Långt eller kort?

Har svårt å välja. Ni som känner mig personligen å har hängt med ett tag här på bloggen, vet säkert att jag stormtrivs i långt hår men aldrig kommer få så jätte mycket längre än va jag har idag. Senast jag hade förlängning va på Theos dop, dvs 4 år sedan.
 
När jag va yngre (låter som om att jag e jätte gammal haha) så hade jag hårförlängning titt som tätt å stortrivdes verkligen i de. Jag kände mig min å vacker, de bara glänste i mina ögon varje gång jag kollade mig i spegeln. Nu när jag tittar mig i spegeln å har mitt naturliga hår känner jag inte alls samma glimt.
 
Tyvärr så e de väldigt dyrt, den sorten/längden/kvaliten jag alltid har haft. Oh ska jag sätta i de så måste jag ta mig till Borlänge där min "moster"  bor, då de alltid e hon som satt i de då hon vet exakt va jag vill ha. Så ekonomiskt sätt så har jag inte råd då jag verkligen behöver spara pengar, å de känns på ett sätt som en onödig investering då de inte e något som varar för evigt (6-7 mån om jag har tur). Men viljan e så stor! Mannen min tycker jag e finare så här i mitt naturliga hår, mina lockar, så han skulle säga nej om han fick säga sitt även om han vet att jag trivs mer i "mitt" långa hår och jag har modellen som e lite lockig. 
 
Jag står som sagt i valet å kvalet om jag ska sätta i förlängning igen eller inte.. Jag vill men känns ändå så onödigt... *tjejen med beslut ångest*
Här nedan kommer några bilder på när jag tidigare haft förlängning å nu när jag har min naturliga längd.
 
Naturlig längd:
 
 
Förlängning:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0