Mot varmare breddgrader🌞

ÄNTLIGEN är dagen kommen!!! Mexico resan är här! När detta inlägg publiceras sitter vi förhoppningsvis redan på planet flera tusen meter ovanför marken på väg mot varme bredgrader. Ska bli så himla härligt, underbart å välbehövligt efter dessa fullspäckade veckor. Sola, bada, äta å dricka gott samt umgås med ett mysigt sällskap🌞😍
 
Hela dagen igår sprang Theo runt å va jätte spänd, exalterad, ivrig å allmänt sprallig. Tjatade om flygplan å Mexico. Han gav oss alla ett riktigt gott skratt under dagen å kvällen.
Vi kom upp till vårt hotell- "Good Morning Hotels", där vi skulle bo över natten. Vi satte oss vid baren för att umgås, äta buffé (riktigt gott!) och dricka gott innan jag, små grabbarna å deras mormor gick ner till rummen för att väga våra bagage en sista gång. Mer för att kolla att vi ändå hade marginalen på vår sida när de gäller kilona. Jag å Casper kröp till kojs vid 22 tiden å Theo ville sova inne hos mormor å morfar.
 
I morse ringde klockan 4.30 å jag tog en snabb dusch å gjorde mig i ordning innan hotell frukosten. Kl. 5.40 tog vi en buss till Arlanda där vi checkade in våra väskor å tillbringade tiden innan de va dags att kliva på planet.
Theo va minst lika exalterad å ivrig i dag som igår haha. Ska bli så häftigt å se hur han reagerar på allting. Han har ju varit i Thailand tidigare men då va han endast 10mån (lika gammal som Casper e nu) så de e ingen resa han kommer ihåg. Denna resa lär nog bli oförglömlig just för att han kommer minnas denna resa å "första gången han flög" (som han minns)🌞
 
Jag ska försöka blogga lite under resans gång men kan inte lova något. Allt beror på hur dagarna ser ut, om Wi-Fi finns tillgängligt osv. Annars hörs vi mer när vi kommer hem✈️🌞
 

Bvc besök med Casper

I onsdags va vi på BVC med Casper. De va dags för 10mån kontrollen. De skulle vara både den vanliga rutin kontrollen med mätning och vägning, men också ett läkarbesök. Medan vi väntade på våran tur lekte skrutten i väntrummet. Han åkte rutschkana, lekte med stora lego bitar, kröp runt å va helt fascinerad av de andra bebisarna.
 
Väl inne i läkarrummet så mätte å vägde vi honom. De kände på hans rörelser både i knäleden och höften. Kände å klämde på lite olika kroppsdelar samt lyssnade på lungorna. Vi pratade även om hans utveckling och att han följer sin kurva jätte fint.
 
Hans mått vid förra besöket:
Vikt: 9.6 kg
Längd: 74.2 cm
Huvudomfång: 46.5 cm
 
Nu:
Vikt: 10.5 kg
Längd: 77 cm
Huvudomfång: 47 cm
 
Vår stora kille😍
 

Sammanfattning om vart man har hållit hus senaste veckan

Vill börja med att säga: Tack till alla trogna läsare som gått in å läst bloggen varje dag trots att ingen uppdatering har gjorts. Det är tack vare er läsae som jag ändå har lusten att fortsätta blogga och skriva av mig om min vardag.
Ni som har följt med ett tag vet att jag och min man precis har köpt oss en villa. Och det är faktiskt där avledningen är till att bloggen har legat på is den senaste veckan.
 
Från att vi fick nycklarna den 1 mars tills igår så har vi gjort massor. Vi (med hjälp av min pappa och Jeppe) har flyttat ALLA våra grejer från radhuset till villan på i stort sätt 3 dagar ( hela torsdagen körde pappa å älsklingen, sista lasset gick kl.23 eller ngt sånt) och sen fortsatte flytten hela lördagen samt någon vända på söndag. Medan de körde å bar så va jag kvar i huset å packade upp så att vi blev av med kartonger.
Vi sov t.o.m. i huset redan torsdag natt! Kändes hur mysigt å kul som helst. Theo höll sig vaken å hjälpte till att packa upp enda fram till midnatt. Tur att han va ledig på fredagen å VA DUKTIG HAN VA!!!!! Stor eloge och massor av beröm till honom!
Nu har vi i stort sätt fått allting på plats å de känns grymt skönt. Theos rum gjorde vi i ordning redan i torsdags, samt köket och lite möblering i de andra rummen. Nu idag 1 vecka senare är som sagt allting i stort sätt färdigt. Väggdekoration är ännu inte på plats (som tavlor, speglar, hyllor osv) men de kommer inte komma upp förrän vi känner att vi har hittat rätt plats för de.
 
Lite annat som även har hänt denna vecka är:
 
* Jag har fått ett nytt jobb. Eller ah ett extra jobb som det är nu men sen får vi se om vilket jag väljer att jobba mer med. Är också personlig assistent men till ett litet barn istället för en äldre och här i Nykvarn istället för i Södertälje (jätte skönt). Har fortfarande inte fått tillbaka några av mina pass på jobbet som jag hade innan mammaledigheten, som jag bett om, så förstän till kvarn.

* Casper har varit på 10 mån kontrollen på bvc (mer om det i ett eget inlägg)

*  Packat allt inför MExocio resan. Ska blir så skönt att komma iväg till värmen å slippa snön å kylan + efter allt med flytten osv.

* Varit på ergonomiutbildning på jobbet. Det vaen mycket bra utbildning och man kände att de va bra att friska upp alla lyft osv nu när man inte varit på jobbet på minst 10 mån.

* Theo har gått sin sista dag på sin gamla förskola. Igår t.o.m. Han fick kramar av alla sina kompisar på avdelningen och en puss av ena tjejen. Dom sa att dom alla kommer sakna Theo. Mitt mamma hjärta smälte! 
 

RSS 2.0