Båda grabbarna har fått...

... FÖRSKOLEPLATS TILL HÖSTEN!!!!
 
Om ni kommer ihåg mitt inlägg om "saker jag ser fram emot", så va en av punkterna att grabbarna skulle få förskole plats till hösten då de e tänkt att jag ska börja plugga (om jag kommer in) och älsklingen jobba på som vanligt.
Jag har helt glömt bort att uppdatera er om just detta. För 2 veckor sedan ca så fick jag ett sms och ett mail om att Theo och Casper blivit erbjudna plats på en förskola. Dock inte en av de tre vi hade ansökt om utan en annan. Jag ringde å kolla lite om hur de kommer sig att vi fått en förskola som vi inte ens har sökt till å fick som svar att alla andra förskolor i Nykvarn va fulla.
Då vi endast hade 4 dagar på oss att godkänna platserna så skulle vi inte hinna kolla upp hur den förskolan va mer än att ringa dit å lite information + att vår höst ser ut som den gör med troliga studier å jobb så kände vi lite att vi måste ta platserna å i såna fall byta senare under årets gång. Eftersom vi nu vill ha in grabbarna till hösten.
 
Fick en dag veckan efter som vi kunde komma å besöka förskolan. Min första tanke va väldigt positiv och att de ligger inte alls så långt ifrån stationen som jag först trott. Byggnaden är egentligen en skola som har lånat ut en del lokaler till förskolan då detta bara är en tillfällig lösning tills barnen får sin riktig förskola nybyggd, som kommer ligga mer inne i Nykvarn centrum. Det va en STOR och nybyggd gård med massa olika aktiviteter. Bl.a. gungor, rutschkanor, en stor sandlåda (säkert 20 kvm om inte större), klätterställning, hinderbana bland träden på gården, lite kullar som barnen kan springa upp å ner på. Ja de fanns så mycket att jag inte ens kommer ihåg vad. Även lokalerna verkade väldigt fräscha å barnvänliga (självklart) samt ålderspassat till varje avdelning.
Theo å Casper började leka direkt med alla leksaker å de va svårt å få dom därifrån. De kändes väldigt positivt å jag tror, efter bara detta korta besök, att båda grabbarna kommer stortrivas där.
Theo började leka för fullt även på gården när vi gick runt å kollade. Fick locka med en valfri glass för att få honom därifrån haha😅
 
Hoppas bara att deras nybyggda förskola är minst lika bra som denna tillfälliga verkar😊
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0