Natt jobb 1 av 3...

... Tjinixen från en väldigt trött Zandra! Sitter på jobbet å kör första nattpasset av 3. Denna natt å imorgon är extra medan fre natt är min ordinarie. Första natten brukar alltid vara lättast att hålla sig vaken men John blund höll nästan på å få mig denna gång. Jätte trött mellan kl. 3-5, å är väl fortfarande trött egentligen men de har väl gått över till övertrötthet. Har jag tur så sover grabbarna när jag kommer hem så jag kan krypa ner en liten stund men de senaste dagarna så har dom vaknat mellan 7-7.30 (i vanliga fall kan dom sova iaf till halv 9-9) och jag är inte hemma förrän 7.40 någonting så vi får se helt enkelt. Håller tummarna!
 
Händer annars senare idag? Ska in till Barnens hus för att måla Caspers händer som vi gjöt i måndags å försöka få klart hans tavla så långt de går, då Barnens hus stänger för sommaren efter denna vecka.
Sen blir de hem å möta upp Mickis som ÄNTLIGEN ska komma hem till oss å mysa samt se hur vi bor❤️ Theo har tjatat å tjatat efter att få träffa sin gudmor, tyvärr så har hon haft så mycket i skolan så tiden har inte funnits men nu så😃 va så länge sen Casper träffade sin gudmor också så får se hur han reagerar, men tror att de kommer går bra. Han brukar inte dra sig undan så jätte ofta.
Sen i em blir de att jag ska gå å sova igen för att sen till kl. 22 åka å jobba. Håller tummarna att jag inte e lika trött andra natten som jag varit nu den här första.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0