Helgens +/-

Hade skrivit denna lista redan igår men glömde helt enkelt att publicera den. Här kommer den iallafall:
 
+ Fick en heldag med våra söner i lördags medan älsklingen va på mackmyra (whiskey mässa) tillsammans med sin svärfar å några andra från min släkt. Blev en kort tripp ner till stan i regnet för vår del.
 
- Blev lite mycket för älskling i fredags när han va iväg med jobbet. Han va rätt sliten på lördags morgonen.
 
+ Va på basket premiären med mamma, Theo å Casper i lördags vilket ledde till vinst! Caspers första basketmatch. Han va helt fascinerad av allt som rörde sig. Va kul å se.
 
- VÄDRET! Ett typiskt höstväder men trist att de ska regna så mycket hela tiden. Regn hela helgen bidrog till inne aktiviteter.
 
+ Massa mys, bus, lek å film tittande hela söndagen. Hela familjen va bosatt i vardagsrummet.
 
 - Casper har börjat vakna varannan timme på natten för mat. De har pågått i ca 1-1.5v tid så de e inget som har hänt i helgen. Jag tror att de har med att min mjölk kanske börjar sina lite samtidigt som han kräver betydligt mer mat. Mjölken hinner inte riktigt produceras mellan nattmålen vilket leder till att han inte äter sig mätt även om han somnar under tiden han äter. 
 
+/- Casper tar flaska vilket e skönt för å kan vi ge honom ersättning till kvällsmål så mjölken räcker under hela natten, samtidigt som jag känner att de e lite synd att ge honom ersättning då jag verkligen vill amma på heltid. Jag måste tänka på Caspers bästa å inte bara vad jag vill. Jag får amma så mycket som möjlig under dagarna istället.
 
+ Theo har sovit i sin säng hela nätterna denna helg. I vanliga fall så kommer han in mellan kl. 3 och 5, å kryper ner bredvid älsklingen. Duktiga killen!
 
- Theo är verkligen inne i en period då han vägrar äta  mat, framför allt middag, när vi är hemma. Borta så äter han minst en portion å de e tomt på tallriken, medan hemma så tittar han på maten, puttar bort tallriken å säger "inte gott" trots att de e mat som han själv har bestämt å älskar.
 
+ Sydkonkärleken blir bara större å större här hemma. Så otroligt fint att se. Både mitt å älsklingens hjärta svämmar över av beundran å lycka😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0