Jobbintervjuv

Idag har jag varit på en arbetsintervjuv som personlig assistent hos en bekants mamma och mormor.
Jätte snällt av min bonus mamma att hon kom å tänka på mig, då jag länge har pratat om att jobba lite extra utöver mina 80 % på hemtjänsten. Något pass extra i veckan/månaden hade ja som mål, då jag i så fall kommer kunna läga undan lite mer pengar till de kommande studierna (om 2-3 år eller något) & till radhuset.
 
Det gick jätte bra så i mitten av feb så skriver jag på avtalet, får mitt schema, löne snack och så ska jag få träffa mina kollegor osv. Komemr bli jätte spännande, samt att jag då kommer kunna träffa min kompis (har inte setts på jätte länge, kontakten har varit lite si sådär sista åren men hoppas att den kommer kunna bli mycket bättre inom snar framtid :)) medan jag jobbar när hon är och hälsar på sin mormor.
 

Vad har man annars hittat på idag?
Hmm.. Ingenting i stort sätt. Hämtat och lämnat skrutten på dagis, käkat lite lättare lunch (omelett med en grönsallad till), satt igång en tvätt och snart blir det att fixa i ordning mitt jobb schema på hemtjänsten som jag ska skicka till det nya jobbet så de kan ta hänsyn till vilka dagar som jag kan jobba.
För tillfället sitter jag i badrummet och skriver då Theo sitter på pottan.
Vi har sagt att vi MÅSTE bli mycket bättre på att sätta honom där så att han lär sig att det är där han ska utöva sina behov. Han är bara 2 år men tiden går fort så det vore skönt om han kunde vara lite mer blöjfri om dagarna.
Både igår och i förrgår så har han fått gå utan blöja så fort vi har kommit hem bara för att han ska vänja sig, men det har hänt säkert 6 st olyckor på dessa två dagar haha. Han säger till att han behöver gå på toa när det redan är försent, lite gulligt men samtidigt lite frustrerande haha. Så tvättmaskinen går för fullt just nu bara för att han inte har så jätte många par kalsonger (måste införskaffa fler!!!) och shorts som han får springa runt i för tilfället när vi är hemma.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag så hörs vi lite senare :)
 
Bild på mig och skrutten för några veckor sedan då snön fortfarande låg kvar på marken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0