Mys dag med mormor

I torsdags så hade vi en hel dag med min mamma. Då Theo va ledig eftersom jag hade tagit ut semester (då jag inte fick graviditetspenningen beviljad), så tog vi en tripp ut till Järna efter frukosten.
Verkade bli väldigt fint väder men det slutade som vanligt med att de blev blåsigt och lite småmuligt. Inge roligt maj väder helt enkelt. Verkar som vi är tillbaka i mars vädret...
 
Vi hade planer  att vara ute hela dagen så Theo fick leka av sig i lekparken och själv bestämma när vi skulle hem. Vi började med att klä på oss men bara efter 15 min så kom Theo å sa att han frös å ville in.
Theo sprang direkt in i sitt rum (han har fått ett eget rum hos sin mormor å morfar där han har ALLA sina leksaker, som jag å min lillebror hade när vi va små haha), och tog fram sin billåda.
Alla bilar skulle staplas i storleksordning, bilmodell och färg. Snacka om att han kan sitta å pilla hur länge som helst med sina bilar. Det är inte alltid som man får hjälpa till men denna gång så fick både jag å mormor hjälpa honom.
När han hade fått nog av bilarna så städade han duktigt undan dom och tog fram sin bondgård och gick in till köksbordet. Han lekte med alla djuren. Gjorde en bro och började sjunga på "Bockarna Bruse" medan bockarna gick över bron. Så himla gullig!! Så höll han på under tiden mormor gjorde pannkakslunch och jag bara njöt av att se Theo leka samtidigt som hans lillebror sparkade för fullt i magen.
Gott med pannkakslunch. Till pannkakorna blev det drottningssylt, grädde och vailjglass, vilket uppskattades väldigt mycket av skrutten. Han åt närmare 4 st pannkakor + massa glass.
De va full fart på honom direkt efter lunchen också. Han sprang direkt och lämnade tillbaka bondgården. Tog fram "sin" dinosaurie bana, sitt lego och skulle leka med sitt kök. Han va verkligen överallt å de syntes att han hade varit där en hel dag haha.
Det slutade med att han fick stanna var å sova där då han bokstavligt vägrade åka därifrån + att jag va för trött för att tjafsa. Tur att min mamma är sjukskriven å att hon inte skulle till jobbet dagen efter.
 
Jag åkte hem så jag va hemma när älsklingen kom hem. Drog ut på middagen då han hade ätit 2 st stora matlådor på jobbet. Gjorde mig ingenting tanke på att vi hade fikat runt 15 tiden hos mamma.
Skönt med en lugn kväll utan en spillivink här hemma med full energi men hade gärna myst med honom innan läggdags. Blev att jag satt å påbörjade rensa pusselbitarna och började läga ramen, medan älsklingen satt å gibbade någon timme. Lagom till ishockey matchen, Sverige- Lettand, så käkade vi varma mackor tillsammans. Älsklingen somnade som vanligt i soffan medan jag låg på hans bröst/mage. Så mysigt !
Blev vinst till Sverige! Kröp ner i sängen direkt efter matchen å vi somnade på en gång. Hann knappt pussa varann godnatt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0