TomTits och Theos möte med dinosaurier

Detta inlägg om vår heldag på TomTits kom aldrig upp häromdagen. Anledning: Jag glömde helt enkelt trycka på "publicera"🙈
 
Bättre sent än aldrig som jag brukar säga när saker å ting aldrig blir som planerat.
Efter att vi hade klivit upp på morgonen (väckte älsklingen å tog hans plats i sängen bredvid grabbarna å fick sova till kl. 9), gjort oss i ordning å käkat frukost kom mamma förbi. Hon skulle nämligen med oss till TomTits å därefter passa grabbarna någon timme så jag kunde åka hem å sova någon extra timme innan natt jobbet.
 
Väl på plats så hoppade Theo av glädje å förväntan. Han skulle kunna gå runt där flera dagadrar i rad å ändå tycka att de e lika roligt å spännande. Årskortet som jag hade köpt till både honom å mig har vi iaf fått tillbaka, då vi har varit här betydligt fler gånger än de 3 som behövdes för att tjäna in de. Känns nästan som om att de kommer bli aktuellt även i år å förnya de.
Fram till aug (har jag för mig) så har de dinosaurie utställning ute på gården. Där det stod lite info om varje dinosaurie, skulpturer i deras naturliga storlek, de rörde på sig samt lät. Theo tyckte de va väldigt intressanta men ändå så lite läskiga, speciellt när de lät. Casper däremot bara skrattade å pekade mot dom samtidigt som han sa "dä" 😅
Vi varierade på att vara inne och ute, kollade på såpbubbleshow, kollade på några experiment som gjordes och bara hade de allmänt trevligt.
 
Som vanligt så kom vi aldrig längre än till plan 1 och utegården innan lunchen. Vi hann heller inte längre innan jag skulle åka hem vid halv 3-3 tiden.. Snacka om att Theo kan ruta in sig på vissa saker och att man knappt får honom därifrån.
När jag åkte så va mamma, Theo å Casper kvar i ca 2 timmar till. Min pappa skulle nämligen hämta dom å sen skjutsa hem grabbarna.
Blev en super dag på TomTits med 2 nöjda å glada killar. Solen lyste hela dagen å de va en varm dag!
 
Möttes iaf i onsdags av att grabbarna sov så här😍 Kröp ner bredvid å fick sova till kl. 9!

Kommentarer
Postat av: emma

åh så roligt att vara där

Svar: Uppskattades av båda barnen😀
Zandra Broqvist

2018-05-26 @ 09:30:10
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0