Caesar's och fotbollsträning premiär för Theo

I lördags tog jag båda grabbarna på morgonen och lät älsklingen sova ut tills han vakna. Vi klev upp kl. 8 och käkade frukost. De va en jätte trött mamma som inte sov många timmar den natten och två pigga grabbar som inte ville ligga i soffan å mysa utan de va spring i benen hela morgonen.. Vid 9. 30 tiden så hade vi klätt på oss å begett oss ut. De va klarblå himmel å solen sken, en temperatur på säkert 25 grader redan på morgonen (kändes de som iaf). Strax efter 11 så somnade Casper i vagnen å jag passade på å hoppa in i en dusch å få håret tvättat. Lagom när jag va klar så vaknade älsklingen å även Casper.. Han ska alltid vakna efter 20min när jag väl bestämmer mig för att duscha. De e som om att han vet att jag ska göra de å bestämmer sig då för att inte sova längre..
Vi tillbringade hela dagen ute i solen, grillade korv till lunch, Jeppe å Evelina kom förbi vid halv 3, grabbarna lekte ute både i sandlådan, hoppade studsmatta, lekte med alla stora plast bilar osv. Jag sådde även morötter, lök, persilja å dill i 2 av pallkragarna.
Mina föräldrar kom förbi för att lämna lite jordgubbsplantor och jord samtidigt som de skulle ta med sig grabbarna hem. Jag, älsklingen, Jeppe å Evelina skulle nämligen ut å käka middag på Caesar's samt ta ngt gott å dricka tillsammans med Evelinas tvillingbror och hans polare. Vi hade mycket trevligt hela kvällen. Jag hade en sån kväll då jag kläckte ur mig såna korkade saker, så älsklingen bad mig tillslut att vara tyst (på ett skämtsamt sätt)😅 så typiskt mig! Kvällen bjöds på mycket skratt, prat å godmat! Denna kväll va väldigt välbehövlig. Vi va hemma vid halv 1 å strax efter så låg vi alla å sov.
 
I söndags kl. 10 va de dags för Theos första ⚽'s träning. Jag tror att jag va den som såg mest fram emot träningen mest egentligen å Theo minst haha. Han har inte riktigt fått intresset för bollsporter men vi anser att de e bra om han provar iaf så han får komma ut lite.
I början så fick älsklingen vara vid hans sida hela tiden, hålla handen å vara med i uppvärmningen, men efter 10min så kunde han ställa sig bredvid å därefter backa lite successivt hela tiden. Han va alltid nära till hands medan jag hade hand om Casper å pratade med Jeppe (som va med). Grabbarna körde lite skott övningar, passnings övningar, de skulle krypa under och hoppa över bockar å lite andra stationer. Theo tyckte att de va väldigt roligt men jobbigt. Dock så ville han inte gå nu på söndag (träningarna är varje sön) fastän de va roligt haha. Må säga att trots att de va första gången så va han väldigt duktig😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0