Vi går i andra tankar

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Älsklingen å Theo klev upp vid 8 tiden medan jag å Casper fick sovmorgon till kl. 9. Jag vakna av att Casper drog mig i håret. Mysigt sätt att vakna till haha. När jag såg hans leende så gick de inte att se sur ut😍
Käkade frukost, massa bus å lek bröderna emellan, tog mig ett varmt bad med sönerna å gjorde mig samt grabbarna i ordning. Sen åkte hela familjen ut på ett litet äventyr. Vi skulle nämligen på husvisning (va på visning igår också men de kände vi direkt att de inte va något för oss). 
 
Ni som har hängt med ett tag vet att vi har haft planer på att bygga eget i Nyköping. Men nu på sistone så har vi tänkt om efter att älsklingen har fått mer info om jobb för honom. Det finns jobb men inte alls i den mängden å den lön som vi trött samt efter en del tänkande så skulle de kosta betydligt mer än va tänkt. Samtidigt som de känns lite osäkert att inte veta om de ens blir något bygge då även den mäklaren som har hand om det området inte har några mer uppgifter till oss å har inte haft de på säkert 1mån.
 
Det huset vi va å titta på idag kände vi direkt "WOW DETTA SKA VI HA!!!". Det fanns ingenting som vi kände "de här måste vi göra Om"eller något negativt alls. Bara massa plus. Stort rymligt kök med köksö som e ett önskemål, stora rymliga rum med bra klädförvaring, tvättstuga, fräscha å moderna badrum, rymligt garage å massa förvaringsytor. En stor å rymlig tomt med 2 trädäck intill huset å ett på gräsmattan. Ett lekhus på tomten fanns de även (Theo sprang dit direkt när vi kolla tomten).
Det kändes som om att de här va vårat hus. Det som vi letat efter. Nackdelen eller rättare sagt de som va lite tråkigt va att utgångspriset va rätt högt å de va en hel del familjer som va på visningen. Vi tror tyvärr att priset kommer stiga en hel del å då kommer vi inte kunna vara med å "slås" om det. Vi ska även på visningen imorgon så får vi se hur snabbt budgivningen ökar.
Håller tummarna iaf😊 Återkommer hur de blir med huset. 
 
Resten av dagen har vi tillbringat inne. De har blåst väldigt kraftigt hela dagen å varit riktigt kallt ute. Det fick bli lite målande, pusslande, film tittande, kurragömma, spelande å massa mys istället. Både Theo å Casper e förkylda så vi har inte velat klä på dom å varit ute i detta väder. Som tur e så har Theo blivit bättre så förskolan väntar imorgon å träning för min del☺️
 
Nu blir de å krypa till kojs. Älsklingen la sig redan vid 20 tiden  så de blir att krypa ner bredvid honom innan Casper vaknar för mat.
Puss å kram på er😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0