Helgens planer

Vill börja med att säga godmorgon till er alla, som förhoppningsvis har haft en bra natt😊 Själv så e jag jätte trött å bara längtar efter att få krypa ner i sängen å sova någon timme innan lördagen börjar på riktigt med allt som ska göras.
 
🐛 Förbereda med handling och tillredning av middagen. Grillning står på menyn. Martin och Jenna kommer över på middag, och så Jeppe å Evelina såklart. Vad vore en kväll utan dom😉
 
🐛 Blomrabatterna ska försöka hinnas med under helgen. Iaf en del av det. Visades vara mer än jag trodde så påbörjas måste de framför allt göras!
 
🐛 Älsklingen, Jeppe å Martin ska ut å köra enduro idag, å troligtvis imorgon beroende på hur vädret e. 
 
🐛 Små städas inomhus, moppa golv, dammsuga och plocka undan framför allt i grabbarnas rum där de lätt ligger leksaker över hela golven. 
 
🐛Ska även försöka sortera och lägga ut lite bebiskläder till försäljning på olika Facebook sidor. En del vill jag spara men större delen så går faktiskt att sälja av. Allting är i så pass fint skick så att slänga de är inget alternativ.
 
🐛 Beroende på när mina föräldrar kommer hem på söndag så kanske vi även ska lämna grabbarna framåt söndagskvällen då de ska sova där eller så möter jag upp pappa i Södertälje på måndagsmorgonen. Jag har nämligen TAKK (teckenspråk typ) utbildning på måndagen å jobbar till kl. 15 på tisdagen.
 
🐛 Mycket kvalitets tid med familjen å vänner❤️
Bild från igår morse på vår stora kille😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0