Matleverans på jobbet

Igår va de jätte jobbigt att kliva upp när alarmet ringde. Både älsklingen å skrutten kände samma sak då de klev upp 10 min senare än de egentligen skulle. Jag kan skylla på att jag varit ledig i en vecka men e de inte då man borde vara utvilad? Knappast haha.
Det tog 1tim att komma till jobbet idag pga att motorvägen är avstängd efter helgens lastbilsolycka. All motorvägstrafik gå genom Södertälje å de e kaos hela dagarna känns de som (framför allt på morgon å em/kväll)... Till en början skulle de ta runt 2 v, men i gårdagens LT så stod de att har vi otur kan de ta månader att få bron lagad... asså seriöst! De borde jobba 24/7 när sånt här uppstår för att få de klart så fort som möjligt! De kanske redan jobbar skift men känns ändå som om att de tar en evighet, känslan kanske e så mest för att man själv är drabbad av kaoset..
 
När båda jobbar så åker älsklingen jämt med mig så släpper jag av honom på vägen innan jag ska lämna Theo på dagis. Denna morgon blev de inte riktigt så. När vi väl kom till Birkakorset va de totalstopp. Han fick hoppa ut å springa sista biten för att hinna till jobbet i tid (hade 5min på sig). Själv så kom man till jobbet strax innan 7 å kände bara massa stress eftersom stressen uppkommer när man är på jobbet i 30 min innan man börjar 😝
Hela dagen har flytit på rätt bra trots kaoset. Jag drabbades inte så jätte mycket men dessvärre va de för några kollegor som sluta 1.5 tim senare än planerat..
Va tänkt att jag skulle träna med både mamma å pappa efter jobbet men båda banga, eller ah. Pappa hade helt glömt bort att han skulle till sjukgymnasten kl.16.30 å vi skulle träna kl.18. Mamma hade tänkt åkt in den tiden då hon va ledig men hoppade de då brorsan sluta så att pappa kunde åka med honom. Hade kunnat träna själv men kände inte att motivationen fanns för de.
Blev istället en lugn kväll hemma med mina killar 😍
Eftersom jag inte hann ta någon lunch bad jag mamma om hon kunde komma med något lätt till avlastningen som jag satt på. Skulle nog inte säga att denna måltid e lätt men GOTT va de !!!🍕

Kommentarer
Postat av: Sarah

Gott me pizza :)

Svar: Verkligen :)
Zandra Kjelledal

2016-06-30 @ 18:36:03
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: rememberthiis.blogg.se

oh va gott :D

Svar: Jätte gott :D
Zandra Kjelledal

2016-06-30 @ 19:14:21
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0