1 års fotograferingen...

 .. Gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Gick upp, gjorde oss i ordning och åkte till studion som planerat, så vi va där strax innan kl. 9. Fokus va att ta 1 års foton på Casper men ville också försöka få till något bra syskonfoto på grabbarna.
Då Casper hade haft feber i 2 dagar å snorig så va han lite kinkigare än vanligt redan från start. Och det märktes under fotograferingen. Det va bara mamma som gällde å ville inte stå/sitta helt själv. Och när han väl lyckades så stod han blixtstilla å rörde inte en min. Inget leende, ingen glimt i ögonen eller någon blink om glädje. När man kostar på sig sån här fotografering så vill man ju ha super bra bilder å fotografen vill ju självklart få till bra bilder. Men just denna dag så ville Casper inte visa någon typ av glädje. Det kom inga leenden självmant å när de väl drog lite i mungiporna så såg de så stelt ut. Jag (mamma och Theo) försökte lekte clown, locka med olika ljudböcker som han i vanliga fall kiknar av, men ingenting lyckades denna gång.
 
Så det slutade med att vi bokade in en ny dag å en timme senare. Bättre lycka nästa gång! Om de ändå vore så att de fann en on och off knapp på barn i såna här tillfällen😅
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0