Granngrillning... läskigt :S


Dagen med Malin och Edith blev som vanligt väldigt lyckad!
Går lixom inte att bli något annat när man tillbringar sin tid med dem! Tiden bara flyger förbi...
Sjöng singstar hela tiden, och vi ska väl inte påstå att vi ska satsa på att bli några artister i framtiden inte, haha. Men kul som vanligt! :)
Träningen igår kväll gick väl sådär, enligt min egen insats. Allting kändes så trögt å ärligt inte så värst kul... Övningarna va inte de roligaste å jag fick ingen målvaktsträning denna gång heller...
Fattar egentligen inte varför, de e ju trots de jag vill ha när jag kommer på träningarna så att jag kommer i fas med det igen, efter olyckan med tummen för typ 2 månader sedan... De måste väl fatta att jag vill komma tillbaka så fort som möjligt, å de gör jag genom att få målvakts träning, inte av att löpa fram och tillbaka som utespelarna gör...
Men men vi får väl se, de e ju trots allt snart sommaruppehåll...
 
Igår vart de att man jobbade hela dagen, kl.9-18. Tur att man har så snälla å trevliga arbetskamrater, annars hade dagen gått i snigelfart! När man väl kommit hem så stod maten på bordet och farmor & farfar, Gunilla, Micke, Tobias å Lucas (mina kusiner, de två sist nämnda) satt till bords. Trevligt!
Efter maten blev Gunilla masserad i 1 tim :) tog det sedan lugnt uppe på mitt rum med film tittande!
 
Idag har man inte gjort så mycket mer än jobbat, kl.10-16. Rätt lagom tid egentligen.
Sitter nu å kollar på One Tree Hill å väntar på att gatugrillningen med grannarna ska börja. Lite läskigt att träffa alla eftersom man knappt vet vilka hälften e, men tur att man avslutar kvällen med att träffa Edith å Malin :)
Blir då att vi drar in till Tälje för att bara hänga, de ska väl ta ngt att dricka medan jag får nöja mig med vatten/läsk. De e så när man e chaffis, bara å bita ihop, haha ^^
 
 

Girl day! YÄY!


Idag väcktes man utav att en geting surrade över mitt huvud, snacka om att jag hoppa till...
Ingen okej väckning.... -.-'
Låg kvar i sängen tills klockan blev 11 någonting, klev upp å käkade frukost framför tv´n. Som vanligt inget speciellt att kolla på. Gjorde i ordning mig lite grann å sitter nu här vid datorn å väntar på att klockan ska bli 15, då Malin å Edith kommer hit :)
Sen beger man sig till träningen å därefter blir de väl sängen kan jag tänka mig. Ska nämligen upp kl.7 imorgon för att ta bussen tiill jobbet kl.7.59. Jobbar mellan 9-18, å därefter blir det att massera min faster i 30-40 min :)
 
Kan bara tillägga att ÄNTLIGEN så skiner solen!!!!!!!
Det va på tiden!!!! <3
 

Slappar vid poolen!


:)


Sunshine


Det märks verkligen att tjejer behöver ha mer än 1 timme i badrummet, speciellt om man är minst 2 där inne samtidigt. Det kunde jag och Madde konstatera efter gårdagen. Jag hoppade in i duschen strax innan kl.12, därefter hoppa Madde in. När vi sedan skulle fixa håret, sminka oss å snygga till oss lite allmänt så va klockan väl inte ens halv 1. Kan säga när vi va helt klara så va klockan 14 = 2 tim senare satt vi i bilen på väg in till Tälje för att panta lite burkar (blev en hel del tillslut märkte vi).
Drog till stan för att möta upp Edith, för att käka tillsammans innan vi skulle skjutsa hem Madde å vi dra vidare till rugby matchen. Träffade Bill på plats med sina polare + Ediths polare till hennes familj - Trevligt :)
Kan erkänna att jag fattade mer av sporten den här gången än när jag va på plats själv! ^^ Bra där!
Det blev vinst med 33-5!!!!
Åkte å hämtade Malin som slutade jobba vid 20 tiden. Lämnade av tjejerna hemma innan jag fortsatte hem till mig för att kolla på Spanien - Portugal matchen på tv. HEJA SPANIEN!!!!
Vinst för Spanien efter straffar, dvs. EM- FINAL HÄRNÄST!!!!  Inge kul att en match ska behöva avgöras på straffar men vad ska man göra...
Låg å messa med Bill en stund innan det var dags för John Blund!
 

Have a nice evening!



Nu har man kommit hem från ytterligare en löprunda, men denna gång med Madde :)
Dock vart det ingen lång runda, men alltid ngt + fysövningar därpå. Skönt va de iaf att få springa av sig lite!
Nu blir de att kolla på "Allsång på Skansen" och därefter bara ta det lugnt och ha girl talk ^^
Även kanske kolla på One Tree Hill :P
 
Ha en fortsatt trevlig tisdag!
Puss å kram
 

Träning förlänger livet


Idag har jag, enligt mig själv, varit väldigt duktig.
Vaknade vid 12 (inte så jätte smart kanske hehe) å satte på mig mina träningskläder direkt.
Tog en runda i spåret, vilket visades bli 8.62 km tillslut, å därefter vart det fys träning i det blöta gräset.
Gick in för att fixa den välfötjänta frukosten... eller ah lunchen vart de väl tillslut tanke på vad klockan va.
Vart väl kanske ingen direkt stor lunch ; nudlar med biff smak, en morot och ett glas möjlk, men de räckte gott å väl.
Nu blir de å hoppa in i en varm dusch å därefter kolla på One Tree Hill serien igen.
 
Väntar på att Madde ska komma hem med pappa så att man kan umgås med henne :)
Vi ska vara duktiga å dra ut å springa ikväll igen (kanske inte lika långt men varje kilometer e alltid något), å även imorgon bitti innan vi ska in till stan. Duktiga tjejer!
 
Slänger in ngt inlägg lite senare, nu väntar duschen på mig!
Hej svejs!
 

Vill ha sommar... NU NU NU NU!!!!!


All I can do is to live my life right now


Då ligger man återigen i sin säng helt ensam å kollar upp i taket...
Önskar verkligen att du låg här bredvid, inget speciellt skulle hända, utan bara för att känna din närhet och din trygghet i sig skulle betyda mycket + att man måste inte göra något för att de ska bli mysigt!
Miss it!
 
Träningen gick väl helt okej, men kände mig inte så värst taggad när jag väl kom ut på planen, tillskillnad från innan... Konstigt, för de brukar vara tvärtom... :/     Kan iofs vara för att träningen va tråkig i sig, ingen målvakts träning överhuvudtaget, förutom de 10 sista minutrarna av träningen å då va de bara att ställa sig i mål - ingen uppvärmning eller någonting... Väldigt tråkigt, för hade faktiskt sätt fram emot just att börja komma igång igen med målvaktsträningen efter sprickan i tummen... Kul att det är 2 träningar kvar innan sommaruppehållet drar igång, å självklart har jag missat halva säsongen pga. en jävla snedträff på tummen.... Hate it, but that´s life...
 
Nu blir de väl å fortsätta kolla igenom One Tree Hill innan de e dags för att slagga.
 
Puss å kram
Hoppas att ni har haft en trevlig måndag ! :)
 

Come on, let´s go!

I morse gick man upp strax innan 10 för att byta om till träningskläder å dra vidare till gymmet med brorsan.  Gick helt okej, kände av både i armarna å magen efteråt - GÖTT!!!
Lagade mat, kolla tv å spelade lite Wii tillsammans innan jag gick upp å satte mig här framför datan.
Nu blir de väl å kolla på One Tree Hill serierna å ladda inför fotbollsträningen kl.18.15 :)
Riktigt taggad faktiskt!
 
Vi hörs! puss å kram på er!
<3
 

:)


You made my day! <3


Grym vecka !


Nu kommer jag komma med mina "braiga" ursäkter igen tanke på att de har varit jävligt dåligt med uppdateringar den senaste tiden, eller veckan rättare sagt...
Det har varit jobb varje dag sen förra måndagen, när det egentligen bara skule ha varit fre-sön. Man får se de så att de e bra med betalt! :)
Det har även varit fotbollskvällar framför tv:n å lite annat kul, som har varit anledningar! Det är tyvärr så att ni läsare blir lidande...
 
Mer för att summera vad som har hänt mer än att jobbat exakt varje dag förutom onsdagen :
 
* Lunchade i måndags med Edith, Emma, Sara å Malin innan jobbet :) Jätte trevligt! <3
* Kollade på när Sverige vann över Frankrike med 2-0 trots att de inte hade ngt att spela för, bortsätt att de troligtvis va Olof Mellbergs sista match, vilket jag INTE hoppas!! Sweden needs you!
* Åkte å gymmade med brorsan på Gröndal
* Firade midsommar först hemma med att käka lax, sås å potatis med familjen, innan jag drog iväg till Malin för att umgås med henne å Edith :) Patrik kom därefter innan vi drog vidare till Sara. Väldigt underhållande kväll både innan vi kom till Sara å sen hela kvällen. Skjutsade in Sara till Anna för att sedan åka hem till mig för att ha en spel kväll, jag , Patrik, Edith å Malin :) Snacka om kul! Tack för en grym kväll!
* Hämtade Pontus efter jobbet i lördags för att sedan åka hem å fixa mig till grillkvällen hemma hos Jocke :)Mötte upp Linnéa innan vi begav oss till grillfesten! Där träffade vi massa underbara personer : Bl.a Johan, Mattias, Sofia, Tim, Linnéa, Louise, Jonathan, Calle å många många fler! Hade en helt underbar kväll med mycket skratt å stoj, å fler av dessa kommer de att bli!  + att Spanien tog sig till semi!
* Tog det väldigt lugnt igår efter jobbet. Träffa polare, käkade med familjen, kolla England - Italien matchen. Därefter vart de sängen!

Hemma hos Joacke :)
 
Niclas äter med hela ansiktet ;P
 
Pontus, Johan, Filip å Jonathan :)
 

all I need is your forgiveness


Idag har det ärligt talat inte blivit mycket gjort.
Vaknade vid 13 tiden någonting, men låg kvar i sängen/soffan till säkert halv 2 innan vi drog ner å åt frukost framför tv:n å Dirty Dancing 2.
Vid 14.30 drog Edith hem å har typ sen dess suttit fastklistrad framför den där dumburken!
Har käkat middag å nu fastnat framför datorn istället.

Blir väl å kolla på One Tree Hil serien, nu fram tills att ngn film börjar kl.21.
Blir väl å slagga rätt tidigt ikväll, tanke på att jag ska upp å träna imorgon bitti eftersom jag missar fotbollsträningen på kvällen pga. arbete + att jag ska luncha med Malin, Emma å Sara (som jag vet än så länge) innan jag ska börja jobba :)
Kommer bli väldigt trevligt! Skönt å försöka komma på andra tankar, även om jag verkligen har svårt för de just nu, så länge det e som de e...
Vill som sagt att allting ska bli som förr, å självklart ogjort...
De gör verkligen ont inom mig...


Lugn å underhållande lördag!


Sverige matchen i fredags slutade inte riktigt som vi ville...
3-2 till England, vilket betyder att Sverige e ute ur EM... :(
Mellberg gav oss hoppet, men tyvärr höll de inte enda in i slutet...



Igår (lördag) tillbringade jag tiden i Brunnsäng. Åkte in för att kolla på Patrik å Jockes rugby match, samtidigt som att man fick träffa Bill igen, som en liten bonus :)
Ärligt så fattade jag inte så mycket av sporten men kul ändå, dock hade vädret kunnat varit bättre!
Blev tillslut vinst med 20-9!
Drog å handla till maten, innan man begav sig hemåt för att just laga maten. Edith kom vid 18 tiden :)
Åt middag hela familjen + Edith å drog upp på mitt rum i nga timmar innan vi tog bilen in till Tälje för att hänga på Sinners med polarna! Blev att vi satt å snacka om allt möjligt! :)
Snäll som jag e så skjutsade jag hem Jocke, Patrik å Sara, självklart Edith oxå men hon skulle sova över så ;P
Kom inte i sängs förrän 4.20 tiden någon gång, efter att ha suttit å pratat en lång stund.
Saknat den här tiden med henne!<3


Kärlek till er tjejer!<3



Älskar känslan efter ett träningspass


Kvällen med Malin i onsdags vart väldigt lyckad!
Hade äntligen vårat "girl-talk" som verkligen behövdes!
Kollade även på film å hade de allmänt mysigt!
Drog hem vid 00.00 någonting för att hoppa i sängen.

Igår drog man till jobbet vid 10.14 tiden.  Jobbade på som vanligt, och träffade
även Bill, Camlio å Pontus :) Blev lite snack med dom innan de va dags att fortsätta jobba.
Drog hem å fick min räkmacka till middag medan vi såg Spanien slå Irland med 4-0!
TORRES! <3

Idag har man varit å tränat hela förmiddagen.
Nu blir de å åka iväg å hjälpa mamma å pappa med att köpa utemöbler innan de e dags för att tagga för Sverige-England matchen, tsm med Malin! :D
Kommer bli en lyckad kväll!

HEJA SVERIGE!!! <3



I´ll never let you go


Har inte gjort ett jävla skit idag!
Har haft en så himla tråkig onsdag, å kvällen vart ju inte bättre av att träningen blev inställd!
+ att de har varit 3:e världskriget här hemma sen mamma å pappa kom hem..
Orkar fan inte...
Räcker med att jag har förlorat dig... Vill bara att de ska bli som vanligt igen... Du anar inte...
Idag har jag bara suttit här vid datorn å kollat på One Tree Hill serien och käkat. Bra kombination... Eller inte..
Snart blir de å lägga sig tanke på att man ska upp å jobba imorgon kl.11-20.15.

Blev bara ett snabbt inlägg. Vi får se om vi hörs imorgon. Beror helt på hur trött jag e.
Eller om jag har ngn lust...
Känns lixom inte som om att man har ngn lust kvar sen i måndags då allting förändrades...
Hade de så pass mycket bättre då, allting flöt på som normalt.
Saknar de och hoppas verkligen att de åter igen blir så...

Natti natti på er :)
puss & kram <3


Jag vill verkligen inte släppa taget på det vi hade, även om det inte var en sån relation!
I miss you alot! :(



...



Positiva:

* Ledig!


Negativa:

* Grät mig till sömns
* Vädret
* Känner ensamheten/tomheten/saknaden
* Träninen inställd
* Ingen matlust
* Ingen ork överhuvudtaget




I´ll be right here waiting for you

Damon & Elena - Near You


I Never Told You


How To Break A Heart


Damon & Elena - Only You


Damon and Elena- Cry

Har ni varit med om att ni gjort, skrivit eller sagt något som ni verkligen verkligen vill få ogjort ?
Som ni verkligen ångrar å vill ta tillbaka..?
Spola tillbaka tiden till den stunden då allting va perfekt å normalt..?
Allt ni ber om är en förlåtelse?


Jag kan lova att jag verkligen förstår er i den delen, för de e något som jag själv har varit med om nu...
Något jag verkligen vill få ogjort å ta tillbaka, även om jag själv inte riktigt förstår den stora grejen..
Men tanke på hur det slutade å att man har facit i handen, så ångrar jag det mer än någonting annat just nu..
De enda jag ber om just nu, är en förlåtelse, inget annat...
Skulle göra vad som helst för att få höra/läsa dom orden från dig å att vi kan börja om från början igen, och försöka lägga det här bakom oss, även om jag vet att det kommer ta sin tid...
Jag e verkligen jätte jätte ledsen över hur starkt den här reaktionen blev å att de ändå sluta som det nu gjorde, de va inget jag ville å jag menade ärligt inget illa med de...
Jag hoppas verkligen att jag blir förlåten en dag, även om det inte är idag, imorgon, nästa vecka, nästa månad. För du kan inte ana hur ledsen å besviken jag verkligen är på mig själv...
Jag grät när det hände, grät inombords å hade tankarna på annat än på de jag verkligen älskar (fotbollen), grät både på vägen hem å sen mig till söms... Du anar som sagt inte hur ledsen jag e...
Det känns som om en bit av mig har försvunnit, även om vi inte hade den relationen, men att det är någonting som saknas ändå... Jag verkar ha förlorat en vän...

Jag vet inte vad jag ska göra, skriva eller säga för att du ska kunna säga dessa ord, men jag skulle göra vad som helst... Vad som helst för att vi ska kunna börja om igen...
Vill verkligen inte förlora dig...
Snälla förlåt mig...
Det är det enda jag ber om...
Snälla...




Vill bara få det ogjort...


* Träningen igår gick inte alls som jag hade tänkt mig...
Självaste övningarna gick okej, men tankarna va någon annanstans...
Orkar inte gå in på detaljer, men kan säga att jag har förlorat en riktigt bra vän, ialla fall som de ser ut i dagens läge... Jag hatar de verkligen... Vill bara att de ska bli som förut...
I really miss it! :'(

* Sverige förlorade mot Ukraina, med 1-2. En match de borde ha vunnit!

* Kunde inte sova på hela natten...


Idag ringde alarmet kl.6 å de va dags att stiga ur sängen - dags för arbete. Började kl.8-17.
Snacka om att hela dagen va jävligt seg...
Tur att kvällen kommer bli bättre nu. Ska dra iväg till malin å ha tjejkväll, bara vi två!
Gud vad jag har längtat å saknat detta! Behöver det väldigt mycket just nu!
Love her <3



What´s happening


Vette fan vad jag har slagit i de senaste 10minutrarna.
Men det blir å ta 13.59 bussen till Gröndal å träna kondition och styrka till kl.16-16.30 någonting då pappa hämtar upp mig. Då blir de bara hem, laga mat å sen sätta sig i bilen igen för att åka till Nykvarn för att ha fotbollsträning i 2tim :)

Nu blir de å byta om å sen dra till bussen!
Tjingeling!


I missed you

Joshua Radin - I Missed You


Kort sammanfattning över de typ 2 senaste veckorna ^^



Förlåt för jävligt dålig uppdatering, men har ärligt helt glömt bort datorn sen jag sluta skolan, vilket e helt fuck up egentligen!

Avslutningsdagen, onsdagen den 30/5, va helt okej faktiskt; tenta på förmiddagen, öl drickande + jordgubbsätande med nga klasskompisar ute på skolans terass å därefter av grym avslutning. God mat å dryck därpå med alla underbara människor! Drog sedan på nästa "fest" - pappas kusiners studentmottagning.
Snacka om att tankarna och minnerna från sin egen student ploppade upp i huvudet på mig! SAKNAR DE SOM FAAAAAAN!!! Minnesrika minnen/stunder! <3 
Stannade inte där så länge tanke på att resten av familjen skulle upp å jobba dagen efter eller dra till skolan, medan man själv hade SOMMARLOV!!!!

Skulle ha träffat Robban på torsdagen (dagen efter) å hängt med honom till sjukhuset, men de löste sig ändå. Fick träffas en annan dag! Drog å träna å hade de skojsigt ändå (dock inte lika..). Hjälpte till hemma exakt hela kvällen enda fram till halv 1-1 någonting för att få allt i ordning till brorsans firande dagen efter.

Firade brorsan på fredagen, den 1/6, med släkt å vänner. Grymt kul! Tur att Madde va här å gjorde mig sällskap.


lördagen vart jag tvungen att jobba kl.10-18.15 istället för Andreas. Lite tråkigt tanke på att familjen skulle till Madde å fira henne, men fick samtidigt se att jag behöver pengarna...
Efter jobbet vart de att dra till Edith för att fira hennes 20-åriga dag i efterskott! Grymt kul å trevligt! Blev smörgåstårta med dricka + lite snacks innan vi drog in till Tälje på utgång. Hamnade på Sinners hela kvällen. Snacka om lyckad kväll!!!! Ni som inte va me missade ngt ! Att se mig så pass dragen som jag va då, de hade fått er vikna dubbet av garv! Fy fan... Jag som skulle ta de lugnt å kunna köra på söndagen till jobbet... Kan säga att de kunde jag INTE göra på långa vägar... Stackars Patrik som fick ta hand om mig den kvällen, dock skrattade han bara så de va väl tur de... skadeglädje hela kvällen för hans del -.-'


Kan säga att söndagen på arbetet va inte den roligaste! Den sämsta å långsammaste sen jag började på coop. Inte så konstigt för att man va bakis å svimfärdig, men ändå... Fy fan... Kul att man jobbade kl.10-18.15 den dagen oxå... Va typ bara å dra hem å sova sen - så himla skööööönt!

Måndagen - LEDIG!!!

Tisdagen blev jag skickad till Coop butiken i Rosenlund för de behövde personal. Jobbade mellan 11-19. Drog sedan vidare till kusinerna för att fira min farbror. Alltid lika trevligt.
Åkte sedan till Sofia "en stund" å umgicks med henne till kl.1 typ :D as mys!<3 Love you babe<3


RSS 2.0