Helglista

Bästa med helgen: Stämningen här hemma samt att varannan helg bara rå om varandra hela familjen (för det mesta). På helgerna så känns det betydligt mer avslappnat här hemma, kan vara för att man oftast inte har bågot inplanerat å behöver ha koll på klockan. Beroende på årstid och väder så hittar vi på saker å ting på helgerna då vi båda jobbar vardagarna. Theo får rå om sin mamma å pappa samtidigt, samtidigt som vi får mysa hela familjen tillsammans.
Trots att jag jobbar varannan helg så känns de ändå som om att vi har mer tid för varann än om de vore vardag, då älsklingen är hemma runt 16 å jag runt 19.30 för de mesta enligt mitt nya schema (eller så börjar jag kl.16-23).
 
Sämsta med helgen: Kommer inte på något speciellt faktiskt. Hade tänkt skriva : "helgerna går så fort å de snart är måndag igen". Men tanke på att jag jobbar varannan helg så spelar de ingen roll att de snart är måndag igen. De skulle väl i så fall vara att de helger jag är ledig, att de går alldeles för fort 😂 Är nog tröttare på helgerna nu när jag tänker efter då jag kopplar av efter en arbetsvecka.
 
Helgmat: Ingen av oss är egentligen någon frukostmänniska (eller jo Theo han kan äta när som helst på dygnet haha) men när jag överraskar med pannkakor så är det helg. Annars så knippar jag helgen med grillat, tacos, pizza å kebab med ett glas 🍷 eller en cider. Kvällssnacks chips eller lösvikt godis.
 
Helgkvällarna hos oss: I dagens läge så föredrar nog vi båda en hemma kväll före en ute kväll. Det allra bästa e att vi umgås hela familjen tills skrutten somnat å därefter bara jag å älsklingen framför en film/serie å något gott till. Oftast blir de att älsklingen börjar med att spela lite medan jag kollar tv, å sedan kollar vi på något tillsammans. Har väl varit så i 1 år ca. Innan Theo kom till världen så va älsklingen en partyprisse medan jag tog ett par cider. Vi tillbringa de flesta fre å lör kvällarna ute på någon pub med ett par vänner å bara snacka skit. Jätte kul men de flesta gånger så gick de över gränsen med alkoholen. Kunde vara älsklingen själv, en av vännerna eller så uppkom de ett tjafs mellan mig å älsklingen (små gnabb egentligen men som många av er kanske känner igen så blir de lite så med alkohol inblandat). INGET jag eller älsklingen saknar faktiskt.
Vi trivs bäst hemma. Vill vi ta något å dricka så räcker det med ett par enstaka utan tjafs å små gnabb. Inget annat eller någon annan som provocerar med något. 
 
Det jag helst gör på helgerna: Umgås med FAMILJEN, släkt å vänner. Jag är sån som kan tycka att helgerna blir lite långtråkiga om vi inte har någonting planerat även om det ibland är skönt. Hittar gärna på något som en utflykt någonstans, luncha på stan, bara gå runt å strosa hela familjen, åka till landet eller vad som helst. Äta något extra smarrigt.
 
Helgplanerna: Dagens planer vet ni redan sen förra inlägget, men imorgon blir det att åka till Gnesta på fm för att bada i det nya badhuset, träffa svärmor å svärfar innan de e dags för mig att bege mig till jobbet. Jobba från kl.16-23 hos "X". Älsklingen tar sig hem med tåg å lämnar Theo hos svärfar då han ska vara barnvakt på mån eftersom vi båda jobbar. Älsklingen lär nog även sova när jag kommer hem på sön tråkigt nog.
 
Helgens makeup: Som vanligt = foundation, mascara, ögonbrynspenna & eyeliner. Sällan jag går osminkad men har vi avsolut inget inplanerat oavsett om det är att vi ska iväg eller få besök så är det rätt skönt å slippa makeup för en gångs skull.
 
Helgens klädsel: Beroende på årstid, väder å planer men är jag ledig så är det skönast med ett par mjukisbyxor å en mysigare tröja/hodd. Är det andra planer så vanligtvis ett par jeans å någon snyggare topp, leggins å någon tunika eller jobbarkläder om de e jobb.
Mannen i mitt liv ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0