Sammanfattning av helgen och gårdagen

I fredags va de meningen att jag skulle vara ledig, men de slutade med att jag ryckte in på jobbade 4 timmar på kvällen, kl. 17-21. På dagen så blev de en hel del gjort. Då grabbarna sov hos mormor å morfar tors-fre (älsklingen fick problem med enduron på tors kvällen när han skulle göra de sista inför lördagens tävling så de slutade med att han fick åka in till garaget å jaga efter en del som va trasig, och grabbarna fick följa med morfar eftersom jag jobbade) å älsklingens mobil ringde 6.45 så fick man inte den sovmorgon man ville ha. Trots att jag ansåg att de bara va å somna om efter att älsklingen lagt på, så tyckte inte han detsamma. Istället slet han upp mig 6.50 för att rensa ogräs!! Just då låg han inte högt upp på min "tycka om" lista haha.
Vi blev iaf klara å la allt i sopsäckar. Packade in alla säckar i bilen å åkte iväg till tippen. Hämtade upp grabbarna å begav oss till K-rauta för att inhandla jordsäckar, utanpåliggande elkontakt å gräsfrön. Vi skulle nämligen så gräs runt de 2 stora stenar vi har på baksidan istället för en blomrabatt. Då grabbarna ändå kommer vilja leka å hoppa där så e de ingen ide att ha blommor där. Fortsatte även rensa vid jordgubbslandet, förberedde middagen, fick Casper att sova i 1.5 timme å duscha.
Åkte till jobbet kl. 17 å när jag kom igen så va svärmor å Roger där. De skulle nämligen passa grabbarna medan jag jobba helgen å älsklingen va på enduro tävling (Spångebro heter racet).
Satt ute å pratade tills klockan blev 23 någonting. Mycket trevligt😊
 
Lör + sön: Jobb mellan 8-20. Hem direkt efter för att käka middag. Fick tyvärr veta att Sverige åkte ut kvartsfinalen mot England med 2-0...
I lördags blev de att jag, svärmor å Roger satt ute å pratade e medan Casper sov å Theo kolla tv. Efter en stund va de bara jag å svärmor samt en sovandes Theo i knät som satt ute. Vi pratade om himmel å jord, skrattade, grät å hade de allmänt ledigt mysigt. På 5. 5 år så har vi aldrig suttit så här bara vi två. Den jlighetten har inte funnit till eller blivit av. Vi kom fram till att vi ska ha en svärmor å svärdotter dag å hitta på saker. Heldag i sthlm eller vad som helst. Super mysigt❤️
I söndags blev de att jag käkade middag själv inne framför lyxfällam avsnitt. Älsklingen hölll på med sin enduro å Theo spelad e lite ps4 innan han gick å la sig. Jag å älsklingen kollade på ytterligare ett avsnitt innan vi kröp ner till kojs. Pratade lite om hur hans tävling hade gått osv innan vi somnade i varandras famn❤️
 
Igår, mån, så skulle jag ha jobba dagpass men blev istället tvungen att rycka in å jobba natten. Va på ett sätt skönt å vara ledig på dagen å få extra cash (både fler timmar + OB) men samtidigt så kunde vi inte åka ner till landet redan då så jag fick sova där en natt utan blev tvungen att vänta tills jag slutade nattpasset i morse å så blir de att åka fram å tillbaka för min del istället. Så det hade både sina för- och nackdelar.
Vi va iaf ute hela dagen. Grabbarna hjälpte mig att plocka blåbär, hallon, smultron å jordgubbar från trädgården medan älsklingen va elektriker och fixade hojen. Vi vattnade alla blommor å rabatter, grabbarna lekte i sandlådan å va i klätterställningen, hoppade studsmatta, va ute på en liten promenad så Theo fick cykla på sin balanscykel m. m. Lunch å middag skulle även göras + ätas innan jag gick å la mig kl. 17. 30. Åkte till jobbet kl. 22.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0