Helgsammanfattning

Hej på er i värmen! Tänkte slänga in en helgs sammanfattning så här på kvällen. Hoppas att ni har haft en trevlig/mysig helg!
 
För de första - VILKET SOMMARVÄDER VI HAR!!!☀️ Egentligen ska man väl inte klaga, men i mellanåt är det lite för varmt, speciellt när de e helt vindstilla och över 30 grader. Vart man än befinner sig, inne som ute, så e de lika varmt. Hade inte skadat med lite vind å någon regnskur då å då. Mycket för att få en friskare luft, men också för alla växter, gräsmattor å naturen överlag.
På våran altan är det glödhett, för varmt om jag får säga mitt. Otäckt varmt! Även i vårt sovrum, där solen ligger på hela dagarna. Så de har varit väldigt svårt att hitta ro nu under helgen när jag försökt å sova både innan natt passen å efteråt. Totalt sen jag kom hem från landet i fre har jag sovit max 8 tim. Så ni kan tänka er att jag e väldigt trött å mör nu när jag jobbar tredje nattpasset på raken (11 tim, 12 tim respektive 11.5tim arbetstid)...
Förhoppningsvis så är jag så trött imorgon bitti att jag somnar oavsett hur varmt det är i rummet. Håller tummarna! 
 
Mem iaf tillbaka till inlägget. Egentligen har de inte hänt överdrivet mycket denna helg eftersom jag jobbat å försökt sovit.
I fredags blev de som sagt inte mycket gjort när jag kom hem. Duschade å käkade mer eller mindre innan jag skulle sova.
Igår så gick jag av kl. 8.15. Vattnade det nysådda gräset å rabatterna innan jag kröp till kojs. Somna e inte förrän 10 någonting å alarmet ringde halv 12. Åkte in till Tälje för att köpa mer ogräsättika och 2 st förvaringslådor till Casper å Theos kläder (de som är försmå) på biltema. Passa även på att handla lite då kylskåpet ekade tomt. Köpte en till större dynbox på jysk (fanns bara en kvar i lagret, snacka om tur) så den vi har kan utnyttjas till alla uteleksaker. Och slutligen så hämtade jag ut ett paket från matsmart, innan jag begav mig hemåt. Slängde i mig lite lunch innan jag duscha å kröp till kojs. Somna inte förrän närmare 17 å alarmet ringde 19. Trött som man va så begav man sig till jobbet efter ytterligare en kalldusch.
I morse gick jag av kl 8 å somnade mer eller mindre på en gång. Men alarmet ringde 11 då pappa å brorsan skulle komma förbi å lämna släpet + hjälpa mig att ta ner lite klädlådor som stod på vinden (gillar inte att klättra upp för stegen å ta ner stprakartonger samtidigt som man ska balansera på en stege) för att kolla vad som behövds inhandlas till barnen inför förskolan. Vi satte ihop dynbox en, fyllde den med alla dynor, samt möblerade om på altanen. Får se va älsklingen tycker om den nya lösningen (vi har pratat om att vi skulle möblera om men inte vetat hur) 😊 jag städade undan alla bilar å leksaker å la de i den gamla dynboxen. Kändes väldigt mycket renare å fräschare än när de låg utspritt längs med husväggen.
Vattnade även rabatterna å de sådda gräset innan lunch å sängen. Kl. 19 ringde alarmet men råkade somna om. Vaknade i ren panik halv 8 å jag började kl 20. Snabbdusch, fixade natt målet, satte upp håret å tog in tvätten som hängt på tork ute i solen. Hann i tid som tur va. Så här sitter jag nu. Dödstrött. Håller tummarna att natten går fort så jag kan krypa till kojs å sova tills jag vaknar, utan att ett alarm väcker mig. Måste iofs hinna storstäda innan älsklingen kommer hem imorgon men känner samtidigt att jag måste få sova.
Ska bli skönt med 2 dagars ledighet sen å bara umgås med älsklingen å få om varann (grabbarna är på Öland med sin mormor å morfar i 1v). Vi behöver verkligen dessa dagar tillsammans så vi knappt sätt varann på flera veckor❤️
 
Saknar mina 3 grabbar massor å ska bli skönt att få hem iaf den stora imorgon ❤️
Älskar dessa killar mer än allt!!! ❤️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0