Skrutten har blivit sjuk

Precis som rubriken lyder så har skrutten blivit sjuk. Feber, hosta och förkylning.
I torsdags kväll när jag kom hem vid 23 tiden (hade jobbat kväll på hemtjänsten) och kröp ner i vår säng så märkte jag att Theo låg mellan oss och va glödhet.. Enligt älsklingen så hade han varit väldigt hängig och knappt ätit något till middag, men inte haft någon feber när han la sig. Feber hade kommit under de 4 timmarna som han hade sovit. Stackars lite. Hatar när Theo blir sjuk :(  Hade hellre gjort så att jag själv hade blivit sjuk istället för honom om jag kunnat! Lider så med honom <3
 
I fredags morse när mitt alarm ringde kl.5.20 så va Theo fortfarande lika varm så jag väckte älsklingen å fråga vem som skulle ta vabben. Eftersom han skulle ha gjutning på jobbet så fick jag gärna ta den. Det gjorde mig ingenting så jag bara hade sovit max 3 tim denna natten. Ringde jobbet och meddelade att jag tog ut vabb, innan jag somnade om bredvid skrutten.
Väcktes kl.8 av att Theo hade tagit min mobil och satt på youtube. Vi låg kvar i sängen och myste fram till att klockan blev närmare halv 10 då bådas magar kurrade av hunger. Hela fredagen bestod av tvätt, lite så plock och mys framför tv´n. När älsklingen kom hem runt halv 4 så fortsatte myset fram till att klockan 17.15 någonting. Då begav jag mig till Skogshöjd för att träffa mina arbetskamrater från hemtjänsten, då vi skulle få 30 min massage och spabehandlingar. JÄTTE SKÖNT!!!! Det va något som min rygg behövde :)
Va inte hemma förrän vid 21 tiden. Tog hand om tvätten som låg i torktumlaren innan jag la mig inne hos älsklingen i hans så kallade "spelrum" (kontor och gästrum kallar jag de haha), där han satt och spelade med Hampus och Martin. Blev att jag somnade och vaknade inte förrän Theo kom gående in till oss. Gjorde lite välling och kröp ner bredvid honom i hans säng så han kunde somna om. Blev att älsklingen fick väcka mig där inne sen när han tänkte krypa till kojs. Tror att jag va lite trött haha.
 
Vaknade till och från hela natten. Sover inge bra när Theo är sjuk eller när han sover mellan oss (oavsett om han är sjuk eller inte). Ni som har barn, är ni likadana? Berätta gärna :)
Han ligger aldrig still när han sover, klättrar över en och lägger sig på bröstet/halsen så man inte kan andas, sparkar i magen/revbenen sker i stort sätt hela nätterna osv. Inte så konstigt att man inte kan sova ;)
Hur mysigt det än är att ha hela familjen samlad så vill jag kunna sova rätt så ostört ialla fall haha.
Låg och busade med Theo hela morgonen. Älsklingen vaknade av att Theo skratta och det första han sa : "Har saknat det där skrattet!" och började busa med Theo han också så Theo börja kikna av skratt haha.
Micke åkte och hämtade vår nya matgrupp som vi ska ha på framsidan: Ett stort bord, 6 st stolar med dynor och en dynbox. Beställda från Jysk. Tog drygt 1v att få hem dom.
Under tiden han skruvade ihop dom så tittade jag och skrutten på "Daniel Tiger" på Netflix. Matgruppen passade utmärkt på framsidan och nu ser det lite mer hemtrevligt ut. Nu är det min uppgift att införskaffa lite blommor och blomkrukor så det livar upp lite. Brukar inte gilla sånt här med blommor (om jag ska vara ärlig) men sen vi köpte kedjehuset så har det öppnats fler dörrar och ett större intresse har dykt upp för att få det mer hemtrevligt och mysigt :) Ser fram emot när vi kan sitta ute och käka middag, bjuda hem familj och vänner på middag och bara mysa allesammans utan att behöva trängas i köket :)
 
Pappa/svärfar/morfar kom på besök. Då hade skrutten precis somnat. Det va lika bra att han fick sova i 1 tim så han blir frisk snart även om det nu skulle avra så att han är vaken betydligt längre ikväll. Tror inte att det händer då han är sjuk men ändå. När han vakna såg han fortfarande helt mörbultat ut och helt utslagen. Han fick tillslut i sig en Sandwish glass som han fick ifrån morfar. När Theo knappt får i sig en sandwish så är han verkligen sjuk... Tyvärr så kom glassen upp en stund senare, så Theo har fått leva på välling hela dagen så han ändå fick i sig lite grann. 
Nu ikväll blir det precis som de resterande kvällarna, att detblir en lugn kväll framför tv´n när skrutten har somnat (otroligt att han fortfarande är vaken!), Förhoppningsvis så sover han hela natten utan bekymmer även om man själv vet hur jobbigt det är att sova när man är dunder förkyld och hostar.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördags kväll :)
 
Bilder på matgruppen och det kommer imorgon om jag kommer ihåg :)
Mamma och pappas lilla sjukling <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0