Öppet hus på brandstationen

I lördags va det öppet hus på brandstationen här i Nykvarn. Theo och Casper som är helt sålda i dessa fordon ville självklart dit (eller ah vi fick svar av Theo). Vi åkte dit hela familjen å självklart va vi ju inte ensamma. Theo vart helt till sig, skulle känna å klämma på allt medan Casper hade stora ögon hela tiden å höll hårt i mammas nacke. De fick sitta i alla fordonen= brandbilarna, ambulansen, de fanns en livbåt å lite andra hjälpredskap. De som ville fick även testa på att krypa genom en röktunnel för att se hur de skulle kännas om man va i ett läge där ett rum skulle fyllas med rök (detta va självklart en ofarlig rök). Älskling testade detta å han sa direkt att de va väldigt mycket rök. Theo å älsklingen hjälptes åt att spruta med en brandsläckare på ett lelsakshus som "brann" samt på en grej som snurrade runt.
Fick gå in i stationen å se hur brandmännen hade de, första hjälpen genomgång, det såldes korv, dricka å lika fika/godis.
Tyvärr fanns de inte resurser till att någon polisbil kunde närvara å en helikopter fick ett jobb på vägen till stationen, så de skulle bli försenade.
Men vi åkte därifrån med en mycket nöjd Theo å en trött Casper😀
 
Här nedan kommer en bildbomb från en underbar lördag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0