Knappt 1 tim kvar

Knappt 1 tim kvar av denna arbetsdag. Vart som sagt lite längre än planerat så lär vara rätt så trött imorgon när alarmet ringer kl.5.10.. Men de får man vara ibland. "Sova får man göra i graven" som älsklingen uttycker sig.
 
Hela kvällen har vi tillbringat framför tv'n å Timells Skärgårdskök med en varsin skål fruktsallad. Sjuuuukt gott!👍
 
Längtar till sängen å älsklingens varma famn. Den platsen både på morgonen å kvällen är världens bästa å mysigaste. Är världens lyckligaste tjej som får tillbringa min tid där när jag vill å få leva ihop med denna kille😍 Älskar honom obeskrivligt mycket ❤
Lugn kväll på jobbet
Han❤

Dagens status + andra tankar

Ville bara slänga in ett snabbt inlägg om dagens status å tankar:
 
* JÄTTE TRÖTT tjej begav sig till jobbet i morse. Flöt på väldigt bra hela dagen. Jobb kl.7-15.15 på hemtjänsten.
 
* Jobb kl.16-23 på andra jobbet pga sjukdom bland personalen. Självklart ställer man upp när man kan. Känner dock att jag inte har fått möjlighet att jobba så mycket i juni (alltid krockat med ngt) så de va väl lite därför jag ville jobba + att cashen behövs till sparkontot.
 
*  Midsommarhelgens solbränna börjar flagna bort i pannan på mig!!! Inte okej ! 😝
 
* OTROLIGT att juni mån är slut om drygt 7 tim. Vart har månaderna tagit vägen?!
 
* I helgen ska jag på tjej middag hos bästa Anna som fyllde 25 år igår! 😁 blir även övernattning. Första gången jag sover borta helt ensam sen Theo kom, kommer kännas tomt å sakna närheten av mina älsklingar ❤ Grymt kul kommer vi dock ha!
 
* 5 dagar kvar tills älsklingen fyller 25 år ❤ Ska bli mysigt å bara gå ut å käka med mannen i mitt liv🎂
 
* 6 arbetsdagar kvar till semester. Som vi längtar ! Hoppas på mycket 🌞 & bad denna sommar!
 
* Tankar kring ett kommande syskon till Theo kommer allt närmare från oss båda. Längtan blir större å större när man ser alla gravidmagar å alla små bebisar. Må erkänna att jag e väldigt avis på de nyblivna föräldrarna. Vem vet, var dag kanske är närmare än vi tror (har fortfarande spiral så NEJ de e inte riktigt dags än) 😍
 
* 2 av mina barndoms vänner väntas få tillökning i aug respektive dec i år 😍👼 J(Ä)RNA GÄNGET VÄXER MED STORMSTEG ❤
 

Matleverans på jobbet

Igår va de jätte jobbigt att kliva upp när alarmet ringde. Både älsklingen å skrutten kände samma sak då de klev upp 10 min senare än de egentligen skulle. Jag kan skylla på att jag varit ledig i en vecka men e de inte då man borde vara utvilad? Knappast haha.
Det tog 1tim att komma till jobbet idag pga att motorvägen är avstängd efter helgens lastbilsolycka. All motorvägstrafik gå genom Södertälje å de e kaos hela dagarna känns de som (framför allt på morgon å em/kväll)... Till en början skulle de ta runt 2 v, men i gårdagens LT så stod de att har vi otur kan de ta månader att få bron lagad... asså seriöst! De borde jobba 24/7 när sånt här uppstår för att få de klart så fort som möjligt! De kanske redan jobbar skift men känns ändå som om att de tar en evighet, känslan kanske e så mest för att man själv är drabbad av kaoset..
 
När båda jobbar så åker älsklingen jämt med mig så släpper jag av honom på vägen innan jag ska lämna Theo på dagis. Denna morgon blev de inte riktigt så. När vi väl kom till Birkakorset va de totalstopp. Han fick hoppa ut å springa sista biten för att hinna till jobbet i tid (hade 5min på sig). Själv så kom man till jobbet strax innan 7 å kände bara massa stress eftersom stressen uppkommer när man är på jobbet i 30 min innan man börjar 😝
Hela dagen har flytit på rätt bra trots kaoset. Jag drabbades inte så jätte mycket men dessvärre va de för några kollegor som sluta 1.5 tim senare än planerat..
Va tänkt att jag skulle träna med både mamma å pappa efter jobbet men båda banga, eller ah. Pappa hade helt glömt bort att han skulle till sjukgymnasten kl.16.30 å vi skulle träna kl.18. Mamma hade tänkt åkt in den tiden då hon va ledig men hoppade de då brorsan sluta så att pappa kunde åka med honom. Hade kunnat träna själv men kände inte att motivationen fanns för de.
Blev istället en lugn kväll hemma med mina killar 😍
Eftersom jag inte hann ta någon lunch bad jag mamma om hon kunde komma med något lätt till avlastningen som jag satt på. Skulle nog inte säga att denna måltid e lätt men GOTT va de !!!🍕

Sommar planer

Som förra inlägget beskrev så är det inte långt kvar tills semestern. Vi har väl egentligen inte planerat så mycket. Vi kommer ha 4 veckor var, varav 2 är föräldraledigt för mig. Eftersom det är första sommaren för oss i huset så blir det nog väldigt mycket fixa å trixa hemma för att få det fint i trädgården (är bara en gräsmatta just nu, inga blommer eller någonting som livar upp lite) samt se om huset behövs målas osv.
 
Vi har även tänkt att åka till Öland för att sola å bada med min sida av släkten då min mormor å morfar har sommarstuga där. I samband med det så lär vi nog åka till älsklingens land (Espö) och tillbringa några dagar där med svärmor, Lena, Hasse och kanske älsklingens syster m. familj (beror på om vi tajmar in varandra).
 
Kålmården är även en sommaraktivitet som vi har planerat då Theo är så pass gammal att han skulle älska det. Han älskar djur och att springa runt i gångarna mellan djuren skulle vara en upplevelse för honom. Bamseland är väl en stor del av hela dagen som även skrutten skulle gilla. Ska försöka få ihop en dag som inte är alltför varm, tillsammans med Carro och hennes familj. Ska bli riktigt mysigt!
 
Mer än så har vi inte tänkt nu i sommar men det känns ändå som om att veckorna kommer gå riktigt fort och att jobbet kallar på en. Konstigt nog så går semester väldigt fort. Tänkt att vi redan går in i juli månad på fredag, andra halvan av året. Helt sjukt va dagarna, veckorna, månaderna går. Tycker att tiden kan stanna upp lite grann å man hinner ta vara på iden och njuta av allt som händer mycket mer än va man gör i dagens läge.
 
Hur ser era semesterplaner ut? Berätta gärna :)
 Måste ha varit en bild från när Theo va 5-6 månader <3 

2 veckor kvar till semestern

Har nu gått in i v.26. Om 2 veckor går både jag och älsklingen in i våra 4 semester veckor. Som vi längtar!
Jag har iofs inte jobbat så jätte mycket denna månad som jag nämnde i förra inlägget, men det har ändå inte känts som om att man har varit ledig då de har vart massa annat. Fullt upp på hemmaplan helt enkelt. Alltid skönare å känna att man är LEDIG istället för "ledig" från arbetet.
 
Jag har 8 arbetsdagar kvar, 3 st denna vecka och 5 st nästa vecka. Känns lite små surt att ha varit ledig 5 helger i rad och nu avsluta jobbdagarna innan semestern med jobbhelg. Men samtidigt så känns det helt okej då jag får tacka för denna tid och önska alla underbara kollegor en trevlig sommar.
Vad jag menar att jag då får tacka för min tid är att jag har sagt upp min 80%-iga tjänst på hemtjänsten då jag efter semestern kommer börja jobba som personlig assistent. Har nämnligen blivit erbjuden en tillsvidare anställning där på 80% (de skulle kolla om det fanns en högre tjänst lite senare när man kommit in i arbetet mer- HOPPAS!!!) :D Känns underbart ! Behövde verkligen ha den tryggheten med en fast tjänst istället för endast 2 mån i taget, inte bara för min egen skull utan även för hela familjen, både ekonomiskt sätt och som sagt en trygghet.
Jag kommer fortsätta jobba på hemtjänsten men endast som timmis, så man vet aldrig hur mycket det blir. Det sköna att att man är med i systemet även om man kanske bara rycker in å jobbar 2 dagar/mån.
 
Ska bli skönt att byta plats på tjänsterna. Jag har suttit och räknat upp både + och - med båda jobben, och kommit fram till att det är MYCKET mer + inom andra jobbet än inom hemtjänsten. Det bästa är nog att slippa den här ständiga stressen från att man kliver upp på morgonen tills man sätter sig i bilen på väg hem.Har dock inte fått sett mitt schema än men hoppas på att jagfår de önskemål jag önskat, speciellt att få jobba jämna helger istället för ojämna (det kanske redan va schemalagt så, så då behövdes det inte justeras något).
Dock kommer jag självklart att sakna mina kollegor inom hemtjänsten. Man har trots allt jobbar med dom i streck 1.5 år så man har kommit varann nära. Vi har skrattat, gråtit, bråkat och haft det mysigt, precis som en liten familj. Det har varit dagar man bara vill tacka för sig direkt på dagen medan andra knappt velat gått hem för dagen. Så är det nog på de flesta arbetsplatser.
Som sagt, det är skönt att vara kvar i systemet även om man inte kommer ses så jätte ofta efter semestern. Kommer självklart hälsa på någon dag mer för att hålla kontakten uppe och se hur de har de :)
 
Ska alldeles strax åka på personal möte så jag kanske får se mitt shema då och om önskemålen har slagit in. Borde vara dags snart att få se schemat eftersom i aug ska de börja gälla. Har för mig att det skulle varit klart för 2 v sedan men inte fått något besked om att det är klart. Vi får se helt enkelt om de nämner något idag på mötet :)
 
På Öland för 1 år sedan. Theo va stor redan då haha.
 

Tankar kring hur Theo skulle vara mot ett så småningom kommande syskon & lite annat smått å gott

Tyvärr blev det inget besök till Nyköping för mig och Theo för två helger sen, som planerat... Theo hade inte hostat någonting på hela fredagen och knappt snorat något, men närmare kvällen så hade hostan kommit tillbaka, vilket gjorde att vi beslöt oss för att hoppa denna gången + att deras barn hade blivit friska precis till dopet veckan innan & ville inte bli sittade igen... Tyvärr!!1  Alltid är det något som kommer emellan våra planeringar...
Älsklingen åkte framåt halv 10 på lördagen. Han skulle hämta Hampus i Gnesta på vägen. Själv så blev det att man städa hela huset, sätte på tvättmaskinen, bädda rent och tog det allmänt lugnt innan vi fick fin besök av min ur gulliga kusin som är ca 7 mån och min morbror, samt pappa. De va nämligen på besök och va väldigt nyfikna på hur vi bodde nu när vi flyttat. Det är inte så ofta de är i Stockholms området (de bor i Falun) så de ville passa på :)
Blev en massa bebis mys och Theo lekte för fullt med Aron. Redan när de kom innanför dörren så ville Theo fram och krama + pussa Aron. Så sööt. Aron var dock inte lika intresserad då han precis hade vaknat och va lite fundersam vart han hade hamnat haha. Så fort Aron hade piggnat till lite så var han i gång med lekandet Han satt på vardagsrumsgolvet medan Theo hämtade alla sina leksaker från sitt rum och gav till Aron haha. De hittade varann väldigt fort. Theo sa flera gånger "Theos bebis" haha. Det är nog inte bara jag som är sugen på en till bebis i vår familj utan jag tror att Theo är lite sugen på ett syskon <3
 
 
Undrar hur han reagerar när han väl får ett syskon. Nu kommer och går det bebisar hela tiden (Aron, min polares dotter Signe osv) och Theo är jätte intresserad och visar massa kärlek. Men undrar hur det blir när bebisen inte kommer å går, utan istället är hemma hos oss dygnet runt. Skriker, gråter, jollrar och bara är. Hoppas ni förstår hur jag menar.
Hur går era tankar kring detta?
Jag tror iofs inte att de skulle vara några problem alls då Theo är OTROLIGT sällskapssjuk och lätt att hanskas med samt väldigt snäll och go mot alla hans kompisar. Han visar sin kärlek och hjälpsamhet i stort sätt varje dag på dagis, och hans fröknar berömmer honom väldigt ofta när vi hämtar honom. Självklart har även han haft några bråkiga dagar samt bitits/slagits och varit allmänt taskig mot de andra och det har vi fått höra, de e inte de jag säger, utan för de mesta så har vi bara hört positiva händelser, som t.e.x höll "X" i handen när "X" va ledsen, hj'älpte till å städa undan, delade med sig av leksakerna trots att han lekte med dom osv :)
För oss är han VÄRLDENS GOASTE, och de tror jag att alla föräldrar säger/ tycker om sina barn- och det förstår jag fullständigt, lika väl som jag känner så om min egna son! <3
 
 Min kusin Aron
 
Veckan därefter (förra veckan vill säga) stod det bara jobb på schemat 2 dagar å sen resten ledigt. Känns inte som om att jag inte jobbar någonting nu haha. De har varit mycket annat, som vab en hel vecka, föräldraledigt helgen som jag skulle ha jobbat och mina dagar som jag är ledig på shemat.
Jag drog iväg och tränade lite gympa med Friskis och svettis nere vid minigolfbanorna. Trodde de skulle var lite mer som "tant"gympa men de va faktiskt rätt så jobbigt då det va styrka inräknat i varje koordinationsövningar. JÄTTE KUL!!! Små joggade hela vägen hem sen. Sjukt jobbigt då det bara är uppförsbackar... Benstyrka alla dagar haha. Fick dock inte samma typ av träningsvärk som sist men de kändes ändå.
I onsdags då det va dags för ytteligare ett träningspass mere vid minigolfbanorna så joggade jag hela vägen ner, mötte upp pappa där (som jag på något sätt lyckades få med mig) och hade 1 tim grymt jobbigt fyspass. Denna dag så var det mycket sammarbets övningar och sin egen kroppsstyrka mot sin partners styrka. Jag hade de rätt så kämpigt då jag mötte pappa å han väger iaf 15 kg mer än mig + att han är kille och starkare. Han fick iofs slita lite han också så de gav utdelning i slutändan ändå. Kul men jobbigt. Sprang sedan hem för att hinna natta Theo, duscha, äta å sen kolla på Sveriges sista EM match.
Tyvärr blev det förlust för Sverige, och tyvärr så va det sista matchen i landsslaget för vår älskade Zlatan, Kim Källström, Andreas Isaksson och Erik Hamrén. Känns som om att halva laget tackade för sig även om jag själv tycker att Zlatan hade kunnat spela något år till då han fortfarande är en av världens bästa spelare!
Theo sprang rung i sin Sverige tröja och laddade för matchen. Hann dock somna innan matchen börja haha <3
 
Åkte till landet på tors em när älsklingen kommit hem från jobbet och vi packat allt. Skule vara borta tors- sön så de va lite man skulle packa, både klädesväg och lite mat som vi skulle ha med oss. Vi hade fått order att ta med oss gravad lax och jordgubbstårta. Jag är sån att det ska vara hembakat, så jag ställde mig å baka en tårta för första gången i mitt liv. Jag älskar att baka men jag har aldrig gjort en tårta. Va lite rädd för att bottnarna skulle bli för torra och innehållet skulle bli för lite osv. Lyckades tillslut få ihop en snygg tårta må jag erkänna. Hoppades bara på att den skulle smaka som den såg ut haha.
 
Hamnade i 30 min kö i Söderköping men annars flöt det på bra. Väl framme fick vi middag och hade det allmänt mysigt ute på altanen enda fram tills klockan vart 22. Va jätte varmt och kvavt i luften, och det kändes inte som om att klockan va så mycket när vi fortfarande satt ute i t-shirt och shorts.
 
(FRE) Väcktes i lagom tid för att vi skulle hinna äta frukost, göra oss i ordning till midsommarfirandet på andra sidan ön och bege oss iväg. På plats mötte vi mina föräldrar och lillebror som även skulle göra oss sällskap denna helg. Mycket trevligt att vi alla va samlade för en gångs skull. TUR ED VÄDRET HADE VI OCKSÅ!!!!!
Jätte kvavt och varmt även denna midsommardag. Kändes lite som om att åskan hängde i luften men den kom aldrig, inte heller regnet.
När vi hade dansat kring stången, varit med i lotteriet, fikat och haft det allmänt mysigt begav vi oss tillbaka till landet. Där vart det en hel del bad och sol resten av dagen, samt god mat.
Theo sprang runt som bara den i gräset och badade som aldrig förr. Det va runt 22 grader i vattnet. Lagom svalt för att bli avkyld tanke på att solen stekte. Vi spelade mökey eller va de heter (påminner om kubb men med siffror istället och man ska samla poäng). Väldigt kul. Micke och Emil åkte över på andra sidan för att meta och fiska lite. Blev bara en liten abborre denna kväll men glada var de ändå.
Satt ute tills klockan blev närmare 23. Otroligt att värmen höll i sig och ingen åska eller regn moln syntes till.
 
(LÖR) Väcktes 10.15 då våra päron tyckte att de va dags att kliva upp. Alla förutom jag å älsklingen tog en sväng med båten. Älsklingen ställde sig å fiskade medan jag la mig  sola på plajan samt doppade mig till å från. Lagom när de kom tillbaka så va det lättare fika och förtsatt bad å solande. Med mycket om och men så fick vi tillslut i älsklingen i vattnet. Alla andra hade badat så vi tyckte att de va läge för honom också haha. Graderna hade stigit till 24 så de va riktigt skönt faktiskt.Grabbarna åkte iväg å fiska igen och denna gång kom de tillbaka med en gädda på 2,7 kg och 70cm lång. Väldigt fin tydligen, men jag som inte har ett fisk öga såg bara en "fisk" haha.
Dagen/em/kvällen fortsatte med kubb tunering och massa skoj å skratt. Va även ute hela denna dag och satt uppe sent på altanen. Dock gick vi in vid 22 tiden för att kolla klart på Portugal- Kroatien matchen. John Blund kom strax därefter. Varje kväll har vi somnat som knubbade sälar allihopa trots värmen i rummen.
 
(SÖN/IGÅR) Väcktes 10.45 ca. Frukost + fm fika slog vi ihop innan mina föräldrar å lillebror skulle bege sig hemåt. Vi va kvar några timmar till i solen för att slippa de värsta köerna hem. Sat å prata med svärmor medan älsklingen kastade lite och Theo sprang runt å lekte i gräset. Vi tackade för oss när klockan närmade sig 17 tiden någonting och begav oss till Norrköping. Vi skulle träffa på älsklingens syster med familj en stund innan vi skulle vidare hemåt. Vi köpte med oss pizza. Timmarna gick och vi åkte inte hemåt förrän klockan närmade sig 21 tiden. Blev sängen så fort vi kom hem. Typiskt nog så hade inte Theo somnat så han fick sova mellan oss i natt. 
Så här lyckad såg min tårta ut utvändigt Ser väldigt god ut må jag säga (och den vart lika god som den ser ut!)
 
 

Aj AJ säger jag bara..

Precis som rubriken lyder så har jag så oroligt ont i hela kroppen från onsdagens träning haha. Vet inte när jag hade sån här träningsvärk senast!!! Hur skönt det än känns efteråt och att känna denna träningsvärk så hade jag önskat att den va lite mildare, då jag knappt kan sitta på rumpan eller byta blöja på Theo (vi har en liten madrass på golvet som vi byter på då vi inte har någon annan plats för något skötbord.. än haha).
Just att resa sig från en stol eller soffa känns extra mycket samt sätta sig på huk. ONT ONT ONT men väldigt skönt!
Ska lätt ner varje mån och tis om jag har möjligheten. Trots att de va massor av folk, både män å kvinnor- barn som pensionärer, så fick man plats å de va grymt kul.
Även om man inte kände varann eller prata så fick man en extra push ändå tanke på att man inte vill vara sämre än någon annan :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig avslutning på denna arbetsvecka :)
Själv så blir man återigen hemma med en bättre sjukling. Nu endast förkyld och hosta :)
Håller tummarna att vi kan åka med till Linus & Anna imorgon, men vill samtidigt inte riskera att smitta dom, så vi får fundera under dagen...

Annars blir de en lugn fredag för oss. När älsklingen kommer hem efter en halvdag endast så blir de massa mys. Framåt 1 tiden så ska jag massera en kompis i 1 tim. Och det lär inte hända så mycket mer för oss denna fredag. Käka middag förstås å typ sen sova för att älsklingen ska orka med 24 timmars stream mellan lör och sön.
Tänkt att skrutten varit så här liten<3 Har va han inte mer än några minuter gammal <3

Återigen igång med träningen!

Igår va jag återigen igång med träningen. Fasligt tjatande att jag "återigen är igång med träningen" ja, jag vet..
Är rätt trött och besviken på mig själv när jag jämt lyckas ta det här uppehållet, trots att jag egentligen inte vill..
Efter en hel dag hemma med sjuklingen och en snabb promenad, så drog jag ner till minigolfbanorna längs kanalen för att vara med på ett utefys på gräsmattan bredvid banorna. Blev en uppvärmning på ca 2 km löpning, 1 tim fysträning (grymt jobbigt kan jag ju erkänna men JÄTTE skönt efteråt) samt en lättare löprunda/snabb promenad hemåt. Kände mig grymt duktig efteråt å svetten bara rann om mig kan jag erkänna haha.
Älskar att känna denna känslan även om det tar i innan man beger sig ut på de.
 
Varje mån och ons kl.18 så kör tydligen Friskis & svettis ute träning där vid minigolfbanorna.
Mån: mer gympa aktigt
Ons: utefys
 
 
Ni som bor i Södertälje- kom dit vettja :D Super kul och man träffar otroligt många nya "träningskompisar".
Jag stötte på 3 tjejer som jag snackade med och pushade på under hela träningspasset, och jag kan säga att de pushade på mig lika mycekt. Kändes som om att jag hade träffat dom förut men ändå inte. Kändes så lätta att prata med.
Vi bestämde att vi återigen skulle köra tillsammans både måndag och onsdag nästa vecka :)
Taggad till tusen nu för att återppta min motivation mot ett hälsosammare och sundare liv, samt komma närmare målet om Beach2016, även om det inte känns som om att jag kommer nå riktigt det målet just nu!
 

En vecka hemma med vår lilla sjukling <3

Godkväll kära vänner!
 
Hur har eran vecka varit så här långt? :)
Våran har väl inte varit den bästa.. Sen vi lämnade Theo hos sin farmor i fredags så har han varit sjuk. Hans ögoninflammation började lite smått redan fre kväll men blev bara värre och värre för var dag. I söndags nr vi hämtade honom så va han ögon i stort sätt igen klistrade och man såg hur hans panik började stiga då han inte såg något. Förstår hans oro och obehag. Vet bara själv hur det är när man inte ser något... Han hade knappt fått i sig någon mat på hela helgen, vilket är väldigt olikt honom..
Vi fick tvätta hans ögon med ljummet vatten var och arannan minut kändes det som, å vi tyckte så synd om honom. Stannade bara kvar på en rätt så snabb middag innan vi begav oss hemåt med sjuklingen. Han somnade i bilen men vakna upp när vi parkerade bilen på uppfarten. Vi tog tempern på honom och gjorde i ordning honom för natten. Tempern visades vara 39.9 grader och vi fick på svart och vitt varför han inte va helt kry... Han fick en alvedon och lite vällng. Han hann nog inte ta många klunkar innan han somna för natten (tror inte att klockan va mer än 17). Då han mådde som han mådde så ville jag ha honom nära, så han fick sova vidare i soffan medan jag kollade på Gossip girl hela kvällen och älsklingen satt framför streamen (vart annars ;) )
Efter 40 min så tyckte jag att Theo va varmare trots att han fått alvedon så tog tempern igen. Då hade den stigit till 40.5 grader. Alvedonen hade antagligen inte gett verkan än men klart att ens oro steg lite. Baddade hans panna flera gånger & torkade hans ögon. Mammas hjärta gjorde väldigt ont och jag tror att jag inte är ensam om att känna så när ens barn är sjuka <3
Innan vi gick å la oss så tog vi tempern igen och då hade den gått ner till 39.4 grader, men då hade han ändå en alvedon i sig. Han fick ligga mellan oss denna natt så vi kunde hålla ett extra öga på honom.
 
Idag är det torsdag och Theo är fortfarande hemma från dagis... Febern höll bara i sig till mån em, men förkylningen tillkom istället. Ögonen har varat väldigt mycket fram tils igår kväll (ons) då jag hittade Theos ögondroppar & en salva från när han hade det förra gången (minst ett halvår sedan). Så har nu gett han det i ett dygn och idag har jag endast torkat hans ögon 3 ggr, vilket både känns skönt för mig och honom. Hans ögon är helt svullna efter ögoninflammationen och det syns verkligen att han har lidit.
Matlusten och energin började komma tillbaka igår också vilket även det känns skönt :)
Vi har sagt det att han får vara hemma hela denna vecka för att verkligen orka komma tillbaka nästa vecka och slippa bli sjuk igen på en gång. Jag har räknat ut att han har varit sjuk 1gång/mån och då fått vara hemma 2-3 dagar / gång.. Tyvärr så är det jag som har fått tagit vabben då vi tappat väldigt mycket ekonomiskt sätt om älsklingen skulle vara hemma, men samtidigt så känner jag att jag personligen tappar massor på att vara hemma då jag ser hur pass dålig min lön blir när jag varit hemma (och det tar hårt kan jag ju erkänna, för jag vill knappt be älsklingen om 20 kr även om vi är en familj och har på ett sätt gemensam ekonomi men ändå inte om ni förstår)... Nästa gång lär han få ta vabben å jag kan känna att jag gör någon mer nytta ekonomiskt sätt ;)
Älskar dock att vara hemma med skrutten och bara mysa med honom samt att han är mer värd än va ens lön är, men klart att plånboken svider ändå tanke på att alla räkningar och huslånet ska betalas varje månad<3
 
Nu när Theo i stort sätt är frisk så ser vi fram emot en helg tillsammans med Anna och Linus samt deras underbara pojkar Olle och Nils. Altid är det något som kommer emellan när vi bokat in något och vi var rädda även denna gång att Theos sjuktillstånd skulle komma emellan, men som det ser nu så lär han bli frisk till dess nu när han även får vara hemma imorgon :)
Ska bli så mysigt och otroligt roligt ! Längtar massor och det vet jag att även mina grabbar gör <3
En bild från i söndags kväll... Vi har aldrig sett skrutten så här förstörd ut förut <3
Han ser så liten ut när han är sjuk <3
 

Dop för Nils...

Precis som rubriken så va det dags för dop för fina Nils i lördags👼 Ställde klockan på 10 för hinna fixa i ordning mig innan de va dags att åka kl.11. Vi blev tvungna att åka förbi Gnesta å lämna Theos jacka hos svärmor innan vi åkte vidare till Nyköping där dopet skulle äga rum.
Vrålhungriga som vi va eftersom.vi inte käkat någon frukost (som vi iofs aldrig gör) så fick vi bokstavligt slänga i oss en varsin hamburgare + nga pommes på vägen. Vi kom in i kyrkan 2 min innan de skulle börja- snacka om lite panik haha. Vi hann å de va huvudsaken!👍
Vi fick sitta längst fram bredvid Annas föräldrar. När melodin började blev alla, då menar jag bokstavligt ALLA (t.o.m. Anna å Linus föräldrar) glatt överraskade. Det va inte helt vanlig melodi utan en VIGSEL MELODI!!!!!😄😄💍 Det visades inte bara vara ett fint dop för Nils utan även en vigsel för Anna & Linus!!😄 Vilken glad överraskning! All lycka till i livet❤ Störst av allt är kärleken ❤
 
Det kändes lite konstigt att sitta längst fram nu när det visades vara en vigsel men OTROLIGT glad att de ville dela denna underbara dag med oss ❤
Så fina tillsammans där de gick hand i hand fram till altaret. Tittade på varann och deras blickar lös bara lycka och kärlek.
Anna hade en överraskning till sin blivande make och det va en låt som hennes kompis (?) skulle framföra till honom. Låten va "Kärleksvisan" som Sarah Dawn Finer sjunger. Så otroligt fin och ännu finare blev den när man såg att Linus (och alla andra) blev så rörd att han fällde en tår. Jag måste erkänna att de gjorde nog de flesta av oss som satt där😍
 
Efter självaste vigsel cermonin så bar det dags för dopet. Som vi egentligen kom dit för. Nils va väldigt duktig men blev, sol.många andra barn, väldigt ledsen när han fick vatten över huvudet. Så fina hela familjen när de stod där vid altaret❤
Det bjöds därefter på massa god fika och dricka. Tyvärr blev vi inte så jätte långvariga då jag så typiskt skulle iväg å jobba. Vi tackade för oss och lyckönskade de fina paret till en underbar framtid ihop❤
 
Jobbkvällen va väldigt lugn & gick rätt snabbt. Jag å "X" satt å käkade fruktsallad framför Mysteriet på Greveholm. Snacka om att de e lätt den bästa julkalendern ever!!
Väl hemma vid 23.15 så vart de mys framför tv'n med min käraste innna vi kröp ner å somna väldigt fort i varandras famn❤
 
Innan jag somna så låg jag å tänkte lite på dagens händelser. Att se Anna å Linus, två helt underbara människor, säga ja till varandra, gjorde mig på ett sätt väldigt avis och längtan efter ett eget bröllop blev ännu större än tidigare, men samtidigt så är jag så OTROLIGT glad att få dela denna underbara dag tillsammans med dom- vänner för livet. Min dröm om ett eget bröllop lär dröja men förhoppningsvis så går åren fortare än man tror❤ Jag vet vad jag vill och det är att leva med älsklingen tills döden skiljer oss åt. Det är han eller ingen! Det bästa är att han känner samma sak för mig. Det gör att jag känner mig otroligt trygg i vårt förhållande och oavsett om min dröm dröjer så vet jag att jag har världens finaste kille och son i mitt liv ❤
 
 Lite bilder från dagen:
Outfiten
 
 
 
 
 
 
 
Storebror Olle häller upp vattnet
En ledsen Nils
 
 
Fina familjen ❤

Snart är denna vecka även slut🌸

Jobb på hemtjänsten mån-tis mellan kl.7-15.15. Firade min lillebror som fyllde 22 år i måndags kväll (Stort grattis bästa bror och Madde som även fyllde 22 år🎂) & masserade äntligen (!!) Montse i tisdags kväll efter jobbet💆 Theo hade även sommarfest på dagiset som vi va på 😊
Theo på sommarfesten- han har gjort sin egen 🌸 som han har på huvudet
 
Jobb dom assistent i onsdags mellan kl.8-20. Allt gick jätte bra och dagen gick rätt så fort trots att det va 12 tim arbete.
torsdags va jag ledig men kände ändå för att dra till gymmet vid halv 7 för att komma igång igen. Blev 1 tim på crosstrainern= drygt 1 mil= 1075 kcal ca👍💪 har aldrig stått på crosstrainer eller någon annan typ av maskin i 1 tim så bara där klappade jag mig själv på axeln men även för att jag nådde 1000 kcal strecket. Därefter blev det en del ben- & rump övningar innan de va dags att hoppa in i duschen och sen hämta skrutten på dagis. Käkade lunch på stan och väntade på att mamma skulle sluta. Vi begav oss sen till parken vid stationen för att vara med på min kusins student utspring! Tänk att min lilla kusin, som inte är så liten längre, tar studenten! Ofattbart!☺
Det bjöds på massor av god fika och mycket prat samt skratt. Åkte hemåt framåt 20.00 tiden för att Theo skulle sova och vi kolla på ett avsnitt av Bron innan vi kröp ner i sängen❤
Träning💪
Min "lilla" kusin
 
fredags va de återigen jobb på hemtjänsten. Tyvärr så va hela dagen kaos redan från start och så va de enda fram till kl.16.10 då jag sluta (55min övertid).. Kände mig väldigt stressad på em då svärfar skulle komma på massage men trots att jag nästan sprang hela em så blev de övertid.. Fattar inte att planeringen är som den är.. Knappt att man hann ta sin lunch heller. Hoppas att de blir ändring på de, för de känns jätte surt..
Efter att svärfar fått sin 1 tim massage packade vi Theos väska då han skulle till sin farmor över helgen. Hon kände för att bara vara farmor och rå om sitt barnbarn ett par dagar😍 vi bjöds på middag och en mysig kväll! Tyvärr så blev kvällen inte riktigt som vi tänkt ändå. Redan under dagen så hade Theo börjat få ögoninflammation & knappt ätit något på dagis men nu på kvällen så spydde han upp ALLT som han käkat på flera dagar kändes de som. Tyckte så synd om honom för man såg i hans blick att han blev jätte rädd & fick lite panik😢😔 Tillslut fick han i sig 1.5 banan innan jag å älsklingen åkte hem. Det blev något bron avsnitt igen och lite spelande för älsklingen innan vi kröp ner i sängen i varandras famn❤
 

4 tim sömn av 52 möjliga... Inte så konstigt att jag e DÖDSTRÖTT!!!! 😩💤

Ons- Jobb på hemtjänsten. Direkt efter jobbet blev de att hämta upp älsklingen på stan å sen bege sig till Gnesta för att träffa bästa svärmor. Trevlig em/kväll med mycket prat, skratt & god mat. Åkte inte därifrån förrän närmare kl. 22. Vart hem å sova direkt sen.
 
 
Tors- Jobb på hemtjänsten kl.7-15.45. Hem för att möta upp mamma å Theo då hon inte hade någon nyckel. Medan de drog till lekparken så små städa vi hemma & tog det lugnt samt käkade pastasallad. Även pappa tittade förbi när han sluta då han skulle hämta mamma.
Vart en lugn kväll framför bron med min kärlek ❤
 
Fre- Jobb på hemtjänsten kl. 7-15.15. Gick på stan hela dagen. Rätt skönt men AS varmt- svetten bara rann när man gick från ena brukaren till den andra!!! Käkade på stan med mamma innan hon skulle börja jobba kl.12. Jag fråga henne om lunch men det va hon som bjöd haha. Konstigt nog så blir det alltid så omedvetet från bådas sidor. Blev grekiska kolgrillen👍
Åkte hem till mina killar å tog det lugnt. Theo badade för fullt när jag kom hem. Svärfar hade varit förbi en stund och gett Theo en pool. Jätte snällt av honom då vi själva hade tänkt å köpa en i helgen.
Blev 🍕 till middag då älsklingen hade varit lat å inte orkat tagit fram någon middag (brukar oftast sluta med pizza om han får bestämma haha).
När Theo hade somnat satte vi oss i soffan å kolla på bron. Därefter blev jag tvungen att åka vidare till nästa jobb då jag skulle jobba natt (22-08). Va JÄTTE trött då jag gick upp kl.5 i morse å inte sovit något på em som de va tänkt.
 
Lör- Natten va inte den roligaste om jag säger så. Förutom att jag va jätte trött å höll på att somna flera gånger om (vaken natt är det) & det kändes som om att tiden stod stilla. Tillslut så blev kl.8 och jag kunde bege mig hemåt. Möttes i dörren av Theos röst inifrån sovrummet "Mamma hemma! Pappa mamma hemma!" Min första tanke va "åh nej måste han vara så pigg" då jag verkligen behövde få sova men samtisigt blev jag otroligt glad 😍
Kröp ner bredvid mina killar men kunde inte somna förrän närmare 9 tiden (sååååå typiskt). Kl.10 ringde älsklingens mobil å självklart vakna jag, lättväckt som jag är.. Somna om och väcktes igen av älsklingen som sa att han skulle åka nu å att jag blev tvungen att passa skrutten. Han skulle nämnligen till Gnesta och köra paintball med Hampus å några andra.
De va bara ä gå upp å byta om till bikini samt sätta på Theo sina badbyxor så han kunde leka i poolen å på baksidan medan mamma små vila emellanåt men icke sa nicke... Det vart inte en enda minuts vila. Theo ville inte vara själv för fem öre, gnällde, bråka å va inte nöjd med något. Så de va den sömnen... Mitt tålamod va inte det bästa tanke på den lilla sömnen men blev tvungen att bita ihop tills älsklingen kom hem kl.17.
Då va det dags att förbereda middagen, käka å därefter få Theo att somna kl.19. Micke såg att jag va hur trött som helst så han mer eller tvinga mig att gå å lägga mig innan skulle iväg för ytterligare ett nattpass.
Somna nog innan jag ens hann lägga huvudet på kudden. Väcktes halv 10 å kände mig inte ett dugg utvilad trots att de blev 2 tim sömn. 
Natten kändes lång men den gick ändå relativt fort.
 
Hoppas ni har haft en toppen lördag !
* Nya poolen
* Försöka njuta så mycket som de går av 🌞-en
* Theo badar
*Theo sorterar sina kakor på mammas rumpa & räknar dom😂
Typ enda gången han e glad idag😍
På g till jobbet
 

Torekällberget🐇🐎🐄🐷🐑

I måndags va jag ledig och det va egentligen tänkt att jag skulle rillbringa dm på gymmet men så vart de inte... Theo fick vara hemma med mig istället. Vi begav oss till Järna, hem till mormor, för att ge henne sin morsdagspresent, eftersom hon va jätte förkyld på morsdag.
Därefter åkte jag å skrutten till Torekällberget för att tillbringa hela em till att titta på djur å bara ha en son å mamma dag😍
Theo va rätt trött i början men vaknade snabbt till när han såg kossorna och fåren. Direkt så peka han på djuren och börja låta som dom. Gullinge😂❤
Han sprang runt sol en galning och peka å lät som alla djuren. Han klappa kossorna & hästarna samt tyckte de va väldigt intressant med tupparna (kycklingar som han säger) där de sprang helt fritt och gal.
Tog en 🍦 paus innan han ville hoppa i höet återigen. Efter 2 timmar va Theo nöjd å ville åka hem å bada. Inte så konstigt då de va jätte varmt! Tyvärr hade vi inte hunnit införskaffat oss en pool så han fick nöja sig med hans balja sen han va några veckor gammal (han får precis plats om han sitter upp haha 😂).
Framåt 16.15 kom älsklingen hem och det va dags för middag samt en lugn kväll framför tv'n 😍 Därimellan masserade jag Alexandra 1 tim. Plågsamt men nödvändigt tyckte hon. Brukar hjälpa med massagen ☺
Hos mormor en snabbis
 🐄
🐎
Kolla änderna
🍦 paus
Hur fin får man vara 😍
😙
 
tisdags vart det en lugn dag hemma i 🌞-en. Theo sov till kl.7.30 men vi klev bog inte upp förrän närmare 9- halv 10 (jag små sov därimellan). Käkade frukost ute och strax därefter så ville Theo bada igen med massa bubblor.
Dagen gick väldigt fort tanke på att halv 3 skulle vi åka till hemtjänsten för att få en förnyad deligering. Därefter små handla innan man begav sig hemåt igen.
Ryckte även in och jobbade mellan kl.19.30-23.
Älsklingen hade krypit ner i sängen när jag kom hem men inte somnat så vi låg å.prata några min innan vi båda somna i varsin mening typ haha ❤
 
Så man hade rätt mycket inplanerat denna tisdag.
Fick även veta att Alexandra kunde träna igen efter gårdagens massage. Hon hade haft uppehåll i 1v pga smärtan å knappt kunnat lyfta armarna men allt verka ha släppt till en grad då hon kunde ta sig till gymmet igen😁 blir så glad när så lite som massage (rätt tuff iofs men ändå) bidrar till sånt här redan efter ett dygn 👍
Som sagt han e lite stor för denna balja 😂 men glad ändå 😍
Frukost ute i en stekande 🌞

Sammanfattning i bilder🌸

 
Trotsade regnet👍 Theo myste med finaste gudmor förra fredagen ❤
 
Räksmörgåsar till middag 👍
 
Provade på denna! Supergod protein shake! Någon som också har testat den? 😁
 
Hur skulle mitt liv sett ut utan er!?!?  KÄRLEK❤
 
Morsdags blommor från min skatt😍
Älsklingen hade tänkt å överraska mig med att blommorna skulle ha hängt utanför på yttersörren när jag kom hem från jobbet, men budet kom tyvärr inte förrän närmare halv 7 😂 Han vart lite irriterad haha. Tanken va väldigt gullig iaf & blommorna va jätte fina 😍❤
 
Våran lilla dinosaurie 😍

...

Godkväll!
Va ett tag sen och jag ber som vanligt om ursäkt för det.. Som vanligt har det med extremt mycket jobb att göra nu när man har två jobb och jobbar närmare 120% totalt, och den tid man väl haft ledig så har jag prioriterat familjen. Sen har hela familjen även varit sjuka- både förkylda & allmänt slut i våra kroppar.
Theo va sjuk i 5 dagar med hög feber och små hosta. När han väl blev frisk så vart jag å älsklingen sjuka. Inte så att vi va hemma men jätte förkylda och trötta. Inte så konstigt att vi blev sjuka när Theo låg mellan oss varje natt & både hosta å andades rakt i våra ansikten. Men alltid lika mysigt å ha hela familjen samlad ❤
Frisk luft är alltid bra !
Älskar sovställningen 😍
Är man sjuk får man 🍦
Hemmagjord gulash soppa provade jag även på att tillaga medan älsklingen fick tacopaj. Måste erkänna att den blev tok för stark... synd för annars va soppan väldigt god👍

RSS 2.0