Helgen som va, restaurang firande, fullt hus, jobb

Heeeeej! Nu har de gått ett par dagar sen jag satt vid bloggen (de senaste 2 inläggen har varit tidsinställda) så kände att de va dags att sammanfatta helgen som va samt hur veckan har varit än så länge.
 
Börjar med helgen som va:
I fredags åkte älsklingen å grabbarna som sagt till landet och va där hela helgen, vilket betydde att jag had e huset för mig själv. Eller ah de beror på hur man ser de. Jag skulle ha jobbat 15-21 på fredagen men fick förfrågan att jobba natten istället å därmed vara ledig lördag (som jag nämnde i ett tidigare inlägg). Så de blev handling, sova, jobba å sen sova igen på lördagen när jag kom hem. Tänkte att jag inte skulle kunna sova så länge tanke på värmen, ljust ute å hatar å sova ensam.. Somnade vid 9 å vaknad e inte förrän strax efter 15 tiden. De e bara 6 tim men jag fick chocken att jag faktiskt hade lyckats sova så länge ändå. Då jag inte hade hört något från jobbet angående nattjobb så räknad e jag med att inte jobba förrän dagen efter, dvs sön, mellan kl. 8-20.
Käkade lite "frukost" framför ett lyxfälöan avsnitt innan jag gjorde mig i ordning för att åka in till Södertälje. Skulle nämligen hänga med mina föräldrar, lillebror å ett par kompisar till familjen, å käka på Caesar's. Brorsan å Madde (dottern i andra familjen) fyllde år båda två den 6 juni, så vi skulle fira dom i efterskott. Vem tackar nej till gratis restaurang besök? Inte jag iaf när man ändå e hemma själv😋 Super gott å super trevligt!
Hela sällskapet (pappa bakom kameran)😍 
 
Därefter blev de hem till ett ekande hus.. På ett sätt e de skönt då man vara har sig själv att tänka på å kan göra exakt va man vill, men nä jag föredrar att ha huset fullt eller iaf en person till hemma.. !
Eftersom jag skulle jobba hela dagen/kvällen dagen efter så ställde jag mig å gjorde grabbarnas middag. Blev tacopaj👍 Storstädade även huset: dammsög, moppa golvet  plockade undan i alla rummen, gjorde rent båda badrummen, startade 2 tvättmaskiner å hängde upp dom samt ringde älsklingen en snabbis innan jag kröp till kojs strax efter midnatt.. Konstigt att de aldrig blir att man lägger sig tidigt när man har chansen till mycket sömn...
 
På söndagen blev de att man jobbade kl.8-20. Långt pass men just denna dag gick faktiskt rätt så fort. Åkte å köpte med mig pizza hem till middag då tacopajen annars inte skulle räcka till matlåda.
Möttes i dörröppningen av ALLA mina älsklingar!! Ett bättre välkomnande finns inte❤️ Snacka om att jag saknat å krama samt pussa på dom!
Vi käkade pizzan innan den blev kall. Casper fick smaka lite pizzadeg men fick mest smörgås. Därefter läste jag bok å myste lite i Theos säng, med våra "små" grabbar medan älsklingen kollade på någon film. När båda sönerna hade somnat kröp jag ner bredvid min kärlek å kollade på filmen. Dock kände vi båda att vi behövde komma i säng rätt tidigt så vi gjorde oss klara för sängen istället för att kolla klart på filmen. Somnade på stört med handen i Älsklingens hand å ansiktena mot varann. Som jag saknat de😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0