Återigen måndag

Skönt med långledigt. Har nu varit ledig lör-mån vilket har varit jätte skönt. Eller ah ledig har man väl inte riktigt varit. Det har varit fullt upp ändå med kalas fixande, införskaffat lite grejer till flytten och ordnat lite med adressändring, bestämt elavtal osv. Känns lite vuxet haha. Jag har ju aldrig varit så här delaktig förut då älsklingen har stått på de tidigare bostadsrätterna, men nu när vi köpte radhuset tillsammans så känns det extra bra att vara betydligt mer delaktig i besluten som ska göras :)
 
Passade på att checkade in på gymmet redan klockan 6.30 för att kunna hålla mamma sällskap innan hon började jobba kl.9. På träningsschemat idag stod det 10 min crosstrainer träning, bröst - och biceps samt 20 min cardio på löpband. Jag tyckte att de va ett helt okej pass tempomässigt men mamma som inte riktigt har kommit in i träningsrytm ännu, så hon va dödstrött + att hon kände av sin axel (som hon opererade för 1,5 år sedan ca).
Va färdig med träningen och duschandet till kl.9, då jag egentligen skulle ha börjat träna i vanliga fall på mina lediga dagar.Väldigt skönt att ha några fria timmar innan man skulle hämta skrutten på dagis halv .
Under dessa timmar hann jag bl.a göra:
 
* Tvätta klart en tvätt + sätta på en ny
* Äta frukost
* Små städa lite från i helgen
* Skicka iväg en beställning til från foreverliving, som jag hade glömt fylla i till den förra beställningen som jag fick hem i fredag
* Åka och hämta de nya tapeterna till radhuset
 
Sen vi kom hem från dagis så har Theo inte alls varit rolig... Skrikit och gnällt för minsta lilla... Snacka om att han är inne i sin 3-års trots redan trots att han "bara" är 2 år... Han har varit så här till och från i någon månad så ens tålamod är inte på topp just nu... I såna här lägen så är de inge roligt att vara förälder kan jag ju erkänna, men det tillhör föräldraskapet. Man kan inte ha dröm barn hela livet. Vi hade de i drygt 1,5 år men sen märkte Theo att han skulle testa mig och Micke hur kort eller långt stubin vi har...
Det är inte hela tiden så här, men de sista månaderna så har det varit allt oftare även om han är det bästa som har hänt oss och vi är överlyckliga att just HAN är våran son, så tröttnar man på allt gnäll å skrik som blir för minsta lilla... Tur att vi får sova om nätterna fortfarande! :)
 
Nu blir de att ge gnällspiken lite middag å få honom att sova, innan det står packning på min å älsklingens kvällsschema. Förhoppningsvis så hinner vi med en mysig stund framför tv´n också innan vi kryper tills kojs<3
 
Musklerna kommer sakta men säkert ! :D
 

Söndagen i punktform

Dagen har sett ut så här:
 
- Tog en promenad ner till gymmet. Körde 15 min uppvärmning på crosstrainern- jätte svettigt haha. Därefter var det bara att kötta axlar och mage, som stod på dagens schema. Ökade vikten på alla övningar förutom på en, vilket kändes grymt bra! :D Avslutade träningspasset med 10 min crosstrainer igen för att verkligen känna att jag är trött. Jätte skönt att hoppa in i duschen och sätta sig i bastun en stund.
 
- Begav mig till posten för att äntligen hämta ut mina Aloez Vera produkter som jag hade beställt!!! Jag hade tagit emot en beställning från bekanta samtidigt som jag beställde till mig själv. Skönt att allt kom i en och samma kartong. Hade dock inte räknat med att den skulle väga 12.5 kg haha.
 
- Älsklingen och Theo hämtade upp mig på stan, då vi skulle åka till Rusta för att köpa flyttkartonger inför flytten den 7 mars. Vi kollade även efter en frys på elgiganten. Blev dock inte att vi fastnade för någon då de va så pass dyra. Vi kände att vi inte behöver ha någon jätte dyr då den kommer stå i vårt förråd, inte i köket. Dock så måste vi ha en frys till den 7 mars så även om det kanske känns lite dyrt så måste vi köa en trots allt. Vi bestämde oss för att kolla på Blocket istället.
 
- Åkte och tvättade och tankade bilen. Stod i kö i säkert 45 min innan det blev våran tur till tvätten..
 
- Åkte förbi vårt nya hus- känns helt otroligt och overkligt fortfarande, men grymt förväntansfulla båda två. Känns hur bra som helst!!! Även Theo pekade på huset å sa "där". Han antagligen igen sig när vi va där för att mäta inför tapet köpet.
 
- Käkade lite lättare lunch innan jag skulle sortera mina Aloe-Vera beställningar i varsin påse så jag kunde leverera ut dom till rätt hushåll.
 
- Lekte och myste med skrutten och älsklingen innan de va dags att laga middag- kyckling med ris & currysås och massa sallad!
 
- När Theo hade somnat så gjorde vi en adressändring inför flytten.
 
- Nu sitter älsklingen framför Ps4 och jag sitter här vid bloggen samtidigt som jag lyssnar på en utbildning av foreverliving företaget :) Grymt  bra och inspererande!!!
 
Snart blir det att slagga, så man orkar upp kl.5.15 på sin lediga dag, för att lämna älsklingen på jobbet och skrutten på dagis innan halv 7 då jag ska möta upp mamma utanför gymmet för ett tufft bröst- & biceps pass samt 20 min cardio!! Ser fram emot morgon dagen eller hela veckan egentligen då jag "bara" jobbar 4 dagar, de andra dagarna kommer jag bo på gymmet och små packa inför den 7 mars vilket är om en vecka. Så jag hoppas att denna vecka går rustigt fort så vi får nycklarna till vårt nya hus!!! <3
En före bild innan dagens pass
 
Aloe-Vera beställningarna redo att komma hem till sina nya ägare! Allt till höger flyttar med oss till radhuset och kommer se grymt bra på våra hyllor! :)
(Är ni intresserade för beställning, va inte rädda att hör av hör till mig här i kommentars fältet, facebook- Zandra Kjelledal, instagram- zandrakjelledal92 eller mail-   [email protected] )

Söndag

Godmorgon vänner!
Igår blev det en väldigt lyckad dag för Theo, med god fika och mycket presenter samt trevligt sällskap. Vi kände att vi bara ville ha ett litet kalas i år tanke på att vi snart ska flytta och måste börja små packa tills den 7/3 då vi får nycklarna till vårt nya hem😊
Theo har blivit så stor så pass fort men han är ändå tillräckligt liten för att bestämma hur stort kalas han vill ha. Han blir glad för minsta lilla så länge de finns mat å fika på bordet haha 😊
Gästerna kom runt 15 tiden och de sista stannade till halv 8. Vi bjöd på korv med bröd till en lite senare lunch, och till fika bjöds det på maräng swish (glass, banan, marämger, grädde å chokladsås), kolakakor, kokosbollar, kanelbullar och chokladkaka. Väldigt lyckat!
Kvällen bestod av 🍕 ätande framför Melodifestivalen med min älskling. Vi båda är väldigt missnöjda med ALLA årets bidrag. Det har inte varit någon som.man har sagt "Fan va bra. Den här kommer vinna!". Det har varit några som varit helt okej men inge mer enligt oss så vi får se i finalen om vi ändras oss när vi fått höra låtarna igen..
 
 
Nu i morse vaknade man av något oväntat kan jag ju säga. Theo fick en liten dammsugare igår som går på batteri. Vi vakna av att han hade startat den i sitt rum, kom in i vårat rum för att städa. Både jag å Micke börja små skratta å när Theo märkte att vi va vakna tittade han upp å log med sitt underbara leende å sa "hejhej städa" . Kan ju bara säga att vi dog av skratt😂😂
Underbara unge alltså 😍😍😍
 
Kl.10 bär det av till gymmet för mig. Måste träna bort gårdagens 🍕... Hade sjukt ont i magen när jag gick å la mig igår. Märks att kroppen har blivit ovan på skräpmat sista 2 månaderna...
 

C9- ✔

Då är c9 kuren avslutad för denna gång!
Resultaten kanske inte blev dom bästa men är otroligt nöjd ändå. Va glad bara det vart lite minus på både vågen och måttbandet samtidigt som det stora +'et blev att energin och orken har blivit mycket mer än tidigare. Kände redan efter första dagen att orken hade ökat.
 
Vågen: -1.5kg
Måttband: -6.5cm totalt på hela kroppen
Orken/energin:  👍
 
Med dessa resultat så firade jag med en 🍕. Kanske inte är den bästa avslutningen på denna kur men jag kände att jag va värd den + att jag hade hållit mig utan sötsaker hela dagen trots att Thro hade sitt 2-års kalas idag. Har även blivit en hel del citron vatten drickande.
 
Nu blir de att fortsätta dricka Aloe-Vera gelen på morgonen, en shake om dagen (morgon eller kväll) samt fortsätta träna 4ggr / v utifrån träningsschemat som Alexsandra har gjort till mig sen 1 jan.
Här framöver så hoppas jag att mina muskler på kroppen blir ännu mer synliga samt att jag börjar bli mer å mer nöjd med min kropp 💪😁
Dag 1
 
Dag 9
 
Som sagt, inte så jätte stor skillnad men jag känner mig mycket piggare ❤💪👍

Näst sista dagen på c9 kuren!

Idag var jag inne på nästa sista dagen av denna c9 kur. Det har gott bättre än jag trott även om resultaten inte har varit dom bästa kan jag tycka. Jag tror att de har med att jag inte hade möjligehet att träna som man skulle i början men framför allt så tror jag att det mesta ligger på att jag redan hade börjat med ett träningsschema-& kostschema å därigenom redan gott ner i vikt samt minskat i cm. Hade jag inte gjort det hade resultaten säkert sätt annorlunda ut.
Något som jag däremot har märt är att jag har en helt annan ork nu än va jag hade dag 1. Mer energi och mycket gladare kan jag tycka ☺
Lär bli att jag kör c9 fler gånger men nu fram till sommaren ska jag fokusera på mitt koat-& träningsschema som jag fått av Alexsandra !!
 
Är det någon som är intresserad av c9 är det aldrig försent att höra av sig ! Jag rekommenderar lätt att testa en gång för att verkligen se hur produkter som aloe-vera gel kan bidra till ett sundare och smalare liv!
C9 behöver inte vara en startkick för viktminskning, utan det går lika bra med att använda för att rensa ut alla slaggprodukter som kroppen samlar på sig som den egentligen inte ska behålla! 😊
Bara att ni hör av er här under kommentarsfältet, facebook (Zandra Kjelledal heter jag där) eller instagram (zandrakjelledal92) 😊
 
Idag efter jobbet så stod det ett rygg- & triceps pass på schemat med cardio avslutning i 20min ! Va inte ett dugg taggad när jag behav mig till gymmet men när jag väl ställde mig på crosstrainen för uppvärmning så släppte allt. Va helt slut efteråt!!! Grymt jobbigt men otroligt skönt/roligt när man är klar för dagen 😊
Blev hem å käka å därefter baka kolakakor å kokosbollar till Theos kalas imorgon ☺
Nu blir de att krypa ner bredvid älsklingen i sängen å sova så man orkar med morgondagens planer.
Puss å kram på er 😍
Bilden är dagen precis innan träningen 💪
 

Ingen bra dag...

Idag har det inte varit min dag på jobbet...
Det började med att jag försov mig i morse, inte så att jag kom försent men det blev att vi åkte 6.15 hemifrån när vi egentligen ska åka kl.6 senast. Kom till jobbet i tid oh skrev av det jag skulle göra under dagen. Kom iväg lite sent från kontoret och inte bara det utan jag blev påkörd bakifrån rätt så kraftigt när jag skulle svänga av motorvägen... Bilen framför mig tvärnita och tack gode gud för mina snabba reflexer så hann jag precis ställa mig på bromsen och få stopp på bilen innan jag skulle krocka med bilen framför. Dock så hade kvinnan i bilen bakkom mig inte alls lika snabba reflxer + att hon körde på en hal fläck så hon hamnade i min bak helt enkelt.
Eftersom jag inte va beredd på att något skulle hända så satt jag självklart helt avslappnad i bilen, men när krocken kom så vart det att huvudet/nacken fick sig ett snabbt kick framåt.
Kvinnan i bilen va helt förstörd och förklarade att de inte va meningen, att det här va första gången hon hade krockat med någon, va jätte rädd att jag hade gjort illa mig osv.
Just då kände jag inte av något eftersom jag bara hade jobbet i tankarna och att jag redan va sen till första personen.. Efter 5 min senare när vi konstaterade att ingen av oss var skadade och det syntes ingenting på någon av bilarna så gav vi varann en varsin kram och körde vidare Vi kände att det va onödigt att skriva några papper när det ändå inte syntes något, inte ens en liten repa!
De va första gången jag har varit med om en krock, å jag står gärna över dom i framtiden...
 
Resten av dagen va kaos. Eftersom jag va sen redan på morgonen så vart allting förskjutet och jag hann inte med hela min lunch.. Eftermiddagen va också stressig då de vart mycket körning (från söderätlje, till Järna och tillbaka till södertälje) och snabba ärenden för att hinna med och för att få sluta i tid, 15.15.
Kom till sista personen kl.15 vilket vi redan då kände att "de här blir överid". När vi nästan va klara så ringde min saordnare å sa att jag blev tvungen att åka på ett larm, vilket ledde till att jag inte slutade förrän kl.16 (45 min sent). Lite extra cash men de e frustrerande när man har varit sen hela dagen och har en tid att passa efteråt.
 
Alexandra kom över på 1 tim massage kl.17. Den timmen gick väldigt fort, precis som vanligt. Bokade även upp ytterligare en tid :)
Därefter blev de att laga mat och betala 2 räkningar så de va gjort.
Älsklingen fick natta skrutten ikväll och han ligger fortfarade kvar innan i Theos rum så jag kan slå vad om att han har somnat själv, då han har varit jätte trött hela dagen och inte mått helt hundra. Han sa även innan maten att han skulle äta och sen sova, pga tröttheten.
 
Jag själv har varit jätte trött idag också, tillskillnad från de andra dagarna på c9. Tror att det har varit med stressen idag, men känner att jag skulle kunna somna nu jag också om jag la huvudet på kudden.
Så de blir att väcka älsklingen, borsta tänder å tvätta bort sminket och därefter krypa till kojs så man inte bli  sjuk igen.
Imorgon står det jobb på schemat och därefter rygg - & triceps träning, innan det är dags för fredags mat + mys + bakning inför Theos kalas på lördag! Har sagt att jag ska baka i 3 dagar nu men att det inte har blivit av.. Imorgon måste det göras eftersom det redan är fredag.
 
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig torsdags kväll så hörs vi :)
Puss å kram<3
Sådan far sådan son, eller hur brukar man säga <3
Detta är en bild för några månader sedan- älskar att se mina favoriter sova så sött <3
 

Dags å ta tag i det jobbiga inlägget angående min syn på kroppen...

Precis som rubriken lyder så är det väl lika bra att få det överstökat- att berätta sanningen bakom min negativa syn på min kropp...
Lättare sagt än gjort men får tänka så att det är som att dra bort ett plåster från ett sår- gör ont i början men skönare efteråt..
 
Jag kan börja med att säga att i min släkt så har alla varit/är man både bredaxlade och har en kraftig benstomme, så arvsanlagen har inte varit dom bästa för mig redan från födseln...
När jag föddes var jag som en köttbulle. Jag va kort (48cm) men vägde konstigt nog bara 3170g. Tyvärr så kunde mamma inte amma mer än någon vecka då hon inte fick igång mjölkproduktionen så redan efter en månad så började jag med modersersättning. Snabbt därefter så märkte mina föräldrar att jag aldrig blev mätt, utan ville bara ha mer å mer. Det fanns inget stopp och snart syntes det även på min kroppsbyggnad. Jag åt fullkornsvälling redan vid 2-3mån ålder vilket är jätte tidigt. Ju äldre jag blev desto mer åt jag (självklart) & vid 1-års ålder så såg jag ut som en buddha (enligt mig själv). Självklart så växte jag ikapp vikten så småning om men tittar man tillbaka på bilder från min barndom så va jag stor för min ålder.
 
(Måste bara flika in att jag INTE skyller på mina föräldrar för min syn på min kropp å min barndom när de gäller mat-alla barn är olika å vissa äter mer än andra. Tyvärr va jag en av dom hehe...)
 
Ju äldre jag blev desto mer började jag träna. Jag började spela fotboll i tidig ålder och bara något år därefter så började jag även med basket. Jag såg mig själv som en av killarna. Jag va inte så tjejig av mig å de ser man även på alla bilder sen jag va liten å börja få egen vilja på klädersval osv. Jag skulle BARA ha stora pösiga byxor å tröjor, inget smink eller kjol/klänning, umgicks mycket med killkompisarna speciellt på rasterna i skolan då vi spelade mycket fotboll å basket (hade jätte många tjejkompisar redan då som jag även umgicks med men de va inte riktigt lika sportintresserade som jag va- umgicks hela tiden på fritiden), va rätt finnig osv.  Min syn på utseendet va då inte alls viktigt som ni kanske märker !
 
När jag började i åk 8-9 började jag sminka mig lite lätt, använde kjol/klänning/ leggings å tajta jeans. Då använde jag väldigt sällan stora kläder, då kände jag mig bara tjock. Det va som om man vände blad i en bok. Då va utseendet helt plötsligt jätte viktigt.
Det va iofs i den åldern som man vart mer killintresserad, första crushen (kärleken) osv. Ja ni vet va jag syftar på, man kommer in i ett helt annat stadie i livet som man ville upptäcka.
 
Som jag har nämnt i något inlägg tidigare så har jag alltid haft svårt att hålla vikten. Jag älskar mat å har alltid gjort. Tyvärr så har det även synts på min kroppsfigur då det väldigt lätt fastnar på mig. Hur mycket jag än har tränat eller tränar så har jag ändå aldrig lyckats hålla min vikt eller gått ner. På något sätt så har jag gått upp i vikt även om jag i perioder inte åt några sötsaker alls. Jag hittade lixom ingen metod.
 
Alla mina tjejkompisar är å har alltid varit smala å smärta, trots att de inte har tränat så mycket. Ja de har troligtvis andra arvsanlag och gener än va jag har å de e inget man kan göra åt men jag måste erkänna att jag alltid har känt mig stor jämfört med dom. Jag kan nog inte säga att jag någon gång har varit överviktig så men det har alltid funnits något att ta i så att säga.
Sen jag började se mig själv som en individ, en tjej å inte en bland grabbgänget, så har även typiska tjej tankar även dykt upp. Ja ni tjejer vet va jag syftar på.
Sen jag ansåg att utseendet är rätt viktigt i dagens samhälle så vart allt jobbigt för mig. Sen dess har jag alltid tyckt att det har varit jobbigt att visa mig i underkläder på gymnastiken i skolan eller i omklädningsrummet när man har haft matcher. Det har varit jobbigt att shoppa med polarna å man måste köpa en eller två storlekar större än de andra för att plaggen ska sitta bra på min kropp. Det har varit jobbigt å obekvämt att ha tajta kläder (oavsett om det är ett linne, en t-shirt eller en klänning/ett par byxor) just för att jag har trott att "då kommer ju fettet synas" osv.
Jag såg bara allt negativa redan i ung ålder, inte något positivt alls. Jag visade mig alltid glad å lycklig vilket jag va till 99% i min kompiskrets också men när jag väl va själv så kom alla dessa tankar.
Jag va avundsjuk på polarna eller andra tjejer på stan som va smala å snygga. Behövde inte tänka så mycket på va de åt för att inte gå upp. Kunde få vilken kille som helst på fall osv.. Varför kunde inte jag vara som dom?
 
Förutom stora å höga krav på mig själv så har jag även haft det från mina föräldrar (speciellt mamma). Ni som känner mig sen tidigare å från verkligheten vet att jag å mamma bråkade 24/7 om allt- maten, skolan, måste träna, vikten, utseendet osv. Det kunde inte gå en dag utan att grälandet uppstod..
Så pressen från henne kom automatiskt. Många gånger så vart de att jag stängde av allt de hon sa, vilket då ledde till att jag gick upp ännu mer. Hur dåligt jag än mådde å kände mig i min egen kropp så ville jag bara göra tvärtemot av va hon sa.
När hon jämförde mig me mina polare (angående vikt å utseende å synen på kost) så blev jag inte bara arg utan även väldigt besviken å sårad. Flera gånger så blev de att jag skrek: "om du nu vill att jag ska vara som ... kan du väl ta henne som dotter istället!!! Du vill ju ändå inte ha mig!" Osv.
 
När åren gick så blev de bättre mellan oss som familj. Självklart va vikten ett problem för mig fortfarande men jag slapp höra tjatet om att jag måste tänka på va jag stoppar i mig flera gånger om dagen.
Jag tror ärligt att vändningen kom när jag va med om djup depression andra året på gymnasiumet (kan berätta mer om det i ett annat inlägg). Jag har nog aldrig sett mina föräldrar SÅ oroliga för mig någon gång.
Jag åt ingenting på 2 v, tränade 7dagar i veckan, svimmade flera ggr i veckan, gick ner 20kg på drygt 2 mån, va otrevlig morät allt å alla m.m. Jag va bara skin å ben. Min dåvarande kille nämnde flera gånger att för varje gång han kramade mig så försvann jag mer å mer i hans armar.. Ni förstår att jag inte mådde så jätte bra kanske...
När jag vägde som minst tyckte jag fortfarande att jag va tjock och ful (va säkert nere på 55 kg på.mina 175 cm). Jag såg inte allvaret i det hela. Jag såg inte att jag va inne i en aneroxia varning flera gånger om. Jag stirrade mig blind på att "jag måste banta, jag är ful å tjock, ingen vill ha mig" osv.
Det gick så pass långt att jag t.o.m. skar mig i handleden och fick åka in på psyk.
Som sagt jag kan berätta mer senare för de e fler orsaker till varför jag hamnade i den depressionen..
Det tog nästan 1 år innan jag kom på fötter någorlunda igen efter depressionen. Jag gick sakta upp kilona jag hade tappat. Tyvärr hade jag ju även förlorat massa muskler så jag va jätte svag i hela kroppen å hade ingen ork.
 
Sommaren 2012 va jag inne i en sån period att jag kunde äta 2 stora chips påsar i veckan + massa godis å annat snacks. Jag mådde psykiskt dåligt igen men inte så pass att jag hamnade i ytterligare en depression. Denna gången va det istället att jag tröståt istället för att matvägra. Det ledde till att jag gick upp till hela 82kg (jag har aldrig någonsin vägt så mycket, inte ens när.jag va höggravid dagen innan förlossningen- vägde då 81 kg). Det va inte bara muskler utan de mesta va fett. Mina kläder blev för små, börja dölja kroppen med stora pösoga kläder igen, den här glada tjejen som älskade att träna hade försvunnit å allt va bara dö jobbigt. Bråken hemma uppstod igen vilket ledde till att jag åt ännu mer...
Nära å kära började små viska å kom till mina föräldrar  å påpekade att jag hade gått upp i vikt osv. De gjorde mig ännu argare att de inte kom direkt till mig å sa de utan jag fick höra de av mamma, som i sin tur la upp det på fel sätt kan jag tycka. Nu i efterhand förstår jag varför de inte vågade prata med mig om det. Vikt är generellt ett väldigt känsligt ämne (oavsett kön), å ser man att någon mår som den gör så vill man kanske komma med en sån kommentar som "ser att du har gått upp i vikt. Hur mår du egentligen?" eller något sånt.
I november samma år så bestämde jag mig för att ta tag i livet å gå ner till min normal vikt på 70 kg ca.
På knappt 2 månader så hade jag gått ner till 75 kg, och det va då jag träffade mannen i mitt liv- Micke (26/12-12)❤ Tack vare honom (utan att han visste om det) så fick han mig att gå ner till min målvikt å lite till. Man brukar säga att när man blir kär så fastnar kärlekskilona på kroppen, att man går upp i vikt, men i mitt fall så va de tvärt om. Jag gick ner till 67 kg vilket jag inte hade vägt på länge. Då hade jag ändå inte gjort något speciellt för att gå ner. Tränade 2-3 ggr/v , käkade på pizzerian här hos oss säkert 2ggr/v å en hel del snacks på helgerna. Trots de så gick jag inte upp i vikt. Hur kom de sig? Det är fortfarande ett mysterium för mig haha😝
Micke och svärföräldrarna tyckte redan då att jag va för smal å att det inte skulle göra något ifall jag gick upp något kilo.
 
Jag blev snabbt gravid (endast 3 mån in i förhållandet) & gick upp 11 kg totalt. Som jag nämnde här ovan så vägde jag mindre dagen innan förlossning än va jag gjorde när jag vägde som mest. Sjukt egentligen atät jag kunde låta de gå så långt!!!
Efter förlossningen så tappade jag alla mina graviditetskilon på bara 1 mån men då va inte tankarna att jag va tjock utan då va de mer "shit va smal jag har blivit så pass fort! Syns ju inte ens att jag har varit gravid". De e konstigt de där att tankarna ändras så pass fort ändå.
När jag väl hade kommit i rätta med att leva som mamma så kom dom tidigare tankarna tillbaka "fan nu måste jag träna bort allt det här mjuka å överflödiga huden på magen". 
 
Än idag så kan jag känna att det går upp å ner. Alla jämförelser med tjejkompisarna finns kvar i huvudet men jag har samtidigt börjat tänka så att "jag har faktiskt fött ett barn, å inte dom. De e klart att min kropp är mer uttöjd än deras" osv. De e kanske fel å säga men nu kan jag ju "skylla" på en graviditet. Va hade jag förut? Ingenting.
Jag känner mig fortfarande inte nöjd med hur kroppen ser ut å känner mig inte tillräckligt snygg å sexig som jag vill, men jag har lärt mig att jag MÅSTE älska mig för den jag är å hur jag ser ut. Jag har träffat killen i mitt liv å han älskar mig för den jag är❤ jag är mamma till världens finaste å mest värdefullaste son, som älskar mig för den jag är ❤ jag har världens bästa föräldrar å lillebror samt släkt å vänner som älskar mig för den jag är ❤  vad mer kan jag önska mig?! Självklart så kan jag gå ner något kilo till om det är så men vad tjänar de till egentligen när jag redan har allt värdefullt i livet som jag vill ha ❤
Jag kommer vilja gå ner något kilo till och i cm men om det tar 1 månad eller flera år, det gör faktiskt ingenting. Jag har börjat insett (det har tagit tid) att det finns viktigare saker och viktigare personer i mitt liv än ett par kilon hit eller dit, att tiden inte spelar någon roll.
 
Jag är inte nöjd med min kropp eller hur jag ser ut & det finns många kroppsdelar som jag skulle vilja förändra. Så kommer jag alltid att känna å tycka, men samtidigt så finns det människor som älskar mig för den jag är idag så jag MÅSTE försöka börja se det poistiva å öjusa med mig själv. Jag MÅSTE börja se mig själv ur andras ögon.
Det är självklart något som kommer ta tid men det är något som jag tänker jobba på. Jag har hela livet på mig å jag vet att jag har både älsklingen å familjen/vännerna vid min sida idag, imorgon å för alltid ❤
Ni alla är guld värda! Älskar er mer än ni anar ❤
 
Märkte nu att de vart ett jätte långt inlägg med kanske inte så jätte intressanta tankar men kände att de va dags att skriva av sig lite. De e kanske inte någon som orkar läsa men då har jag ialla fall fått ner det jag länge har försökt..
Jag vill att ni lovar mig en sak å de e att ni tänker på detta:
 
"Vi alla är värdefulla. Vi alla är viktiga. Vi alla har en viktig betydelse här i livet. Vi alla är älskade för dom vi är!"
 
Det får vi inte glömma även om det är lätt hänt !
 
Puss å kram på er ❤
Denna bild betyder mer än tusen ord : Together me make a family❤
 

Dag 4-6 av c9

Godkväll!
Nu har de blivit dålig uppdatering av c9 dagarna och jag ber om ursäkt för det. Har varit fullt upp och hela familjen har varit hur trötta som helst. I måndags bakade jag lite inför sonens kalas på lördag. Igår va jag å träna på morgonen å träffa Sophie därefter fram till att klickan blev 17 då vi skulle äta å hon iväg å träna. Jag somnade tillsammans med Theo kl.19.15 & väcktes av älsklingen halv 9 då vi kröp till kojs å somna direkt.
Idag har det varit jobb, små firat Theo som blev 2 år idag (sjukt va tiden har gått fort!!!!! Han låg i magen precis..) med mina föräldrar på besök som stannade kvar på middag.
Älsklingen ligger här bredvid mig i soffan å sover- dödstrött, å jag känner att jag skulle kunna sonna jag också om jag la mig på kudden... lär bli sängen för mig (oss) snart så man orkar med dennna vecka ☺
 
Men ialla fall tillbaka till c9 uppdateringen.
Sen i söndags då jag ÄNTLIGEN fick äta mitt första mål så har det gått väldigt bra. Dock så har jag känt mig allt mer hungrig sen jag tog första tuggan av riktigt mat än va jag gjort de 3 första dagarna...
Har druckigt minst 8 glas vatten/dag, aloe vera gelen som har fyrdubblas har gått betydligt lättare än jag trott å nu har man blivit van med smaken å jag kan säga att den är helt okej ☺ får nu dricka 2 choklad shakear (morgon å lunch) om dagen + frukt och grönsaker från fria listan (har blivit mest apelsin för min del).
Träningen har börjat flyta på mer nu. Det blir fortfarande inte 30 min i streck men brukar sluta på 1.5 - 2 tim/dag i promenad totalt + att igår körde jag gym träning i 2 tim. Så det känns helt okej !
 
Idag va det även dags för invägning och mätning. Tyvärr stod det bara -0.5 kg på vågen och bara -3 cm totalt på hela kroppen.
Jag är ärligt inte alls nöjd men mina resultat då jag verkligen hoppades på mycket bättre redan från start, men jag kan samtidigt inte låta bli att klappa mig på axeln med ett leende då jag alltid har haft svårt att gå ner i vikt (så fort jag tittar på en pizza eller sötsaker så syns det på vågen) vad jag än har använt mig för metod. Så jag BÖR VARA NÖJD med det jag har åstakommit. Det har trots allt bara gått 6 dagar & totalt är det redan -1.5 kg ner och -6 cm totalt på kroppen. Såna resultat vet jag inte när jag hade sist (eller jo första månaden av Alexsandras kost- & tränings schema visade bättre resultat än detta, men innan jag började med allt detta så har jag ingen aning alls) ! 👍
Jag känner mig både piggare, starkare och känns som om att jag är mycket gladare än innan å bara av dom resultaten så har jag vunnit trots allt💪😊
 
Nu blir de att kämpa igenom de sista 3 dagarna av c9 och sen köra Alexsandras hårda kost-& tränings schema igen för att bygga mer muskler. Ingen direkt fokus på att gå ner något mer i vikt (har fått till mig av nära å kära att jag har blivit för smal...) utan prio 1 är att få högre muskelmassa! 😊💪
 
Nu köttar vi inför BEACH 2016 !!!!
Bild efter gårdagens gym. Ben - & rump träning 💪
 

Theo 2 år 🎂🎁❤

För 2 år sedan bestämde du dig för att bemöta världen och sen den dagen har du vänt upp å ner på våra liv, till det bättre!
Vi älskar dig Theo med hela vårt hjärta å kommer ALLTID finnas vid din sida !❤
du är det finaste som har hänt både mig å din pappa, och tillsammans är denna familj oslagbar❤
Jag är otroligt lycklig att just jag får vara din mamma ❤
Här är skrutten endast 1.5tim gammal❤
Otroligt att han en gång har varit så här liten !
Undrar vart tiden har tagit vägen...
 

Huddinge sjukhus🏥

Sitter på Huddinge sjukhus 🏥 med en av mina pensionärer från jobbet. Jag är på en s.k. ledsagning, dvs att vi åker iväg med brukaren på olika ärenden (t.ex. läkartider) och ändå får betalt såklart.
Vi åkte hemifrån honom vid 9.20 tiden och är fortfarande inte tillbaka på hemmaplan (södertälje) än. Han hade tid angående hans ❤:a (skulle göra lite tester). 
 
Va otäckt egentligen! Är inte så jätte förtjust i sjukhus över huvudtaget men att vara här på hjärtkoller även om det inte är mig det handlar om så blir man (ialla fall jag) lite smårädd. Man själv kommer bli gammal en dag å man vet aldrig vad man kommer vara i för tillstånd då eller va man kan ha för sjukdomar. Jag kan nog inte säga att jag sitter å funderar på hur mitt liv kommer se ut om 40 år så ofta men i såna här lägen så har jag svårt att låta bli. En vacker dag är det jag som kanske ligger här men negativa/positiva resultat på dessa tester.
Jag som är en känslig person överlag, undrar hur jag själv skulle reagera på ett negativt svar?
 
Men ialla fall tillbaka till inlägget.
Här har jag nu suttit i snart 4 timmar av mina dryga 6 timmar. Kan ju inte säga att de e jobbigt men klart att tiden går mycket långsammare än om man har ett fullspeckat schema och bilåkande till varje person.
Har hört från kollegor att de tycker att de e tråkigt att åka iväg så här. Jag själv skulle mer säga att det är en avkoppling från vardagssysslorna lite. Sen hade de självklart inte varit lika roligt kanske om det är en person som man inte kan prata med, där det bara uppstår en lååååång tystnad. Mannen jag är med idag har jag haft lite konflikter med i början men nu går det helt okej vilket jag tycker är jätte skönt.
Jag vill ju kunna jobba med alla sorters personer ☺
 
Hoppas ni har en bra måndg så här långt så hörs vi lite senare 😙
 

Då är en tredje del avklarat!

Då är kvällen här och den börjar stida mot sitt slut, lika så denna vecka.
Helgen har gott helt okej och flytit på bra både hemma och på jobbet. Tror det har mycket med att jag har blivit mycket piggare om mornarna samt en helt annan inställning till skillnad från förut. Känns grymt bra!
Idag var det även dags för första ritkiga måltiden på dessa 3 dagar. om jag har längtat! Med det så lyxade jag till det med kyckling filé och wokade grönsaker och en "sås" gjord på naturell kvarg (0,2% osockrad), vitlök och lite vatten - tummen upp!
 
Vad har annars hänt under kvällens gång?
Skrutten kom hem från sin mormor & morfar (varit där över natten då älsklingen inte har varit helt hundra), så har myst lite med honom innan han skulle sova. Älsklingen har suttit vid ps4 hela kvällen medan jag har suttit med datorn i knät i soffan.
Ikväll var jag även med på min första inline utbildning med Forever. Väldigt bra och inspirerande måste jag erkänna. Lär nog vara med betydligt fler gånger än vad det har blivit sen jag började med Forever.
Ska även försöka vara med på deras affärspresentationer som även hålls på söndagskvällar.
 
Imorgon står det jobb och därefter föräldramöte på Thes dagis på schemat :)
Ska självkalrt försöka få in det där inlägget som jag nu har lovat i 2 dagar (om min syn på min kropp). Ni kanske märker lite att det är ett ämne jag inte är så jätte bekväm i, hur mycket jag än vill.
 
Med dessa ord så säger jag godnatt och sov så gott!
Puss å kram på er <3
Detta sms av älsklingen gjorde min dag!
Tänk att lite ord kan betyda så mycket.
Älskar dig Micke idag, imorgon och i all framtid <3
 

Första invägningen c9

Idag var det dags för första invägningen. Väldigt spänd och lite nervös för vad resultatet skulle visa då jag själv anser att det inte har hänt något förutom att jag känner mig mycket piggare om dagarna och har lite mer ork än vad jag hade innan jag började med c9. Bara det är i och för sig ett bra steg i rätt riktning men hoppas att det även har gett med sig på både vägen och mått bandet.
 
När jag ställde mig på vågen blev jag både glad och besviken (-1 kg på 3 dagar). Besviken just för att jag hade hoppats på bättre resultat tanke på att jag faktiskt har följt schemat uppe från och ner, inte fuskat någonting när det gäller "små ätandet", dock har jag kanske inte riktigt haft möjligheten att fokusera på en sammanhängande träning i 30 min pga jobbet och en del privata saker som kommit ivägen för kvällsträning...
Däremot så blev jag glad att det faktiskt vart minus på vågen efter så pass kort tid ändå. Jag vet inte riktigt när jag vägde 66 kg sist hur hårt jag än har jobbat, så det är jag glad över att detta faktiskt har gett resultat även om det kanske var ett kanon resultat, jämfört med andra som man har hört har använt sig utav c9 som har gått ner massor direkt...
 
När det gäller måtten så måste jag säga att det gjorde mig mest besviken. Det visades bara vara -3.5 cm utspritt på kroppen. Hade räknat med lite mer, men istället för att gräva ner sig i det så är det bara att sätta i ytterligare en växel och verkligen komma igång med träningen ordentligt. Jag tror är det tyvärr har varit boven till dessa halv bra resultat..
Får tagga till ordentligt till nästa invägning som är dag 6 istället!! :)
 
Så en kort sammanfattning på dessa 3 dagar:
* -1 kg på vågen
* - 3.5 cm utspritt på kroppen
 
Något som jag har fått lära mig (eller rättare sagt tryckt in i mitt lilla huvud) är att ALLA ÄR OLIKA, ALLA HAR OLIKA ÄMNESOMSÄTTNINGAR, ALLA HAR OLIKA KROPPSBYGGNADER, ALLA HAR OLIKA LÄTT/SVÅRT ATT GÅ NER/UPP I VIKT, ALLA HAR OLIKA ARVSANLAG osv!!!!
Just det där har jag alltid haft svårt att acceptera men börjar inse att jag inte ska stirra mig blint på alla runt omkring, utan jag måste verkligen sätta mig själv i fokus och lyssna på min egen kropp. Ta ett steg i taget och det får ta den tid det tar. Jag är inte som alla andra. Jag är inte lika smal eller starkt som andra personer. Jag har en helt annan benstomme och helt andra arvsanlag än vad ni andra har. Det är något jag måste accetera och hantera på bästa sätt så jag inte hamnar i en depression igen!
 
Tack vare alla underbara människor i min omgivning, min familj, världens finaste pojkvän och son osvh vänner som är oslagbara, så är ingenting omöjligt! <3
Ni alla är guld värda, och jag älskar er så J*vla mycket!!!! <3

Dag 2 avklarad!

Klockan är nu strax efter 22,30 och dag 2 av C9 är alldeles strax avslutad.
Som jag skrev igår så trodde jag att det skulle vara svårare att styra sötsuget och suget efter god mat. Jag säger inte att det är lätt men jag hade förväntat mig nästan att det skulle vara "omöjligt", det värsta utav det värsta lixom.
Jämför jag dag 2 med dag 1 så kändes det mer som om att andra dagen flöt på på ett annat sätt, vet inte om det var för att det var mycket mer på jobbet idag att man knappt hann sitta ner å andas eller om det faktiskt är så att min diciplin har blivit bättre och att jag har motivationen på topp till 100 % och inte bara 50%.
 
Aloe vera gelen går förvånadsvärt bra, även om jag nu skulle ljuga om jag sa att den är god. Jag har valt att spä ut den med 2.5dl vatten. Det tar lite längre tid att få i sig men smaken är inte lika stark som om när man tar en shot av den istället. Imorgon blir det däremot värre kan jag tänka mig eftersom "dosen" då ska fyrdubblas på morgonen (120 ml istället för 30ml) och jag känner redan nu hur jag inte riktigt ser fram emot det...
 
Ni kanske undrar hur jag mår nu när 2 dagar har blivit avklarade? Ni kanske undrar om jag käner någon skillnad på energin och orken? Ja ni kanske har massa funderingar som ni vill få svar på; kommentera gärna så lovar jag att svara på de :)
Som sagt så är jag andra dagen utan mat, godsaker, varm choklad och allt som har med mat/ dryck att göra, och jag mår bra. Jag mår över förväntan om jag ska vara ärlig. Lite förvånad själv faktiskt att det faktiskt fungerar. Jag har väldigt mycket energi men samtidigt rätt så lite ork, vilket inte är så konstigt egentligen om man tittar på hur de senaste två dagarna sett ut kostmässigt. Jag har även märkt att jag har fått springa på toaletten minst 10 ggr idag tillskillnad från mina 4 ggr tidigare haha. Märks att man bara dricker under dagarna nu för tiden och att det bara rinner rakt igenom kroppen.
Det som jag kan känna är största skillnaden efter endast två dagar är att jag inte känner mig ett dugg trött när jag går till och från jobbet som jag annars brukar. I vanliga fall brukar jag vilja slänga mig på soffan och inte röra en fena tills det är dags att börja med maten, men idag var det en annan känsla jag möttes av och det var underbart. Däremot känner jag mig trött nu och skulle somna på 2 sekunder om jag la huvudet på kudden, men det är helt okej tanke på att klockan snart är 11 och man ska upp och jobba imorgon.
 
Den största anledningen till att jag skulle rekommendera C9 till alla som inte redan kört C9 är att energin kommer mycket snabbare än man tror! Har man diciplin eller en närståendes (kan vara pojkvännen, mamma, pappa, kompis, farmor eler vem som helst) stöd så skulle alla klara detta galant!  Det gäler även att man har satt något mål som man verkligen är villig att sträva efter :)
Självklart längtar jag tills imorgon då jag får äta mitt första mål mat, för jag är inte så sugen på att köra detta livet ut men någon gång ibland för att verkligen komma igång då resultaten (förhoppningsvis) syns.
 
Imorgon är det dags för invägning och mätning av kroppen (vägningen kommer ske på morgonen innan jobbet medan mätningen kommer ske på eftermiddagen efter jobbet då älsklingen kommer få hjälpa mig med vissa kroppsdelar, bl.a armen och bysten). Jag är väldigt spänd och nervös, för tänk om det inte har blivit några resultat. Tänk om jag står kvar på samma mått och vikt... Va jobbigt det skulle kännas... Men jag är samtidigt väldigt förväntansfull!! :)
Den som är inne och läser imorgon får se uppföljningen av invägningen och måtten då!
Min middag som bestod av en Aloe Vera gel shake, kontra älsklingens som bestod av lövbiff fylld med vitlöksost, bea och räfflade potatis i ugn!
Ljuger om jag säger att jag inte saknar maten! 
 

Ps: Inlägget om min syn på min egen kropp och spegelbild kommer förhoppningsvis upp imorgon, då klockan har runnit iväg även ikväll...
 
Puss å kram på er <3

Dag 1

Då är dag 1 avklarad.
Ska jag vara ärlig så trodde jag att de skulle vara svårare med att hålla suget efter mat än va de faktiskt va, men med tack vare att jag måste dricka mycket vatten så så försvann hungerkänslan som uppstod hela dagen, eller ah den minskade för stunden i alla fall. Det va mer de som va jobbigt, och självklart när älsklingen hade beställt en STOR kebab rulle ifrån grabbarna på restaurangen bredvid oss, till middag medan jag satt där med min aloe-vera gel dricka som skulle vara min middag både idag och imorgon...
Kändes som om att han gjorde de bara för att retas, då han är emot det här med att jag går på C9 för tillfället..
 
Dag 1 och 2 kommer se likadana ut.
 
Frukost- 
30ml Forever Aloe Vera Gel
1 tablet Forever Therm
30 min lågintensiv träning (kommer bli utspritt för min del pga jobbet)
Mellanmål:
1 portionspåse Forever Fiber
Lunch:
30ml Forever Aloe Vera Gel
1 tablett Forever Therm
1 mått Forever Ultra (chokladpulver)
Middag:
30ml Forever Aloe Vera Gel
Kväll:
30ml Forever Aloe Vera Gel
 
När det gäller att träna 30 min/ dag så har det varit svårt idag. Totalt så har jag gått i över 1 tim på jobbet, men det är inte alls sammanhängande som det egentligen ska vara för att ge bäst resultat.
Har bränt 250 kcal på dessa 60 min (promenader på max 50 m åt gången- in å ut från bilen i stort sätt) och det blev knappt 5 km på hela dagen.
Inte det bästa kanske men tanke på att jag har det jobb som jag har så får jag vara nöjd. I morgon eller på söndag efter jobbet så hoppas jag att jag ska hinna med ett gym pass eller en lite längre promenad. Behöver samtidigt komma igång med styrkan igen eftersom jag vilade ons och tors denna vecka när jag va ledig (tränar alltid på morgonen om jag är ledig). Känns inte bra att styrkan har halkat efter lite. Tur att jag även har fått hemövningar som jag i värsta fall får ta å göra. Inte riktigt samma sak men bättre än ingenting! 
 
Vad har jag då för mål med c9 kanske ni undrar?
1) Minska på mitt sötsug som är en så pass stor bov (har alltid haft svårt med detta)
2) Känna mig både piggare och gladare samt känna att jag har mer energi/ork om dagarna (inte lika trött)
3) Både gå ner något kilo samt minska några cm utspritt över hela kroppen
 
 
Nu blir de att krypa till kojs då alarmet ringer kl.5.50 för jobb.
Ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi mer imorgon, både med mer info hur andra dagen har varit (bättre eller jobbigare?) och min egen syn på min kropp :)
puss å kram<3
 

Snabbt inlägg

God förmiddag mina vänner!
Lovade igår kväll att jag skulle försöka hinna fixa en start bild inför dagens c9 start & det lyckades jag med👍
Jag måste erkänna att jag INTE gillar att ta bilder på mig i underkläder pga att jag inte känner mig helt hundra % bekväm i min egen kropp.. Mer om det i ett kommande inlägg så småning om.
 
Just nu ser jag de som ett måste för att själv se skillnaden å se att jag verkligen kan jag också. Annars blir de lätt att man kollar sig blind på spegelbilden och inte ser den skillnaden som man faktiskt har åstatkommit.
Men i alla fall så kommer min före bild här nedan för.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag så hörs vi under dagen / em 😊
Puss å kram på er, ni är underbara ❤
 

Mitt C9 paket har nu anlänt

Glömde skriva att mitt C9 paket kom hem idag så imorgon börjar dessa 9 inte så jätte enkla, men förväntansfulla, dagarna! :D
 
Tog mått redan idag, då jag inte hinner göra det imorgon bitti.
Start måtten lyder alltså:
* Bröst: 91.4 cm
* Arm: 29.2 cm
* Midja: 75 cm
* Höft/rumpa: 99.5 cm
* Lår: 59 cm
* Vad: 35 cm
* Vikt: 67 kg (vägde mig igår morse)
 
Ser fram emot dessa 9 dagarna nu, full fokus på detta, träning och få en EXTRA kickstart till mitt stora mål- BEACH2016 (inga mål om fitness tävlingar utan mest för att bli starkare i mig själv och byta ut fettet på kroppen mot muskler)!!!!
 
Var tredje dag kommer det upp nya mått och förhoppningsvis så har det gett resultat!
Ska även försöka ta en före och en efter bild men den kommer inte upp ikväll. Kanske inte blir förrän efter dessa 9 dagar men ska försöka ta tag i det så ni själva får se utvecklingen.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdags kväll så hörs vi :)
Puss å kram på er <3
 

Onsdag + torsdag = ledig

God kväll !
Som rubriken lyder så va jag ledig både igår och idag från jobbet. Jätte skönt kan jag erkänna men däremot så ser jag inte lika mycket fram emot att jobba fre- måndag, ledig tis och sen jobba ons-fre igen. Som tur är så går dagarna väldigt fort och de närmsta veckorna kommer vi ha fullt upp med både födelsedags firande för sonen (2 år den 24/2), börja packa inför flytten, träffa säljarna och få nycklarna, jobb pbåde på hemtjänsten och som personlig assistent, träning ska även hinnas med vid sidan om + något som är otroligt viktigt för mig- umgås med de jag älskar mer än allt; MICKE och THEO!!!!<3

Igår, onsdag, var det meningen att jag skulle ner och köra ett tung och jobbigt rump/ben pass, men på morgonen blev det ändrade planer. Theo sov för en gångs skull när mitt alarm ringde kl.7.30 så jag kände att han kunde passa på å sova (+ att jag va väldigt trött själv haha) ut för en gång skulls. Så vi båda blev hemma.
Han väckte mig 8.30 genom att sätta sig i ansiktet på mig med en inte lika fräsch blöja. Man kom snabbt på fötter och det slutade med att båda två hoppade in i en dusch innan frukosten.
 
När klockan närmade sig 12.30 begav vi oss ut på en promenad, då jag skulle på et möte angående jobbet som personlig assistent. Som tur va så kunde jag ha med mig Theo (lite jobbigt annars). Han skötte sig jätte bra, och käkade självklart upp all fika som de bjöd på haha-- Min "lilla" gottegris <3
 
Theo gick hela vägen hem (tog 45 min) där vi mötte älsklingen utanför lägenheten som precis hade kommit hem från jobbet. Hela familjen myste framför tv´n innan de va dags för mig att massera en jobbarkompis i 1 tim, och därefter ställa sig å laga middag.
Blev carbonare förgrabbarna och lövbiffsgryta med ris för mig (krossade tomater istället för matlagningsgrädde). Tummen upp för maten!
 
Två trötta föräldrar gick å la sig vid 21.30 tiden vilket är tidigt för oss oavsett om vi ska upp å jobba eller om vi är lediga. Tror att vi båda är kvällsmänniskor egentligen men vissa dagar går det bara inte att vara vaken haha.
Somnade som vanligt på älsklingens bröst med hans armar kring mig<3

Idag har det inte hänt så jätte mycket heller. Vaknade upp vid halv 8 av att Theo ville att jag skulle sätta på tv´n. Blev att man slumrade om lite innan man vaknade av den här "härliga" lukten i skruttens blöja. Då kommer man upp snabbt ialla fall haha.
Käkade frukost i lugn å ro medan jag fixade med de beställningar jag har fått in på Aloe-Vera produkterna, la in dom i beställningen utan att skicka iväg den så det är gjort.
Blev att vi tog en promenad ner till stan i samband med att mamma/Theos mormor hade lunch på jobbet. Något som jag inte är så jätte förtjust i är att det nu har kommit mer snö och att det ahr blivit kallare ute igen. Jag är mer en vår och sommar tjej, som ÄLSKAR värme. För min del så behöver inte ens vi ha vinter årstiden. Det är bara kallt, blött, mörkt och man blir allmänt trött/seg i kroppen (och huvudet för min del ialla fall). Sen självklart kan jag tycka att det är mysigt med snö på kvällarna när man sitter innen med en varm kopp med choklad framför en bra film med den/dom man älskar, och för barnens skull (men då ska det vara en bra vinter och inte bara massa slask) att de kan vara ute och leka.
Men jag föredrar sommaren i alla lägen helt klart!!
 
Men tillbaka till sjäva inlägget så gick vi även förbi Micke som jobbade. Lämnade över en coca cola och twix choklad innan de va dags att gå hem igen. Det har blivit någon trend att varje gång jag är nere på stan så har jag köpt en cola och en choklad bit till min käraste, utan att jag har tänkt på det. Det är kanske min anledning till för att gå å störa honom på jobbet :)
Min lillebror och pappa kom sedan förbi, för att brorsan behövde en rejäl massage omgång för hans rygg och axlar. Självklart ställer man upp, när man ändå är utbildad massör, bor i närheten och har tid.

Just nu sover skrutten och älsklingen sitter och gibbar lite ps4, medan jag sitter här och inväntar ett samtal från min stötte pelare från "Forever". Har lite frågor till henne angående lite produkter.
Om en stund blir de att krypa till kojs för att orka upp till jobbet imorgon bitti och ytterligare en massage patient imorgon kväll.
Vaknade upp till detta- tummen ner tycker jag..
 

Forever, aloe-vera

God kväll kära vänner!
Kom precis hem från kiosk jobbet och en fartfylld match som Södertälje Kings vann stort över Uppsala.
Hade egentligen inte tänkt skriva så jätte mycket då klockan har runnit iväg och det snart är dags att krypa till kojs. Imorgon bitti väntar ett tuuungt (!!!!) men grymt ben-& rump pass innan det är dags för möte med mina medarbetare inom personliga assistent jobbet💪
 
Tänkte mest bara flika in att i helgen skickar jag in en beställning till Forever, aloe-vera . Ni som är intresserade att haka på min beställning får jätte gärna gå in på deras hemsida www.foreverliving.se å kolla på vad för produkter ni är intresserade av samt sen höra av er till mig antingen via mail, kommentars fältet, instagram eller facebook ☺
Jag personligen är sugen på att testa deras tandkräm som är bra för tandköttet, tvål och någon lotion som jag även kan använda som massage olja (utbildad massage. Mer info i annat inlägg senare)☺
 
Som sagt, det finns så mycket super bra produkter, och jag garanterar att det finns något för er alla: drycker, kropps produkter, hudvårds serier, boxar, vitaminer, mineraler mm.😀
 
Hoppas att vi hörs! Jag längtar tills mina produkter kommer hem till oss 😍
 
Mina kontakt uppgifter:
Mail:   [email protected]
Instagram:  zandrakjelledal92
Facebook:    Zandra Kjelledal
 

🌞

Tyvärr blev det inget bloggande igår då jag hade fullt upp med annat, bla. Jobb och träning💪 + ett telefon möte med fina Linda som hjälper mig med Forever (företaget som jag säljer C9 och andra aloe - vera produkter ifrån). Glöm inte att kika in på deras hensida och kolla på produkter. Hör sedan av er om ni skulle vilja beställa ☺ underbara produkter som ger underbara resultat! Ska faktiskt ta å beställa hem lite produkter till mig själv 😄👍Gå in på: www.foreverliving.se & kolla.
 
Hoppas ni hade en underbar helg och en mysig alla ❤-s dag med personen/personerna du älskar.
För vår del blev det att vi kröp ner i sängen redan vid 20-tiden, dock blev det inte Fast and Forious tittande utan den filmen ligger fortfarande kvar på våran "filmlista" haha. Blev istället en film som heter "Black Sea". Väldigt bra faktiskt så den kan jag rekommendera!
 
Nu har jag nog slappat alldeles för länge på jobbet så de e väl dags att fortsätta hjälpa mina underbara pensionärer ☺
Får se om jag hinner slänga in något mer inlägg idag innan jag ska iväg å jobba i Täljehallen i kiosken under herrarnas basketmatch.
Om inte så önskar jag er en fortsatt trevlig tisdag 😍
Puss å kram
 
 

Glad alla hjärtans dag

I morse blev det ingen sovmorgon för någon av oss, eller ah de beror på hur man ser de. Klockan va 8 och hela familjen låg vakna i sängen och tittade upp i taket. Konstigt nog så va vi piggare än i vanliga fall vid den här tiden. Gick upp och käkade frukost i lugn och ro.
Jag å min käraste satt och diskuterade lite hur vi skulle kunna inreda radhuset i våra 5 rum och vi tror att vi har kommit fram till hur vi skulle vilja ha de, på ett ungefär ialla fall. Sen så får man ju se om våra möbler vi har idag passar in i radhuset eller om vi känner att vi skulle behöva köpa nya. Alltid roligt att köpa nytt även om de svider i plånboken, men samtidigt så känns de lite onödigt att göra det bara för skojs skull. Vi får helt enkelt se hur det blir när vi ställt in allt, det är trots en hel del som vi inte har nu när vi bor i lägenhet som vi behöver till radhuset. T.ex. ute möbler både på framsidan och baksidan, grillar (Micke skulle vilja ha två, en på baksidan och en på framsidan haha), en gräsklippare, trädgårds redskap (kratta, borste, rabatt spade + sånt, vattenslang osv). Ska bli kul att investera så det blir färdigt även om de kanske inte är det roligaste att lägga pengarna på :P
 
Mitt på dagen bestämde oss för att ta en promenad hela familjen ner på stan då jag behövde ha nya bh´ar, eftersom mina nu har blivit för stora och sitter jätte konstigt. Efter all den här träningen så har mina bröst blivit mindre, eller ah hela min kropp har blivit lite tajtare vilket jag känner är kul efter allt hårt jobb. Det kommer en före bild och en efter bild när 2 månader har gått (1 mars) så får ni se lite mer mina tränings resutat :)
 
Jag hittade två stycken jätte fina bh´ar som satt perfekt. Hade gott ner en storlek, positivt eller negativt? Det beror på vem man frågar. Frågar man Micke så vill han ju inte att jag blir mindre överlag, så han e inte så jätte positiv till det. Jag tycker väl att det är lite både ock. Som jag nämnde lite högre upp så är det kul att resultaten syns, men brösten behövde inte bli mindre utan de finns andra kroppsdelar som jag hellre ska bli mindre än brösten :)

Jag bjöd även mina favoriter på lunch på Nancy´s eftersom ingen av oss är så jätte mycket för att fira sådana här dagar så spelade de ingen roll vad vi åt. Eller Micke har väl aldrig varit en sån person som köper presenter för en sån här dag, medan jag altid har varit sån när jag bodde hemma. Jag har väl dragits med lite åt Mickes håll. Däremot så ska jag fira årsdagar, födelsedagar osv. Det tycker jag hör till !
 
Ikväll när skrutten har somnat blir det att krypa ner i soffan med älsklingen och kolla på film. Vi har länge sagt att vi ska kolla på Fast and Furious 7, men det har aldrig blivit av, så det ska vi nog ta tag ikväll hade vi tänkt.
 
Hoppas ni har haft en underbar alla hjärtans dag hittills så hörs vi kanske senare :)
Nu blir det är mysa lite med familjen <3
Puss och kram på er :)
 
Blev en STOR FET räk - & kyckling sallad för min del! :)
 

C9

Precis som jag skrev i förra inlägget, så ska detta inlägg bestå av C9 snack.
 
Många av er har säkert inte gått minste om den fantastiska c9, eller Change 9 som det egentligen heter.
Jag måste faktiskt erkänna att innan detta erbjudande så visste jag inte va C9 va för något. Jag har sett på flera instagram- och fb konton att dom har använt sig av något som heter C9 samt sätt massa peppande bilder före och efter C9 användning men har aldrig riktigt förstått vad det går ut på (till nu när jag har läst på lite och fått mer information). Jag har alltid varit intresserad och nyfiken på va det innebär och vad det faktiskt är för typ av tränings diet/kost samt hur stor skillnad det faktiskt kan bli utav detta.
Jag kände att enda sättet för att jag ska få reda på hur stora förändringar det blir, är att jag testar det själv. Så här står jag idag: precis beställt en C9 box, och inväntar starkt på att få hem den!
 
För er som inte vet va C9 är för något så kommer lite information här (taget från en annan blogg, en tjej som jobbar på företaget "Forever" som producerar dessa produkter):
 
Allt handlar egentligen om att på 9 dagar rena ut kroppen på allt som vi inte ska ha och på så sätt, med underbara aloe-vera produkter, gå ner i vikt.
Lägg grunden till att må bättre och att se bättre ut. Change 9 är det program som på 9 dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ett smalare, och hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!
Ska bli så spännande att se vilket resultat detta ger i kombinatin med träning - en perfekt start till ett sundare liv.
 
Jag längtar efter min starbox nu och jag är så TAGGAD! Ni kommer följa mig och min 9- dagars resa här på bloggen (samt min tidigare träning inför Beach 2016 i kombination med varandra).
Ska bli så kul att dela med mig av de förhoppningsvis kommande resultaten och visa vilken skillnad C9 kan göra!
 
Vill ni också testa på C9? Va inte rädda för att höra av er! Så här kan ni kontakta mig:
Mail: [email protected]
Facebook: Zandra Kjelledal (privat meddelande)
Instagram: ZandraKjelledal92
eller
så är det bara att lämna en kommentar här på bloggen vid önskat intresse! :)
 
 

Lördag

 
Kan börja med att säga att man kan säga att jag va dunder trött igår hela dagen och kvällen. Som vanligt skulle jag natta sonen runt 19 tiden, men det blev nog istället att vi nattade varandra. Låg och små pratade lite medan musiken gick i bakgrunden.Från ena sekund till den andra så hade vi båda somnat i Theos säng.
Jag vaknade till med ett ryck vid 21 tiden och gick ut till vardagsrummet som en zombie (älsklingens uttryck medan han skrattade). Gick och gjorde i ordning ett glas med vatten med två citron skivor i. Bäddade sedan ner mig i soffan med en av våra zebra filtar. Måste nog ha somnat på 2 sekunder även då för helt plötsligt så väckte älsklingen mig runt midnatt och frågade om vi skulle krypa ner i sängen.
Det som alltid är jobbigt när man somnar sådär i soffan är att man inte har borstat tänderna innan (oftast inte i alla fall), så allt känns extra jobbigt just då.
Hann knappt säga "Godnatt" och "jag älskar dig" till älsklingen eller ge honom en puss innan jag somnade igen haha. Kan inte ha varit så jätte roligt sällskap igår ^^
 
Vaknade halv 5 i morse av att skrutten kom in och kröp upp i våran säng och la sig mellan oss. Vi somnade återigen om - alltid lika mysigt att ligga hela familjen samlad, å ha armarna runt varann.
När klockan hade slagit 8 ca så vaknade jag av en inte så jätte mysig lukt. De va bara att gå upp å byta blöja på Theo och därefter krypa ner i sängen igen. Satte på barnkanalen på tv så Theo hade något att titta på medan man själv somnade om.... IGEN!!! Strax efter 9 vaknade jag av mig själv och kände mig jätte pigg. Inte så konstigt när man hade sovit i stort sätt från kl.19 kvällen innan, dock med en hel del väckningar men i stort sätt hela kvällen å natten.
Vi myste framför barnkanalen tills älsklingen vaknade, och vi gick upp å käkade frukost.
 
Runt halv 12-12 så hade vi gjort i ordning oss å begett oss ut till bilen för att fixa våra ärenden. Blev att vi åkte till färghandeln för att kolla på tapeter till radhuset, och förhoppningsvis beställa dom i samma veva.
Hittade några JÄTTE snygga tapeter rätt snabbt som vi slog till på direkt.
 
* Kolla och beställa tapeter - CHECK!
 
Åkte vidare till Toy´s Rus för att leta efter födelsedags present till Theo. Han va inte så jätte sugen på att gå runt å kolla, utan han ville hellre åka rutchbana som stod precis innanför entré dörrarna haha.
Hittade tillslut 2 presenter som vi tror kommer komma till användning.
När vi kom hem så hade klockan hunnit blivit 15  och det va dags för en sen lunch. 
 
* Födelsedags present letande -CHECK!
 
Tyvärr så kunde jag inte övertala älsklingen om att svänga förbi Ikea (vilket jag hade räknat med iofs men hade ändå hoppats på de), så de får bli en annan dag.
 
Kvällen har i stort sätt inte bestått med så mycket annat än telefon prat, melodifestivals tittande med min kärlek och nu sitter jag här med bloggen. Trött känner jag mig, men inte på långa vägar som igår haha.
Tänkte slänga in ett inlägg angående C9 som jag täknte börja med. Några av er vet säkert vad de e, men till er som inte vet så tycker jag att ni an läsa nästa inlägg :)
 
Familje mys på morgon kvisten med min underbara familj <3
 
 
 
Invigde även min nya tröja som jag köpte när vi va iväg till Mall of Scandinavia :) Mycket nöjd med köpet!

Äntligen fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!!
Tänkte kika in lite snabbt och önska er en trevlig fredag. Har ni några roliga planer idag/ikväll och i helgen? :) dela gärna med er!
 
Själv så är man på jobbet för tillfället till kl.15.15. Därefter blir de att åka hem till mina favorit killar och ha en lugn och mysig familje kväll med mycket lek, bus å mys samt god mat förstås :) Kanske även blir en promenad tillsammans.
Helgen består av lite ärenden som vi måste ta tag i för de kommande veckorna. Veckorna går så fort fram  och snart går vi in i tredje månaden på setta år. Känns som om att 2016 precis började. Lite läskigt att de går så fort. Är rädd för att missa saker och upplevelser som man kanske aldrig får uppleva igen, samt så är jag rädd för att jag inte räcker till...
 
Här är i alla fall några av våra/mina ärenden:
* Åka å kolla + beställa nya tapeter till radhuset.
* Köpa presenter till Theo som fyller 2 år snart
* Köpa något litet tills på söndag å alla ♡-s dag till mina killar
* Hoppas på att få ta em sväng till Ikea å kolla lite (ifall jag kan övertala älsklingen- troligtvis inte haha)
 
Nu blir de att fortsätta jobba så hörs vi kanske senare ikväll :) puss å kram på er !
 
 
 

Annan nyans av hårfärg

 
Härom dagen så hjälpte mamma mig med att färga om håret. Det hade blekts så mycket och såg så ovårdat ut och ojämt fördelat med färgen.
Som vanlgit så glömde jag bort vilket nr jag brukar ha på färg (trivs väldigt bra med den färgen), så vi fick antingen chansa eller välja helt fritt helt enkelt. Har vi tur så blir det samma eller så blir det en ny nyans.
Jag vill gärna ha den här lite mer mörkbruna färgen, men samtidigt så skulle jag vilja testa på något nytt.
 
Med mycket om och men så blev det tillslut nr 454- Chocolate Brownie. Blev att jag passade på att köpa 2 st då det va bra extra pris just den veckan.Det som vi (eller jag rättare sagt) inte läste va att det va en nyans av moniak + koppar i, vilket brukar leda till lite rödtoning..
Det märkte vi när jag hade tvättat ur färgen ordentligt...
 
Mammas första reaktion: "OJ nu är du rödhårig!".
När hon sa så, så tänkte jag bokstavligt att jag va RÖD, inte brun med en rödtonad nyans, utan RÖD i håret. Men när jag tittade mig i spegeln så förstod jag itne alls va hon menade med röd. Visst det va lite rödnyans bland det bruna, men rödhårig skulle jag väl inte säga att jag va.
När håret torkade så såg man ju lite mer. Som det stod på förpackningen så skulle det ju vara koppar liknande, och så blev det.
Lite för mycket koppar nyans blev de tycker jag, men samtidigt inte så där överdrivet mycket att det vart "fult". Micke märkte ingen skillnad, men han skulle inte ens märka om jag skulle färga håret rosa heller så honom ska man ju inte fråga haha xD
 
Nu, några dagar senare när man har vant sig vid färgen, så känns färgen helt okej faktiskt. Är nöjdare än va jag trodde att jag skulle vara :) Men om jag skulle jämföra denna färg med färgen jag hade innan så skulle jag nog föredra den jag hade innan, just för att den va lite mörkare å för att jag verkligen trivdes med det mörka :)
En vacker dag så kanske jag vill bli ljusbrun/mörk blond men den förändringen är jag inte villig att göra i dagens läge :)
 
Nu blir det att krypa till kojs med älsklingen, så man orkar upp till jobbet imorgon bitti. Hela denna vecka så har vi legat kvar i sängen in i det sista, vilket har lett till stress på morgonen - OGILLAR STARKT!!! Så imorgon måste vi upp tidigare, hur skönt det än är att ligga kvar i sängen!
 
Ha det så bra så hörs vi :)
 
Puss å kram på er <3
 
 
 
 
Nya färgen:)
 
 
      
 Innan (urtvättat)     = uppe                    ---------------->                    Efter (i dags ljus dock så koppar färgen syns inte)
 

Schampo & Balsam

Tänkte rekommendera ett schampo och balsam i detta inlägg som jag använder mig utav och som faktiskt fungerar (!) tro det eller ej. Det heter HAIR JAZZ och det är säkert många som känner igen dom från tv reklamerna.
 
Jag hade aldrig hört talas om dessa produkter innan jag såg dom på tv för några månader sedan. Det är mycket skit reklamer som går nu för tiden och allt är tydligen hur bra som helst, men frågan som jag sätller mig varje gång är "Hur bra är dessa produkter egentligen? Är de så pass bra som de säger eller är dom lika meningslösa som allt annat? Är det värt pengarna?" osv.
Det va såna frågor jag ställde mig själv en längre tid och beslöt mig sedan för att strunta i det tanke på att produkterna är dyra (kan jag tycka ialla fall).
Bara någon dag senare så berättade mamma att hon hade sett en reklam på tv angående ett schampo & balsam som skulle bidra till friskare och starkare samt växande hår, som hon nu hade beställt till mig som jag skulle testa för mitt hår. Jag tänkte "fan va bra, då kanske mitt hår äntligen kan växa lite och se lite friskare ut".
Det visades vara just dom här HAIR JAZZ produkterna som jag själv hade tittat på.
Vilket sammanträffande...
 

En liten parantes så här för er som inte känner mig: Jag har alltid haft slitet hår och som aldrig växer (det tar evigheter för håret att bara maxa en millimeter). Det går alltid av när det kommer till en viss längd oavsett hur ofta jag har klippt de, vilket jag tycker är JÄTTE tråkigt.Det har lett till att jag nu nästan aldrig går till frisören eftersom jag inte trivs med att håret bara bli kortare å kortare utan några positiva resultat.
När mamma kom och berättade att hon hade beställt produkterna till mig, så fick jag ge dom en chans.
 
Nu, ett antal månader senare, så använder jag dom fortfarande. DET FUNGERAR FAKTISKT, tro det eller ej.
Mitt hår har vuxit, det har blivit tjockare, det "döda" håret har vi klippt bort så det friska kan växa ut utan problem, håret ser inte slitet ut för fem öre ch jag har dessutom fått tillbaka mina fina lockar (utan att jag ens behöver fixa ordning håret och använda mousse)!!!! :D
Det va inget jag trodde på till en början men jag måste säga att jag ångrar verkligen inte att jag lät mig testa dom!! Är super nöjd!! :D
 
Självklart växer håret olika fort och tjockleken varierar för varje individ. Så är det med allt.
Det gäller att ha tålamod och inte slarva med instrutionerna som medföjer.
 
HAIR JAZZ FÖRDELAR:
  1. Håret kommer att växa tre gånger snabbare i genomsnitt,
  2. HAIR JAZZ gör håret starkare.
  3. Håret kommer att bli mjukare, tjockare och glansigare,
  4. Bevisad effektivitet och testat på alla hårtyper,
  5. En synlig minskning av håravfall.
 
 

2 dagars träning

Har varit ledig både igår och idag, det slutade med att jag tillbringade mina förmiddagar på gymmet innan det va dags att hämta sonen på dagis kl.12.30. Svettigt värre!
 
I måndags blev de tillsammans med mor min då hon ville ha hjälp att komma igång igen efter ca 3 mån upehåll. Känner mig lite som en PT även om jag inte är utbildad eller något sånt eftersom både mamma och min jobbarkompis vill ha min hjälp å träna tillsammans med mig. Känns väldigt kul, även om man utgår ifrån mina övningar å mitt uppägg som jag fick av min "coach" Alexsandra :)
Och idag blev det bara jag själv och en tungt ben- och rump pass på drygt 2 tim (uppvärmning och nervarvning inräknat). Det va första gången jag körde detta upplägg på övningar då jag fick nytt schema den 1/2 av Alexsandra. Det va jobbigare men grymt kul, så hopppas på bra resultat :)
 
 
Tyvärr kunde jag inte inviga mina nya träningshanskar eftersom jag inte körde några övningar med stång idag när det va ben och rumpa, men imorgon blir det mycket rygg och triceps så då blir det invigning! :D

Tillbaks på gymmet

 
Efter en mysig lördags kväll framför både Melodifestivalen och nya Beck filmen "Steinar", tillsammans med killen jag älskar så såg man på något sätt fram emot jobbet på söndagen. Trött brukar jag vara oavsett när jag går å lägger mig (är ingen morgon människa) men söndagarna brukar gå fort, speciellt när man är ledig måndagen därefter.
Somnade som vanligt på Mickes bröst med hans armar kring mig - alltid lika mysigt <3
 
Söndagen gick precis som jag nämnde ovan, lika fort som vanligt.
Istället för att åka hem så kände jag att jag behövde bege mig till gymmet å komma igång igen med träningen efter knappt 2 v uppehåll pga sjukdom.
Kände att jag snabbt hade tappat konditionen, men envisheten hade jag kvar, så jag fullföljde min uppvärmning på 20 min crosstrainer - intervaller, innan de va dags för styrketräning.
Dagens pass blev rygg och triceps.
 
Kom hem till en trött son, så de va bara att få han i säng så man kunde få lite egen tid med Micke och få i sig lite middag innan de va dags att krypa ner i sängen å sova.
 
Till middag blev de:
* Torsk med skivad potatis, tomat, purjolök och citrin. Toppat med färsk dill.
Serverades med lite grönsaker.
 
Känns otroligt skönt att vara tillbaka på gymmet, svettas och känna att resultaten kommer sakta smygandes :) Nu köttar vi till Beach 2016 ! 
 

Samsung galaxy s6

ÄNTLIGEN (!!) har man blivit med ny mobil!!
Har i knappt 1,5 år gott runt med pappas gamla jobbmobil som knappt har fungerat, efter att skrutten slängt min dåvarande mobil i vårt glasbord i vardagsrummet... Tur i oturen, så höll bordet, men inte mobilen *suck*
Det är väl sånt man får räkna med om man är dum å lånar ut sin mobil till en 8 mån gammal bebis som precis har lärt sig att "slänga saker är roligt", bara för att han skulle ha något att göra (den var avstängd), medan man själv höll på med något annat i någon enstaka sekund.
 
Med mycket om och men så blev det tillslut att jag valde en Samsung Galaxy s6, "guld" färgad.
Jag har väldigt mycket gott om den och älsklingen är väldigt nöjd med sin efter att man hade frågat honom va han tyckte och tänkte kring de olika mobilerna som jag valde mellan :)
Fick den igår och än så länge har det inte vara några konstigheter alls.
 
 

Nytt till rahuset

Sitter här denna fredags kväll med ett glas citron vatten och lite gurka samt en dip, gjord på naturell kvarg och vitlök, och spanar på lite ny inredning till radhuset.
Det är så mycket som jag skulle vilja köpa nytt eller köpa till redan nu, men som vi kommer få vänta med att införskaffa då vi först och främst måste se hur mycket vi har att leva för nu när det blir betydligt högre kostnad generellt  i månaden.
 
Något som vi vet att vi måste köpa direkt är en ny frys som vi ska ha i vårt kallförråd eftersom den frys vi har i köket i dagsläget är alldeles för liten (kyl + frys är en enda stapel, kylen är två tredjedelar och frysen en tredjedel). Vi ser inte det som något negativt eftersom vi har så pass stort utrymme för ett kallförråd i garaget, och då kan man ta in frysvaror veckvis istället för att ha allt inne samtidigt och det bara tar plats.
 
Så småning om så blir det att vi måste köpa in ute möbler, både till framsidans altan (blir mer som en matgrupp) och baksidans relax del (typ en mys soffa och ett bord samt parasoll osv- bild finns nedan), kratta spade, gräsklippare, snöskyffel, blommor osv. Det är ju sånt som man inte har med sig från en lägenhet, så det blir en hel del nya situationer för oss, men det är självklart något som vi ser fram emot jätte mycket :)
 
Trots att det inte finns så jäte mycket att fixa invändigt så vill man göra det till vårat, så det blir att tapetsera om de flesta rummen och det finns alltid små justeringar som man vill göra.
Det blir samtidigt att möblera så gott det går med det vi har och därefter se vad det är som behövs handlas in.
Jag skulle t.ex. vilja ha nya blomkrukor eller rättare sagt blom ställningar (lite större som står på golvet- bild nedan), ett nytt vardagsrums bord, en matgrupp i vardagsrummet, lite tavlor  & ljusstakar samt hyllor uppsatta på väggarna, ny säng + madrass m.m.
Skulle jag få välja så skulle jag kunna byta ut allt, inte för att vi har fula eller utslitna möbler, utan mer för att det är roligt att införskaffa nytt nu när man köper nytt boende. Dock är det en ekonomisk fråga ^^
Så drömma om att byta ut allt får jag nog fortsätta med, sen kommer vi självklart kunna byta ut lite grejer titt som tätt när man har bott in sig :)
 
 
Nä men nu blir det för mig att krypa till kojs eftersom alarmet ringer om drygt 7 tim och det är återigen dags för min jobbarhelg... *suck*
Skrutten sover så sött i sin säng och älsklingen sitter i soffan nerbäddad i en varm filt och spelar PS4 med sina polare.
 
God natt på er och ha det så bra så hörs vi troligtvis mer imorgon!
Puss & kram
 
 
Skulle kunna tänka mig något liknande på vår altan på baksidan,
som svärföräldrarna har på sitt sommarställe - super mysigt 
 
 
 
 
 
 
Jätte fina vas ställningar som jag är galet sugen på att införskaffa!
Finns i två olika storlekar.
Hittas på lagerhaus.se.

Jobbintervjuv

Idag har jag varit på en arbetsintervjuv som personlig assistent hos en bekants mamma och mormor.
Jätte snällt av min bonus mamma att hon kom å tänka på mig, då jag länge har pratat om att jobba lite extra utöver mina 80 % på hemtjänsten. Något pass extra i veckan/månaden hade ja som mål, då jag i så fall kommer kunna läga undan lite mer pengar till de kommande studierna (om 2-3 år eller något) & till radhuset.
 
Det gick jätte bra så i mitten av feb så skriver jag på avtalet, får mitt schema, löne snack och så ska jag få träffa mina kollegor osv. Komemr bli jätte spännande, samt att jag då kommer kunna träffa min kompis (har inte setts på jätte länge, kontakten har varit lite si sådär sista åren men hoppas att den kommer kunna bli mycket bättre inom snar framtid :)) medan jag jobbar när hon är och hälsar på sin mormor.
 

Vad har man annars hittat på idag?
Hmm.. Ingenting i stort sätt. Hämtat och lämnat skrutten på dagis, käkat lite lättare lunch (omelett med en grönsallad till), satt igång en tvätt och snart blir det att fixa i ordning mitt jobb schema på hemtjänsten som jag ska skicka till det nya jobbet så de kan ta hänsyn till vilka dagar som jag kan jobba.
För tillfället sitter jag i badrummet och skriver då Theo sitter på pottan.
Vi har sagt att vi MÅSTE bli mycket bättre på att sätta honom där så att han lär sig att det är där han ska utöva sina behov. Han är bara 2 år men tiden går fort så det vore skönt om han kunde vara lite mer blöjfri om dagarna.
Både igår och i förrgår så har han fått gå utan blöja så fort vi har kommit hem bara för att han ska vänja sig, men det har hänt säkert 6 st olyckor på dessa två dagar haha. Han säger till att han behöver gå på toa när det redan är försent, lite gulligt men samtidigt lite frustrerande haha. Så tvättmaskinen går för fullt just nu bara för att han inte har så jätte många par kalsonger (måste införskaffa fler!!!) och shorts som han får springa runt i för tilfället när vi är hemma.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag så hörs vi lite senare :)
 
Bild på mig och skrutten för några veckor sedan då snön fortfarande låg kvar på marken.

En av mina favorit bloggar

En av mina favoritbloggar som jag har följt i någon månad nu är denna:
 
http://gabriellajoss.me/
 
Gabriella är född 1995 och driver idag en av Sveriges största bloggar. Redan som 18- åring gifte hon sig med sitt livs kärlek och idag har de en underbar son som heter Jason på 3 månader. De flyttade precis hem till Umeå (där de från början är uppvuxna ifrån) från Göteborg för att komma närmare sin familj.
Vi får följa med Gabriella och hennes familj i deras vardag och deras äventyr, livet som nybliven mamma, shopping, inredning, kost och en hel del känslor och färgstarka inlägg.
Gabriella berättar ofta att hon motiveras av att inspirera och att bli inspirerad av allt som händer i hennes liv/omgivning.
 
Gå gärna in och besök hennes blogg om ni inte redan har gjort det. 
 
Det jag gillar med hennes blogg är att hon alltid skriver vad hon tycker och tänker. Hon är ärlig och delar med sig av hela hennes liv. Sättet som hon skriver på å och hur hon får med sina läsare i varje inlägg. Det är som om man själv är en del av hennes lilla familj. Hon bjuder in oss läsare och svarar på varje kommentar hon får in.
Trots sin unga ålder så har hon varit med om mycket fint i sitt liv. Jag måste säga att jag är lite avundsjuk på vissa av hennes upplevelser och äventyr... Förhoppningsvis så får jag vara med om liknande upplevelser med min kärlek i framtiden!
 
 
 

True love never ends♡

I måndags den 1 feb, va det 3 år sen vi två blev en.
Sen dag 1 fyllde du inte bara mitt liv med glädje å mening utan även '
mitt hjärta med evig kärlek.
Jag är kanske inte den bästa på att visa tacksamhet,
men jag hoppas att du vet att jag är otroligt tacksam och
lycklig att just DU är mannen i mitt liv!
Något jag däremot vet att jag säger ofta &
som du får leva med är dessa tre ord:
JAG ÄLSKAR DIG!!♡
 
 
I måndags skickade jag iväg älsklingen till jobbet som vanligt vid 6 tiden medan jag själv somnade om med skrutten liggandes bredvid- mysigt !
Snart därefter ringde även mitt alarm och det va bara att bege sig upp och göra i ordning både mig och Theo inför dagis. Lämnade honom vid 8.30 och åkte därefter och handlade lite inför middagen.
Kände att jag ville ha något lite mer speciellt när jag å älsklingen firar 3 år tillsammans!
Köpte även en tulpan bukett, lite lösgodis (som jag la i en skål vid hans dator, där jag vet att han skulle se det direkt när han kommer hem haha) och en Toffifee ask som han skulle få.
Vi har nog aldrig köpt något til varann när vi firat årsdagarna (eller  jo jag har men tyvärr så är min kära sambo inte den mest romantiska killen och så e han inte den bästa på att komma ihåg datum :P ) så därför blev det inte så mycket i present.
 
Blev att förbereda inför middagen innan det va dags att hämta Theo igen kl. 12.30.
Eftermiddagen gick väldigt fort tanke på att man hade fullt upp med snart en 2-åring hemma + förbereda med mat och dukning tills min andra hälft skulle komma hem. Ville gärna ha ellt klart innan dess eftersom han inte skulle få gå in i köket.
 
Till förrätt blev det: Toast skagen
Till varmrätt blev det: Grillad fläskytterfile i ugn, med grillad klyftpotatis och timjan, samt bea + tzatziki (+ sallad till mig).
Till efterrätt skulle de ha blivit: glass med shokladsås, men ingen av oss orkade den haha. Alltid samma visa varje gång vi firar något ^^
 
När Theo hade somnat så bäddade vi ner oss i soffan och myste framför en film. Länge sen vi bara tog hand om varandra på detta sätt. Måste säga att jag har saknat de :)
Blev en lagom sen kväll då vi båda skulle upp och jobba.
Bästa sättet att somna på är då att somna på älsklingens bröst samtidigt som man hör hans andetag och armar runt mig. Sååååå otroligt mysigt och jag känner verkligen att det kommer vara vi två för alltid ♡
 
 
 
 Bild på oss när vi va på vår 1 - åriga förlovningsresa 22-25/okt 2015 


RSS 2.0