte igång vattnet så kröp han fram å ställde sig över kanten å kollade fascinerat på när badkaret fylldes. Så söt😍
Älsklingen åkte på att laga lunchen under tiden. Hela eftermiddagen/kvällen så lekte vaderna i Caspers rum. Det såg ut som ett bombnedslag i hela rummet haha. Men man märkte knappt av dom. Fick t.o.m gå dit för att checka av så att de levde. De byggde med klossar, Theo läste bok för sin lillebror, lekte med alla andra leksaker i korgen. Är så glad å lycklig att dom har varann å att de faktiskt kan leka med varann trots att de skiljer 3 år på dom (kanske inte e så jätte stor åldersskillnad men ändå) 😍
Till middag så lagade jag lasagne. Är nog andra gången på dessa 5 år som jag gör de. De e nog andra gången på mina 25 år ska jag nog säga haha. Blev väldigt lyckat faktiskt. Slänger upp receptet under kvällens gång.
Va mycket godare än va de ser ut att vara😅🙈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0