Hemma igen...

...  Efter kvällens husvisning. Det kändes ännu bättre idag än igår!! Tyvärr så har budgivningen börjat å det har redan ökat med en hel del. Vi måste verkligen sätta oss ner å se hur långt vi e villiga att gå å hur mycket vi känner att huset e värt pengamässigt.
 
Super fint hus å de känns som om att de e "vårt" hus även om de nu inte e de. Flummig mening men hoppas ni förstår hur jag menar.
Återkommer hur vi har gjort när allting är klart med husförsäljningen.
 
Nu ikväll blir de iallafall en väldigt lugn kväll. Mycket tankar å funderingar. Lär inte bli så sent då Theo ska till förskolan å jag träna med Casper.
 

Sjukstuga å förväntansfulla

Godmorgon! Då Theo hosta hela natten å nu på morgon kvisten så fick han vara hemma idag tillsammans med Casper å mig. Så de blev inge träning idag men får vara hemma å rå om våra guldklimpar istället❤️
 
Idag blir de som sagt en lugn dag så grabbarna blir friska. Små pyssel, spel, måla lite kanske. Måste ha middagen klar tills älsklingen kommer hem eftersom vi ska på husvisningen även idag. Så spännande hur allt kommer sluta! Om jag går efter min magkänsla så blir priset alldeles för högt för oss så vi får gå ur budgivningen men jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att vi vinner den!!!!!!
 

Vi går i andra tankar

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Älsklingen å Theo klev upp vid 8 tiden medan jag å Casper fick sovmorgon till kl. 9. Jag vakna av att Casper drog mig i håret. Mysigt sätt att vakna till haha. När jag såg hans leende så gick de inte att se sur ut😍
Käkade frukost, massa bus å lek bröderna emellan, tog mig ett varmt bad med sönerna å gjorde mig samt grabbarna i ordning. Sen åkte hela familjen ut på ett litet äventyr. Vi skulle nämligen på husvisning (va på visning igår också men de kände vi direkt att de inte va något för oss). 
 
Ni som har hängt med ett tag vet att vi har haft planer på att bygga eget i Nyköping. Men nu på sistone så har vi tänkt om efter att älsklingen har fått mer info om jobb för honom. Det finns jobb men inte alls i den mängden å den lön som vi trött samt efter en del tänkande så skulle de kosta betydligt mer än va tänkt. Samtidigt som de känns lite osäkert att inte veta om de ens blir något bygge då även den mäklaren som har hand om det området inte har några mer uppgifter till oss å har inte haft de på säkert 1mån.
 
Det huset vi va å titta på idag kände vi direkt "WOW DETTA SKA VI HA!!!". Det fanns ingenting som vi kände "de här måste vi göra Om"eller något negativt alls. Bara massa plus. Stort rymligt kök med köksö som e ett önskemål, stora rymliga rum med bra klädförvaring, tvättstuga, fräscha å moderna badrum, rymligt garage å massa förvaringsytor. En stor å rymlig tomt med 2 trädäck intill huset å ett på gräsmattan. Ett lekhus på tomten fanns de även (Theo sprang dit direkt när vi kolla tomten).
Det kändes som om att de här va vårat hus. Det som vi letat efter. Nackdelen eller rättare sagt de som va lite tråkigt va att utgångspriset va rätt högt å de va en hel del familjer som va på visningen. Vi tror tyvärr att priset kommer stiga en hel del å då kommer vi inte kunna vara med å "slås" om det. Vi ska även på visningen imorgon så får vi se hur snabbt budgivningen ökar.
Håller tummarna iaf😊 Återkommer hur de blir med huset. 
 
Resten av dagen har vi tillbringat inne. De har blåst väldigt kraftigt hela dagen å varit riktigt kallt ute. Det fick bli lite målande, pusslande, film tittande, kurragömma, spelande å massa mys istället. Både Theo å Casper e förkylda så vi har inte velat klä på dom å varit ute i detta väder. Som tur e så har Theo blivit bättre så förskolan väntar imorgon å träning för min del☺️
 
Nu blir de å krypa till kojs. Älsklingen la sig redan vid 20 tiden  så de blir att krypa ner bredvid honom innan Casper vaknar för mat.
Puss å kram på er😍
 

Bio premiär

Igår va vi på bio premiär för Theo, eller ah Caspers också för den delen. Anledningen till att vi inte gjort de tidigare (han e trots allt 3 år & 8mån) e för att han aldrig har kunnat sitta still så länge när vi sett film hemma. Men vi ansåg att de skulle bli en helt annan upplevelse för honom att sitta i en biostol med egen snacks å dricka. Vilket de även blev😊
Stolt som en tupp gick han å valde godis, dricka å bar de upp till biosalongen. När vi kom in till vår plats så sa han direkt "wow titta vilken stor tv" !!! 🙈 så söt!
Under reklamerna innan filmen började så vred han lite på sig i stolen men när Bilar 3 började så satt han fastklistrad fram till att de va ca 15min kvar. Då blev han lite rastlös å la sig vid våra fötter. Vi satt vid utgången så han kunde göra de😉
Casper skötte sig väldigt bra han också. När vi gick in till salongen så sa han som tog biljetterna "ska han också med?" å tittade på Casper. Dum fråga egentligen då han hade klippt min, älsklingens å Theos biljett. Trodde han att Casper skulle stå utanför i sin maxi-cosi helt själv? Idiotiskt egentligen...
Men iallafall, han satt snällt i mitt knä med sina hörlurar på, sin snuttis i knät å en leksak som inte låter i ena handen. Han satt lika fastklistrad som sin storebror. Efter en stund så börja han vrida på sig men han hann aldrig börja skrika. Så fort jag kunde så fick han ta bröstet å somnade. Sov hela filmen å vakna till när jag la ner han i sin maxi-cosi igen.
 
En sammanfattning av hur första bio besöket gick så tycker jag att de gick över förväntan. Gäller förstås att man hittar en bra film så Theo kan sitta still😊
 

Caspers utveckling🌸

Jag tycker att Casper än så länge utvecklas i samma fart som Theo gjorde de första månaderna. Jag skrev upp en hel del med Theo i hans bok å har även gjort det nu med Casper. Även om varje barn är en egen individ å utvecklas i olika fart, kan jag ändå tycka att de e rätt kul å intressant att jämföra utvecklingen mellan barnen, framför allt nu när vi har två barn av samma kön😊
 
Sen förra månaden så... 
... Har Casper lärt sig sitta själv (24/10)!!😍
 
... Har han börjat reagera lite på sitt eget namn när man pratar till honom samt ropar. 
 
... Försöker han "krypa". Han går upp med rumpan å försöker trycka ifrån med fötterna men de går inte riktigt hela vägen men de e på gång.
 
... Äter han en smakportion gröt en gång varannan till var tredje dag. Det åker ner i magen på en sekund. Han bara slänger sig över gröt skålen vilket resulterar till dusch efteråt haha.
 
... Får han ersättning (ca 120 ml bara) till nattmål vid 21 tiden för att min bröstmjölk ska räcka hela natten, annars vaknar han varannan timme å bröstet har inte hunnit att producera tillräckligt med mjölk.
 
... Ammar annars fortfarande hela dagarna å nätterna, vilket e så mysigt!
 
... Sover sällan långa stunder på dagarna, endast om man e ute på promenad.
 
... Älskar både att vara i sin hoppgunga å gåstol
 
... Fortfarande ofantligt snäll. Yttrar sig bara om de e något som t.ex hungrig, blöjbyte, vill ändra liggställning då han inte har lärt sig att vända sig åt båda hållen, trött.
 
... Varit på sin bio premiär (igår). Sov dock nästan hela filmen i min famn efter att han fått bröstet haha
 
... Sover fortfarande i sin vagga men ska testa lägga honom i sin spjälsäng om nätterna när han blivit frisk. 
 
... Uppskattar å leker med sin storebror hela tiden. Ett stort leende finns alltid när Theo busar med honom😍
 

Hur underbar vän har man inte❤️

Detta fick jag av Mickis när hon va förbi tidigare i veckan:
Hur underbar å söt e hon inte?!❤️😍❤️

Tandläkarbesök, träning, Mickis å babysim

Onsdagens tandläkarbesök gick väl okej. Känns alltid som om att de punkterar samma sak, mitt tandkött. Under båda graviditeterna så blev de tyvärr mer inflammerat än tidigare även om jag skötte borstningen. Men de såg bättre ut än jag hade förväntat mig så de kändes även bättre i plånboken även om de aldrig e en rolig kostnad.
Kvällen bestod av mycket mys, bus å pysslande samt tv tittande. 
Skruttens vilostund innan vi hämta Theo😴
 
Igår vart de träning direkt efter att vi lämnat Theo på förskolan. Jag trodde att jag skulle ha turen med mig då Casper somnade i bilen men när jag hade bytt om å satt på mig träningsskorna så slog han upp sina trötta blå ögon. Så det blev uppvärmning på löpbandet med honom i bärselen. Efter 20min så somnade han men 2min innan jag slutade (gick i brant lutning i 45min) så vakna han igen haha😅 Det gick väldigt bra ändå tanke på att han satt så tyst i sin maxi-cosi samt att han fick ligga på golvet mot slutet då vi ändå skulle stretcha å göra lite övningar på mattan. Casper har nu lärt sig att sitta själv (mer om de i inlägget om hans utveckling)!!! 😍 Vår lilla kille har nu blivit stor! Sjukt va tiden går. Från den ena dagen till den andra.
 
Mickis kom även på besök när vi hade hämtat Theo. Som vanligt kom hon med presenter (mer om de i ett eget i lägg imorgon) 🙈 världens finaste vän å gudmor till våra söner❤️ Blev massa bus å mys precis som vanligt när hon e på besök❤️
 
 Idag blev de att vi tog en lång sovmorgon. Theo vakna till vid 8 men somnade om till 10.15. Casper vaknade vid 9 å låg å prata med sig själv å lekte med sina fötter. Väldigt skönt med dessa fredags mornar. Nästan så att man alltid längtar till dom haha😅
Babysim stod på schemat för mig å Casper. Under tiden så fick Theo sin vilja igenom, nämligen att bada med morfar på äventyrsbadet under tiden! Väldigt uppskattat! Casper plaskade på som vanligt under babysimmet å nästa vecka e de dags för "dykning" för första gången. Undra hur Casper reagerar på de. Än så länge har allting gott väldigt bra när de gäller att hälla vatten över huvudet, rygg och magövningar samt lite annat.
Nu på kvällen blev de mys i soffan framför idol å Ack Värmland med lite snacks. Blir nog en rätt tidig fredag då tröttheten brukar vara rätt hög efter babysimmet.
 
Puss å kram på er❤️
 

Gårdagens höstbilder på grabbarna😍

 
 

Fullspäckade dagar

I fredags va de både bvc besök för Casper å babysim. På kvällen skulle Mika ha kommit på plankstek å sätt AIK matchen med de avbokade älsklingen då han inte mådde så bra (har hostat i säkert 2v tid).
BVC besöket gick väldigt bra. Mätte å vägde skrutten. Är nu 68.5cm lång (+1.9cm på 3 v) och väger 7815g(+715g på 3v). Han följer sin kurva jätte bra. Stora killen❤️
Nu vid 5 mån kontrollen va de även dags för vaccinet. De gjorde lika ont i mitt mamma hjärta denna gången som 3 mån vaccinet. Att höra sitt barn skrika å ha ont, e bland de värsta som finns💔
 
På eftermiddagen va de dags för babysim. Som vanligt så fick Theo leka med sin morfar under tiden. Någon fredag framöver så ska han få vara på äventyrsbadet under tiden jag simmar med Casper.
Casper e nog den badgladaste av alla bebisar på babysimmet. Inte ett dugg rädd för att få vatten över huvudet/i ansiktet, plaskar å skvätter vatten över allt å alla å blir alltid små grinig när vi kliver upp ur badet haha. Alltid lika underhållande😊
 
Resten av kvällen blev de fredagsmys framför idol med båda sönerna. Kände mig som ett stort svullo (se bild nedan) haha. Tur att även Theo åt av alla skålar haha🙈
Sista helgen med godis å chips! Har saft de förut men denna gång ska jag (försöka) hålla de!! 
Godis, lins chips, gurk-&paprika stavar, natur chips å dipp!🙈
Theo läser för sin lillebror❤️
 
I lördags va de återigen dags för Smurfbasket. Då älsklingen skulle iväg å köra enduro (cross) så fick Casper hänga med men vara med sin mormor. Theo ville visa henne hur duktig han va å vad gör man inte får sina barnbarn😉 De gick jätte bra å Theo va hur duktig som helst. Gick bättre denna gången!
 
På eftermiddagen tog jag sönerna med mig för att fira min kusin som fyllt 18 år. Älsklingen hosta som fan fortfarande så han kände inte för att åka. Det bjöds på god fika å trevligt sällskap. Theo lekte å spelade spel för fullt med Pernilla (ingifta moster) medan vi andra satt å prata. Casper busade för fullt med alla, framför allt sin gammelmormor å gammelmorfar och mormor å morfar😊
Kvällen blev väldigt lugn med fortsatt spel med Theo å tv mys med lördags snacks.
 
I söndags va de fullt upp med att förbereda inför mitt firande med släkten på eftermiddagen. Vi skulle bjuda på tacos å kladdkaka med kola i😊
Det vart super trevligt å självklart så hamna Theo å Casper i centrum istället för en själv, vilket inte gjorde någonting haha.
Fick jätte fina presenter- se bilder nedan. Så tusen tack för allt fint å för eran uppvaktning på mitt 25-års firande❤️
Ska få simma med delfiner när vi e i Mexico!! En dröm som kommer bli sann😍
Fick även pengar i present! 😊
 
Igår blev de först träning på gymmet å därefter mama fitness pass. Kändes rejält i benen efteråt kan jag lova. Å rumpan😅 Som vanligt så höll Casper sig vaken😊
Innan vi åkte hem så små handla vi lite samt tog ut pengar för att ge städerskan. Otroligt skönt å komma hem till ett nystädat hem. Luktar så gott!
Hann i stort sätt bara käka snabb lunch å ge Casper mat innan de va dags att hämta Theo. Blev en eftermiddag som sysselsattes med pussel, play-doh lera, spel å bus. Middags förberedelser. Mot kvällen blev de sagostund med sönerna innan de somnade❤️
 
Idag så begav jag mig till gymmet trots att träningsvärken va hög. Förhoppningsvis så går den ner efter ännu mer träning😉 Jag har nästan gett upp att försöka få Casper att sova under träningspassen, då de e så mycket rörelse på gymmet samt att han e inne i en sån period där han måste upptäcka allt haha.
Gick helt okej ändå. Ett blöjbyte mitt i allt men de e sånt man får räkna med.
En lugn dag hemma med lite tvätt å massa mys, innan de va dag att hämta Theo kl 14. Gick till lekparken å tog lite höst kort på grabbarna😍 Så otroligt fina!!
Eftermiddagen å kvällen har sätt ut som vanligt. Bus, mys, tvätt, spelande med Theo. Jag har även hunnit masserat svärfar i 1tim  😊
Ny blir de att krypa till kojs 💞 Imorgon väntas tandläkaren... Usch...
Mer höst  bilder kommer upp imorgon❤️

Min 25-års dag🎂

Min födelsedag i onsdags va helt fantastisk och firades med helt underbara personer!
Då Theo fick vara hemma så hade jag räknat med att få sovmorgon till 8-8.30 tiden någonting, innan mamma skulle komma förbi och umgås med oss hela dagen. Men jag blev överraskad med frukost på sängen kl.7.10 av mamma, pappa å lillebror, innan de skulle vidare å jobba. Fick den traditionella frukostbrickan med lite godis, en räksmörgås, en kopp te och paket (fick träningsanläggning som jag själv va med å införskaffa), som jag alltid har fått när jag bodde hemma. Blev väldigt förvånad, överraskad men samtidigt jätte glad då älsklingen va på jobbet å inte kunde fira mig förrän senare.
Casper låg bredvid å sov så sött, å för en gångs skull så låg Theo kvar i sin säng haha. Händer nästan aldrig annars men just då så gjorde han de☺️
 
Efter den mumsiga frukosten blev de att jag, mamma å grabbarna handlade lite inför söndagens firande. Som vanligt hade e man fullt upp å ha koll på vart Theo sprang. Rebecka kom sedan förbi på 1tim massage samt att älsklingen kom hem vid halv 2. Medan jag masserade, bakade mamma och Theo inför söndagen å älsklingen busade med Casper☺️
Älsklingen va väldigt hemlighetsfull hela dagen både på sms, när vi prata i mobilen å när han kom hem. De gjorde mig ännu mer nyfiken då han aldrig är sån annars haha. Väldig lurig va han även om jag anade att vi skulle ut å käka tillsammans med våra fina vänner Jeppe å Evelina trots att han inte avslöjade något mer än att vi skulle äta på restaurang. 
 
Medan jag gjorde mig i ordning så åkte mannen min, iväg för att fixa massa saker, vilket gjorde mig ännu ner nyfiken. Självklart så avslöjade han ingenting men hans enda krav va att jag skulle vara klar till kl 17.30!
På vägen ner så förstod jag direkt att min gissning om att äta middag med Jeppe å Evelina stämde eftersom pappa tog vägen förbi dom när vi skulle ner till stan😜 När vi kom in på Caesar's så såg jag att det stod en stor fin blombukett och en stor drink med 4 sugrör på ett av borden. Drinken va till oss alla å den va verkligen supergod! (Första drinken för mig med alkohol sen augusti 2016).
Blombukett va en höst bukett med tre fina blommor. Fick även ett kort där det stod "Grattis hjärtat! Du har ju länge velat tatuera dig, så jag bjuder dig på en sittning och så tänkte jag att vi kan göra nått i Mexico. Älskar dig"
Jag blev suuuuper glad för presenten då jag har velat göra en tatuering sen 4.5år tillbaka (då jag gjorde min första å enda på handleden)😄 Min man vet verkligen va jag önskar mig❤️❤️
 
Hela kvällen sprang som vanligt förbi och vi kom inte hem förrän närmare 22.30 tiden. Kvällen bjöds på massor av skratt, prat, skojigheter å god mat samt första glaset vin för mig sen aug 2016. Jeppe å Evelina är som våra syskon från andra mammor/pappor (låter helt fel men ni förstår nog hur jag menar haha). De e helt underbara å vi båda älskar dom verkligen! ❤️
Theo å Casper sov så sött när vi kom hem efter en mysig kväll. De hade lekt för fullt med deras mormor, morfar å morbror😊 Somna rätt direkt i varandras famn. Känns som om att jag säger de varje år men de här va en av de bästa födelsedagarna jag haft genom åren. Lugn, mysig å massa kärlek❤️
 
Casper blev även 5mån i onsdags samt att jag å älsklingen firade 3 år som förlovade❤️❤️💍

Sista kvällen innan man blir "gammal"

Sista kvällen  som en 24-åring. Imorgon, eller ah i natt kl. 00.45, så fyller jag nämligen 25 år. På ett sätt känner jag mig som "bara" 25 år men samtidigt så känner jag mig så pass mycket äldre. Jag har väl alltid varit mogen för min ålder, har väl aldrig varit en partypingla så å visste redan i tidig ålder att jag ville vara en ung mamma. Allt hängde på att hitta rätt kille vilket jag gjorde❤️
Än så länge har jag ingen åldersnoja, men den lär nog komma när jag börjar närma mig 30😉
 
Imorgon blir även Casper 5mån! Fattar inte att han redan e de. Snart ett halvår lixom. Han låg ju precis i magen!? Läskigt hur fort tiden går. Känns som om att tiden å åren har gott ännu snabbare sen man fick barn. Hoppas att tiden kan stanna till lite så att man hinner njuta till fullo (mer än va man redan gör) av "bebis"tiden/ de första barn åren❤️
 
Det är även 3 år sen vi förlovade oss💍
Firar man förlovningsdagen när man har gift sig? Den 18/10 kommer alltid bli att vi firar just för att jag fyller år men innan vi gifte oss så blev de dubbelt firande. 
 
Nu blir de å krypa till kojs innan man blir ett år äldre😉
Puss å kram på er!
 

Samma visa..

... Varje gång när man ska försöka sig på ett träningspass. Denna gång gick de betydligt bättre men att sova vägrade Casper att göra trots att ögonen gick i kors. Han fick följa med sin mormor till arbetsterapeuten så jag fick köra på ordentligt i ca 30min. Nu sitter vi i en fåtölj å käkar. Förhoppningsvis så somnar han nu till bröstet så man kan köra på lite till innan hemgång så de känns att man har varit här idag 😜 snacka om träningsvärk från igår! Kunde knappt ta mig ur sängen i morse haha. De e väl som man brukar säga "man ska träna bort träningsvärken". 
 

Helgens händelser + dagens träningspass

I lördags va jag å Theo på Smurfbasket för första gången. Jag har nämligen tagit på mig att vara hjälp ledare. Lördagar kl 8.45-9.45. Det är meningen att Theo ska vara med på basketen men vi får se hur han vill göra då han ändrar sig varje sekund. Nu i lördags ville han i alla fall med. Casper får då egen tid med sin pappa vilket bara e bra☺️ Theo tyckte de va helt okej men ingen toppen höjdare då han va rätt mammig (jag hade hand om hans grupp). Får se hur de går nästa lördag.
Casper hade fått en halv flaska ersättning å sen sovit hela tiden. En lugn morgon för älsklingen helt enkelt. Blev bad för mig, Theo å Casper innan vi hade en pysseldag hemma å massa mys. 
 
Igår blev de en lugn avslutning på veckan. Sovmorgon för min å Caspers del. Vi bjöds på ett väldigt fint höst väder när vi slog upp våra ögon 🍁
Blev en promenad till lekparken medan Theo cyklade. Han lekte för fullt. Åkte rutschkana, klättra i klätterställningen, gungade å sprang runt runt. En mycket nöjd kille å lika nöjd låg Casper å sov i vagnen under hela tiden.
Älsklingen hade klippt gräset å rensat avloppen i badrummet (jätte äckligt). Så duktig! Han tog sedan med sig Theo till leksaksaffären för att kolla om de fanns ett spel som skrutten har tjatat om. Kom hem med affärens minsta (eller!?) bil istället 😂
En nöjd kille lekte för fullt med sin nya bil samt med tågbana hela eftermiddagen och kvällen.
 
Idag körde jag först 55min med en PT å därefter 55min mama fitness. Sjukt trött efter dagens pass men hoppas att de ger resultat så småningom om. Det va mycket fokus på rumpa, lår, ländrygg å bålstabilitet på PT passet samt cirkelträning på mama finess passet så de blev en hel del. Stolt över mig själv! Casper fick hänga med sin mormor på gymmet medan jag körde med PT'n å sov sedan under hela andra delen.
Väl hemma blev de dusch å lunch. Plockade undan en del grejer som låg utspritt i hela huset. Hämta storebror som vanligt vid 14 tiden å käkade mellan tillsammans hemma. Lek, bus, pysslande å massa mys under hela em. Förberedde middagen. En klasskompis från gymnasiumet kom förbi för massage. Snacka om att åren bara springer fram. Vi pratade om allt möjligt under tiden jag masserade och plötsligt så hade de gått 1tim. Skulle se till att vi sågs en annan gång igen.
Åt lite mat å som efterrätt chokladpudding med grädde🙈 Läst bok för Theo medan jag gett Casper mat.
Nu ligger båda skruttarna å sover. Ska passa på å läsa lite innan de e dags att sova.
 
Imorgon blir de återigen ett besök på gymmet. Känner att motivationen börjar komma nu.. Äntligen! 💪
Älsklingen tog fram Theos gamla matstol som Casper invigde i helgen. Så nöjd som får sitta med vid matbordrt❤️
Anledningen till att Casper har olika kläder på sig på varje kort e att han spyr ner dom direkt när han har ätit. Får byta kläder alltifrån 1 gång till 3ggr/dag haha. 

Veckan i bilder

Då jag inte har uppdaterat bloggen sen i tisdags så kommer dagarna i bilder istället.
Det alltifrån lekparksbus med grabbarna och basket till babysim och fredagsmys.
 
Onsdags så vaknade jag upp med huvudvärk, vilket ledde till att jag och Caser hoppade Barnens Hus. Blev en lugn dag hemma istället innan vi hämtade Theo vid 14 tiden. Jag tog med mig Theos cykel till dagis så han fick cykla lite. Vi tog en tripp till lekparken där vi även käkade lite mellanmål.
Efter middagen så packade vi Theos väska, då han hade fått för sig att cykla till basketmachen medan jag tog Casper i vagnen. Han har aldrig cyklat så långt tidigare så jag hade ingen aning om hur de skulle gå. Gick över förväntan och efter ca 40min så va vi framme. SUPER DUKTIG !!! Han klagade inte en enda gång att han fick ont i benen utan han cyklade på utan bekymmer. Blev vinst i matchen!
 
 
Igår, torsdag, så fick Theo vara hemma eftersom hans mormor skulle komma å han har tjatat om att få leka med henne. Blev en dag tillsammans med mormor innan hon skulle vidare till jobbet. Blev ännu mer lek, bus å mys med sönerna. Kröp sedan ner till mina älsklingar på kvällen❤️
 
Idag, vart de sovmorgon för oss alla. Eller ah älsklingen skickade vi ivgä till jobbet kl.5.10, men vi andra klev inte upp förrän halv 10 någonting. Väldigt skönt ! En mycket lugn dag, med förberedelser inför babysimmet kl.15.
Pusslande, ritande, spelande å allmänt mys framför en film. Casper å Theo har lekt för fullt på golvet medan jag packat babysim väskan. Min pappa kom förbi för att passa Theo medan jag tog med mig Casper till babysimmet.
Det gick ännu bättre denna gång. Om skrutten älskade vatten förra gången så älskade han de ännu mer denna gången. Otroligt kul å se hur lycklig han verkligen är i vattnet.
Nu ikväll blir de idol mys med grabbarna å lite snacks❤️
 

Helgens +/-

Hade skrivit denna lista redan igår men glömde helt enkelt att publicera den. Här kommer den iallafall:
 
+ Fick en heldag med våra söner i lördags medan älsklingen va på mackmyra (whiskey mässa) tillsammans med sin svärfar å några andra från min släkt. Blev en kort tripp ner till stan i regnet för vår del.
 
- Blev lite mycket för älskling i fredags när han va iväg med jobbet. Han va rätt sliten på lördags morgonen.
 
+ Va på basket premiären med mamma, Theo å Casper i lördags vilket ledde till vinst! Caspers första basketmatch. Han va helt fascinerad av allt som rörde sig. Va kul å se.
 
- VÄDRET! Ett typiskt höstväder men trist att de ska regna så mycket hela tiden. Regn hela helgen bidrog till inne aktiviteter.
 
+ Massa mys, bus, lek å film tittande hela söndagen. Hela familjen va bosatt i vardagsrummet.
 
 - Casper har börjat vakna varannan timme på natten för mat. De har pågått i ca 1-1.5v tid så de e inget som har hänt i helgen. Jag tror att de har med att min mjölk kanske börjar sina lite samtidigt som han kräver betydligt mer mat. Mjölken hinner inte riktigt produceras mellan nattmålen vilket leder till att han inte äter sig mätt även om han somnar under tiden han äter. 
 
+/- Casper tar flaska vilket e skönt för å kan vi ge honom ersättning till kvällsmål så mjölken räcker under hela natten, samtidigt som jag känner att de e lite synd att ge honom ersättning då jag verkligen vill amma på heltid. Jag måste tänka på Caspers bästa å inte bara vad jag vill. Jag får amma så mycket som möjlig under dagarna istället.
 
+ Theo har sovit i sin säng hela nätterna denna helg. I vanliga fall så kommer han in mellan kl. 3 och 5, å kryper ner bredvid älsklingen. Duktiga killen!
 
- Theo är verkligen inne i en period då han vägrar äta  mat, framför allt middag, när vi är hemma. Borta så äter han minst en portion å de e tomt på tallriken, medan hemma så tittar han på maten, puttar bort tallriken å säger "inte gott" trots att de e mat som han själv har bestämt å älskar.
 
+ Sydkonkärleken blir bara större å större här hemma. Så otroligt fint att se. Både mitt å älsklingens hjärta svämmar över av beundran å lycka😍
 

Nyduschad å musbadrocken på😍

E de lagligt att vara så här otroligt söt?😍
Även denna träningsdag så höll han sig vaken å charmade alla som tränade. Vi får fortsätta träna på att sova under tiden mamma rör på fläsket haha.
Bokade även en PT till nästa vecka. Har nämligen inte utnyttjat min "start PT", den man får när man skapar sig ett medlemskap. Å de gjorde jag för 2 år sedan, på tiden kanske haha🙈
 

😴

En otroligt trött mamma säger godmorgon. Casper sov faktiskt enda till kl. 3.30 ca innan han ville ha första nattmålet (fick ersättning vid 21.30 ca)  vilket va skönt. Dock så kröp jag inte ner förrän vid midnatt å somna inte förrän halv 1 någon gång. Så jag va lagom trött när alarmet ringde 7.15 å 7.25😴
 
Nu på morgonen ska jag försöka mig på ett gym pass tillsammans med mamma. Vi får se hur de går då Casper alltid har lyckats avbryta träningen eller velat vara med. För hoppningsvis så går de an denna gången så jag slipper köra benövningar hela passet👍💪
 
Ska försöka hinna med att rensa ur Theos byrå. Ta bort alla 104 kläder å gå igenom vilka 110 kläder han kan ha samt vad som behövs köpas in. De senaste kläderna han fått har varit stl. 116 å något plagg har t.o.m varit 112😮 De där med att jag ville ha små barn, kan jag ju fortsätta drömma om haha.
Gårdagens kvällsmål medan både storebror å pappa sov så gott redan kl. 20.30. 

Den lillasyster som jag aldrig fick

Idag fyller världens finaste å bästa gudmor/vän år!
Tack för att du e du!
Tack för att du finns här för oss både dag som natt, oavsett vad de e.
De kan gå dagar, veckor, månader utan att vi pratar, men trots de så vet vi vart vi har varann.
Jag e så lyckligt lottad att just DU ville ha äran att vara våra barns gudmor. De skulle aldrig någonsin kunna få någon bättre!
Vi har gått igen berg å djupa dalar tillsammans.
Vi kan varann utan å innantill.
Är så glad att vi fick den här kontakten under våra fotbolls år tillsammans, både i Järna SK och i New Mills/Nykvarn SK. Det va där allting startade å se vart de tog oss.
Jag har sagt de förut, å säger de igen: du är den lillasyster som jag aldrig fick!
Både jag, Theo å Casper älskar dig (Micke tycker också om dig😜) ❤️❤️❤️
6 år sedan🙈
Nyfödd Theo på BB 24/2-14❤️
Nyfödd Casper på BB, 18/5-17❤️

Babysim

Gårdagens babysim gick över förväntan. Jag har alltid vetat att Casper älskar vatten, enda sen han föddes. Men frågan va hur han skulle reagera på de olika övningarna samt när det va andra bebisar runt omkring. Att få vatten över huvudet är heller inga bekymmer har vi märkt då Theo flera gånger har gjort de när vi har badat tillammans. Casper blr lite förvånad men blir inte rädd å skriker, utan drar på mungiporna istället☺️
 
Redan när vi klev ner i bassängen så började han plaska som bara den. Det skvätte upp vatten i hans ansikte, men istället för att börja skrika så började han att skratta. Ingen rädsla för fem öre. Precis som jag hade anat innan.
När passet började så började ledaren med att sjunga en liten välkomst sång till varje bebis samt gav bebisen en gummieksak som han/hon skulle få leka med under passets gång. Vi skulle sedan ta vår bebis under armarna så att hakan lutades mellan tummarna och "lägga" barnen på mage men samtidigt så att huvudet va över ytan. Casper sparkade för fullt med benen och hade ett stort leende på läpparna under hela tiden. Blev att han fick en kallsup någon gång då han "tappade" huvudstyrkan. Men inte ens då så uppkom de skrik. Utan en mer förvånad kille haha. När vi tränade på ryggliggande så vilade bebisarnas bakhuvud i vår ena hand, med öronen under vattenytan. Casper måste ha glömt att han låg i vattnet, för han började leka med sina fötter och stoppade dom i sin mun hela tiden. Såg så gulligt ut ☺️
Vi hällde även vatten över deras huvuden inför "dyk" övningen vid senare tillfällen. Det viktiga här va att vi började hälla lite vatten över våra egna huvuden medan vi höll ögonkontakt med vår bebis, innan vi gick över till dom. Gick från ryggen upp mot bakhuvudet å sedan över huvudet. Vi skulle även prata med bebisen och förbereda dom på att vattnet skulle komma. Lillskrutten spännde upp ögonen men fortfarande inget skrik när vattnet kom. Han slappnade av lite när han såg mig le mot honom å då drog han även lite på mungiporna och började plaska. Det sista vi gick igenom va att hålla våra bebisar så att deras huvud + axlar va över ytan, medan vi gick ner å doppade vårt eget huvud och sa tittut när vi kom ovanför vattenytan igen (hoppas ni förstår hur jag menar). Det va mer för att de skulle se att de inte va något farligt att vara under vattnet.
 
Babysimmet höll på i ca 30 min vilket jag tyckte va lite för kort. Mer för att Casper just älskar vatten å hade kunnat badat flera timmar haha. Ser fram emot nästa fredag :) Dock så har jag lärt mig att inte ha mascara på mig, då jag såg ut som en panda efter passet (från att vi doppade huvudet) haha.❤️
 

Premiär turen i gåstolen

Igår fick vi hem gåstolen från svärföräldrarna. Gjorde en chansning att sätta Casper i den. Hade en fundering att de kanske va för tidigt, MEN de gick faktiskt bättre än förväntat. Han tog sig framår eller rättare sagt bakåt i den, han hittade ratten å alla spakar/knappar samt att han tyckte de va spännande att testa på något nytt. Väldigt roligt att se att han redan nu som 4.5 mån kan använda sig utav gåstolen.
Våran duktiga lilla" kille <3 
 
 

Idag..

... ska jag å Casper ta en tripp ut till Järna för att umgås med Emma och Vendela. Ska bli riktigt roligt å se hur barnen är tillsammans (Vendela är dryga 1år) samt att vi vuxna får lite tid till varann. Kanske blir en långpromenad eller bara häng hemma hos dom. Har nämligen aldrig varit hemma hos dom så ska bli kul å se hur dom har de :)
 
Senare i eftermiddag ska vi även på Caspers första babysim. Ska bli välsigt spännande å intressant å se hur han reagerar och tycker om de. Han älskar ju vatten så de borde inte vara några bekymmer men man vet aldrig :) Återkommer senare hur de gick!
 
Nu blir de å göra oss i ordning å bege oss till Järna. Theo kommer även hem från sin farmor å farfar idag också så de blir full fart här hemma igen. Bara kul för då går timmarna väldigt snabbt.
 
Puss å kram på er! Hoppas ni får en underbar fredag :)
Bild från igår när Casper testade gåstolen för första gången.
Två video kommer upp lite senare på när han använde gåstolen. Sakta men säkert kan han ta sig fram :)

2 mån som herr å fru Broqvist

Idag e de 2 mån sen jag å älsklingen sa JA till varann inför nära å kära. Det känns som om att de va nyligen samtidigt som att de känns som om att vi alltid har varit gifta. Lite som Mickis säger "ni e som ett gammalt gift par", å så såg hon oss redan tidigt in i vårt förhållande haha.
Jag minns den där enorma nervositeten som sprudlade inombords å värmen som blev pga nervositeten, tillsammans med den här lyckan som uppstodd och allas miner när de hörde vigsel musiken. Blev verkligen en lyckad överraskning i samband med Caspers dop!
 
Känns väl egentligen ingen större skillnad, då vi lever exakt likadant. Det enda som det märks påförutom e att jag nu har 2 ringar, e när man ska skriva under någonting. Kommer på mig själv att jag börjar skriva "Kjelledal" istället för "Broqvist". Lär nog ta ett tag innan man vänjer sig haha.
 
Tack älskling för att du e du å att du valde just mig till din fru! Jag är världens lyckligaste å får nypa mig i amen till som tätt för att påminna mig om att de faktiskt e sant. Jag älskar dig idag, imorgon och resten av livet <3
Du å jag för all framtid! <3
 

26-åriga bröllopsdag

Stort grattis till mina underbara föräldrar som firar 26 år som gifta idag❤️
Tusen tack för allt ni gjort för mig (och era barnbarn) under mina snart 25 år!
Ni är guld värda! 
Hur mycket vi än bråkar å gnäller på varann så vet ni att jag älskar er otroligt mycket!❤️
 

Dagarna som gott

Här kommer en sammanfattning av dagarna som gott:
 
Lördag: mina föräldrar hämtade upp Theo för att ha en hel dag med honom uppe i Stockholm. De skulle på Naturhistoriska Riksmuseet och kolla runt. Det skulle bli Theos premiär. Det uppskattades väldigt mycket tydligen å han va väldigt fascinerad av allt som gick å kollade på.
Jag, älsklingen å Casper hade en heldag i soffan framför tv'n. Eller ah älsklingen låg i soffan  hela dagen då han va sjuk medan  jag varvade mellan att ligga å leka på golvet med Casper å amma honom i soffan samt serva sjuklingen. Kl. 18 somnade älsklingen i soffan för natten (hade även sovit i 3 tim på dagen) å jag väckte honom strax innan midnatt för att krypa till kojs. Theo sov hos sin mormor å morfar.
 
Söndag: En mycket lugn dag hemma. Älsklingen mådde lite bättre men ändå inte helt okej. Mycket bus å lek samt mys med skrutten. Jag tog med mig Casper till min farmor å farfar på middag medan älsklingen va kvar hemma. Fick då även med mig Theo hem eftersom de även käkade middag där. Kröp till kojs i stort sätt direkt när vi kom hem halv 10.
 
Måndag: Blev en tripp till gymmet. Hoppade mama fitness passet denna gång så de blev kondition å styrka på egen hand istället. Uppvärmningen flöt på å 5min in i styrkan men sen så va de dags för amning å en kille som vägrar sova. Satt nöjd i maxi-cosin i ca 20min men sen ville han upp. Jätte trött kille. Gick på löpbandet medan jag vaggade honom till sömns. Han sov i ca 15min men sen vakna han igen. Så då va de bara å packa ihop grejerna å bege sig hemåt. Sov sen i 1.5tim i sin säng innan Theo skulle hämtas.
Lugn eftermiddag å kväll med massa mys å lek. Pysslande å ritande samt bokläsning innan läggdags.
 
Igår, tisdag: Gav mig på ett försök till träning igen tillsammans med mamma. Gav Casper lite mat innan så att han somna. Vi hann köra uppvärmning + 10min styrka innan han självklart vakna å ville upp. Smart som jag va så hade jag tagit med mig bärselen som han fick sitta i medan jag körde de knä övningar jag kunde. En mycket glad å nöjd kille som fick upptäcka massa nytt på gymmet. Men de här med att sova när mamma ska träna får vi jobba på haha.
Mickis kom förbi på eftermiddagen å busade med sina gudbarn, vi snacka en massa skit å bara hade de allmänt trevligt. Hon å Alex gick i stort sätt om varann. Alex skulle nämligen komma på massage. Älsklingen fick mysa med våra grabbar i soffan under tiden vilket gick väldigt bra. Theo kolla på film å Casper sov i sin pappas knä😍
Bra med extra vikt när man tränar😉

Sovmorgon

Godmorgon kära ni! Hoppas ni har haft en bra natt! 
Idag blev de sovmorgon till kl. 8.43 för att vara exakt på minuten. Blev väckt av Theo som ville ha en puss å en kram samt behövde kissa. Förtillfället ligger vi fortfarande kvar i sängen tanke på att Casper fortfarande sover (somna om efter "frukosten" vid 7.30). Snart blir de att kliva upp för att ge Theo å mig själv lite frukost. Då Theo ska till sin farmor å farfar över dagen å natten så blir de å packa väskan. Han ska ÄNTLIGEN få åka till farmors jobb å bada (Gnestas badhus). Som han har tjatat haha.
Blir för övrigt en lugn dag för mig å Casper. Små städa här hemma, ta in titten som har hängt på tork i 1v (🙈) å bara mysa tanke på att vi inte kunde träffa Emma å Vendela idag (eftersom Theo skulle hämtas den tiden). Så vi sköt på de tills imorgon istället innan Theo kommer hem igen😊
 
Hur ser eran torsdag ut? 😊
 

Legat på hyllan

Bloggen går legat på hyllan sen i fredags vilket har varit rätt skönt å avslappnande, men samtidigt så känns de som om att man "halkar efter".  Imorgon ska jag försöka skriva ner hur vi har fördrivit den senaste veckan. Så håll utkik😊
 
Idag har iallafall jag å Casper tillbringat vår förmiddag på Barnens Hus. Det är en mötesplats för nyblivna mammor å pappor, där man får lära känna varann samtidigt som barnen får träffa andra barn i ungefär samma ålder. Det är sångsamling där allt ligger på barn nivå.
 
Det är uppdelat på 3 dagar:
* Mån: För alla åldrar mellan kl. 13-16
* Ons: För barn från 0-10mån mellan kl. 9.30-12
* Tors: För barn från 10mån och äldre mellan kl. 9.30-12
 
Bebis massage är med under sångstunden. Det finns fika å lättare lunch (smörgås å våffla) som man kan köpa för en billig peng. Förutom att sitta å lära känna varann samt leka med alla barn så finns det även möjlighet att sitta å pyssla- bl.a. gjuta fot å hand avtryck, göra armband samt rita/måla😊
 
Jag va även där när Theo va liten innan han fick förskoleplats så jag visste hur den verksamheten funkade. Jag tycker att de e en mycket uppskattad stund tillsammans med andra mammor/pappor i samma stadie i livet oavsett om det är första, andra eller tredje barnet samt hur gammal man är som vuxen. Att få lära känna nya individer. Tycker att de e väldigt bra att dessa mötesplatser finns då de e så många som bara går hemma😊
Casper har i stort sätt aldrig sätt någon annan bebis (endast på mama fitness träningen vid 2 tillfällen och sig själv i spegeln) så han va väldigt fascinerad av alla bebisar. Så gulligt när de låg på mage å pratade med varann på deras språk. De skratta, lekte med leksakerna, vissa kunde sitta medan andra endast låg ner. Oavsett vad så hade de väldigt roligt ihop allesammans😊
Kommer garanterat gå dit fler gånger!!!
En helt utslagen kille efter besöket på Barnens Hus😍 Bara älskar hans nya "björn" jacka från Lindex. Så mjuk å skön (lite stor dock men de e bara bra så han har att växa i- stl 74 på denna)!!
 
Blev en snabb handling på stan samt köpte med mig en kebab med bröd innan jag begav mig hemåt. Hann i stort sätt bara slänga i mig lunchen, ställa in allt i kylskåpet å ge Casper mat i ca 10min innan vi blev tvungna att hämta Theo från förskolan. Han käkade mellanmål framför Disney Junior innan vi busade massor på golvet. Förberedde middagen som bestod av kallrökt lax i citronsås å pasta.
När älsklingen kommit hem å duschat så kom pappa förbi för att vara barnvakt i ca 45 min för att vi skulle på ett möte på förskolan. Lite onödigt möte kan vi tycka så här i efterhand då de egentligen inte handlade om våra barns avdelning (Theos avdelning). De enda som rörde oss va att de skulle byta lokal, från ena avdelningen till den andra samt få nya pedagoger. Den infon hade lika gärna kunnat stått på ett mail eller ett papper som de kunde skickat med barnen hem.
Kvällen fortsättes med bus med grabbarna innan de va dags för sängen. Theo å älsklingen somna nog samtidigt runt 21.30. Jag har precis matat Casper så även han ligger å sover i mitt knä. Blir å krypa till kojs för mig också då tröttheten e väldigt stor nu för tiden.
Casper försöker ta sig framåt på sitt egna sätt🙈❤️
Sen Casper hitta sina fötter så har dom varit roligast att leka med! E de bara jag, eller e bebisfötter bland de sötaste? 🙈💞
De e bara så goa, våra killar❤️ Theo e så otroligt fin å kärleksfull mot sin lillebror!!! Mitt mamma hjärta smälter❤️
 

RSS 2.0