Sluta vara egoistisk å istället bidra med en god gärning

Kvälls jobb blev till natt jobb. 2 timmar innan jag skulle förbereda mig inför kvällens jobb hörde arbetsledaren av sig om jag inte kunde ställa upp å jobba natt istället pga sjukdom. Trots att jag tappa 7 tim så tackade jag ja, då jag vet hur skört de e att inte få sova om nätterna som förälder (dock har de hänt väldigt sällan sen vi fick barn, men när de väl har hänt så e de grymt jobbigt å påfrestande att inte få sova).
Så jag jobbar nu 21-08 istället för 15-21 och 8-20 imorgon. Ibland så får man sluta tänka på pengar/sig själv å göra en god gärning istället. Som plåster på såren så kan jag sova tills jag vaknar imorgon, åka till Ikea (beroende på klockan) och följa med min föräldrar å lillebror när de ska ut å käka (fira brorsan med middag). Dvs så får jag en ledig lördag istället. Förhoppningsvis så behöver jag inte jobba imorgon natt, annars så blir de inte riktigt som jag jag nu planerat min lördag. Älsklingen har nämligen tagit med sig båda grabbarna till landet över helgen då de ändå va tänkt att jag skulle jobba 8-20 hela helgen.
 
Vad har man annars gjort idag då?
Inte så värst mycket egentligen. Va inne i Tälje en snabbis, kollade om de fanns något snyggt på Cubus då de va 30% bara idag. Kom hem med lite nya snygga underkläder till mig. Ska nu ikväll även kolla om de finns något snyggt till Theo när de gäller kläder då han behöver utöka sin garderob lite.
Små städade lite, lagade lunch, lekte å busade med mina grabbar, packade deras väska inför resan. Älsklingen skulle ha åkt lite enduro men fick hoppa de då de höll på att jobba på de områden där de brukar åka. Pussade å kramade mina älsklingar hejdå runt halv 1 tiden. Kändes väldigt tomt å ensamt att kliva in huset haha. Åkte till Maxi för att handla lite å lagom när jag hade packat in maten så gick jag å la mig för att försöka sova någon timme. Mer än så har de inte hänt idag.
Ska försöka tidsställa något inlägg nu när jag ändå har tiden att blogga lite (mellan natt sysslorna) . Så svårt om dagarna då de e fullt upp med barnen å huset, samt en trötthet som besöker en om kvällarna.
Så håll utkik! 😊
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0