Trött mamma, pigga barn

God förmiddag kära vänner! Hoppas att ni har haft en underbar natt och morgon. Vi har haft en helt okej natt, blev dock inte så jätte mycket sömn då vi (läs jag, älsklingen somnade i soffan under andra perioden) satt uppe och kollade på ishockey VM finalen mellan Sverige- Schweiz, så man är lite trött idag medan grabbarna är betydligt mer pigga. Men de va värt de för Sverige försvarade sitt VM guld! STORT GRATTIS TILL SVERIGE TILL VM GULDET!!!!
 
Vad händer annars idag då, denna varma och soliga måndag? Vi ska in till Södertälje och gå på 1 års kontrollen med Casper på bvc kl.13. Lika spännande varje gång å se hur han har vuxit, och om han fortfarande följer sin kurva. Jag tycker att han har blivit lite smalare än tidigare men de kan även ha med att han har blivit längre. Ska bli spännande å se helt enkelt. Theo ska även göra om hörseltestet, då de inte riktigt visade 100%-igt när vi va där på 4 års kontrollen. Då hade vi som sagt precis kommit hem från Mexica, så de kan ha med att han fortfarande hade lock eller om de e så att han har lite sämre hörsel på ena örat. Det återstår å ser också.
 
Annars så har vi fått en tid på vårdcentralen, också det med Casper. Såret som han hade på hakan tidigare har nu försvunnit men det har spridit sig till näsan som nu också börjar bli bättre. Men igår under eftermiddagen a vi märke till att han även har börjat fått något liknande äver läppen. Svinkoppor? Vet inte, men de ska vi iallafall kolla upp så de inte smittas vidare till oss andra i familjen. Så att han nu kan få en behandling för det. Det har trots allt pågått i över 1,5 vecka, om inte 2. Han har även varit lite kinkigare sista tiden, samt haft feber, men ändå försökt vara sitt gamla jag. Men då vi har varit så bortskämda med båda barnen så har vi märkt att han inte har varit riktigt den Casper vi är vana vid.
 
Jag ska in å jobba extra i natt så då kommer jag att uppdatera bloggen ännu mer. Bl.a om:
 
* Svinkoppor eller ej?
* Helgen som varit, med 1 års kalas, middag på Caesar´s med Jeppe och Evelina, hur gick Theos första fotbollsträning
* Hur gick 1 års fotograferingen förra veckan

Dessa inlägg kommer bli tidsinställda så håll utkik under morgon dagen så kommer ni kunna läsa dom då.
 
Nu blir de att försöka få Casper att sova lite, innan de e dags att bege sig in till Tälje och BVC besök. Ha en fortsatt trevlig måndag så uppdateras bloggen mer i natt. Puss å kram på er!
Bjuder på en bild på mig å älsklingen när vi va i Thailand den 27/12-14-11/1-15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0