4 dagar över beräknat datum = fortfarande ingen son till världen...

Lördag:
Vaknade och gjorde i ordning oss för att ta en promenad till min morbror och hans nya tjej, där vi även skulle träffa mina päron, mormor/morfar och min andra morbror + hans nya tjej. Bjöds på lunch (frukost för våran del) och lite kladdkaka till efterrätt- gott! :)
Mycket trevligt!
Resten av kvällen va de bara att ta det lugnt hemma i soffan/vid datan för våran del. Käkade lite och myste. Väcktes av älsklingen vid 1 tiden då de va dags att krypa till kojs <3

Söndag:
Idag väcktes jag av att brorsan "hoppade" i sängen. Älsklingen hade tydligen redan gått upp för länge sen, så de va bara att göra detsamma. Åt frukost framför Sverige- Kanada matchen. Slutade tyvärr med ett silver, men vi ska vara stolta ändå! Vi förlorade inget guld, utan vi vann ett silver, som kommentatorerna sa!

Nu har vi precis haft Carro å Micke här på besök en snabbis då de skulle förbi mina päron för att hämta sommardäcken till deras bil- trevligt att träffa dom igen =)
Resten av kvällen bjuds det egentligen inte på så mycket. Ska så småningom göra hemmagjord pizza och mysa framför tv´n.
Micke ser inte fram emot en ny arbetsvecka även om den kommer vara rätt full med händelser :
* mån- vanlig arbetsdag + match
* tis- tatuera resten av bröstet kl.13 (kort arbetsdag)
* ons- träffa säljaren till den nya lägenheten
* tors - ganska ett ultraljud för att se om allting ser bra ut i min mage med fostervattnet osv (dock endast om jag fortfarande e gravid på ons, annars en helt vanlig torsdag för älsklingen)
* fre- kort arbetsdag

Medan jag som vanligt inte har något inplanerat på schemat förutom att gå runt och vänta på att lillen ska ge mig klartecken på att komma ut, träffa Mickis någon dag nästa vecka och ultraljudet på torsdagen (om det skulle behövas).

Vi båda (och alla i våran omgivning) tycker att det är dags för knodden att komma ut nu! Vi är väldigt otåliga här hemma efter världens mest efterlängtade bebis!!<3

Lunch med Evelina, vinst för Sverige & myskväll med älsklingen = toppen fredag <3

Väcktes idag (eller ah igår - fredag) av att mäklaren ringde mig halv 10 för att checka av lite angående den kommande fotograferingen på lägenheten. Blev att man somnade om en kort stund, innan de va dags att göra sig i ordning och gå ner på stan och möta upp Evelina och hennes lilla Milliam. Det va återigen dags för en lunch tillsammans = lika mysigt och trevligt som vanligt :)
Blev tyvärr bara en kortis då vi båda skulle hem och kolla på Sverige- Finland matchen (ett STORT måste)! Som vi säkert har sagt de 2 senaste gångerna vi har träffats "nästa gång vi ses så har säkert lillkillen ploppat ut å då går vi här med två barnvagnar", nu hoppas jag verkligen att det här va sista gången vi sågs innan lill killen kommer haha. Evelina är minst lika frustrerad på den här väntan, som jag å älsklingen är haha.
* Världens mest efterlängtade kille*

Men iaf, blev att man kollade på de 2 första perioderna själv innan älsklingen kom hem. Han skulle nämligen svänga förbi Sophie och hämta en present som hon hade köpt till knodden på vägen hem, och passade på att se klart den andra perioden av matchen där. Fick 3 jätte söta body´n av henne - tusen tack! :)
Blev att man kollade klart på matchen i älsklingen sällskap + några Breaking Bad avsnitt, innan han satte sig vid datan en stund. Kom dock snabbt tillbaka till soffan å kollade klart på serien med mig. I stort sätt hela kvällen så har vi bara legat här i soffan, myst lite och kollat på serier/tv tillsammans, medan brorsan har legat i ena soffänden. Det hann även bli en film innan älsklingen somnade - ligger fortfarande å sover här bredvid - SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT! <3
Är nog dags å väcka honom, så vi kan krypa ner i sängen + att jag slipper väcka honom fler gånger :)

Hoppas att ni har haft en underbar fredag så hörs vi <3
Puss å kram!

Frustrerande !!

Sprungit upp å ner i trappan till tvättstugan, små städat fast det egentligen inte behövdes, handlat, promenerat och gjort lite allt möjligt för att försöka trigga igång värkarna... Tyvärr så har jag fortfarande inte lyckats med något...
Kanske bara e att konstatera att lillen inte är redo att bemöta världen än, hur mycket vi här hemma än vill de...
Tycker dock att de börjar bli lite frustrerande med den här väntan, även om jag bara har gått över det beräknade datumet med 1 dag ^^
Ni som har varit med om samma sak kan nog instämma rätt mycket i de jag säger haha.

Nu blir de att återigen springa ner till tvättstugan för att slänga in allt i torktumlaren och torkskåpet. Får se om vi hörs senare, om inte så får ni ha en fortsatt trevlig torsdag! <3


Ingen bebis på den beräknade dagen... :(

Precis som bilden visar så har jag gått hela min graviditet nu, att bebisen är beräknad idag :)
Tyvärr så verkar lillkillen ha en egen vilja, till skillnad från va alla i hans omgivning vill, så han ligger fortfarande kvar i magen där det är varmt och tryggt... :(
Han har inte gett mig något som helst tecken på att han är redo att bemöta världen än, å jag tror är ärligt att de tar någon dag till hur mycket vi än vill ha ut honom nu... Förvärkarna som jag har beskrivit å sagt att jag haft nu i någon vecka, dom kvarstår precis som vanligt (möjligtvis lite mer och kraftigare men ej smärtsamma). Tur att man iaf har dom så man vet att allting står rätt till !!!! Hoppas med hela mitt hjärta å mycket mer att vår lilla skatt vill titta ut innan nästa vecka, för att slippa det där ultraljudet som jag berättade om i förra inlägget - vore så himla skönt å underbart att allt flöt på som vanligt å att man slapp tänka på att någon är fel.

MAMMA Å PAPPA LÄNGTAR EFTER DIG SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET!!!!!!!!!!!!! KOM UT NU <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Byte av ämne (hehe).
Idag har man kollat på Sverige matchen i hockey tillsammans med mamma. Vinst å nu väntar semifinal på fredag mot Finland- HEJA SVERIGE!!
Resten av dagen har man bara tagit det lugnt, gått runt å hoppats på att värkarna skulle sättas igång, men icke då.. Sitter här fortfarande här å väntar otåligt precis som älsklingen!<3
Halv 6 tiden kom en mäklare till oss för att prata och informera oss angående våran flytt och allt runt omkring det. Känns riktigt bra att allting flyter på bra nu när det gäller allt sånt!
Resten av kvällen har det bara varit så att vi har käkat middag och underhållit oss med det gamla vanliga - gibbande å tv/data.
Blir nog snart att krypa till kojs för att inte vara alltför trött imorgon! :)

Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag, så hörs vi! <3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår va man återigen på ett barnmorske besök. Det sista innan förlossningen. Bm (barnmorskan) tog inga prover tanke på att allt såg bra ut sist. Däremot så vägde hon mig och tog nytt blodtryck, mätte livmodern, lyssna på hjärtslagen och kände igenom magen för att känna hur lillen låg.
* + 11 kg totalt fortfarande
* Bra blodtryck
* Fina hjärtslag, fast mindre i minuten bara för att han troligtvis låg å sov just när bm lyssnade
* Oförändrad livmoderns mått (35cm)
* Bm tyckte att lillen hade sjunkit ner mer i mitt bäcken vilket kan vara en bidragande orsak till att livmodern ej har vuxit något på 2v.

Fick även information om att ifall jag fortfarande är gravid nästa ons (den 2672) så ska jag ringa och få en ultraljudstid på tors den 27:e. Det är en koll för att kolla hur mitt fostervatten ser ut och om jag har tillräckligt med vatten, för att bebisen får tillräckligt med näring. Skulle det vara så att jag ska göra ett ultraljud å allt är som det ska så får jag gå runt och fortsätta vänta på förlossningen. Men skulle det vara något med fostervattnet och att de ser att bebisen inte får tillräckligt med näring så kommer de sätta igång mig (oavsett om jag har värkar eller ej) för att få ut bebisen även om jag ej har gått över 2v (42+0).

Mina tankar kring det känns både som en lättnad med samtidigt lite läskigt. Klart att det vore kul med ultraljud för att se bebisen nu när han e färdigutvecklad i magen och skönt att ta reda på att allt är som det ska med allting. Samtidigt är det läskigt för att man kanske kan få sån information som man ej vill höra + att jag e lite rädd för att bli igång satt efter va man har hört å läst..
Förhoppningsvis så slipper jag gå över 1 v överhuvudtaget! :)

Igår hände det egentligen inte så jätte mycket mer. Städade klart hela lägenheten m.h.a mamma, innan vi åkte till mormor å morfar för att käka, innan det va dags att gå på basket match. Vinst för våra Kungar! Blev en lugn kväll hemma med älsklingen därefter. Låg i sängen å snackade om allt möjligt innan de va dags att sova <3

99.3 % avklarade & endast 2 dagar återstår till BF

Idag har de egentligen inte hänt så mycket även om man har fått hela dagen att gå rätt snabbt ändå. Dagens schema såg ut så här:

* "Sparkade" upp älsklingen kl.5 då han skulle till jobbet
* Gick upp halv 12 - käkade en brunch
* Stor städade hela köket, sovrummet & hallen från tak till golv
* Gick ner till stan för att lägga på ett kuvert till försäkringskassan
* Fick skjuts hem av pappa
* Fortsatte stor städningen - badrummet och vardagsrummet
* Lagade middag till mig å älsklingen
* Packade Mickes match väska (utan att tänka på de^^)
* Kollade på ett Breaking Bad avsnitt innan Micke skulle iväg på match
* Packat min träningsväska tills imorgon

Just nu så sitter jag i soffan med brorsan sovandes tätt intill mig. Tänkte i stort sätt bara skicka in detta inlägg å sedan krypa ner i sängen å kolla tv tills älsklingen kommer hem från matchen, efter 23 tiden någon gång.

Det är många som längtar och frågar om bebisen har kommit än eller är på g. Och det enda jag kan informera om för tillfället är att det har ej uppkommit några mer tecken på att han vill titta ut just nu :( Både jag å hans pappa vill inget hellre än att han gör det nu, men tyvärr så e han olydig redan nu ;) haha.
Förvärkar å sånt (precis som jag skrivit i tidigare inlägg) känner jag dagligen, det enda jag (och Micke för den delen) går å väntar på är de här riktiga å smärtsamma värkarna, att de ska sättas igång så man vet att NU händer det !!!!!! Känns konstigt att säga å skriva att jag längtar efter att få känna smärtan men samtidigt så vet man ju att det leder till något positivt, någon man har gått å längtat/väntat på i 9 månader! :)
Finns inte ord som beskriver hur efterlängtad våran son är!!!!!!! <3<3

3 dagar kvar till BF - inga fler tecken på att det är dags!

Vakna vid 13 tiden - skönt å få sova ut lite även om 12 tim sömn egentligen e för mycket för mig då jag bar blir seg resten av dagen. Lillkillen tar mer å mer av min energi, så jag hoppas att han kan titta ut snart. Inte för att jag kommer ha mer energi då, men ni fattar ;) Längtar så himla mycket <3
3 dagar kvar till BF men känner fortfarande inge mer än förvärkarna som jag haft nu i någon vecka. Sammandragningarna finns där dagligen, mens känslan har övergått till magknips smärta (rätt så lindrig), ryggsmärta finns om jag sitter/ligger länge i samma position och lillens rörelser är som dom ska. Det enda som saknas är de riktiga värkarna! För en gångs skull så längtar man till att få känna den här extrema smärtan, känns underligt att säga så men vill inget hellre just nu tanke på att det leder till något magiskt!!!!! <3

Framåt 15 tiden idag gick jag å älsklingen upp i den nya lägenheten för att ta mått å spekulera lite hur vi vill ha det sen när vi får tillgång till renoveringen! Lär nog komma inom 2 v iaf ! :D Då blir man ägare till en 3:a å ett nytt liv öppnar sig som barnfamilj - jätte mysigt för oss <3
Kom precis hem från lägenheten (3,5tim senare i stort sätt) - tog lite längre tid än väntat men nu vet vi i stort sätt hur vi vill ha de vilket e grymt skönt. Blir en hel del renovering men tur att man har en sambo, pappa, lillebror å svärfar som älskar sånt här ! :) Även en svärmor som gillar å rita upp kök. Kommer gå galant alltihopa!
Snart blir de för älsklingen att måla taket i hallen en gång till, å jag börja med maten. Blir en lugn söndags kväll med lite gibb och/eller Breaking Bad avsnitt innan de e dags för sängen och en ny vecka.

Hoppas att ni har haft en trevlig söndag å sätt Sverige ta sin andra guld medalj i OS!!! :)

Mysig helg med underbara personer!

I fredags va det som sagt alla <3-s dag och vi hade en väldigt häktisk dag från att älsklingen kom hem tills att vi gick å la oss. Direkt när han kom hem skulle han svepa en 50cl öl pga den här nomineringen på fb, sedan va de bara att sätta igång med de han egentligen skulle göra. Stängde in mig å brorsan i vardags rummet för att han skulle fixa å trixa ute i hallen med att riva taket på de ställen där det hade spruckit å därefter spackla igen allting igen. Det tog lite längre tid än beräknat så jag fick dammsuga å moppa golvet medan han hoppade snabbt in i duschen, då vi sedan skulle vara nere på stan för att möta upp hans tjej polare Sophie en kort stund & samtidigt passa på å köpa något till Olle som vi skulle iväg å fira på lördagen. De va mycket trevligt! :)
Det va meningen att vi skulle ha hämtat ut en ny rauter till internet när vi ändå va på stan men självklart så glömde vi den hemma, så vi fick åka hem å hämta den, jag släppte av Micke så han fick fixa de medan jag hämtade lite grejer hos Mika som älsklingen behövde. Hämtade upp Micke igen på stan innan vi kunde åka hem igen och ta de lugnt :) Jag stod för matlagningen i år då Micke gjorde de förra året. Käkade framför Fångarna på Fortet och ett Breaking Bad avsnitt innan Micke satte sig ner vid datan en stund. Kvällen slutade med att vi båda la sig i soffan å fortsatte kolla på serien, och älsklingen somnade tillslut med mig liggandes i knät och ena handen på magen, då våran älskade son levde rullan i magen- riktigt mysigt <3

Igår (lör) så va de att ställa klockan på 11 då vi skulle åka till Nyköping vid 12.15 för att fira lilla Olle, då han fyllde 1 år förra helgen :) Va mycket trevligt å träffa honom igen och självklart hans underbara föräldrar Anna och Linus! Blev att vi stannade där tills klockan blev 4 någonting, innan vi åkte hem för att vi behövde handla till maten, men framför allt för att Micke skulle hinna slipa taket, spackla lite igen om det behövdes och därefter måla igen de han hade spacklat. Blev att jag å brorsan blev instängda i vardagsrummet igen, men det gjorde absolut ingenting för de va ju hockey på tv haha :) Blev riktigt bra i hallen och en stor klapp på älsklingens axel! Även om han jobbar med sånt här (spackla å slipa osv) så e de tydligen inte samma sak ändå enligt honom, så han va stolt över sitt eget arbete!
Han slog sig sedan ner för att kolla på slutet av matchen medan jag gjorde i ordning tacosen. Käkade å kollade på melodifestivalen tillsammans innan han skulle gibba lite till med Wille, Martin å Hampus. Hann även bli 1,5 film innan jag vakna av att älsklingen pussade mig lätt på kinden å fråga om vi skulle krypa till kojs. Somnade direkt i älsklingens famn <3

Alla <3 -s dag

Då va det återigen dags för alla <3-s dag. Tycker att det här året har gått sjukt fort. Känns som om att de va häromdagen som jag å älsklingen satt i köket å käkade fin middag, med ett glas rött och jag gav honom ett armband + en halsduk som han hade gått å funderat på å köpa ^^ I år känns det mer som om att vi "glömt" bort att de e alla hjärtans dag tanke på att knodden är beräknad om 5 dagar, å kan ploppa ut när som helst egentligen, Lika så va de med julklappar då vi inte gav varandra något (vilket vi hade bestämt innan). Men självklart så kom älsklingen hem med en stor vacker ros och gelé hjärtan till mig trots att vi hade sagt att vi inte skulle ge varandra något :') Han e så himla söt! Älskar dig Micke mer än allt!!!! <3 Självklart så trodde brorsan att rosen va till honom, för han började nafsa på bladen så fort jag hade ställt den i vatten haha ^^ Resten av kvällen blir de att käka lite gott å ta´t lugnt framför tv eller Breaking Bad med älsklingen <3 Lär bli en mysig alla <3-s dag trots allt <3

Finns inga ord som beskriver hur mycket vi här hemma längtar efter dig <3

Vad ska man säga, mer än va rubriken lyder. Det är nu 6 dagar kvar tills våran älskade son är beräknad, d.v.s att jag gick in i sista graviditetsveckan idag! Det känns så nära men samtidigt så himla långt bort.... Vill bara att han ska ge mig ett starkt klartecken på att han vill ut till sin mamma och pappa !! Vi längtar så himla mycket efter dig! <3 Jag har börjat vakna om nätterna, 3-4 ggr ca (ej regelbundet), då den här lätta mens liknande känslan har ändrat karaktär till en mer magknips smärta. Det gör lite små ont ( :D ) men inte alls som riktiga värkar ska kännas, så än så länge är det bara förstadiet tills de kraftiga förlossnings värkarna sätts igång!!! För en gångs skull så LÄNGTAR jag efter att få ha ont och känna att det är dags! Även älsklingen vill att jag ska känna smärtan, men ändå inte tanke på att han hatar å se mig lida (gillar inte ens å se mig sjuk), men i det här fallet så e de något gott som kommer till <3
Kollade även igenom mina bilder på mobilen idag, då det inte blev någon träning som det va tänkt, och la märke till att jag faktiskt e rätt stor nu när det bara e en vecka kvar till BF jämfört med innan jag blev gravid. Lite kul å se :) Även om alla i stort sätt säger att jag har en fin men rätt liten graviditets mage så tycker jag själv att jag e rätt stor jämfört med innan, även om jag inte tyckte att jag va speciellt liten innan ^^ Får hoppas att jag går ner mina mamma kilon rätt snabbt sen så man kan börja träna å få i ordning på kroppen igen + att jag hoppas att amningen funkar så att de hjälper till lite :)

Tatueringssugen? JA!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN (!!!!!!!!!) kom jag iväg till gymmet i morse - väldigt pigg för en gångs skull när jag vakna. Gymmade mellan 12.20-14.20 tiden. Duscha å fixade i ordning mig, innan jag gick förbi mamma på jobbet å pratade lite med henne å hennes jobbarkompisar. Blev att man vart kvar där tills pappa sluta kl.16 så man fick skjuts hem. Sen dess har jag inte gjort så jätte mycket. Väntat på att älsklingen skulle komma hem. Blir väl å ta de lugnt som vanligt ikväll å INTE krama om älsklingen så att jag kommer åt hans ny tatuerade bröst (bild se nedan) ^^
Älsklingen kom hem från tatueringsstudion med denna tatuering - grymt snygg! Å de kommer bara bli ännu snyggare, då han ska bygga ut det andra bröstet också, så han har hela bröstet med bläck !! :) Han är väldigt öm för tillfället, men han e väldigt nöjd, vilket jag tycker att han ska vara!!! Hans idéer får mig att bara vilja boka in en tid för mig också!!!! Det svåra e bara å veta vad man ska göra... Har lite idéer men vet inte riktigt om det blir bra.. Får sätta mig ner å fundera lite till å vänta tills graviditeten är över. Min revbens tatuering får vänta, då jag vill bli av med mina graviditets kilon först, å kanske t.o.m. lite mer, men de andra jag funderar på kan man ju göra i stort sätt bara några veckor efter att lillen har kommit! Tyvärr har man ju inte samma ekonomi som älsklingen så de blir nog inte av så fort ändå...

Så nära men ändå så pass långt bort

Helgens planer blev inte riktigt som vi hade planerat. I lördags då vi egentligen skulle åkt till Nyköping å firat lilla Olle slutade med att det istället med en lugn och lite små tråkig lördag framför melodifestivalen. Olle hade nämligen inte blivit frisk så kalaset blev inställt. Hel lördagen bestod v att jag satt som vanligt här vid min data å Micke vid sin. Kollade på melodifestivalen med varsin pizza innan vi återigen gick tillbaka till det "normala" ^^
Kröp till kojs relativt tidigt för att vara en lördag - 1 tiden. Somnade som två stockar <3

Igår (söndag) kom pappa och svärföräldrarna förbi en sväng för att kolla på en lägenhet (en 3:a) tillsammans med mig å älsklingen. Vi hade redan spanat in den men våra föräldrar va även dom lite nyfikna.
Svärföräldrarna stannade sedan kvar på middag, och det blev några timmar med trevligt sällskap :) Resten av kvällen kollade jag på filmen "Troja" medan älsklingen hittade en nytt spel som han å hans polare testade. Framåt 12- slaget kröp vi ner i sängen, inte ett dugg trötta för en gångs skull... Va väldigt svårt å somna men lyckades tillslut! <3

Idag skulle jag ha varit duktig å gått ner till gymmet, men som vanligt blev jag för lat å somnade om tills klockan blev 13. Helt otroligt att hjärnan och kroppen ställer om sig helt om man skippar träningen i 2 dagar. Nu har jag lixom inte tränat på 2v :o Känns inte alls okej någonstans!!! Imorgon måste jag verkligen ta mig i kragen och palla mig neråt!!! Blir sur på mig själv annars!!
Men iaf, jag begav mig ner till stan vid 14 tiden för att ta det lugnt där nere innan det va dags för profylax kurs (amningskurs inför förlossningen) med älsklingen. Besökte mamma en stund på jobbet innan älsklingen kom in å sa att vi skulle gå vidare.

Tiden på kursen kändes som om att den gick mycket fortare denna gång än för 2 v sedan. Kan ha å göra med att nu va vi betydligt mer aktiva och hade lite roligare överlag, än som sist då vi bara satt å lyssnade på barnmorskan å fick till oss hur man skulle andas under de kommande värkarna. Nu fick vi repetera andningens tre steg, samt prova på å krysta. Ens partner fick även förslag på hur han skulle underlätta för oss kvinnor m.h.a massage och lite andra hjälpmetoder mellan och under självaste värkarna både innan man åker in till förlossningen och när man väl är på plats på sjukhuset. I slutet hade vi lite avslappningsövningar, innan de va dags att åka hem igen. Både jag å Micke har det första beräknade datumet av de par som va på kursen å barnmorskan tyckte att vi va väldigt lugna och förberedda, både på hur vi ska göra (efter dessa 2 andningskurser) å på vad som komma skall - vilket kändes grymt skönt att få till sig nu när det bara är 9 dagar kvar tills det är beräknat :)
Jag må erkänna att 9 dagar låter väldigt nära men ändå så pass långt bort tanke på hur otroligt bra jag mår å att jag inte har haft några som helst bekymmer under min graviditet :) Vi vill bara att han ska komma ut nu, vårt lila mirakel <3 Som vi å många andra, längtar <3

Hembesök ho Evelina å lilla Milliam! <3

Blev nästan 3tim sovmorgon för älsklingen i morse, då han skulle iväg å besikta bilen kl.8.10. Jag vaknade sedan av att Evelina smsade runt 10 tiden så de va abra att gå upp å fixa i ordning sig, och sedan bege sig hem till henne. Vi möttes upp på vägen och köpte med oss mat hem - kebabtallrik blev de tillslut efter mycket velande (självklart). Under dessa 2-3tim vi sågs så bestod det mest av att vara förtrollad av hennes lilla son Milliam som va så himla söt!!!!!!! Kan inget annat än att säga att jag bara längtar mer å mer efter min egna lilla knodd i magen efter detta hembesök hos Evelina!!!!! :D
Självklart blev de en hel del prat och skratt också under dessa timmar, men precis som alltid så springer tiden tyvärr iväg. Vid halv 3 va de bara att bege sig hemåt igen då jag å älsklingen skulle kolla på en lägenhet (3:a). Mycket intresserade efter denna visning, får se om vi slår till ! Vore grymt skönt med större lägenhet nu när vi snart får en liten tillökning i familjen <3

Resten av kvällen lär bli lika lugn som de resterande dagarna/helgerna/veckorna. Blir nog å kolla på Fångarna på Fortet och antingen någon film efteråt eller fortsätta kolla på Breaking Bad serien med älsklingen! Blir mysigt oavsett <3

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag och njut av helgen!!!! :D

(Jag å lilla Milliam på bilden)

En ny vecka + återigen ett barnmorske besök :)

Idag gick man återigen in i en ny vecka - 39 (38+0) och man börjar närma graviditetens slut. Känns både sorgligt och helt underbart tanke på vad som väntar oss :) Kommer sakna att gå runt med mamma magen och känna alla rörelser, men jag måste ändå erkänna (precis som alla andra blivande mammor/mammor överlag) så är längtan efter att få känna sitt barns närhet och kärlek mot sitt bröst det man absolut längtar mest till! :)
Va även tillbaka hos barnmorskan idag och allting såg lika bra å fint ut som vanligt, precis som hela min graviditet! Blodtrycket, sockervärdet och järnvärdet ligger på ett normalt värde. Jag har ökat ytterligare 1kg sen sist och ligger nu på totalt +11kg, vilket är helt normalt (mellan 10-13 = normal graviditets uppgång). Barnmorskan säger att det endast e graviditetskilon och att det inte finns något överflödigt kilo inblandat vilket känns helt underbart, tanke på att man fått höra från släktingar att generna på både mammas och pappas sida ligger på över 15 kg/ graviditet. Livmodern har vuxit 2 cm sen sist och är nu totalt 35 cm stor (se kurvan på bilden nedanför). Knoddens hjärtslag låter himmelska, helt underbart varje gång man hör dem slå så fint! Han har även tryckts sig ännu mer neråt i bäckenet och inväntar bara att ta steget att "ploppa ut" (inte så konstigt att det känns som om att jag måste på toa hela tiden!!!! haha). Jag följer en helt normal graviditetskurva, vilket jag gjort hela tiden. Känns otroligt skönt å underbart att man sluppit några oro moment och komplikationer av olika anledningar, som man har hört samt läst sig till. Barnmorskan bokade även upp en ny tid den 18/2 men räknar inte med att jag ska dyka upp den dagen tanke på att jag är beräknad den 19/2, och hon är i stort sätt 100% säker på att jag kommer få tidigare än det är sagt :) Jag och älsklingen hoppas å tror detsamma! Gud va vi längtar ihjäl oss här hemma <3<3

Inte många dagar kvar nu som "tonåring" !!!!

2v , 14 dagar kvar tills BF !
Måste erkänna att det börjar bli lite läskigt nu när man ser att dagarna minskar, men samtidigt så är längtan så otroligt mycket större för både mig och älsklingen! Man måste vara eller ha varit med om de här 9månaderna i livet för att verkligen förstå, för det går inte att beskriva med ord! :)
En otrolig känsla och upplevelse som man går igenom! <3

Har blivit värsta slöflocken...

Nu har det blivit ytterligare 2 dagar utan någon som helst träning- inte alls som jag tänkt å planerat...Har blivit värsta slöflocken å de känns inte alls bra! Bäst å skärpa sig igen så att man är redo inför förlossningen och känner sig piggare igen... Dessa dagar har jag inte gjort speciellt mycket. Tagit långa sovmornar, legat i soffan å kollat film + lagat lite lunch. Har även blivit lite Breaking Bad tittande med älsklingen på kvällen innan det har varit dags för oss å slagga.

Resten av veckan ser ut så här:

* IMORGON (ONS): Kanske träna med mamma, innan jag ska iväg å träffa Evelina å hennes guldklimp.
* TORS: Barnmorskan kl.10, kanske träna innan.
* FRE: Träffa Evelina, och köpa present till Olle som ska firas på lördag (om han blivit frisk)
* LÖR: Till Nyköping kl.14 för att fira Olle och träffa Anna & Linus
* SÖN: Inget planerat!

Så är det någon som vill hitta på något på tors fm/em så e de bara att slänga iväg ett sms :D Känner mig så himla slö som bara går hemma! Tycker att knodden kan titta ut snart så man har lite å göra om dagarna + att jag vill mysa med honom å inte bara med magen !!!!!!!!!!<3

Ta dagen som den kommer

I morse lät älsklingen mig sova ut ordentligt även om det inte vart så jätte länge ändå- 12 tiden ca. Han tyckte att jag sov så sött så han hade stigit upp tyst om en mus å satt sig vid datan. Han funderade på att väcka mig med frukost på sängen men tyvärr så hann jag vakna innan han hann iväg å köpa frukost, så de vart bara rostade mackor med fil idag. Lika gott de iofs!
Det lär bli en väldigt lugn söndag, tanke på att vi inte har någonting planerat alls mer än att koppla in bildbarnstols ställningen i bilen och käka korvstroganoff till middag. Lär kanske bli något Breaking Bad avsnitt oxå framåt kvällen.
Rätt skönt å inte ha något speciellt inplanerat sista dagen på veckan, utan bara ta den som den kommer :)

Nästa vecka blir det även att komma igång med träningen igen, efter en slapp vecka. Ska försöka träna varje dag, iaf 4 vardagar å inte bara 1. Sen är det återigen dags för ett barnmorske besök på torsdag, och iväg på 1-års kalas i Nyköping på lördagen beroende på hur lillen i magen vill göra :P Men det borde inte vara några problem för han har inte gett mig några mer avslöjande på att komma ut än, mer än att den här mensliknande känslan har blivit lite starkare, men inget som är smärtsamt ännu :)
Vi får helt enkelt se när han känner för att titta ut. Han är välkommen när som helst nu när vi har klarat våran 1-års dag och fått våra graviditets bilder haha !

Har väl inte så mycket mer å tillägga i detta inlägg så ni alla får ha en fortsatt trevlig söndag så hörs vi så småningom :)
Puss å kram <3

Bara en början på en lååååång och underbr famtid<3

Blev en väldigt lyckad 1-års middag på restaurang igår med grym mat, lugn musik i bakgrunden, ljus tända och framför allt med det bästa sällskapet ever! <3
Vi avslutade kvällen med att mysa i soffan framför Breaking Bad tills klockan blev 1 någonting, då det va dags att krypa till kojs :) Tack älsklingen för detta underbara år tillsammans med dig! Det här är bara början på en låååång å underbar framtid ihop <3
Älskar dig min andra hälft!!! <3

Modell dag + 1 år med älsklingen <3

Idag vaknade man kl.12.15 efter 12 timmars sömn - gud va vi sover nu för tiden! Helt sjuk, men samtidigt får vi passa på nu medan vi kan innan knodden kommer :)
Blev att jag hoppade in i duschen direkt efter att ha gett älsklingen sin morgon puss, och fixade därefter i ordning mig till att Alexsandra skulle komma hit för att fotografera mig å älsklingen med magen, s.k. graviditetsbilder, som ett minne sen när magen e som ett blott minne :) Kul å ha lite bilder på oss som en familj. Väldigt sällan de blir såna bilder tagna när hemma å jag måste erkänna att på ett helt år så har det inte blivit att vi har tagit en enda bild på oss tillsammans (asså att vi själva står med kameran å tar en "ego" bild) å framför allt ingen puss bild. Det har lixom inte kommit på tal från någon av oss, så nu blev de lite alla möjliga sorters bilder å en hel del puss bilder men ändå ett fokus på magen :) Vi fick inte se bilderna här idag efteråt för Alexsandra skulle hem å redigera dom lite å kolla ut vilka som blev bäst (hon tog närmare 200 st så de blir lite att göra för henne ;)) innan vi skulle få dom :) ser fram emot att se dom å jag e säker på att de blev riktigt fina bilder tanke på hur duktig hon e!!! :) STORT TACK!!!!!!!! <3

Nu blir de 2 tim lugn å ro här hemma å vid 18 tiden så ska vi bege oss till Crazy Town där jag har bokat bord till oss. Bjuder älsklingen på restaurang på åran 1- års dag! <3
Tänk att de redan har gått 1 helt år sen vi två blev en! 1 år känns som en kort tid tanke på vad som har hänt oss båda under detta året, men samtidig så undrar jag vart detta året har tagit vägen! Helt sjukt !!! Å om 18 dagar (kanske t.o.m. mindre) så e vi även föräldrar till en liten son!!!!! Hur underbart e inte de!!!! <3
Gud va jag älskar dig Micke<3
Alexsandra som fotograf :)

Mys fredag med den finaste <3

Denna vecka vart det väldigt dåligt med träning, endast måndagen. Skulle ha tränat igår (fre) men sket i de bara för att mamma hoppade de. Blev istället en lunch på stan med henne å lite shopping :)
Mamma köpte en björn liknande dress till lillen och jag 2 långärmade body´s + lite andra grejer. Snacka om att man kommer bo på barnavdelningarna sen när knodden har kommit till världen! Man blir helt förälskad!!! <3
Efter att mamma hade bjudit mig på lunch så blev det ett snabbt hejdå då hon skulle jobba. Jag fick skjuts hem av älsklingen som precis kom från jobbet vid den tiden- passade utmärkt!
Tog det lugnt hemma och gick sedan upp och beställde hem en varsin calzone för att käka medan vi tittade på ett Breaking Bad avsnitt innan det va dags för fångarna på fortet. Därefter blev det även 2 avsnitt till av Breaking bad, innan vi båda kröp ner i sängen och somnade direkt. Snacka om att vi båda va grymt trötta!! Underbart att det även blev en liten familjekväll även denna helgen. Jag liggande i älsklingens knä samtidigt som knodden sparkade i magen och brorsan låg vid mina fötter i soffan -älskar denna känsla <3


RSS 2.0