Hur har vi fått veckan att gå?

* Jag har jobbat 5 av 7 dagar antingen mellan kl. 7.30-15 eller 8-20. Igår gick jag på ett nattpass och klev av 7.30 i morse. Så det har blivit en hel del jobb sista veckan.
 
* En heldag i Nyköping. Medan älsklingen hjälpte Linus med att renovera deras kök och badrum så följde jag med Anna å deras söner Olle å Nils för lite sol å bad vid deras sommarställe. Super härligt. Avslutade den kvällen med pizza/kebab middag på deras altan innan vi begav oss hemåt för filmmaraton.
 
* Tacokväll hos grannarna (Wille familj). Det va meningen att vi först skulle grilla men Wille å Alvin ville hellre ha tacos så då blev det de. Super gott å väldigt trevligt. Bjöds på massa skratt, prat, dricka å mysigt sällskap. Bad i deras pool å bastade i deras bastu hela kvällen. Blev lite senare än de va tänkt då jag skulle upp å jobba kl. 7.30 morgonen efter.. Kom inte hem förrän 1 någonting. Älsklingen däckade direkt som vanligt medan jag inte somnade förrän närmare 3 tiden.. Super mysigt hade vi iaf❤️ Så skönt att man fått den här kontakten med de närmsta grannarna😊 Guld värt❤️
 
* Cykel tur in till Nykvarn. Efter jobbet i fredags blev de att vi tog en cykeltur tillsammans med Willes föräldrar Hanne och Danne (de va också barnfria), och Peppe (Peter) med sön in till Nykvarn för middag. De e ca 6km in till Nykvarn så middagen + den alkohol som dracks brändes bort på vägen. Käkade på en restaurang som heter Terrassen. Må säga att de va helt okej. Gösen som Danne tog och lasagnen som älsklingen tog va väl sisådär medan min oxfilé pasta, Hanne's och Liams pizza samt Peppes hamburgare va bra.
Efteråt cyklade vi hem igen å tillbringade 1 tim på Peppes veranda. Mycket skratt å prat bjöd även denna kväll på.
 
* Spenderat lite pengar. Egentligen inga roliga grejer utan de har mer varit saker som brandsläckare, ogräs ättika, sopsäckar, dimrar till 2 taklampor i hallen/vardagsrummet, ogräs rensare. Bra att ha saker helt enkelt.
 
* Fast & Furious maraton. Jag mindes knappt dom första filmerna så vi bestämde oss för att se igenom alla igen. Dessa filmer är såna filmer som man kan se om å om igen. Iaf jag är sån. Tröttnar aldrig på dom även om man kan dom utan å innantill. Super mysigt trots den klibbiga luften.
 
* I lördags efter jobbet så skjutsade jag älsklingen till sin polare Martin. De skulle nämligen ta ett par bira å snacka skit. Vi kom dit kl. 21.45 å jag begav mig hemåt strax innan 22. 30. Va inte hemma förrän efter 23 å då va de bara att snabbt fixa i ordning matlåda innan de va dags för sängen. Lagom trött va man ju och ett 12 tim pass väntade dagen efter😴
 
* Väldigt mycket slarv när de gäller kosten sista veckan. I fredags käkade vi som sagt ute med grannarna. Både i lör å sön så blev de pizza. Och trots att jag har haft jobb dagen efter så har de blivit en del alkohol. De känns i min kropp så här någon dag efteråt. Nu blir de å ta tag i sig själv igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0